עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ablabl,

קיבלתי השבוע מחשב 3 גיגה הרץ נטול כ. מסך וברצוני לרכוש אחד לוח אם P5GD1-VM - ASUS ספק 500W ישנו חיבור PCIE אך אינני יודע אם הוא יחזיק את הכרטיסים החדישים שיש כיום התקציב שלי הוא באזור 400-450 ש"ח ישנה עדיפות ליציאת HDMI השאלה אם יש הבדל בינה לבין הDVI ועד כמה זה משנה? תודה רבה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. מעבד INTERL CORE I5 4890 ספק SEASONIC 550W GOLD לוח אם GIGABYTE GA-H81M-D2V האם המפרט הבא מספיק טוב על מנת שאוכל לרכוש את ה290 בבטחה?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Nemesis,

כמו שהבנתם, נצרב לי המסך מסמך תוצרת אפל המתאר כיצד להפטר מהתופעה מוגש כאן כשירות לקהילה: http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=88343 מומלץ גם לכבות את המסך לתקופה ארוכה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Morfium,

לאחר שיצאה הביקרת על הX2 ישר רצתי לראות אותה אבל לתדהמתי גיליתי שהכרטיס שרכשתי לפני חודש פתאום 'נחלש' דראסטית לעומת הביצועים שהוא הציג בביקורת שלו .. הנה תראו דוגמא בקרייסיס למשל ... נראה לכם הגיוני בכלל !?!?!? ואגב למי ששואל הנתונים של המחשב הם אותם הנתונים בדיוק ( בדקתי לפי מה שהם רשמו ) נראה לי כמו פאק רציני באמינות !!! מה אתם אומרים על זה ? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אז ככה, ניסיתי לחבר השבוע את מסך ה32" שלי למחשב בחדר. (טלויזיה 32A3500 של טושיבה, כרטיס מסך 8800 ניוידיה, כאבל DVI ל HDMI) בהתחלה ניסיתי לחבר רק את הLCD כצג בודד. זה לא הלך. אח"כ הלכתי על האופציה של 2 המסכים היחד (מסך CRT שמתחבר עם כאבל רגיל של 15 פינים ומתאם לDVI). וברוב טיפשותי בחרתי באופציה של 2 מסכים שעובדים כמסך רחב אחד. עכשיו אני תקוע במצב שאין לי תצוגה באף אחד מהצגים, ואני לא יכול לסדר את ההגדרות של הכרטיס מסך כי אני פשוט לא רואה ??? מה אני אמור לעשות? יש אפשרות לחזור לברירת מחדל של מערכת ההפעלה? לראות שוב בCRT... אני חייב לציין שבLCD אני רואה תצוגה של המחשב בהתחלה (BIOS והכל) עד שמגיע השלב של הלוג און לויינדווס. אני עובד עם XP. תודה מראש, מקווה שתבינו ותוכלו לעזור…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן כמה זמן יקח עד ש6800NU יהיה כמו 5200 היום?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by haviv16,

מתלבט איזה כרטיס לקנות ומה יותר טוב [h=1]Gigabyte GTX960 ITX 2GB או sapphire hd 7970[/h]

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by zippobuyer1,

אני מתלבט לקנות את הכרטיס הנ"ל אבל אני רוצה כרטיס שיוכל לעמוד באוברקלוק, השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה בגרסת LE יוכל להגיע במהירויות גם לRADEON 8500 המקורי?? אם לא אז אני פתוח להצעות לגבי כרטיס אחר שיכול לעמוד באוברקלוק ושיהיה באותו מחיר בערך 900 שקל (לא עומד דווקא על ATI) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

עדיין שווה לקנות את הכרטיס או כבר לא משתלם?? ועדיף כרטיסים אחרים כמו 9600XT כי אני משיג במחיר טוב במיוחד... הגלל שאני מוכר חלקים אחרים למישהו והוא מביא לי את הכרטיס ואני צריך להוסיף 150ש"ח הכרטיס של פאור קולור...

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by sroolik,

http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=136 תכננתי לקנות 9550 אבל אז ראיתי את זה, האם זו גרסת TC ?כי לא כתוב, וגם כתוב שזה 128 ביט כדאי או לא ? (אם זה לא TC אז המחיר די אטרקטיבי)

11. Started by silky,

היי חברים, ראיתי שהכרטיס הנ"ל נמכר ב KSP ב 555 ש"ח. אני כמעט ולא משחק ויש לי מסך 1080p בלבד. לכן חשבתי על הדגם הזה בתקציב נמוך יחסית. ראיתי גם שאין כמעט הבדל בינו לבין גרסת ה 4GB. מתלבט לפני קניה. לא נראה שיש אלטרנטיבות באותו המחיר. נ.ב- אני כרגע עם core i3-4160 16gb וכרטיס Onboard :) דעתכם?

12. Started by iCeCuBe,

יש לי מסך MAG INNOVISION 786PFs חדש לגמרי קניתי אותו לפני בערך שבוע. עכשיו אני רוצה לקנות מסך יותר טוב אבל אין לי כסף אחרי שעשיתי טעות וקניתי אותו. אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך ולתת את המסך שלי וככה לקבל מחיר טוב? או שאולי מישהו מעוניין לקנות את המסך שלי? הוא חדש, יש לי את הקופסה והחוברת אפילו.

13. Started by WhateverX,

1920*1200 2560*1600 קרייסיס - 1920*1200 מאכזב קצת לא? אבל מי יודע אם זה נכון. מי שבונה על רזולוציה קטנה יותר יכול להסתפק לדעתי בSLI נחמד של 88GT (מקור: http://www.tomshardware.co.uk/nvidia-gtx-280,review-30971.html)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by iem,

היי אנשים אני מחפש כרטיס לא יקר ל- SolidWorks 2009 , כאשר החברה ממליצה על כמה דגמים מבחינת NVIDIA כאשר ב- NVIDIA הם ממליצים בגדול רק על סדרת ה- FX QUADRO וכאשר אני מברר מחירים הם ממש בשמיים...(לפחות לאותם דגמים מומלצים). האם יש כרטיס יותר Low Cost אשר ייתן תוצאות יפות לסטודנט לאוירונאוטיקה ? יש להתחשב שהזיכרון הפנימי במחשב יהיה (גם הוא בתכנון, ולא מקלה העובדה שמדור מפרטים מומלצים כבר יתום 4 חודשים) 4GB לפחות, במהירות 800. תודה !!

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. היי, צריך את עזרתכם בבקשה אם מישהו יודע איזה מפצל HDMI רציני יכול לתת עבודה טובה. יש לי מסך LG דגם: 4K 65UH651. לפני המסך הזה היה לי מפצל ישן שהזמנתי מ-eBay (עם שנאי חשמל עצמאי) שעבד טוב ויכולתי לצפות במסך טלוויזיה ובמחשב (לצורך הקלטה - לשימושי אישי כמובן! אין לי עסק ואין לי איזה אתר הורדות או משהו - פשוט אני לפעמים מקליט במחשב דברים שלא בהכרח מעניינים אחרים וניתנים להורדה/לצפייה ברשת). מאז שקניתי את ה-LG השתמשתי במפצל הסיני הזה שהוזמן מ-eBay ולצערי אחרי יום וחצי נשרפה לי יציאת ה-HDMI במסך החדש... כמובן באו מהחברה והחליפו כרטיס ראשי וציינו שלא יחליפו שוב (ללא עלות). האם יש מפצל נורמלי, שאני יכול לסמוך עליו מבחינת מתח חשמל שלא …

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Fetalo,

יש לי GeForce2 mx 400 (בלי לרדת עלי) ואני רוצה לראות טלוויזיה על המסך של המחשב... האם אני יכול? ואיך?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by bad-sector,

השתמשתי באופציית ה TV OUT שלי, בפעם הראשונה סוף סוף רק בעיונת קטנה - אני רואה על הטלוויזיה והכל עכור ולא ברור כזה, הכל מאוד מאוד לא חד, לדוגמא את האתר בזה הרגע אי אפשר לקרוא מהמסף אלא אם מתקרבים למרחק מילימטר... יש דרך לשפר את האיכות? או שאולי עשיתי משהו לא תקין.... אשמח אם תעזרו... כמו כן אני לא שומע סאונד - מי שיש לו מושג - אשמח... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ArZi17,

שלום, היה לי 8600gt שהלך לעולמו, אני מעוניין לקנות חלופה של nvidia שתהיה באותה רמה אולי כרטיס קצת יותר טוב, וחשבתי על ה 630gt , מה אתם אומרים? ספק של 550, לוח אם p965 , מעבד , 6320

