עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eliil1,

הזמנתי מחשב, עם הכרטיס 4870X2 ,רציתי לשאול אם כשהוא יגיע אליי כדאי להתקין דרייבר? או שעדיף להשאיר כמו שזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. Started by midnight8,

אני מעדיף במחיר כמה שיותר נמוך 500 זה גם גבוהה לי אבל אפשר לעמוד בזה אני רוצה אותו למשחקים אני רוצה שהוא יעלה משחקים דיי חדשים בלי להתקע עכשיו יש לי 7600GT והוא נתקע לפעמים בNFS UC אני רוצה כרטיס שיראו בו טוב אבל שלא יעלה יקר ראיתי ב450 את ה4650 1G הוא שווה ?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  3. Started by gaf,

שלום רב! יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9400 , כאשר אני נכנס ב- CONTROL PANEL באייקון NVIDIA CONTROL PANEL ---> בהגדרות של DISPLAY בחלק של DIGITAL VIBRANCE אני מעוניין שהוא יהיה על ערך 33%, והוא כל הזמן על 100%. כאשר אני משנה ל - 33% ועושה APPLY הוא שומר. אך אחרי האיתחול הוא שוב קופץ ל - 100%. איך ניתן לשמור את הנתון הזה קבוע?. . . תודה לכל העונים..

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  4. Started by SuperStyle,

אז ככה במשחק GTA IV אי אפשר לעלות את הכול ל 100 אני לא יכול לעלות את ה TEXTURE ואת ה ראשון.בגלל זיכרון כרטיס המסך יש לי HD4850 עם קירור של AC. בפורום אחר יש קובץ שלא מגביל את זה.אם אני שם אותו ועושה הכל על 100 אזל זה עדין כותב לי שזה באדום. אז זה בסדר ? זה יכול לעשות משהוא לכרטיס?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  5. שלום חברים מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה שמופיע בקישור? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  6. Started by liav25,

הסרתי דרייברים עם דרייבר סוויפר, והסרתי את התיקיה C:\ATI שבפנים יש תיקיה בשם SUPPORT עם הדרייברים. הדרייבר תצוגה עצמו עובד אבל בCCC יש תקלה

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  7. אני יכול להוסיף כרטיס מסך חזק למחשב הנייד שלי של HP?,קניתי אותו לפני חודש עם מעבד Centrino 2 ו4 GB זכרון קיצור מחשב בין החדשים שיש

8. בוקר טוב יצא הדרייבר החדש לכרטיסים של ATI איך אני מתקין אותו? מוחק את הישן או מתקין אותו על הישן? תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. Started by saar3,

שלום!! אני מקווה שזה קשור לפה..רציתי לדעת מה זה ה sli בלוח אם...יש לי 8800gts 320mb אז זה אומר שעם אני רוצה להשתמש ב sli אני חייב אותו אחד בדיוק או שאני יכול לקחת כרטיס אחר או שאני יכול לקחת 8800 אך עם יותר זיכרון.. נ"ב שני כרטיסי מסך של 8800 320 מ"ב יריצו גי.טי.אי על הכי גבוה?? תודה מרשא

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג : 3800+ AMD X2 64Bit 2 GB's RAM 160 GB Hard Drive 2600XT ATI Radeon 450W PSU HEC לאחר מכן קנ…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  11. Started by ran1992,

מה המהירות GPU CLOCK ו-MEMORY CLOCK של HD 4850 512MB בגרסה רגילה (לא מומהרת...) ??

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  12. אצלי רשום 8.6.... יש אצלי בעיה או שזה אצל כולם ככה?....

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  13. Started by smoke_man,

איזה כרטיס מומלץ לדגם של DELL 2408wfp כרגע יש לי 9800gt תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  14. שימו לב! הבעיה הזו נפוצה אך ורק(!) במערך CF של שני 4850. יש לציין שלי יש מערך כזה. אז ככה... כל הדרייברים(חוץ מ-8.6) שניסיתי לא פועלים וכל פעם שמנסים לעקוף בלוסקרין\שגיאה בהתקנה\CCC לא עולה וכו'... יש בעיה חדשה! אני יודע שחלק מכם חושבים שאני פשוט לא התקנתי את זה כמו שצריך\לא עשיתי הסרה מתאימה... אבל לא! כל דרייבר שיצא מ-8.6 אני חוזר להאבק בבעיה והיא כל פעם שוברת אותי.... אני אהיה כל כך שמח אם יהיה פה מישהו עם מערך CF 4850 ושיודיע לי אין\יש לו את הבעיה. נ.ב - הבעיה הזו נפוצה בכל פורום שראיתי... לאף אחד אין שום פתרון.... לא יודע מה איתכם אבל זילזול כזה מצד AMD פשוט מעליב! AMD בושה! כבר חשבתי שחזרתם לימים הטובים... אפשר לחשוב שרק לפני כמה חודשים אמרתי שהדרייברים שלהם דוו…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  15. מה המצב אנשים ?.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כי שלי כבר לא ממש מחזיק משחקים חדשים (x1950 Pro) ... התקציב שלי הוא 900 שקל ולא יכול לחרוג בשקל ... עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיס מסך שאתם מציעים לי מבין השניים (או אפילו אחד אחר שלא מבין שניהם) לא יעשה לי צוואר בקבוק בגלל המערכת ?.. והספק יוכל להחזיק אותו ?.. האם הוא יחזיק את ה - GTA החדש עם ההגדרות הכי גבוהות של הגראפיקה ולא רק GTA נגם משחקים אחרים כבדים ?.. אני קצת חושש מה - ATI כי ה - x1950 שלי ידוע בתור אחד שיש לו בעיות עם ה - AA אז אני פוחד שגם ל - 4850 יהיו בעיות עם ה - AA ... וגם רוב המשחקים תומכים יותר ב - Nvidia מאשר ב - ATI ... אני קונה את הכרטיס בפנדה מחשבים (pandas.co.il) אז אם אתם מציעים לי כרטיס מסך אחר שה…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. אז מצאתי עוד כרטיס נוסף בארון ההפתעות של הדוד, כמובן ששנינו נובים שלא מתעסקים כל כך במשחקים וכו'. חיפשתי בגוגל ומצאתי כרטיס MAINSTREAM מ2006, תומך בDX 9 ועלה בזמנו 1200 ש"ח. אלה הנתונים שמצאתי * Ultrathreaded SM 3.0 engine with fast dynamic branching * 500 MHz core speed * 1.0 GHz memory speed * 256-bit memory interface * 12 Pixel shader processors * 8 Vertex shader processors * 512-bit Ring Bus memory controller with 256-bit GDDR3 memory * 2 dual link DVI connectors * HDTV and ViVO enabled * HDCP option for board implementation נאמר שאני משפצר את המארז יפה יפה והוא מתוכנן להיות בOC מקסימלי עם הקירור סטוק שעליו, זה כרטיס סביר ? (סב…

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  17. אני באמת לא מבין. עשו המון מחקרים בנושא ובסופו של דבר הגיעו למסקנה שהעין ה"מזוינת" ביותר שיש לבני אדם לא יכולה לשים לב ליותר מ-34FPS. אפשר לדעת למה ישנם אנשים שעושים מערכים משולשי כרטיסי מסך כמו ה-GTX280 אם זה המצב? ולמה ריצה של משחק על 34FPS לא נחשבת להרצה החלקה ביותר?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. לפני כמה זמן השגתי 9800Gx2 כרטיס מסך של TwinTech עכשו הבעיה שאני רואה במאפיינים שיש לו רק 512מגה?!$!$! ועל הקופסא רשום 1גיגה.... תמונה: היה לי 4870 ואני מרגיש שכאילו ה9800Gx2 ממש חלש..... + דריברים.... אני אמור לעשות משיהו? זה הדבר היחידי שראיתי במאפיינים: הערה: יש לי את הדריבר הכי עדכני 180.48 תודה רבה לעוזרים!!!!

19. palit hd3870 - http://tms.co.il/product/5940 או gigabyte hd4670 - http://tms.co.il/product/6140 אם אתם מציעים משהו אחר באותו תקציב אז בבקשה את ההצעה תביאו מTMS(פשוט בניתי מפרט משם,ואני מתלבט לגבי הכרטיס)

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. Started by dani2k,

היי יש לי שאלה קטנה, איזה כרטיס יותר טוב ?! x1950xtx או 9500gt ? אה ועוד דבר, איך ה x1950xtx יריץ את GTA IV על 1024x768 ?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  21. Started by ita123,

היי כרגע הגיע לי הכרטיס שהזמנתי twinteach 9800gtx , היה לי כרטיס של ati הסרתי את הדרייברים ניתקתי את הכרטיס הישן במקומו חיברתי את החדש והורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של nvidia. הבעיה היא שאני מפעיל את קובץ ההתקנה המחשב מתחיל להתקין את הדרייבר ונתקע באמצע במשך כמה דקות ולאחר מכן יוצא מההתקנה ולא מתקין. ניסיתי גם להתקין מהדיסק שהגיע עם הכרטיס מסך וזה חוזר על עצמו שוב . מקווה שתוכלו לעזור

22. Started by musari,

ה-GTX295 מורכב משני כרטיסי ג'יפורס שחוברו יחדיו, ויהיה כנראה המהיר מסוגו בעולם המלחמה בין ATI ו-Nvidia על השליטה בשוק כרטיסי המסך מולידה מידי כמה חודשים מפלצות של ממש, ניסויים טכנולוגיים מסובכים ויקרים שרובנו לא נוכל לקנות - אך זו בהחלט איננה סיבה לא להתלהב מהם... גבירותיי ורבותיי, קבלו את ה-GTX295, המלך החדש של הגרפיקה התלת-מימדית - לפחות עד ש-ATI תענה לו במפלצת חדשה משלה. ה-GTX295 מורכב למעשה משני כרטיסים שחוברו להם יחדיו. לכל אחד מהכרטיסים האלה יש מעבד GTX 200 (אחד המהירים של Nvidia), ו-896 מגה-בייט של זיכרון DDR3. המערך המטורף הזה גם צורך לא מעט חשמל: 289 וואט, ליתר דיוק. מצד שני, בזכות טכנולוגיה חדישה שתוציא את המיטב מהחיבור בין שני הכרטיסים, ב-Nvidia מאמינים כי ברגע…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  23. Started by S2DON,

שלום אז כמו שחלקחם אולי זוכרים או לא זוכרים לפני כחודש קיבלתי פה המלצה לכרטיס מסך (רציתי להחליף כדי שיריץ את GTA4 כמו אתיופי) אז עוד לא היה ידוע מה הדרישות, היום כבר מפורסם , אז מה דעתכם ? HD4850 512 מגה יפתור לי את הבעיה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=CGAX-4852DDO&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE נ.ב עכשיו אני מריץ אותו על מעבד 2.6 CORE 2 DUE עם כרטיס מסך 1950PRO 512 מגה על הגרפיקה הכי גבוה וניתקה בקטנה חח אז אתם סתם מזלזלים בחמוד הזה. על מדיום גרפיקה עובד חלק (לא בדקתי עדיין בקטעי גשם ועשן שמעמצים את הכרטיסועל LOW בכלל מגניב ביותר. מחכה לאישורכם כדי לקנות את הכרטיס , אז מה אתה אומר דוקטור?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. Started by alone66,

שלום מה כוונה שרשומים OC לגבי כרטיסי מסך לדוגמא: Innovision I-Chill AC Twin-Turbo 9800GT OC GDDR3 512MB PCI-E למה הם מתכוונים שהם רושמים OC שאלה נוספת כרטיסי המסך של Innovision הם טובים?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  25. אני מקבל ב POP 35-45 FPS במקום שאני צריך לקבל 60 ומעלה ל 80 איך זה יכול להיות יש לי HD4870

• 1 תגובה
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים