כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות את המחשב שמצורף בקישור http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=74700 כלל הנתונים מתאימים לי הנקודה המרכזית שמטרידה אותי היא כרטיס המסך 64MB DDR2 ATI X300 במה הוא יגביל אותי? אני עורך וידאו ברמה בסיסית + שימוש בפוטושופ, שוב ברמה בסיסית האם משחקי תלת מימד לא יעלו בכלל ? אשמח לעזרה בנושא
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מתכנן לקנות מחשב למשחקים וצריך עזרה בקשר לבחירת כרטיס מסך. המחשב עם מעבד AMD64 3200 VENIC , לוח אם ASUS A8N-SLI PRIMEUM ו 1GB DDR 400MHZ. רוצה כרטיס מסך חזק שיתאים ל SLI כמובן עם לפחות 256 מגה ביט, מהדגמים של 6800 ו7800, רוצה הכי חזק שאפשר אבל שהמחיר יהיה סביר . התקציב הוא גמיש אבל לא יותר מ-2000 שקל. בצודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום, אניי מעוניין במידע על השיטה של Nvidia עם כרטיסי ה GeForce ולוחות הnForce אני צריך מידע ומאמרים בעברית אשר מסבירים איך כל העניין החדש הזה עובד ואיך הסנכרון בין שני כרטיסי המסך עובד ואני יודע לכם אם תצרפו גם מאמרים אשר מראים קרב בין שני החברות הכוונה בין SLI לCF. ממש אם תוכלו להביא כמה מידע שאתם יכלוים על שני הטכנולוגיות האלה אני יודה לכם מאוד.
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מחשב 1.5 גיגה זיכרון 512 מגה SDRAM לא ניתן להרחיב את הזיכרון הציעו לי GS 7600 ב 150 ש"ח משומש או שבמקרה של המחשב הנ"ל מומלץ להחליף מחשב
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
חברה אני מחפש ביוס של BFGTech שנותן 1.6 מתח לליבה של הכרטיס ואני לא מוצא כול הביוסים שמצאתי נותנים 1.5 גג מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ובכן, המכרטיס שמדובר עליו הוא: Sparkle geforce 4 mx440 SE 64MB DDR.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים.. נשרף לי הלוח אם והכרטיס מסך...החלפתי ללוח אם הזה - I31GM4 של חברת JETWAY אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לו להריץ קצת משחקים אם זה אפשרי במחשב שלי חח.. זה המעבד - Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz, 2533 MHz 2G DDR תודה תותחים אהה ומשהו נוסף..קצת לא קשור..ברגע שאני משחק משחק..CS אם מכירים..מאז הלוח אם הזה..כל 5 דקות יש לי איזשהו הבזק..המסך כבה ונדלק לשניה..מישהו יודע איך לבטל את זה? תקציב עד 800 +-
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B זה הכרטיס שאני רוצה למחשב החדש שלי אבל לצערי הרב הוא ניגמר ובנתים הם לא מזמינים ב-k.s.p יעצו לי מה ליקנות במקום (ביצועים דומים לכרטיס הנ"ל) או 6800 של חברה אחרת תודה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה, הכול מתחיל לפני כארבעה חודשים שנישרף לי הכ.מסך הישן שלי 9800pro (בגלל oc טיפשי שעשיתי לו). חיפשתי כרטיס חדש, מצאתי אחד לא יקר מידי פה באתר בהמלצות Radeon HD 3650. קניתי אותו ופירמטתי את המחשב. התקנתי את כול הדריברים הדרושים. התקנתי כמה משחקים די פשוטים שעבדו לי גם עם ה 9800PRO כגון Call Of Duty 2. עובד ממש על הפנים הדבר הראשון שראיתי יש מלא עיוותים וצבעים מוזרים כאילו הכרטיס בכול רגע קורס. עכשיו זה קורא רק במישחקים ובכול המישחקים, גם על דרישות נמוכות (אומנם פחות) אבל גם בנמוכות. דבר אחרון שרק רציתי לציין, המחשב עצמו כלל לא חדש. מקווה לפיתרון תודה לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כמה הוא יעלה בשבועות הקרובים שהוא יגיע לארץ?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המסך שלי נשרף כתוצאה מנזילה בגג :'( אז אני מחפש מסך חדש, "LCD 17 במחירים 1500-2000 ש"ח חשוב שיהיה איכותי ורצוי עם קצב רענון טוב חשבתי על כמה מסכים כבר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=11829 http://zap.co.il/model.asp?model_id=22413 http://zap.co.il/model.asp?model_id=10703 http://zap.co.il/model.asp?model_id=36774 כמו שאתם רואים זה בעיקר LG אז קודם, מה אתם אומרים על המסכים האלה? ואם יש לכם הצעות למסכים יותר טובים אתם מוזמנים לתת לי קישורים והמלצות.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
ערב טוב חברים יקרים.. כן כן הגיע הזמן להחליף את ה Geforce 4 MX 440 הישן שלי ולהחליפו בכרטיס חדש. "שמתי עין" על הכרטיס הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_345&products_id=1457 מה אתה אומרים עליו? מה מהירות הליבה שלו? מהירות זכרונות? איך הוא ב OC?יש לו פוטנציאל? הם תיהיה לי תמורה מהכסף בביצועים? אם לא, יש ברשותי 650 ש"ח האם זה הכרטיס הכי משתלם במחיר הזה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום,אני קונה מסך lcd LG L1950B ורציתי לדעת אם אני בודק בחנות ואין זכר לפיקסל שרוף האם יש אפשרות שהוא ישרף במשך הזמן?? אולי מנגיעות?? עידו
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לקנות מחשב ומתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים : LEADTEK WinFast PX8500 GT TDH 256MB PCI-E GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe שניהם עולים בסביבות 500 ש"ח שזה התקציב שנתתי לכרטיס מסך. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט,הורדות,וסרטים. אשמח לקבל הצעה לכרטיס טוב יותר בתקציב הנ"ל . תודה לכל המשיבים.
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם , היום ביצעתי רכישה של מסך מחשב חדש (Benq E2400HD) שיחליף את המסך הישן ויהווה שיפור לאיכות הצפייה בסרטים. לפי מה שהבנתי כרטיס המסך הישן שלי לא יאפשר תמונה באיכות גבוהה על גבי המסך (לפחות כפי שהייתי רוצה), עכשיו כול המחשב מיושן מאוד אבל בסופו של דבר עונה על הצרכים שלי (אני לא גיימר ולא משתמש ביישומים כבדים מידי - מוזיקה, סרטים, אופיס, ולעיתים נדירות אולי PES08) . מפרט - AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ MSI K9N Neo (MS-7260) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 7300 LE (256 MB) אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך שיענה בעיקר על הצורך לתמונה איכותית. מגבלת התקציב היא 400-500 שקלים. אשמח …
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Geforce4 MX 440 שיש בו יציאה לטלויזיה של S-video עם 7 פינים והצלחתי להשיג כבל S-video עם תקע של 4 פינים אני לא מצליח לראות תמונה טובה בטלויזיה האם אני חייב תקע של 7 פינים? והיכן משיגים כבל כזה תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הי לכולם, רציתי לשאול האם יש הבדלים בגרסאות שונות של הXT PE כמו שיש בכרטיסים של NVidia, או שכולם זהים? אם יש הבדלים, איזה חברה הכי טובה (לא בארץ, כי אם בחו"ל)? ושאלה נוספת: הXT PE הוא ב PCI-E או בAGP?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב ומחפש את ה 8800 GTS 320MB הכי זול. בהתחלה הלחתי על ה windfast של leadtek אבל אז ראיתי את הכרטיס אוברקלוקד של BFG בתוספת מזערית לסכום. השאלה האם הוא כדאי או שמע ללכת על הכרטיס של leadtek?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce 8400M GS במחשב נייד אני מחבר אותו לTV בS וידאו בריבוי צגים כך שמסך הלפטופ פועל וגם הTV הבעיה היחידה שיש לי זה הגבולות בTV הם יותר גדולים מהמסך של הטלויזיה ואז אני לא רואה את כל התפריטים של המדיה סנטר או בסרט לא רואים את כל התמונה כי הכל פשוט גדול איך משנים זאת ושולטים על הגבולות מסך חיפשתי בגל פינה בתפריטים של NVIDIA ולא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל, ולפני זמן מה כאשר ניסיתי לחבר אותו לטלויזיה, ה tv-out לא עבד לי. מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך להגדיר בדיוק בדריברים כדי שהוא יפעל? כי החלפתי דריברים כמה פעמים מאז הפעם האחרונה שה tv out עבד לי, מה שמוזר הוא שפעם גם ב dos היציאה הייתה עובד, אז ככה"נ זה לא שקור לדריברים. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי על כרטיס מסך טוב בין 600-100 שקל
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס על ערכת השבבים 915P ואני לא יודע על איזה כרטיס ללכת חשבתי גם על האפשרות ללכת בנתיים על 915G (שזה כולל כרטיס מסך OB פשוט) ויותר מאוחר לקנות כרטיס מסך טוב מה כדאי ?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שאלה לגבי הזמנים ש ATI ו- NVIDIA מביאים דרייברים: אני לא כל כך יודע לנסח את השאלה אבל אני ינסה... כמו שכולם יודעים החברות נותנות דרייברים לא רק כדי יהיו יותר אופציות למשתמשים בכרטיסי המסך אלה גם כדי שהכרטיסי מסך יהיו "מעודכנים" בשביל המשחקים החדשים שפותחו לאחר יציאת הכרטיס... ^^ודבר זה מאוד חשוב כדי שלא יהיו לדוגמא באגים למיניהם במשחקים...^^ וזאת השאלה: איזה חברה מביאה (מספקת לנו) יותר דרייברים בפחות זמן (לדוגמא מי מביאה יותר דרברים בשנה...)? [אין צורך לענות על השאלה בסוגרים, אני רוצה תשובה על השאלה המרכזית- שמחוץ/לפני הסוגריים] *דרייברים זה דבר חשב, אז מי מביא דרייברים בקצב יותר גדול? והאם יש חברה שמביאה דרייבר פעם ב... (ההפרש בין הוצאת הדרייברים זה מזה גדולים) ?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך היצרן הזה של הכרטיס ואם שווה לקנות אותו 1290 ש' ב KSP ואם הוא צריך קירור נוסף/החלפה של קירור קיים לאיזה כדאי. הוא למחשב חדש E6600. צפוי OC בעתיד
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-