עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by almog1546,

משהו ישתבש בבהירות של המחשב.. כל פעם שאני רואה סרט בו הכל בהיר מיידי.. ואני מנסה לשנות את זה ידינית אבל זה לא עובד.. מה אני יכול לעשות? תודה מראש למי שיכול לעזור..

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  2. Started by borg,

יש לי מסך CRT בגודל "17 שתומך ברזולוציה מקסימלית של 1600X1200, אבל עובד ברזולוציה מיטבית של 1024X768 ב-Desktop ותוכנות Office. אני רוצה לדעת האם יש אפשרות ליצור על המסך שלי אמולציה (אולי באמצעות תוכנה) של רזולוציה של 1400X1050 המתאימה למסכים של מחשבים נישאים עם מסך בגודל של "15 (SXVGA+), רזולוציה של 1200X800 המתאימה למסכים בגודל של "15.4 (WXGA), ורזולוציה של 1920X1200 המתאימה למסכים בגודל של "15.4 (WUXGA). בעיקרון, מסכי LCD אמורים לעבוד ברזולוציה הטבעית שלהם (לא כמו מסכי CRT), כך שאני רוצה לדעת האם רזולוציות כאלה במחשבים ניידים מתאימות לעבודה על ה-Desktop (שמות של קבצים ב-Explorer), ולעבודה במסמכי Office, או שהפונטים נראים קטנים מהרגיל ("15.4 מתאים בעיקר לצפייה בסרטי DVD …

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  3. א. SAPPHIRE HD3850 1GB DDR2 או ב. Twintech3D 9800GT XT OC 512MB Intel® Core2 Duo Processor E7300 45 nanometer technology Last Level Cash 3MB Clock Speed 2.66GHz Socket LGA775 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 GA-P43-DS3L Supports 45nm Intel® Core 2 multi-core processors with FSB 1600 (O.C.) MHz North Bridge: Intel® P43 Express Chipset South Bridge: Intel® ICH10 x SATA 3Gb/s connectors supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices 8channel High definition audio Ultimate graphics performance with PCI-E x16 2.0 interface זיכרונות איכותיים Geil GX21GB6400DC Cas Latency CL-5-5-5-15 Capacity 2GB 1BX2 Speed DDR2 800MHz PC6400 Twintech3D 9800GT XT…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום... חיברתי 6800U ללוח אם של אסוס עם ספק כוח פשוט, הרגע שהמחשב עולה לווינדוס הוא נותן התראה שיש בעיה והוא מוריד את התדרים של הכרטיס כדי לשמור עליו מנזקים, החלפתי ספק כוח לאחד חזק ועדיין אותה בעיה, מצד שני שאני בודק ב RIVATUNER תדרים זה מופיע 400/1100, שזה מהירות נכונה לאולטרה... יכול להיות שהבעיה בלוח ? אוליי בגלל שהוא AGP X4 ולא X8 הוא מספק פחות חשמל ? מה יכולה להיות הבעיה ואך לבדוק אם הוא באמת מוריד תדרים ? כמה הכרטיס הזה אמור לקבל ב 3DMARK 2003 עם מעבד PENTIUM 4 2800 ? ( פחות או יותר ) כדי שאני יוכל לבדוק את התוצאה...

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by Be BEN,

אני מעוניין לדעת אם כדאי לי לקנות SLI של 9600 ואם לא יספיק הביצועים אני יוכל להוסיף עוד אחד אני עובד על מסך די גדול 24" וכנראה שאני קונה מסך בכלל גדול סביבות ה 50" לסלון שאני ישתמש בו הרבה גם למחשב יש לי לוח של NVIDIA ככה שאני יכול לעשות SLI רגיל וגם 3WAY SLI וכמובן גם QUAD SLI מה כדאי לי לעשות :s05: :s05: אני ישתגע אם אני יקנה מסך ענק ולא יוכל להשתמש בו

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  6. כמה לדעתכם שווה הכרטיס מסך הזה: ATI RADEON X850XT X850XT IceQ II Turbo 256MB PCI express DVI + TVOUT והאם הוא יסחוב משחקים ברמה טובה?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by angelos21,

רציתי לדעת בקשר לCHUCK PATCH , אותו אחד שמאפשר להפעיל HDR+AA בכרטיסי ATI, האם הוא עובד רק למשחק OBLIVION, או שעובד לכל המשחקים והאם חייב אותו בשביל להפעיל את הHDR והAA ביחד, במשחקים????

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. יש לי amd 64 3000(ליבה אחת) וgeforce 7600GT. בלי אוברקלוק. קיבלתי 2803 ב3dmark06. בפירוט: sm2.0: 1286 hdr\sm3: 1179 cpu: 741 זה לא נמוך מדי?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by Vova34,

זה המפרט שלי אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ל 4850HD ביחד עם זה לקנות גם ספק חדש כי שלי לא יכול להחזיק את הכרטיס,לקנות RAM שיהיה 4GB ולקנות קירור למעבד בשביל OC תציאו לי את כל אלה ואני יגיד עם זה בהתאם לתקציב שלי כי אני לא יודע כמה אני רוצה להוציא על כל זה עדיף שתציאו כמה שיותר זול בנתיים חשבתי לקנות את הכרטיס הזה:HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מ KSP ב 630

10. Started by r0075,

רציתי להתקין את הניד פור ספיד החדש ובאתחילת התקנת ה-directx המחשב כותב לי שאין חתימת לוגו של ווינדוס לתוכנה הזאת. ניסתי להתקין אותו מכל מיני התקנות כולל זו שנמצאת בלשונית ההורדות שבאתר ולא הצלחתי- בבקשה תעזרו לי דחוף!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by Silol,

שלום, אני מתכנן לקנות 1950XT 512MB המפרט שלי: Pentium D 925 DDR 512MB האם יהיה לי צוואר בקבוק ? ואם כן עד כה זה יהיה גרוע? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה, אני משתמש בכרטיס 6200 פשוט. הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני רוצה לראות סרטים אני מפעיל את המדיה פלייר ופשוט בטלויזיה לא רואים את הסרט, אבל במחשב כן שזה מוזר לי. שיחקתי עם ההגדרות של שיטת השידור PAL NTSC אבל אין תשובה... זה קשור אולי למשהו אחר?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by W0lverine,

מה זה טריניטרון ?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by Tal-T,

איך ה7800GTX? כרטיס חזק? לאיזה כרטיס מסדרה 8/9 של נבידיה הוא משתווה? http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=199 לא ידוע לי מה כמות הזיכרון, אבל אני יודע שזה DDR3

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  15. קיימת בעיה בכרטיס 8800GT הביוס שלו לא מזהה מאמץ ולכן העוצמה של המאוורר לא מתחזקת בשעת מאמץ (משחק מחשב בעיקר) הבעיה גורמת להתחממות הכרטיס = בעיקר קירטוע של המשחק (מצב בלתי שחיק), כרגע כל החברות עדיין לא הוציאו עידכונים לביוס, ולכן אפשר לפתור את הבעיה בעזרת שאני בטוח שהרוב כבר מכירים אבל החלטתי בכל זאת להעלות אותה שהיא תיהיה נגישה יותר. קישור להורדת RivaTuner.rar http://upload-il.com/file/103600/RivaTuner.rar.html מדריכון קטן שעשיתי, כיצד להעלות את מהירות המאוורר ל 100%. אם התמונות לא עובדות חבל חחחח.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by klayman,

