כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
ראיתי X1900XT ב 2100 של ספייר , אבל כבר אין אותו במלאי מה הכרטיס המקביל לו מצד NVIDIA ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מעצבנת עם הפיצר של power saving בוינדוס כל פעם שהמחשב מעביר את המסך למצב של חיסכון בחשמל המסך נכבה ונדלקת נורה כתומה (עד פה הכל טוב) הבעיה היא שאחרי 2 שניות הוא נדלק שוב ומראה תצוגה שחורה עם הכיתוב DVI באמצע (מה שמראה שהוא מנסה להציג את ה-DVI) ושוב נכבה יש משהו לעשות שזה יהיה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
ויש לי כרטיס גרפי טוב ואני משחק עם רזולוציה 1920x1200 עם גרפיקה הכי גבוהה ובכל זאת יש כל מיני משחקים שנחשבים לטובים מבחינה גרפית ועדיין יש להם את הבעיות המוזכרות הנ"ל. אם יש אפשרות לבצע משהו בדרייברים של הכרטיס בנדון? נ.ב: אני מדבר לדוגמא על משחק כמו GTA 4 ,FEAR 2 ועוד .. *מצורפת תמונה לדוגמא [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מי יותר טוב? וכמה שאלות... 2. מה זה אומר SLI READY? תודה@#!$
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש כרטיס עם יציאה לטלוויזיה ככה שאוכל לצפות בסרטים בTV באיכות סבירה, ובנוסף שיתאים למשחקים. לא חייב להיות הכרטיס הכי מתקדם ומתוחכם. מה אתם אומרים על Asus 7300GS? אם יש הצעות אחרות באיזור המחיר שלו (400-500 שקל) אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
-
היי! ניסיתי להיעזר בסטיקי של הפורום, וגם בהודעות האחרונות אבל רק הסתבכתי. כרטיס המסך האחרון שקניתי היה FX 5900XT, ואני ממש לא מעודכן בכרטיסים החדשים שיש כיום בשוק, שלא לדבר על כך שאני מכיר רק AGP . יש לי חבר עם כרטיס מסך 7300 (לא זוכר איזה דגם בדיוק - אבל הוא עלה כ600 ש"ח) שרכשתי בשבילו לפני כחודש-חודשיים. הכרטיס לא מספק אותו, והוא רוצה כרטיס יותר טוב. תקציב: 800-1000 ש"ח. משחק לדוגמא: Spliner Cell Double Agent. חיבור: PCI Express. אולי חלקכם יגידו לי שהכרטיס הנוכחי אמור לספק את צרכיו, אבל גם במקרה כזה אני אזדקק להמלצה על כרטיס יותר חזק. אני אזדקק ל2-3 דגמים שווים פחות או יותר בכדי שאוכל לרכוש אותם דרך אותו ספק ולא לחפש ספק אחר(אבל גם המלצה על דגם אחד בלבד תתקבל …
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לפי תוכנת Everest במנוחה הטמפרטורה אצלי היא 55 מעלות. האם זה סביר?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחזק במיוחד - לא חשוב הנתונים.... העניין הוא שאני מתכוון להשתמש בו במיוחד ליצירת תלת מימד ואנימציה. אבל ברור שיהיו עליו גם משחקים, ואני מפחד שהכרטיס מסך שלי יתיישן מהר מדי ולא יעמוד בדרישות השאלה שלי היא האם ללכת על ה-geforce 6600gt, או להשקיע עד הסוף ב- 6800gt. וגם: אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי של 5.1 ומעלה....
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
דגם הביניים העתידי יתן ביצועים דומים לאלו של ה-RTX 3070 הפופולרי בתמורה לפחות מ-500 דולר ותחת מעטפת הספק של 160 וואט בלבד?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
-
שלום רב! יש ברשותי כרגע כרטיס מסך של ATI radeon8500 לא LE.. מתי לדעתם יהיה כדאי לי להחליף אותו לכרטיס מתקדם יותר? ואם זה בקרוב אז לאיזה כרטיס? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני חסיד של ATI, אז בואו נוציא לרגע את NVIDIA מהחשבון. שמתי לב ש ATI מציידת ביכולת VIVO רק את כרטיסי ה LOW END שלה, כלומר RADEON 9000-9200 ואילו ה 9500 ו 9700 למיניהם מיוצרים ללא יכולת VIVO. האם יש סיבה מיוחדת לזה ? למה אי אפשר לקנות כרטיס שגם יאפשר עריכת וידאו מסויימת וגם יעבוד טוב עם משחקים ? (כל זה בהנחה שלא בא לי להוצים המון כסף על ALL IN WONDER למיניהם).
