כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב לגימינג? GTS450 או HD 5670 וגם מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב בקרוב מאוד אני קונה מחשב ואני רוצה לסגור את החלק של הכרטיס מסך כבר. לא מעניין אותי מה מקבל ציון יותר גבוה או מה אומרים בביקורות...אני לא כל כך מבין בזה ודברו אליי תכלס.. מה מהם עדיף? אם אחד מהם מתאים לתחום אחד יותר מהשני? קיצור תחפרו לי על שניהם עם מסקנות. למרט המחשב מצורף לינק - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276036.0 במפרט הזה אני מחליף מארז וספק כוח.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
מפרט מופיע ב"מפרט שלי". מצורף לינק לכרטיס מסך למידע נוסף: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2785 רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותו דרך יציאת ה DVI לכניסת ה HDMI בטלוויזיה, וכל הברדאק יעבוד ב 1080p. בנוסף, איך אני אמור להוציא גם סאונד דרך הכבל?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום בעקבות המלצה בפורום זה קניתי היום כרטיס מסך radeon 8500 מזיגזאג. כשקיבלתי את הכרטיס גיליתי שיש עליו מאוורר קטן של ati עם גוף קירור קטן מאלומניום. הכרטיס הנ"ל יורכב במחשב שהוזמן אצל pchardware והכולל מארז antec sonata וקירור למעבר של זלמן וזאת במטרה להשיג שקט מקסימלי. השאלות שלי הן : האם ניתן לפרק את המאוורר הנ"ל לגמרי (כלומר האם האוורור מיותר) האם כדאי לפרק את גוף הקירור הנוכחי ולהרכיב עליו אחד גדול יותר. האם גוף קירור של צ'יפסט מתאים. משה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
האם ישנו מתאם/מעביר שמאפשר לשים כרטיס מסך PCI-E בלוח שיש בו רק סלוט agp ? ואם כן האם זה פיתרון שמאפשר לנצל את רוב כוחו של כרטיס מסך כמו x1950pro?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
ביצעתי אובר קלוק ב ATI TOOLS וזה לא נשמר אחרי הפעלה מחדש של המחשב... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אודה על קבלת המלצות לצג 19 אינץ' איכותי לשימושי Autocad כבדים ושימושי Office. שימושי משחקים אינם חשובים. יש לתת את הדעת לאיכות התצוגה ולשעות עבודה רבות מאד - עד 16 שעות ביממה. האם 4:3 היא הפרופורציה הנכונה (כפי שאני חושב) או אחר (5:4, או 16:9). אין לי בעיה לרכוש צג יותר גדול אך גובהו של המסך של 19 אינץ' 4:3 חשוב לי. מחירו של הצג פחות חשוב.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום. לקראת קנית כרטיס מסך ולפני שידרוג מסכים עתידי, אני מעוניין בהסבר כולל בנושא שמתייחס בין השאר גם לנקודות הבאות: Input signal - analog vs digital. אני עובד כיום עם שני מסכי VGA , ורוצה לקנות כרטיס שיוכל לעבוד איתם, אך שגם אוכל בעתיד לחבר אליו שני מסכי DVI. האם יש בשוק כרטיסים בעלי אפשרות ל - Dual DVI Output? האם יש דבר כזה VGA-to-2nd DVI adaptor? כתבה מורחבת תתקבל בברכה ואהדה רבה, אולי הנהלת הפורום תוכל לדאוג לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
הינה לינק לסיריאל של פוטושופ!!!!! <צונזר, ראה הוזהרת>
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי ויסטה אני לא מצליח להפעיל את הTV-OUT הכרטיס מסך הוא GEFORCE 4 7300 GS , הדרייבר הוא הכי חדש שיציאה באתר של NVIDIA יש למישהו מושג איך לסדר את זה ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
6300 ב 3DMARK03 עם 6600 גיגה בייט זה טוב ?! 256 מגה ראמ כי ראיתי כאן תוצאות רק של 05
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני לא עושה OC, הכרטיס טוב? החברה אמינה? וכמה אחריות יש עליו?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל תשובה חד משמעית, מי יותר טוב ה 9800 GX2 או ה 4870HD ?? ומאיזו בחינה הם יותר טובים, ובקיצור מה שווה יותר להשיג?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך שקע הS-VID אבל אני לא יודע מה צריך להגדיר כדי שאני הראה בטלויזיה מה שבמחשב
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