שבת שלום ! יש לי בעייה בתצוגה של וידאו על הטלויזיה. אני משתמש בדרייברים האחרונים של NVIDIA 81.95, ומשום מה שאני רוצה לראות סרט במסך מלא על הטלויזה, הוא חושב שהמסך של המחשב זה הטלויזה, ומראה את הסרט במסך מלא על הצג ובטלויזיה יש לי את המכתבה של המחשב. בפונקציה של ה full screen video נסיתי גם בתצוגה ראשית , מה שאמור להראות כמו שצריך, וגם בתצוגה משנית, מה שעשה עוד יותר באלאגן. כיצד אפשר לסדר את התקלה ? אגב בדרייברים דיי ישנים לא היו לי בעיות כאלה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by eegg,

אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזהיה שתשמש בעיקר להעברת קלטות לדי וי די ובאזור של 300-400 שח

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by kw,

ראיתי שהכרטיס יצא בחו"ל http://www.ewiz.com/detail.php?name=MSI-AG76GS http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130036 מישהו יודע אם הוא הגיע לארץ ? ואיך הוא מבחינת ביצועים נגד 6800 6800gt ונגד הכרטיסים של ati כמו x1600 ו- x800gt ?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  19. שלום לכולם ותודה מראש, אני לקראת קניית מחשב חדש. המחשב מגיע עם לוח אם של MSI שבו משולב כרטיס המסך הבסיסי X300 SE up to 128MB (actually 64. אני קונה יחד עם המחשב מסך LCD 17" (8-12MS, השאלה היא האם כרטיס המסך מספיק טוב כך שהתצוגה במסך לא תיפגע ? האם בכלל יש קשר ? שאלה נוספת, באייבורי Ivory מנסים לגרום לי לקנות את מסך של AOC. להתרחק כמו מאש ? שווה משהו ? הם מתפארים באחריות שהיצרן נותן ... תודה, עדיאל.

20. Started by artv8,

שלום. לפני שאתחיל אני יודע שכולכם תגידו, למה להחליף גוף קירור, לא שווה את ההשקעה, תקנה משהו זול ויותר טוב. אבל בכל זאת אני מעוניין להחליף, (גם יש לי פחות רגשי אשמה להתעסק איתו - כנראה המאוורר שווה יותר מכרטיס המסך והוא עלה לי 50 ). אני מצרף תמונות כפי שראיתי באינטרנט של הציפסט וגוף הקירור. האם אני צריך לנגב את החומר מגוף הקירור ולעשות חדש על הציפסט לבד ? בנוסף, בכרטיס שלי יש לי מעין תוספת של הגנה של ריבוע בקצה שכנראה תפקידו לוודא שגוף הקירור לא יקבל קימור וייגע בחיבורים שם (אם אני אשאיר את החומר הוא יגיע אליו) . ???

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by Burkey,

שלום, רציתי לשאול משהו. היתה כתבה היום בעיתון שהוללה את המעבד הגרפי שיש במעבדים החדשים של אינטל, היה כתוב שם שבבדיקות שנעשו הוא לא נפל ממעבדים גרפיים נפרדים. ראיתי לפטופים רבים שנמכרים עם הכרטיס Geforce 525. האם הוא טוב יותר מהמעבד שיש ב - Core i7 2630M ? אם כן, במה הוא יותר טוב ובמה פחות טוב ? תודה !

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. יש לי רדיאון 9800 פרו , איך אני מחבר לטלוויזיה?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by Elite_Sniper,

מה עדיף לי למשחקים של הדור הבא?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by NJorl,

מחפש המלצות למסך LCD 17 בתקציב של עד 1800 ש"ח על איזה תכונות לשים לב לא חשוב לי רמקולים מובנים מה הקטע עם פיקסלים מתים ? האם יש יצרן שאצלו זה לא קורה ?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by asichen,

היי יש לי כרטיס geforce fx 5900 msi vtd והאטמפרטורה של הכרטיס נעיה בין טמפרטורת ליבה של 35 מעלות כשאני לא משחק עד ל 41 מעלות. האם זה מעלות סבירות והאם המעלות האלה לא מסוכנות לכרטיס ובכמה מעלות זה כבר מתחיל ליהיות מסוכן?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים