עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך עם זיכרון DDR אבל הלוח אם שלי תומך בזיכרון SD-RAM. האם הכרטיס מתאים??? כלומר, בלי שינויי מהירות וכלום. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. מדובר על 572.83. https://www.youtube.com/watch?v=XasSDvPtpU8

3. Started by oha81,

לצורך עריכת 3D ,במה עדיף להשתמש ב-SLI של GTX590, או בכרטיס QUADRO אחד FX-4800? תודה.

4. Started by lipa,

האם יש הבדל בביצועים ,האם יש הבדל באיכות התמונה? בקיצור מה ההבדלים אם יש? תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. Started by do_k,

הי במחשב שלי מותקן כרטיס המסך הזה, ומהכרטיס חיבור לטלויזיה. לא הצלחתי להגדיר בתוכנה, כך שיהיו 2 תצוגות ( למשל הקרנת סרט בטלויזיה והמשך עבודה על המחשב ביישומים אחרים ). יש לי מסך מחשב של פליפס 109b וטלויזיה ישנה של סוני. בשניהם אין חיבור דיגיטלי. האם זו הסיבה שאני יכול לראות רק תצוגה אחת? או...? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  6. Started by sshrs1,

שלום לכולם אני מחפש מסך דק בתקציב של 2000-2500 ש"ח כמו כן שמעתי שמסכים אלו לא מתאימים למשחקים האם נכון הדבר ? בתודה מראש טל

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. Started by yotam360,

כ.מ עד 500 ש"ח לחבר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  8. צמד כרטיסי מסך לשוק הבינוני-נמוך עתידים לנחות אצלנו במהלך החודש הקרוב לכתבה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  9. :kopfpatsch: המפרט יהיה: 6600 או 9300 (עדיין בהתלבטות) p45 או p35 גם מתלבטת מסך 2007 או 2407 וכרטיס מסך???? עד שהחלטתי כבר ללכת על ה1700 אני שוב מתלבטת אם אני בכלל אצטרך אותו שימושים מגוונים, כרגע בעיקר פוטו-שופ, יותר מאוחר כנראה 3D בנוסף - סרטים, המון טקסטים, גרפיקה גרפיקה גרפיקה וזהו. מערכת XP עצות ??? אין הגבלה בתקציב כל עוד אני צריכה מה שאני קונה וכרגע אני לא משוכנעת בכלל... [br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 17:36:53 אה. וגם עריכת וידאו וריבוי חלונות פתוחים

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  10. כן או לא ולמה? ואם לא אז למה לא קונים מסך 17 ו7800GTX?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  11. שלום לכולם אז ככה יש לי את המסך המשני שלי שהוא CRT 19, הכבל שלו היה קצר מדי ולא אפשר לסובב אותו יותר מדי, אז הלכתי לחפש כבל מעריך בחנות שהגעתי אליה, המאריך הכי קצר היה של 5 מטר. היה להם לאומת זאת כבל זכר לזכר של 1.5 ובעצת המוכר לקחתי אותו פלוס כזה מתאם קטן נקבה-נקבה. עכשיו חיברתי איתו את המסך (אגב בכרטיס מסך שלי יש 2 DVI אז לכל החגיגה מתווסף גם מתאם DVI-VGA) והעניין באופן כללי עובד. רק מה, עכשיו יש מאין הפרעה בתמונה. היא מתבטאת בכך שאם יש רק לבן/בהיר ועליו איזשהו משהוא יותר כהה, בצד ימין של החפץ הכהה יש מאין גלים כאלה.... אני כמובן חושד שהכבל (או אחד המתאמים) לא משהו, אבל אשמח לקבל עוד רעיונות... דגם המסך: IIYAMA Vision Master Pro 452 המסך הראשי שלי וכרטיס המסך רשומים במפ…

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  12. Started by xcalibur,

הכותרת. תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי RADEON 9600 pro gigabyte והתקנתי את התוכנה של OC V-TUNER יש שם חלק שאומר כמה טמפרטורה אבל אך אני ניכנס לשם הוספתי תמונה http://www.concept-tech.ca/ordinateur/v-tuner.jpg

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. Started by generalA,

ברשותי תמונה אשר צולמה במצלמה דיגיטלית בתנאים קצת לא מוארים. ברצוני באמצעות התוכנה פוטושופ לעשות כאילו והיה פלאש בזמן הצילום. אני יודע שקיימת אופציה כזאת כי בתוכנה הפשוטה בחנות צילום עוד יותר פשוטה עשו זאת בשבילי לפני פיתוח התמונות והדפסתם. כיצד אני עושה זאת ? תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  15. Started by psybrain,

רציתי לשאול אני רוצה לעדכן תדרייבר של כרטיס המסך לעדכון החדש 11.5 יש לי 6950 שפתוח ל 6970 עכשיו מה שרציתי לדעת .. איך אני מתקין אותו מוחק את מה שיש ומתקין או שאני מתקין עליו? או שיש דרך יותר טובה? כי כל פעם למחוק ולהתקין זה לא נראה לי טוב כל כך תקנו אותי אם אני טועה! ועוד משהו כמו שאמרתי יש לי 6950 שפתוח ל 6970 איך אני מגדיר ב GAMING בהגדרות הדרייבר תהגדרות הכי טובות ואיכותיות ? ואם אני מוחק תדרייבר הישן ומתקין תחדש האם ההגדרות שהיו לי ימחקו בעת התקנת דרייבר חדש ? אולי השאלות שלי קצת דביליות אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  16. שלום יש לי כרטיס מסך LEDTEK 6800GS 256MB ומסך 17 אינץ' אני רוצה לשדרג למסך יותר גדול בלי להחליף את הכרטיס האם זה אפשרי? אם כן לאיזה גודל מסך ואיזה דגם אתם ממליצים עד 2000 שקל? והמחשב מיועד למשחקים... לא כבדים.. תודה רבה מראש אריאל

17. Started by ShayAmar,

שלום חברים, נשרף לי היום מסך CTX ששרת אותי 5 שנים בנאמנות. קניתי MAG 786PFs. חיברתי, ואני מקבל קצת עיוות בתמונה: הקווים לא ישרים, במיוחד קו אופקי נראה כמו מעט קעור. כמה שניסיתי לשחק עם התפריט של המסך לא הצלחתי לגעת בנקודה זו. האם מישהו מכיר את הבעיה. יש ברשותי מחשב עם XP וכרטיס מסך GeForce4 MX440. אני עובד ברזולוציה 1024X768 עם 85HZ (הבעיה קיימת בכל רזולוציה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  18. שלום לכל המשתמשים היקרים, מה עדיף לקנות, את ה-GeForce 7600 GT בגירסת 256MB או את ה-GeForce 7600 GS בגירסת 512MB? ולמה? אשמח אם תוכלו לפרט גם על הכרטיסים הנ"ל, כלומר מהירות ליבה, שעון וכו'. הכרטיסים עולים אותו הדבר - בדיוק אותו דבר. תודה מראש, אלי.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  19. Started by gabik,

אני מוריד מי האתר של הכ.מ SAPPHIRE את הדריור הכי עדכני וזה מה שזה מראה לי ברגע שאני רוצה ליכנס לפנל. http://www.upit.ws/picture.php?file=8de5a09c382e9.bmp אם אני מתקין את הדריור שבדיסק הוא פועל אבל אני לא יכול ליכנס לפנל בכלל אני לוחץ הוא לא מגיב....כאילו כלום לא נלחץ.. פעם ראשונה שהתקנתי הוא עבד מי אז עבר מלא זמן... רציתי לעדכן ואז ניהיה לי בעיות כאלה מחקתי שמחקתי כלום לא עוזר. חד משמעית אני שונא את ATI

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך 8800 GTS 512 של GIGABYTE אני קונה מחר טלויזייה של סוני FHD שהרזולוציה שלה היא 1920x1080p אני רוצה לחבר את ההטלוויזיה אל כרטיס המסך בכבל HDMI/HDMI האם כרטיס המסך יזהה את הטלוויזיה כמסך של מחשב? וייתן לי את האפשרות בהגדרות התצוגה להעלות או להוריד את הרזולוציה לפי רצוני? ואם הוא כן יזהה,אז אני יצטרך להוריד דרייבר מיוחד כמו למסך מחשב שלי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין שני אלה: 1) ASUS V9280 S2 SUPER FAST 2) ASUS V9480 TVD

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. אני לא יכל לשחק זה עובד כל כך איטי לא משנה על מה אני עושה אבל אם זה בוא נגיד כל משחק אחר לא משנה איזה ממש לא משנה הכי חדש עובד על הכי גובה אני לא יודע אך קוראים לזה אבל בעברית קוראים לזה סינון סטרופי .. עכשיו אך שאני מפעיל את זה המשחק מגמגם אני מבטל את זה הוא עובד חלק לא משנה איזה רזלוציה לא משנה אמרו שיתקנו את זה בדרבירים החדשים של ati אני מזכיר זה עושה את רק בה ספלינטר סל למה ?! אני לא מבין Antialiasing אני חושב קוראים לזה ככה עכשיו אים אני מפעיל נמשל את ה Antialiasing ב ויס סיטי עובד חלק חבלז על רזלוציה 1600 1200 על כל רזלוציה על ריבן שילד עובד חלק גם שאני מפעיל את ה Antialiasing הכל הכל חוץ מספלינר מפרט 2.53 אניטל ראידון 9700 פרו ספייר Gigabyte G…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. Started by KvodHagab,

זה טיפה דחוף.. ! תודה רבה השם הוא Lg E700B הגודל זה 17" והמסך שטוח

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  24. הבנתי של IIYAMA יתרון איכות קטן, אך לא ממש משמעותי (לפי TOMS HARDWARE)... זה שווה 700 שקל הבדל? (2500 לעומת 1800)

25. Started by nesber,

קניתי לפני כמה ימים את הכרטיס הנ"ל של חברת SAPPHIRE. שיחקתי עליו בשני משחקים בנתיים, ובשניהם יש בעיה מוזרה מאד שלא קיימת עם הכרטיס הישן שלי. ג'נרלס: בחלק מהשלבים, אחרי ביצוע פעולה מסוימת, כל המשחק מתחיל להיות פתאום איטי מאד(יותר מאשר בכרטיס הישן) והכל נראה פתאום די תקוע. בשלב השלישי עם הסינים, למשל, אחרי הטלת מוקשים ממטוס פתאום הכל נהפך לאיטי כמו צב. GTA3: הורדתי את הTRAILS בOPTIONS, ואחרי שהחזרתי אותן, פתאום הכל זז כמו עגלה. התופעות המוזרות האלה לא קורות עם GEFORCE 2 GTS הישן שיש לי. ויש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ATI. מה זה??

• 1 תגובה
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.