כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
soft mod זה זה? http://downloads.guru3d.com/download.php?id=24
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
-
יש ברשותי ספק כוח ABPOWER 500W . המערכת שלי היא: I3 2100 4GB RAM PEGATRON IPMSB-H61 GT430 אני רוצה המלצה לכרטיס מסך חדש. אני יודע שהספק הזה לא הכי איכותי שיש, מהו הכרטיס החזק ביותר אשר יוכל להשתלב איתו ללא בעיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
איך הטכנולוגיות עובדות? ואיזה מהן מנצלת יותר את שתי הכרטיסים? האם יש אפשרות לשים שתי כרטיסים שונים?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מצאתי מסך שמתאים לי ושמובנים בו רמקולים. מאידך, קראתי כתבה על כך שכדאי לוותר על הרמקולים המובנים במסך כי הצליל שלהם עלוב. יש למישהו נסיון עם רמקולים מובנים?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הכרטיס 7600GT של Gigabyte לבית ה 7600GT של Leadtek? לא חבילת אקסטרים חבילה רגילה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני צריך קישור מדוייק לעידכון הדרייברים של GFORCE 6600 GT יש לי PCI EXPRESS X-16 פליז מישו
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אז ככה. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא GeForce 8800GT. המעבד הוא E6750 כפול ליבה של אינטל. יש ממש מעט משחקים שאני מוגבל בהם... וגם אז רק טיפה בVery High.... אבל עדיין, אני רוצה לשדרג למשהו טיפה יותר חדש... שמתי עין על ה4870HD של ATI... וגם על ה9800GX2 וה9800GTX של NVIDIA. התקציב שלי להחלפה מכסה מקסימוווםםם את הGX2 ב1910 שקלים כפי שהוא מוצע בSKYPC. בכל מקרה אני מתכוון למכור את הכרטיס הנוכחי שלי אז אם למישהו יש הצעות לאיך למכור אותו אני ישמח. לסיכום... שאלתי היא מה הכי מומלץ ומשתלם מבין ה-3 שהזכרתי והאם יש כרטיסים אחרם מומלצים..? תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי וקבילתי את ה 6800 או בשמו המלא Leadtek WinFast A400 TDH (6800NU AGP) 256Mb DDR1 , 325Mhz core, 700Mhz Mem (stock) RivaTuner טוען שהליבה היא NV48 ולא NV40 זה מסביר את הגירסאת 256מ"ב אז התקנתי rivatuner ופתחתי צינורות, הרצתי 3dmark קצת נראה סבבה, הוסיף לי איזה 800 נקודות פלוס מינוס פתחתי ATI TOOL לחצתי על SCAN FOR ARTIFACTS, ופתאום אני רואה שלג של נקודות צהובות, בעסה.. ביררתי קצת והגעתי למסקנה שהבעיה היא 4 צינורות הפיקסל שיידר, הצינור הנוסף של הוורטקס שיידר נראה עובד כרגיל. רציתי לשאול אם החברה האנשים פה שפתחו צינורות בדקו עם ATI TOOL את ה SCAN FOR ARTIFACTS אמרו לי עוד שיש משחקים שאתה רואה בהם ARTIFACTS ויש כאלה שאתה יכול לשחק אותם מהתחלה עד הסוף ב…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
R9 280X GIGABAYTE קניתי מTMS עכשיו יש לי ספק 550HX כתוב בכרטיס שצריך 8 PIN ו6 PIN לכרטיס מה אני עושה עם יש לי רק 6+2 PIN ו6 PIN ?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס PINNACLE PCTV והתקנתי הכל ורואים.. אבל מגעיללל לא רואים כמו טלויזיה רואין את כל הצבעים והכל אבל רואים כאלו שמתי אנטנה לא כבלים מה עושים? אולי תוכנה אחרת אם כן איזה?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon sapphire 9200. שמתי את הצג ואת הטלויזיה במצב clone וכשאני רואה סרטים הסרט מופיע רק באחד מהם. יש דרך שהוא יופיע בשניהם?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
AMD Mobility Radeon™ HD 7450M Switchable Graphics, With 512MB איך כרטיס המסך הזה? מספיק חזק כדי להריץ משחקים בינוניים+? תודה.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה הרכבתם לי פה מפרט ואני מאוד מרוצה ממנו,רק הבעיה בכרטיס מסך שהוא מובנה ומפעיל משחקים כמו פיפא באיכות 800x600 וגם זה בקושי.. מעבד AMD ATHLON 2 X4 630 BOX לוח אם MA785GMT-UD2H SOCKET AM3 זיכרון 4GB כרטיס מסך של ATI RADEON HD 4200 בעקרון אני מחפש כרטיס מסך במחירים של 400-450שקל שיפעילו לי פרו12/פיפא12 או עוד משחקים באותם איכויות על 1920x1080 בלי שאני יצטרך להוריד את האיכות ל800x600 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
היי חברה מה אתם אומרים על הציון הזה ב 3DMARK הציון הוא 12981 עם GEFORCE 4 TI4200 של MSI 64 מגה זכרון אני עובד עם חלונות XP PRO וכמובן בדרייורים החדשים של NVIDIA להשוואה שלכם http://service.madonion.com/compare?2k1=4350953
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
:jump:האם בשביל לבדוק האם כרטיס מסך חדש מסוג his x1950pro תקין זאת אומרת עובד יש צורך גם לחבר אותו לספק כוח עם חיבור ה 6 pin או שאפשר פשוט לחבר אותו לסלוט של ה pci-e ולהדליק את המחשב? אני שואל כי קניתי כרטיס כזה באיביי והוא מגיע ללא המתאם לספק כוח ,וביקשתי מגיסי שיבדוק אם הוא תקין אבל אני לא חושב שיש לו כזה מתאם.ויש לי 7 ימים להחזיר אותו אם הוא לא תקין :jump:
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
לעוד מיזהוא חוץ ממני ומעוד מישהוא (לא זוכר איך קוראים לו, זה עם ה9330 ב3DMARK ) לא עובד הגירסא?? חוץ מיזה שיש לי בעיה עם הגירסא הספציפית, יש לי בעיה עם הSTEREO של NVIDIA בשילוב של 40 נקודה משהוא... זה פשוט מתקין ולא עושה כלום...
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום חברים, אני סגור שאני מעוניין לרכוש את הכרטיס גרפי הזה (משחקים וגרפיקה דו מימדית בפוטושופ ובעוד כמה תוכנות גרפיות) בחנות המליצו לי לרכוש אותו מיצרן : Powercolor מה ההבדל בין: Powe color,Manli,Sapphire? או שמה ליהיות אדיש ביניהם..............
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי מסך 22" של samsung כמובן בהתאם שיניתי את הרזולוצית עבודה של שולחן העבודה והמשחקים 1900*1200 שזה הרזולוציה האופטימלית של המסך זמן מאוד קצר המחשב התחיל להתקע לי באמצע מרבית המשחקים ששיחקתי בהם (SUPREMCOMMANER, CALL OF DUTY ועוד כמה) לאחר בדיקה שמתי לב שברגע שאני מתחיל לשחק המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך מגביר מהירות עד אשר הוא מגיע לרוויה ולאחר שניות נוספות המחשב נתקע. המשחקים עצמם רצים חלק לגמרי, לא עושה רושם שהם באמת כבדים לכרטיס מסך וכשאני מוריד לרזולוציות נמוכות יותר 1600*900 ולפעמים אני צריך אפילו לפחות) המחשב רץ בלי בעיות וגם שומעים שהמאוורר מתאמץ פחות. יכול להיות שזה באג של הדריברים? כרטיס מסך פגום? או יותר גרוע יכול להיות שלא באמת תכננו את…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות: 1) בלוחות האם החדשים יש תמיכה לPCIE 3 (דרך אגב, איזה צ'יפסטים?). השאלה היא אם אני יכול לחבר כרטיסי מסך של PCIE 2.0 בסלוטים של 3.0. פשוט שמעתי נראה לי שבמקום להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות X8, זה נותן להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות של X16 כל אחד. האם זה נכון? 2) אפשר לחבר שני כרטיסי מסך שונים באותו מחשב בשביל אותה תצוגה? למשל לשחק משחק עם ארבעה מסכים שכל אחד ממשיך את השני? (אני יודע שאי אפשר SLI, אבל נגיד כל כרטיס מסך אחראי אל שני המסכים שמחוברים אליו..)
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
-
-
האם עדיף מהיצרן nVIDIA או Leadtekישירות?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה רק כרטיס מסך של NVIDIA... תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-