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום,לדוד שלי יש את המחשב הבא: AMD Athlon FX-57 939 DFI LanParty UT RDX200 CF-DR Sapphire Radeon X1900XTX CF Edition X2 Maxtor 300GB S-ata 16MB OCZ EL Gold GX XTC 2048MBX2 500MHZ=4Giga Sunbeam Transformer BLACK OCZ PS 520W Modsream והוא רוצה להשלים את המערכת עם איזה מסך 40'' אינץ' למחשב. התקציב שלו הוא 12,000 ש''ח. הוא רוצה שהוא יהיה כסוף. יש העדפה לחברות הבאות: SONY LG Samsung NEC Sharp
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר חצי שנה ישלי בעיה שמטרידה אותי והיא תקיעות כל כמה שניות במשחקי 3D=DirectX יש לי כרטיס Gigabyte 8600GT Silent Pipe 512MB DDRII דרייבר: 169.04beta מגדיר הגדרות דרך NHANCR. לדוגמא במשחק Flight Simulator 2004 אני מגביל את ה- FPS ל-32 מפעיל VSYNC ואני מקבל תקיעות כל כמה שניות.. זה קורה במשחקים גם במשחקים אחרים. מישהו מכיר את הבעיה, ויודע איך לפתור אותה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר טוב : 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=8562 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_1995&products_id=15083 אני צריך בשביל העברת קלטות לdvd
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כותרת^^ Geforce 9600 GT 1GB או Geforce 8800 GT 512MB תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2839 יש לי כרגע FX5200 כשיו הבעיה היא בספק שהוא חלש ואני מחפש כרטיס הכי חזק שהספק יריץ (240וואט) וראיתי שהכרטיס הזה יעבוד טוב עם הספק שלי יש משהו יותר טוב מהכרטיס הזה? אין בעיית תקציב.. הבעייה העיקרית היא הספק ואין לי כסף לקנות ספק+מארז חדש אז תמליצו לי בבקשה על כרטיס מסך שלא צורך הרבה חשמל..
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
במחשב של אחי יש gforce 7600 gt ,ואני מעוניין להתקין לו את הדרייברים החדשים. יש צורך להסיר את הקודמים לשם כך? ואם כן יש איזושהי תוכנה להסרה מוחלטת של הדרייברים ?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
רציתי לדעת אלו דרייברים עדיפים יותר לשם התקנת כרטיס 9800PRO 128MB 256BIT ? 1. הדרייברים שיגיעו יחד עם הכרטיס ? 2. הדרייבר החדש באתר של CATALYST 4.6 ATI ? 3.הדרייבר של חב' אומגה שהבנתי שגם לה יצא גירסה של 4.6 ? איך ניתן להגיע לאתר שלה ? האם יש הבדל משמעותי בין סוגי הדרייברים ? חשובים לי הביצועים אך לא פחות גם היציבות . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מבצע שידרוג קטנטן למדיה סנטר שלי...(הקודם פנטיום 3 ו80 גיגה 512SDRAM geforce 2mx --הנוכחי CELRON D 512DDR2 533MHZ 160GB) עכשיו הכרטיס מסך הקודם היה geforce 2 עכשיו עדיין בסנטר החדש פועל על AGP אז הייתי רוצה לדעת מה עדיף לקנות כרטיס מסך עם 128 מגה או 256....כי הבנתי שכמות הזיכרון משפיעה על הרולוציה...והמדיה שלי מחובר לטלויזית LCD 32 ...אז היתי רוצה לדעת מה לקנות...כי ההבדל ביניהם הוא 100 שקל...ואני רוצה שיצא כמה שיותר זול!!!...
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-