כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברצוני לדעת האם יגרם צוואר בקבוק בשילוב המעבד : Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM והכרטיס מסך:Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום כולם וחג שמח ! השאלה שלי היא מאוד פשוטה, אני מתכוון לנסוע לאמסטרדם בעוד שבוע עם חברים, ורציתי לדעת אם יש חנויות חומרה בדיוטי פרי ואם שווה לי לקנות משם... עוד שאלה, אני מתכוון לטייל באמסטרדם, פריז, בלגיה ברלין ועוד כמה מקומות קצת לא מוכרים, האם המחירים שם זולים יותר ? כי אני חושב לקנות משם, אשמח לשמוע על אתרים של חנויות חומרה שנמצאות בחול תודה מראש, אני יודע שלא הרבה יודעים את התשובות, אבל מי שיודע אשמח לשמוע ממנו תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי חיבור החדש יותר של הכרטיסי מסך... לא יודע מה השם... לבן כזה, יותר גדול מהכחול של פעם.... שלושה שורות חיבורים וחיבור מרובע כזה... ולשאלה: יש מתאם כלשהו מהחיבור הזה לחיבור SVideo? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני יודע שטחנו את הנושא הזה בלי סוף אבל יש לי שיקולים אחרים בגלל זה קשה לי להחליט. אני יתחיל בזה שאני הולך לשחק על מסך 19. אז ככה, אני יודע שה9800GTX+ OC נותן ביצועים טובים יותר מה4850 אבל מצד שני ל4850 היתרון טכנולוגי. עכשיו אני יודע שהDX 10.1 ושדר מודל 4.1 לא היתנו לי שום דבר יותר מ9800GTX, אבל אני מחליף מחשב כל 5 שנים +- בזמנו קניתי מחשב ג'יפורס MX 4 ולאחר 2-3 שנים הוא כבר הפסיק להריץ משחקים לעומת הFX5200 שעוד החזיק בגלל ההיתרון הטכנולוגי שלו, הייתי משהו כמו שנתיים עם מחשב שלא מריץ אף משחק - מאוד מתסכל עכשיו אני לא רוצה שדבר כזה יחזור שוב, בגלל זה יש לי העדפה לHD4850. מצב שני ה9800GTX+ נותן ביצועים עדיפים קצת וזה יהיה דיי מבאס לקנות כרטיס קצת פחות טוב באותו מחיר. ועכשי…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אז ככה הסתכלתי קצת על כרטיסי מסך וראיתי כרטים שעולה 27K!!! אז אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה עולה ככה מה מיוחד בזה אז תודה. http://tms.co.il/product/2464
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוד כמה ימים אני הולך להזמין את ה- 9800GTX+ ורציתי לשאול מספר שאלות כדי להיות בטוח בקניה שלי. 1.איך הכרטיס מתמודד עם משחקים על מסך 22'' ברזולוציה אופטימלית 1680 על 1050 עם פילטרים של 8xSAA ו- 16XAF 2.אני בעיקר משחק בMicrosoft Flight Simulator2004 ועתיד לעבור ל-FSX,איך הכרטיס יתמודד על הסימולטור עם הרזולוציה והפילטרים הנ''ל. האם הוא יתן לי 35 פריימים נעול כולל תוספים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
ברור שאף אחד לא יכול להגיד בוודאות,אבל אפשר לשער? רציתי לדעת כמה זמן לדעתכם יקח...עפ"י השערות או בסיס מסוים... חודשיים? 4? חצי שנה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך חצי גובה למחשב נייח לרוחב. צריך שיהיה כרטיס בינוני למשחקים איזה דגמים יש ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
-
-
תמיד עניין אותי לדעת, ה4870 יהיה ברמה של 4850CF כשמשחקים על רזולוציה טבעית של 22" או שהוא יהיה פחות טוב משמעותית?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
מתלבט איזה כרטיס מבין השניים לקחת..על פניו אותו כרטיס רק יצרנים שונים..האסוס שח 445 לעומת 410 של MSI המחיר לא חשוב לי אלא רמת האמינות ..יש המלצה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תמליצו לי על דרייברים טובים לכרטיס מסוג Palit 9800GT 1024MB Sonic. אני משחק הרבה משחקים שחלקם גם כבדים (Counter strike 1.6, Crysis, Farcry2, Fifa09, COD4, NFS) ואני רוצה לנצל את המחשב במאה אחוזים. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים הכי חדשים ומידי פעם הדרייבר פשוט קורס, איך זה מתבטא? נגיד הרזולוציה של המסך שלי 1680*1050 אז פתאום הוא קופץ לי ל 600*800 ולא נותן לי להחזיר בחזרה לרזולוציה הגדולה? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
1.לטווח הרחוק שווה לקחת 4870 על 4850 ? 2.האם בעתיד, שמחשקים יצאו יהיה מצב שה4850 לא יסחב ואילו 4870 כן? [ על מסך 19" 3.האם זה משתלם לקנות ת 4870 ולא 4850 לטוח הרחוק? [ או שעדיף לקנות אח"כ כ.מ חדש] *המסך הוא 19",אבל תזכרו שזה לטוח הרחוק בעיקר...
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
כן כן, כרטיס ישן מאוד. אתמול עשה לי בעיות וקרס מחדש בכל פעם כשהווינדוס עלה מחדש. האם אפשרות של צריבת ביוס מחדש יכולה לעזור לו לחזור לתפקוד נורמלי, מה דעתכם? היכן אני מוצא ביוס כזה כי מחיפושים שלי לא מצאתי כלום.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
תודה למגיבים..
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי רדיון 4670 ואני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה בעזרת כבל S-VIDEO ל RCA. במחשב השני הכל מתחבר יפה. מה שקורה כאן זה שאני נכנס ל ATI Catalyst Center ושם אני לא מצליח לבצע Clone או Extended . אני מצליח לעשות רק SWAP ,שזה אומר או מסך מחשב דלוק או מסך טלויזיה דלוק. ניסיתי את כל האפשרויות להתחבר גם דרך ווינדווס XP וגם דרך ויסטה,עשיתי עדכון גרסה לכל הדרייברים ללא תועלת . המחשב מזהה את המסך של הטלויזיה אבל לא נותן לי אפשרות להתחבר אליה. הכבל תקין 100% וגם כ.מסך כי הרי אפשר להציג תמונה ע"ג הטלויזיה במצב SWAP. מישהו יודע אולי ממה זה נובע? איך אני פותר את הבעיה הזאת ?זה מאוד חשוב לי . אני אודה למי שנתקל במצב דומה ויוכל לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום איך ניתן לחבר 6 מסכים למחשב אחד דרך כרטיס(ים) מסך? ולא מעוניין לחבר ע"י התקן חיצוני (USB לדוגמא) נ.ב. לא ישמש למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
יש לי אפשרות ליקנות 8800GT גירסאת OC של BGF ב500 שקל והמערכת שלי היא E4300 עם OC ל3.0 Ghz לוח ASUS p5b וספק 350W אני יודע שהספק לא יחזיק לי אותו אני גם לא רוצה להישתמש בכל הכרטיס סמך
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב הורדתי את הדרייבר מאתר של ati לכרטיס x1950pro התקנתי וזה לא עוזר יש לי ווינדוס xp sp2 אני מקווה שיש לכם תשובות בשבילי תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי במסך בצד שמאל (מסך רגיל לא לסידי) מין פס (מלמעלה למטה) שבו יש מין מריחה של המסך\טישטוש\כמו נמלים כאלה שהולכים לכיוון אחד... איך אני יכול לדעת האם הבעיה בכרטיס מסך או במסך? מסך סמסונג 793df כרטיס ati 4850 תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום . יש לי כרטיס מסך מחברת Gecube ATI Radeon HD 3870 XTG4-E3 512 MB ברגע שאני רוצה להריץ תוכנה של 3DMARK 06 שתוכנה נתקעת . עוד בחלון הקטן שרשום עליו 3DMARK. האם יש בעיה כללית לתכונה הזאת עם כרטיסי ATI? כי זה לא הכרטיס הראשון .היו עוד כרטיסים שנתקעו במצב זה. מה ניתן לעשות ? הכרטיס עובד יפה גם בעבודה רגילה אינטרנט וכ"ו וגם במשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
תראו אתמול קניתי את הגרסא ה4850 של TOXIC...לא הצלחתי לחבר אותו בגלל שאמרו לי לחבר איזה משהו מהספק של 6 פינים וזה לא יוצא לי מהספק...עכשיו קצת חיטטתי בציוד ומצאתי כבל ROHS....ראיתי שיש חיבור בכרטיס מסך הזה לROHS....מה זה החיבור הזה ולאן אני מחבר אותו...יש ראש שחור שמחברים מאחורי הכרטיס מסך וראש שפיץ בצבע צהוב שאין לי מושג לאן מחברים.. תודה. [br]פורסם בתאריך: 29.10.2008 בשעה 15:18:50 עזרה? : |
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! בגלל שאני מתכנן לקנות מפרט חדש לסימולטור טיסה שלי, אשר יכלול כרטיס מסך, עלתה בי שאלה- באופן טבעי הייתי מעדיף כרטיס מסך חדש וחזק, מהטובים של התקופה, אבל מצד שני ישנן הרבה סתירות באינטרנט לגביי חשיבות הכרטיס במשחק הספציפי הזה. כמובן שאני חושב שכרטיס מסך יותר טוב יתרום אבל השאלה היא האם הביצועים שייכים למעבד או לכרטיס מסך בעיקר. בקיצור, אני מתלבט אם לקנות כרטיס יקר או כרטיס זול, וחשבתי- האם ניתן להזמין כרטיס מסך לניסיון של שבוע או משהו כזה? האם ישנן חנויות בהן אפשר להתנסות בכרטיסי מסך שונים? בקיצור, האם ישנה דרך לקבל רושם על כרטיס מסך לפני שאתה לא יכול לחזור אחורה? תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-