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by frankiefrank,

קניתי מחשב לפי המפרט שמופיע כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468855.msg4007998#msg4007998 כרטיס המסך GTX460 768MB של Gainward עבד למשך כמה שעות אבל מיד אחר כך התחיל להיתקע, בעלייה של Windows 7. מאז לא חזר לחיים. ראיתי שנכתב כבר בפורום לגבי הסוגיה הנ"ל, עם הכרטיסים של Gainward, חבל שגיליתי מאוחר מדי. מה שחשוב - הציעו לי בחנות להחליף. לאיזה כרטיס כדאי לי להחליף? בינתיים ההמלצות שראיתי כאן הן או ל Gygabyte או ל Leadtek. אומנם אני לא בטוח שיש אותם במבחר של החנות שלי (IQPC) אני מאמין שהם יכולים להתגמש ולהביא לי כרטיס במיוחד. אני לא מבין יותר מדי בתחום, אז אם המפרט שלי מתאים לכרטיס 1 GB שיש אותו ב IQPC, גם זאת אופציה - רק אם תגידו לי שזה מסתדר עם המפרט ולא יגר…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by shimronfio,

מי עדיף מבין שניהם? ושל איזה חברה הכי מומלץ לקנות?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by keewlngc,

היי, אני הבנתי משמועות שGTX 980TI עומד לצאת בסוף חודש מאי. אבל מכיוון שאלו רק שמועות, אני לא רוצה לחכות לסוף חודש מאי ובסוף לגלות שהכרטיס יצא בספטמבר. אם הייתי גר בארה"ב או באירופה, יכולתי לקנות כרטיס GTX 980 מחברת EVGA ולפי האחריות "Step up" שלהם -> כאשר הTI יוצא הייתי מחזיר את הכרטיס, מוסיף עוד קצת כסף ומקבל את גרסת הTI. יש חנות בארץ שמקבלת את שיטת Step Up של EVGA? תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by love-its-my-name,

שלום, אמא שלי הציעה לי לקנות לי טלוויזיה יותר נורמאלית לחדר.. משהו בסביבות 21 אינץ [זה יותר מידי?] נכנסתי לסקאל דיוטי-פרי וראיתי כמה נחמדות ב200 דולר... לא אכפת לי שתקנה לי עוד טלוויזיה אז אני כנראה הולך על זה ובשביל לא לנצל את טוב ליביהם של ההורים שלי אני אוותר על הקירור הנוזלי למחשב משום שאובר קלוק, אני לא מתכנן גם לעתיד הרחוק... לאתר של סקאל דיוטי-פרי : [url=]http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=94 עכשיו, מה שאני מחפש זה משהו שתהיה לו איכות טובה, הן אודיו והן בתצוגה. בתודה מראש, אבי.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by dkaro,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שנרכש לפני 4 שנים, ואני שוקל כעת לשדרג כרטיס מסך ו/או זיכרון כדי להאריך את חיי הגיימינג שלו ללא הצורך לרכוש קומפלט מחשב חדש. להלן המפרט של המחשב: המארז הוא: DEF-MINI-BL. המחשב כיום מסוגל להריץ פחות או יותר את מה שאני צריך על 1080P (משחקים כמו פיפ"א 18 בהגדרות הכי גבוהות וכו', משחקים כמו COD WW2 בהגדרות בינוניות). המטרה היא בעצם להאריך את חיי הגיימינג כך שיחזיק לי את היכולת להמשיך ולשחק במשחקים בסגנון, על מסך 4K שאני מתכנן לקנות. השאלה שלי בעצם מתחלקת ל-2: בהינתן שאר המפרט של המחשב, מה כרטיס המסך הטוב ביותר שאפשר לקנות בלי שיהיה צוואר בקבוק ובזבוז …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. דגם ביניים חדש של ה-GeForce GTX 1050 וגם דגם בסיסי נוסף עבור ה-GTX 1060 זוכים לפירוט ברשת לכתבה

25. Started by Fkl0ster,

טוף, אני כבר משגע את כל העולם בנוגע למקרן הזה. הInfocus X1 פשוט מדהים למחירו. אני חוזר ואומר מדהים למחירו, לא פחות! כל מי שמתכוון לרכוש טלוויזיה גדולה כדי שתשמש לו לסרטים חייב לעצמו לבדוק את המקרן הזה. תמורת 10 אלפיות (מקרן ומסך של Da-Lite) תקבלו את הבייבי הזה שנותן לכם תמונה של 100". אני לא מתיימר להיות וידאופיל, אבל אני חייב לציין שהתרשמתי לטובה מאיכות התמונה. שילוב של כזה מקרן ומערכת קולנוע ביתי מעניקות חווית צפייה ללא תחרות. אפילו אני פוזל לעבר הצעה זו, רק חבל שאין לי מערכת טובה שתשלים את החוויה באספקט הקולנועי... :-\ Enc0der חביבי, חיפושיך תמו. לך תראה את ה-X1 ואלא אם כן אתה רגיש לאפקט הקשתות, אני לא רואה כל סיבה שלא יהיה זה הצעצוע החדש שלך... או לחילופין אם חפצה …

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים