עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladrevach,

אני סתם במקרה באאתר בודק על חברת twintech (שדרך אגב אם מישהו יכול להגיד אם היא טובה או לא...) וקבלו מה אני רואה http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TT-GTX470-1280D5E-HDMI&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he gtx 470 במחיר של 1943 נגיד... אבל gtx 480 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TT-GTX480-1536D5E-HDMI&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he במחיר של 1950 מזה טעות? או מכוון בגלל הכניסה של הgtx 580 ?:\

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  2. Started by TipX-Bomb,

אהלן, אני צריך לקנות לאבא שלי מסך, מכיוון שאני ממש לא מעודכן בזה אני מבקש ממכם המלצה. צריך שיהיה 17", שטוח, משהו פשוט ביותר, לא ברמה גבוהה. מחיר - סביבות ה-800 ש"ח, ומ-PCHARDWARE. באמת לא צריך משהו טוב,רק משהו בסיסי. תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  3. Started by mc_elad,

איזה כ.מסך כפול ליבה יותר טוב???? אני די בטוח שאין מה להשוות אבל עדיין ל- 9800GX2 יש תוצאות יפות http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=13 תודה מראש למגיבים אם למשהו יש השוואה בין הביצויים של הכרטיסים זה יהיה נחמד

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  4. Started by morbidangel,

שלום לכולם סוף סוף החלפתי את Radeon 9800PRO הגוסס בHD3650. לפני ההחלפה היסרתי את הדרייברים הישנים וכיביתי תמחשב לצורך ההחלפה. הורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של (ATI (3600 Series ובעת ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שההתקנה לא מזהה את החומרה המתאימה וההתקנה מתבטלת נאלצתי להתקין דרייברים יחסית ישנים מדיסק ההתקנה. למה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים המעודכנים מהאתר של ATI ? תודה.. עריכה אני גם לא בטוח שהדרייברים מהדיסק הותקנו כמו שצריך. האם יש דרך לוודא תקינות הכרטיס? (חוץ מלנסות להפעיל משחק)

5. Started by alongi,

קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  6. Started by Bragiz,

Leadtek WinFast PX8600GTS 256MB TDH Extreme PCIe חבר שלי קנה קנה את הכרטיס אני רוצה לדעת איך הכרטיס תודה...

7. בכמה אפשר למכור NVIDIA Quadro FX1800 768MB PCIe Graphics Card חדש? אחריות רשמית לשנה ע"י HP. תודה

8. Started by Yosafe,

Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. המפרט שלי: 2gb ram ddr2 800mhz Intel E5200 dual core 2.5ghz AMD/INTEL 300W REAL motherboard GIGABYTE GA-G31M-ES2L Hard Disk 320GB 16MB SATA2 אני צריך כרטיס מסך עם יחס ביצועים/מחיר טוב חשבתי על Sapphire ATI Radeon HD4650 512MB GDDR3 PCI-E ב278 ש"ח פה: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4650H1# שמעתי שהכרטיסים של Radeon צורכים פחות חשמל מgeforce זה נכון? ותעזרו לי לבחור כרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. או radeon 9600 xt או 7300 gs geforce

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  11. Started by ezx,

מישהו מכיר חנות אם כרטיסים מסוג 6800 שאפשר פשוט ללכת לקחת? אין בשום מקום חרשתי ממולץ באזור חיפה והאזור תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  12. Started by yud alaf 6,

האם הכרטיס fx 7300 512 mb tc עונה על הצריכם של גיימר מתחיל (בלי שאיפות...) והאם הוא שווה 350 שקל??

13. Started by dyxel,

עוד כמה שבועות אני עומד לקנות מחשב חדש! ואני חייב לדעת אם הכרטיס מסך שבחרתי הוא טוב ??? Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO 1790 1 1790 שמעתי כמה ביקורות לא טובות עליו מה דעתכם עליו אפשר להגיש הצעות לכרטיסי מסך אחרים תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  14. Started by omerha,

היי, 2 עובדות לגבי הכרטיס , הגדילו את קוטר המאוורר , השאלה: אני לא זוכר עם מקוטר של 6ס"מ ל 7ס"מ או מ 7 ל 8 ס"מ? והאם בגירסה של המאוור הגדול יותר תיקנו את בעיית הביוס שיש לכרטיס? ובכללי מתי הולכת לצאת סידרה 9?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  15. קניתי לפני כמה חודשים את ה- Leadtek 7800GT. האים אני צריך לעדכן את ה-DRIVER שלו או משהו אחר מהאתר? מזה יתן לי? זה נחוץ בכלל?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  16. שוקל לקנות יד 2 rtx 3090 כיום המחשב I9 9900k עם ספק כוח 650w האם יספיק? או דרוש ספק עם הספק גבוה יותר? שימוש מחשב לרנדור תלת מימד שמשתמש ב GPU . D5render.

17. Started by RisingStar1,

היי, אני מחפש כרטיס מסך זול, על מנת שאני אוכל לחבר 3 כרטיסים במקביל (עם חיבורי VGA/DVI/HDMI) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by benhaklai,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לעבודה מקצועית (אדריכלית) בעיקר עם תוכנות כדוגמת MAYA ו-AUTOCAD. יש המלצות עד 1000-1200 ש"ח? האם כרטיסים מסדרת 4850 (RADEON) יעשו את העבודה או שמא יש לפנות לכרטיסים "מקצועיים"? תודה, בן

19. שלום, לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה (radeon 9250) והוא רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרך הכרטיס מסך שלו. לפני כמה חודשים חיברתי לאח שלי את המחשב לטלויזיה ללא בעיה מכיוון שהחיבור בכרטיס מסך היה מין בננה כזה רגיל כמו של טלויזיה אך בכרטיס של החבר שלי זה כמו חיבור של מקלדת כזה (משהו דומה ) אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר. איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת החיבור הזה? תודה רבה רבה רבה מראש ! עריכה: הבנתי שקוראים לחיבור SVideo ואני צריך מתאם. כמה עולה מתאם כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  20. קניתי היום geforce 6600 ואני לא מצליח לראות טמפ בדרייבר ..... יש לי גם rivatuner אם זה עוזר... מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  21. כרטיס מסך 8500GT התקלקל ולא היה כרטיס אחר אז החליפו אותו בGT 210 החדש יותר טוב או פחות טוב? לפי מה שקצת קראתי באינטרנט הבנתי שלמרות הנתונים הקצת עדיפים שלו הוא פחות טוב.. מישהו מבין בזה ויכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  22. Started by ron10,

שלום חברים שמחתי להתקל בפורום זה צריך את עזרתכם בבקשה במחשב שלי במשרד היה מותקן WIN95 פרמטתי את המחשב והתקנתי WIN98 הצרה היא שבהתקנה כנראה לא היה זיהוי של כרטיס המסך שלי והתמונות נראות מרוחות הגדרות התצוגה מראות שתי אופציות 2-צבעים או- 16 איך אני מזהה איזה כרטיס מסך מותקן לי בכדי להוריד דריבר או אם יש דרך אחרת תודה אבי

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  23. התקנתי ויסטה (לא פעם ראשונה) אבל הפעם אני לא יכול לעשות OC לכרטיס מסך כי הATI TOOL לא מזהה לי אותו (7300GS) וגם אחרי ההתקנה של הקובץ רג'סטרי הוא לא מזהה (אולי צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס ולא מהאתר של NV ? ) ..... כאמור עשיתי OC לכרטיס הזה בויסטה בעבר עם ATI TOL. והשאלה השניה היא, מכיוון שהATI TOOLS לא מזהה לי את הכרטיס חשבתי לעשות OC דרך התפריט הקלאסי (ולא דרך החדש המעצבן הזה), איך אני מחזיר אותו ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  24. Started by gshhar,

איזה דרייברים אני צריך לכרטיס הנ"ל? הדרייברים הרגילים 3.1,הם מתאימים גם לרדאון הזה?

25. Started by J0n1,

אני זוכר שיש איזה כלי של מייקרוסופט שמשפר את הכתב במסכי LCD. אאל"ט זה קשור לכרטיס מסך, לכן בחרתי לפרסם פה. אשמח לעזרה עריכה: זה קשור לווינדאוס ClearType

• 1 תגובה
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.