כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם, אולי תוכלו לעזור או אפילו ליעץ. אני מחפש כרטיס דגימה לוידאו אנלוגי - לא משהו סופר יקר אבל.... משהו שיתן תוצאה מקצועית. את MATROX למדתי לשנוא אחרי ה RT2500. דרייברים מעפנים, פשוט סיוט. עד כמה שקראתי כל כרטיסי ATI וכדומה לא מספקים את הסחורה. לא מחפש כרטיס שידגום ללא דחיסה או כרטיס שידחוס רע. מחפש פתרון לדחיסה ב Realtime ל MPEG1 ו MPEG2 באיכות. די התקבעתי על שני דגמים. Dazzle digital video creator 150. ו Plextor ConvertX. היתרון שאני רואה בפלקסטור זה הדחיסה ל MPEG4. מה שאני מבקש ממכם זה : א. בעד ונגד כל כרטיס. ב. אם מישהו עבד / עובד עם אחד מהם (או אפילו שניהם) - אשמח לקרוא ביקורת. ג. אם למישהו יש הצעה לכרטיס אחר - אשמח לקרא (נא לנמק).
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה עדיף? ה Catalyst החדש בגירסת 4.2 או Omega? מה ישפר לי יותר ?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום רב! יש ברשותי כרגע כרטיס מסך של ATI radeon8500 לא LE.. מתי לדעתם יהיה כדאי לי להחליף אותו לכרטיס מתקדם יותר? ואם זה בקרוב אז לאיזה כרטיס? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני משחק במקס פיין וכול קווי הרוחב מטושטשים ברגע שאני זז אם מקס וזה גם קורא קצת בut2004 עכשוו השאלה אם זה המסך או הכרטיס מסך מה אתם אומרים יש ליradeon 9600 ומסך proview 787 pure flat הצמדתי מגנט בגלל שאני רוצה להרוס אותו אבל רק כמה דקות בודדות נראה לכם שהרסתי או שזה הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
על כל כרטיס מסך שניתקלתי בו יש בדרך כלל בחלקו העליון חיבור פינים למה החיבור נועד? (אני לא מדבר על החיבורים כלפי חוץ )
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב P3 1000 עם 512 MB זיכרון ו WINXP יש לי תקציב של 500 ש"ח לכרטיס מסך אני מבקש עזרה בבחירת הכרטיס יש לי את הדגמים הבאים: Gigabyte Geforce FX5500 (64 bit) 128 mb - Retail Gigabyte RADEON 9000 Pro 128 mb DDR TV DVI Retail Gigabyte RADEON 9200 - 128MB DDR - DVI - TV OUT AGPx8- RETAIL GIGABYTE RADEON 9600SE 128 mb TV OUT DVI אם יש לכם דגם אחר אשמח לקבל
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קיבלתי עם הכרטיס מסך כבל כזה שמתחבר לאחד יציאות הטלוויזה של הכרטיס הוא עגול יש בו שני פינים בכל צד ועוד אחד בין שניהם למטה אז עשיתי חיפוש קטן והבנתי שאני צריך כבל עם יציאות לטלוויזה של Svideo ועוד אחד לא זוכר אז עכשיו מה אני אמור לקנות?! האם הכל שיש ברשותי בכלל מתאים או שאני צרך לקנות אחד וחדש מקווה שתעזרו
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
http://www20.tomshardware.com/mobile/20040727/index.html תראו מה זה יש לו אותה ארכיטיקטורה כמו ל-X800!! יש לו 3DC,SMOOTHEVISOIN HD,256BIT MEMORY,HYPER Z HD,8 PIPELINES וממש כל מה שיש ל-X800 רק שהוא בא אם 8 צינורות עיבוד קיצר דבר שווה ויקר :-\
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר ביציאה לטלויזיה מ- Radeon 9600 Pro . ברצוני להיפתר מהפסים השחורים למטה ולמעלה על מסך ה-TV. לשם כך אני מחפש תוכנה דומה ל-TVTool של Nvidia , שתתאים לכרטיסי ATI. באחד הדיונים במהלך החיפוש דובר על כך , שאפשרות כזו משולבת בדרייברים של Omega. התקנתי את האחרונים , אך לא מצאתי שם אפשרות כזו :-\... אודה על כל תגובה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי לפני 3 ימים את GIGABYTE 9800 PRO 128MB ,יש לי מחשב עם 2.4 מעבד,זכרון 256DDR ולוח ASUS P4S533VM למי שמכיר שתומך בAGPX4. השאלה שלי היא מה אני צריך לשנות במחשב כדי לנצל את הכרטיס מסך שלי בצורה הכי מקסימילית?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני יכול לקנות אותו לפנטיום 3 800 מה"צ שלי... שווה להשקיע בו 250 ש"ח? כרגע יש לי ATI RAGE 128 PRO 32MB, השידרוג יורגש במשחקים שרצים עליו (warcraft3,AOM ומשחקי אסטרטגיה נוספים)?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי חברה מה יותר איכותי וטוב? GEFORCE 7300 GS 256MB UP TO 512 או RADEON X 1050 128MB DVI PCI-E
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום כולם חיברתי לכרטיס מסך (geforce fx 5200 מפרט מלא בימין) ליציאת VIVO את הטלווזיה, אבל אפשר לראות רק בsingle display אפשרויות אחרות לא מופיעות כשמעבירים לטלווזיה האיכות סבירה, אבל הצבעים נמרחים והכול ניראה בגווני אדום, ניסיתי לשנות את ההגדות ולא עזר, יש פתרון? אחרי זה ניסיתי לחבר את הממיר ישירות למחשב, אבל הוא נתקע ורק ריסטוט עזר יש אפשרות לקלוט טלווזיה במחשב בלי כרטיס טלווזיה? (הקלטה לא חשוב כרגע)
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כרטיס גרפי Albatron nVIDIA GeForce FX7300GS 256M או כרטיס גרפי GeCube Radeon X1300 512MB AGP והאם ישפרו משמעותית את הביצועים מ FX5600
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הקישור הוא לאתר של שמוליק תייר : http://www.tayar.co.il/online/news/4267.html איך אני מוריד את הסרטון הזה? צריך תוכנה מיוחדת שתאימה כאן מישהו יכול לתת קישור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מעוניין להבין אחת ולתמיד: 1)מתי יוצאים הכרטיסים החדשים של ati ומתי יצאו הכרטיסים התקציביים שלהם? באותו הזמן? 2)האם יהיה כרטיס ברמה של 8800gts 320 שיתחרה בו ומתוכנן להיות טוב כמוהו: יעלה כמוהו וייתן ביצועים לפחות כמו שלו?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_8600GT-Sonic.html בקרוב בישראל
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה מהירות ליבה 560 מהירות זיכרון700 קיבלתי ב3d2006 3300 רציתי לדעת האם זו תוצאה טובה בנוסף תמיד אמרתם שזה כרטיס טוב לאובר קלוק הצלחתי להרים את הליבה ל610 מ560 ואת הזיכרון מ700 ל850 אך השיפור היה רק ב250 נקודות במקרה הטוב האם זה הגיוני שיפור כלכך מועט? כמובן קירור סטוק שאלה השניה שלי אתם תמיד אומרים ללכת להגדרות של הדריבר ולהוריד את הפילטרים אז סבבה אני מקבל יותר ביצועים אבל זה פוגע באיכות לא? אשמח לקבל תשובות
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה ולראות במחשב את הערוצים של YES האנלוגים והדיגיטליים במחיר בסביבות ה 300-500. אין לי שום מושג בדברים האלה, וזאת הפעם הראשונה שלי שאני. כמו כן אם אפשר גם להסביר על הכבלים השונים שאני יצטרך בשביל לחבר את הממיר לכרטיס הטלויזיה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס הנ"ל מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות בעת מאמץ. בלוח בקרה של NVIDIA ניתן לשחק עם ההגדרות של המאוורר הנמצא על הכרטיס. מה שמוזר הוא שגם כאשר הכרטיס מתחם אני לא חש שהמהירות משתנה כלל וכלל, ולכן שאלתי היא: האם בריא לשנות את האפשרות בלוח בקרה של הכרטיס ל- "בקרה ישירה של המאוורר" ולהאיץ מ 29% ברירת מחדל ל- 45% שמוביל לשיפור בכ- 7-10c? מבחינת הכרטיס/מאוורר זה מקצר את תוחלת החיים שלהם? אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
או שאולי קיים משהו עדיף משניהם באותו מחיר (לא מעל 450 ש"ח) תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
ראיתי שב KSP ה 3870 עם 512MB עולה כמעט כמו ה 8800GT עם 256MB. רציתי לדעת מה עדיף מבין השניים (עזבו את הקטע של הזיכרון) ? האם בחודש הקרוב אמורים לצאת דגמים טובים יותר שיהיה שווה לחכות עבורם? רציתי לדעת האם מבין שני הדגמים הנ"ל יש כאלו עם קירור פסיבי ואם כן אודה ללינקים לחנויות במרכז.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אהלן, אני זוכר שבעבר העלו כאן איזה קובץ של NVIDIA שהוא מראה כמו בועות וצורות יפות באיכות גרפית מאוד יפה... רק שאני לא זוכר מה היה הקובץ או שמו ולא מצאתי משהו דומה באתר, ידוע לכם על מה אני מדבר? זהו קובץ רק לכרטיסים של NVIDIA. תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
במחשב הרגיל תמיד נכנסתי לאתר של NVIDIA והוא הוריד לי את מה שצריך. עכשיו האתר של NVIDIA מצא את כרטיס המסך שלי וגירסת הדריברים וכתב לי: Quanta requires that you download the driver for your GPU from their support site. You can find more information at: http://www.quantatw.com. The GeForce M series and GeForce Go series notebook GPUs use drivers that have been customized by the notebook manufacturers to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior. NVIDIA has worked with some notebook manufacturers to provide notebook-specific driver updates, however, most notebook driver updates must come from the notebook manufacturer. Additi…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-