כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באינטרנט משהו שנקרא phisycs card שהוא כרטיס שניתן לחבר למחשב רגיל (נייח) בפנים (אם אני לא טועה החיבור נקרא PCI) ואין לו חיבורים כמו לכרטיס מסך/ קול. מישהו יכול להסביר לי מה התפקיד של הכרטיס הזה? מקווה שזה הפורום הנכון [br]פורסם בתאריך: 24.05.2009 בשעה 18:06:52 אופס... הפורום הלא נכון... סליחה...
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
\/ || כותרת...
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים , הכרטיס מסך שלי נדפק והאחריות ביחד איתה (LEADTEK) . בכל מקרה אני זקוק לכרטיס מסך חדש . זה הכרטיס מסך הקודם שהיה לי : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL והמפרט הנוכחי שיש לי זה : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 500w SMART POWER 2 PSU אני צריך כרטיס מסך סביר (שיריץ טוב את אמריקן ארמי) עם כניסת HD בתקציב שפוי של 500-600 שקל . תודה רבה !!
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי Gigabyte Xtream Gaming 1080, הכרטיס הישן הוא של GALAX SOC 980. גם אם הייתי צריך לחבר את שניהם למחשב אני לא ממש יכול כי הם לא באותו גובה והמחבר SLI שקבלתי עם 1080 הוא HB וקשיח. אז, למכור? או שיש דרך לנצל? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב ישן שהמפרט שלו : jsp-tech ezcool Intel 300w E5200 מסך 21" ואני צריך לו כרטיס מסך מתאים ב 350 ש"ח לאחר חריגה ... אין אפשרות לקנות שום דבר חדש רק כרטיס מסך מתאים ... תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מסך טלויזיה לא מזמן והחלטתי לחבר אותו כמסך המחשב שלי... המסך בעל חיבור HDMI וחיבור VGA. במחשב יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9500 Pro עם יציאת VGA וDVI. עם הטלויזיה קיבלתי כבל VGA אז כרגע הטלויזיה מחובר בחיבור זה... אבל איכות החיבור לא כל כך טובה... הכיתוב במסך נראה לא חד ומאוד לא ברור... לכן אני רוצה לחבר את המחשב באמצעות כבל HDMI. קניתי כבל DVI ל-HDMI עם 18+1 פינים. ניסיתי לחבר את הטלויזיה אבל התמונה יצאה ירוקה לגמרי ומלאה ריצודים. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לחבר את הטלויזיה למחשב אחר עם כרטיס מסך ATI Radeon X1800 XT עם 2xDVI. וגם שם הייתה אותה תוצאה... האם למישהו פה יש איזשהו פיתרון...? אני מאוד אשמח לעזרה... תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה הכרטיס הטוב ביותר חדש שניתן לקבל בתקציב? כרגע המחשב ללא כרטיס מסך מעבד core I5 2500 ספק seasonic 620W בנוסף כרגע יש לי 4 GB זיכרון RAM ,האם כדאי לשדרג ל 8 Gb או שזה מיותר?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סוף-סוף סדרה 6 מספקת איכות תמונה נורמלית שימו לב לשיפור: http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=74790 הדרייברים ניתנים להורדה כאן: ftp://download.nvidia.com/Windows/91.45/ וכאן: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1468
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד INTERL CORE I5 4890 ספק SEASONIC 550W GOLD לוח אם GIGABYTE GA-H81M-D2V האם המפרט הבא מספיק טוב על מנת שאוכל לרכוש את ה290 בבטחה?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי GeForce2 mx 400 (בלי לרדת עלי) ואני רוצה לראות טלוויזיה על המסך של המחשב... האם אני יכול? ואיך?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם Inno3d(InnoVision) GeForceFX 5200 128MB DDR (128bit Version) יתן לי 100 FPS ב-Unreal Tournament 2003 על רזולוציה של 1024x768x16bit נ.ב : הוא GEFORCE FX הזה יפעל על - ATHLON XP 2000+ 256DDRAM 333mhz
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי נוסע בקרוב לתאילנד ואני רוצה להגיד לו שיקנה לי כרטיס מסך חדש השאלה שלי האם המחירים שם של כרטיסי מסך זולים ואיפה מומלץ לקנות כרטיס מסך האם יש איזהשהו מוכר מורשה אמין שאין לו כרטיסים מזויפים או דפוקים ? וגם כיום יש לי gtx780 ואני רוצה להשתדרג בשביל משחקים לפי מה שהבנתי ה-980 הוא הכי טוב למשחקים כיום האם זה נכון? נ.ב אני ארכוש רק כרטיס של אנוידיאה בגלל שיש לי אנוידיאה שילד אז אני חייב כרטיס מסך של אנוידיאה...
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/news/pcie-4.0-power-speed-express,32525.html רק אותי מפחיד לחשוב על לפחות 300W שיעברו דרך הלוח?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני שבוע התפרסם מידע חדש אודות הכרטיס 7900GS, שם היה מוזכר ה 7950GT שהמידע עליו היה רק זה שהוא יתחרה ב X1950Pro של ATi. היום האתר IT.com.cn פרסם עמודים ממצגת של NVIDIA על ה 7950GT. שימו לב שהנתונים שלו כמעט זהים ל 7900GTX, ההבדל היחיד הוא במהירות הזיכרון - אבל אפשר לפתור את זה בעזרת OC. זאת אומרת שאנחנו מקבלים כאן "כמעט" 7900GTX ב 299$, המחיר של 7900GT היום! אנחנו נמצאים בתקופה מאוד מעניינת, ATi ו NVIDIA עושות כמעט הכל בשביל להתחרות אחת בשניה עם כרטיסי DX9 כשכרטיסי DX10 קרובים מאוד.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קראתי כמה כתבות ועשיתי פה ובעוד כמה מקומות כמה חיפושים והבנתי שקרוס פייר זה בעצם "התשובה" של ATI לSLI של NVIDIA ושזה עובד בדרך של כרטיס אחד חזק (בגרסאת קרוספייר) וכרטיס נוסף שיכול להיות גם יותר חלש ולא בהכרח אותו כרטיס. עכשיו הטכנאי שממנו קניתי את המחשב אמר שזה אפשרי להוסיף עוד כרטיס מסך בנוסף ל7600GT שקניתי שהוא יותר חזק. וזה לא נשמע לי הגיוני כי הרי זה גם של ATI וגם NVIDIA לא מייצרים גירסאות של קרוס פייר. אז רציתי לשאול האם באמת אני יכול לחבר כרטיס נוסף של NVIDIA מדגם אחר לא בהכרח ה7600GT וזה באמת יעבוד כי זה לא נשמע לי הגיוני. הטכנאי אמר שזה מה שהוא הבין מהנציגים של אסוס לגבי הלוח. מפרט בצד! תודה על התשובות!!! עכשיו אני רק צריך לדעת כמה פרטים על ה-X1900CROSFIRE EDITON
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דגם ביניים חדש של ה-GeForce GTX 1050 וגם דגם בסיסי נוסף עבור ה-GTX 1060 זוכים לפירוט ברשת לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 4 followers
-
-
http://www.ati.com ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עזבו לרגע ת'מחיר, מה יתן לך יותר ביצועים (ושמעתי שלהרקולס יש גם קירור נוסף)?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מרשים ושנון ביותר החוקר/סוקר הזה - לא ראיתי כזה ניתוח אינטיליגנטי מסוקר יוטיוב כבר הרבה מאד זמן. צפו עד הסוף, לא לעצור באמצע:
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט וסרטים. משחקים בכלל לא. וכמו כן כשאבחר כרטיס, איזו חברה עדיפה? asus, gigabyte, palit? וכו.. מיועד ל: core 2 dou e8500 4 gb ram asus g41 מסך dell 2209wa אשמח לתגובות!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו שהבנתם, נצרב לי המסך מסמך תוצרת אפל המתאר כיצד להפטר מהתופעה מוגש כאן כשירות לקהילה: http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=88343 מומלץ גם לכבות את המסך לתקופה ארוכה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי לאחרונה gtx 1070 gigabyte g1 וקבלתי שוק כשגיליתי שאין לו יציאת hdmi עם הכרטיס הישן שלי gtx 700 תמיד שרציתי לראות סרט הייתי מחבר עם כבל hdmi לטלויזיה. מה לעזאזל אני אמור לעשות עכשיו? איזו אופציה יש לי להעביר את השידור מהמחשב לטלויזיה באיכות גבוהה? אני חושש שכל האופציות האלחוטיות לעולם לא ישתוו לאיכות של כבל רגיל. *חשוב לציין שאין ברשותי טלויזיה "חכמה" אלא פשוטה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מפרט : E7300 2gb ram 9600gt Fsp 400W משחקים חדשים לא עובדים לי טוב, אחת הבעיות היא שיש לי מסך 24 ואני משחק 1920x1080 Cod Bo עבד לי סביר אבל לא חלק וזה הכי חדש ששיחקתי, וזה לא משחק כבד . חשבתי לשדרג כרטיס מסך אבל השאלה אם יש בכלל טעם עם כזה מעבד, מה הכרטיס הכי טוב שינוצל עם צוואר בקבוק לא גדול מדי? וגם הספק לא משהו, התקציב שלי הוא עד 1200, אבל אם אין טעם אני לא אקנה סתם אז השאלה שלי היא האם יש בכלל טעם לשדרוג, ואם כן, אז אני צריך גם המלצה לכרטיס כי אני כבר לא מעודכן בחומרה בשנתיים האחרונות. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
קניתי HD7850 ולפני כן היה לי NVIDIA כל השנים. שמתי לב שהגראפיקה במשחקים (טקסטורה) לא הכי חדה, המשחקים עובדים די טוב אבל הגראפיקה לא חדה מאוד כמו שהיה לי ב-NVIDIA. למה זה ככה? קרה לי ב-BF4 בעיקר... זו הגראפיקה של ה-MANTLE? כי זה נראה די מגעיל.
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-