הרגע סיימתי לקרוא את הכתבה על הכרטיסים החדשים של nVidia ורציתי לדעת מתי אמור להשתחרר הכרטיס 7600GT וגם כמה בערך הוא צפוי לעלות? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 64 PRO (אני מאוד מאוכזב ממנו בכלליות במיוחד ב UT2003 ו GTA 3 ...אני לא משחק הרבה אבל שיוצא רק במשחקים הללו ) בכל מקרה השאלה שלי היא כזו : קניתי כבל של SOUND ו כבל S-VIDEO - .לחבר ל34 אינ'צ שלי. עכשיו , ב ATI רואים פשוט מצויין !!! כל ה DIVX פשוט נראים טוב! החלטתי אבל מכייון שאני מאוד מאוכזב מהביצועים של הכרטיס במשחקים להחזיר ליבואן ולקחת את ה TI4200 השאלה שלי היא האם תהיה ירידה באיכות של ה TV OUT בכרטיס של NVIDIA לעומת הנוכחי-RADEON 9000 PRO ? (כי לפי מה שהבנתי ATI מתמחים בקטע של VIVO DVI TVOUT וכו) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל מכרטיס המסך לחיבור VIDEO-IN (צהוב כזה) והאיכות שרואים היא ממש גרועה מישהו יודע למה זה קורה כרטיס המסך הוא GEFORCE 4 המחשב הוא פנטיום 3 (בניתי מחשב מולטימדיה לסלון ) והטלויזיה רגילה 29 אינצ' או משהו כזה הבעיה היא שרואים הרבה פסים לרוחב המסך וזה מפריע ובקושי אפשר לארות משהו בברור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך של ג'יפורס סדרה 8 תקציב שלי 550- 700 ומזה DDR3\DDR2 ? ומה ההבדל בינהם מה זה נותן לך?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
מאחר וקניתי מסך 20 אינץ', אני מעוניין לחבר ממיר של HOT (אנלוגי או דיגיטלי) למחשב. הבנתי שאני אצטרך בשביל זה כרטיס טלוויזיה, אבל אני לא בטוח איזה. אני יודע שלא בכל הכרטיסים ישנה כניסת סאונד, לכן צריך כרטיס שיכלול כניסה כזו. מצאתי ב-ZAP שני כרטיסים עם תגובות טובות: Hauppauge WinTV-PVR-150 ב-550 ש"ח Leadtek WinFast PVR2000 ב-500 ש"ח מה דעתכם עליהם והאם מומלץ משהו אחר? האם אני אקבל איכות תמונה טובה במסך ה-LCD שלי שהוא מדגם 203B? אגב, בנטוויז'ן יש מבצע שמקבלים כרטיס טלוויזיה במתנה. אין לי מושג על איזה כרטיס מדובר, אבל בתמונה של הפרסומת זה נראה כמו Leadtek WinFast PalmTop TV שמחירו כ-400 ש"ח. מה דעתכם עליו?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
בעקבות רכישה של מצלמה חדשה ועתירת פיקסלים,,,36 מ״פ ליתר דיוק אני חושב על שדרוג מחוייב מציאות. כרגע יש לי מעבד I7 זיכרון 8 ג׳ב וכרטיס מסך 4830. מה צריך לשדרג אם בכלל לעבודה מהירה יותר בפוטושופ cs6? יש כרטיס מומלץ לשדרוג למטרה הזאת בסכום של עד 800? בברכה, אורי
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטונים ביוטיוב בעיקר זה לפתע נתקע לכמה שניות , וכל המסך וורוד . כעין התנגשו חומרה או משהו ... ואחרי 3 שניות זה משתחרר ורושם למטה בבועה בצד שמאל מנהל התקן הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה .... מה זה ? זה מחשב חדש כולה שבוע וכל הדרייברים מותתקנים כמו שצריך ומעודכנים . עזרה !! זה הכרטיס : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
Palit nVIDIA GeForce 9600 SMART 1GB או ATI Raedon 4350 HD 1GB? תודה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD מחובר למחשב עם כבל DVI ו90% מהפעמים שאני מנסה להכנס לביוס של המחשב נמרחים לי על במסך צבעים בגוון ירוק. כשאני לא מחבר את המסך עם כבל DVI הכל עובד כגיל. למישהו יש מושג למזה זה קורה? (אני ישתדל לעלות תמונה)
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי. יש לי כרגע מסך רחב 19 אינץ' של BENQ והרזלונציה שלו היא 1440X900 וכרטיס מסך HD4870 1GB. כרגע אני מחובר בחיבור DVI ולמסך יש חיבור HDMI אז החלטתי לחבר אותו (וכמובן להוציא את הDVI) ולראות אם יש שיפור משמעותי, ומשום מה הוינדוס נמתח ונחתך, כמו שעושים רזלונציה 800X600 על מסך שהוא יותר גדול. למה זה קורה? הסתכלתי בהגדרות והן על הרזלונציה המקסימלית וזה עדיין אותו הדבר. בנוסף, אני לא קניתי 4870 סתם, אני עוד מעט אני הולך לקנות לי את הT220 המפורסם או שאני אקנה את הT240, עדיין לא החלטתי מה יותר ישתלם לי. את המסך החדש אני מתכוון לחבר בDVI ובצג הנוכחי לחבר HDMI (או שאני אשתמש בממיר שקיבלתי עם הכרטיס ואמיר את הHDMI לDVI) ורציתי לשאול אם אני יכול לעשות ככה שמשחקים ותוכנות יעבדו על המס…
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-