כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני כמה חודשים Toshiba 29" CRT דגם 29CH7UC חיברתי אותה למחשב לזמן קצר לכל מיני ניסויי HD ואשמח לחקור את העניין בצורה מלאה ומקצועית. המסך שטוח 29" 100Hz שלושה חיבורי AV RCA + S-video אחד componant עפ"י מה שניסית ומה שבררתי היא תומכת 1080i. איך אני מברר במה הצג תומך ללא המפרט שלו ? תודה
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד... ואני צריך לקנות אחד חדש המחשב שלי הוא: לוח אם MSI 945gcm5 v2 Intel Core2Duo E6750 2GB RAM ספק 300W ומסך 20" איזה כרטיס מסך אפשר לקנות בערך ב500 שקל אולי אפילו קצת חריגה.. ועוד שאלה אם אני קונה כרטיס מסך שיש בו 1GB אני יצטרך לשדרג את המחשב ל4GB או שזה לא משנה?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם , הכרטיס מסך שלי סובל מהתחממות יתר, IDLE הוא מגיע ל80+ וכשאני מעביר ל100% מאוורר הוא מתקשה לרדת בטמפרטורה. החלפתי משחה טרמית על המעבדים אבל זה לא עזר ונראה שימיו ספורים. אם יש לכם עוד רעיונות לאיך לסדר את זה (אולי דרייבר בעייתי כי התקנתי את האחרון ומאז שמתי לב שהוא מתחמם מאוד מאוד מהר) . אם לא אז אשמח להמלצות על כרטיס מסך חדש עד 1000 שקל בהתאם למפרט שמצורף אצלי פה בצד. תודה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חושב לקנות מחשב חדש, ובו כרטיס המסך יהיה: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL. שאלתי הקריטית היא האם הכרטיס יריץ לי חלק ובאיכות טובה משחקים, סרטים וגם מסמכי טקסט, על טלוויזיה 40 אינץ' או אפילו 50 אינץ' (לא בטוח עדיין לגבי גודל הטלוויזיה). דרך אגב, אפשר לחבר גם מסך טלוויזיה וגם מסך מחשב לכרטיס באותו הזמן? הכוונה בלי לנתק כבל כל פעם שאני רוצה לעבור בין מסך למסך.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני מספר ימים התקלקל לי כרטיס מסך אותו רכשתי לפני כ3 וחצי שנים. מדובר בכרטיס Gigabyte gv-n55-oc-16i אני לא מבין גדול בעולם כרטיסי המסך אבל מניח שהוא כבר נחשב למיושן יחסית ויצאו עוד כמה דורות של כרטיסים דומים מאז שרכשתי אותו. אני מחפש כרטיס מסך עם ביצועים דומים עבור קצת תוכנות גרפיות וקצת גיימינג (כמובן שיתאים לחומרה הנוכחית הקיימת על המחשב שלי). תקציב - בסביבות ה500 ש"ח, מניח שאפשר קצת לדחוף למעלה אם אין ברירה. שאר החומרה הרלבנטית על המחשב: Intel I5 2500 3.3Ghz 6MB Asus P8H67-m pro b3 לוח אם תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנא המליצו לי על כרטיס מסך בעל הספק נמוך. נכון להיום יש לי 7750 HD עם 1GB וחשבתי לשדרג. תקציב. כמה שפחות ולא יותר מ600 שקל.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ה980ti מתחיל לגמגם לי במשחקים כבדים.. אני מעוניין לשחק את cyberpunk 2077, באטמן שהלוואי שיצא בשנה הקרובה, rdr2 (הלוואי שיצא לpc יחד עם הדור הבא של הקונסולות) כנראה שבשנתיים הקרובות לא יהיה 4k 144hz במחירים סבירים.. (לא מסכים ולא כרטיסים)לכן כנראה נישאר עם 1080p. הנקודה היא איזה כרטיס משתלם לי היום? המפרט שלי יהווה צוואר בקבוק לכרטיס חדש מדור הrtx? או לדגמים של הדור אחריו במידה והדור הגרוע הזה יוחלף מהר? תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בסלובניה, ולכן המחירים והחנויות בישראל לא רלונטיים עבורי. בשנים האחרונות אין לי כמעט זמן לגיימינג, אבל מידי פעם נחמד להירגע מול המחשב. לפני כשבועיים מת לי הכרטיס מסך (במהלך משחק המחשב קרס, בהפעלה מחדש היו פיקסלים ירוקים כבר ב bios וארטיפקטים בווינדוס). ניסיתי לבדוק אם אפשר להציל את הכרטיס ולא הצלחתי. אני משתמש מאז ב on board gfx ומן הסתם לא מרוצה מאוד. המחשב בן כ 5.5 שנים (התייעצתי עם הפורומים כאן לגבי המפרט בזמנו, זה עזר לי מאוד), והמפרט שלו: Intel i5-4590 3.3GHz S1150 Gigabyte ATX 1150 B85 (GA-B85-HD3) Seasonic G-550 80Plus Gold Kingston HyperX Fury DDR3-1600, CL10 8GB הכרטיס שמת לי: Powercolor Rad…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה רק מ iqpc {ליד הבית} לא מתכנן אוברקלוק ההתלבטות מבין שלושה זה ככה :אני רוצה לשלם עבור כרטיס שיתן ביצועים ממש מורגשים מה x1950p שברשותי ושמשתלם לי להשקיע עליו בשביל ההבדל . .אני רוצה שלפחות קרייסיס יעבוד על הגדרות הכי גבוהות עם x2 aa ההבדל במחיר מבין שלושתם זה בסביבות ה180 ש"ח השאלה שלי האם באמת התוספת 180 ש"ח בין כרטיס לכרטיס נותן באמת את התמורה המצדיקה את המחיר. או שמדובר באחוזים קטנים {15%} כי בשבילי הבדל גדול זה כמו x1950p ל 7600gt שהעדפתי להוסיף 200 ש"ח ולקחת x1950p בגלל ההבדל אז איזה מבין שלושת הכרטיסים האלה הכי זול יחסית לביצועים שהוא נותן ? ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.as…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי את הספק Cooler Master extreme power 500W וכרטיס Leadtek Geforce 8800 GTS 640MB אני שוקל להחליף לאחד מהכרטיסים האלה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 http://skypc.co.il/pl_product~28655~8~0.htm השאלה היא האם הספק יחזיק את ה9800?? ואם כן, האם אני אראה הבדל אמיתי בביצועים בין הגי'פורס הישן ל9800(הבדל שיצדיק 870 שקלים)? אני משחק בעיקר GTA IV , UNREAL... ודבר נוסף , על מי מהם הייתם הולכים כי הפליט חברה מוכרת וטובה אך הTWINTECH אני לא מכיר והגרסה שלהם כביכול מגיעה כבר מומהרת. תודה לעוזרים.
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ושאני אוסיף לההוא גם 500 ש"ח? השם המלא של הכרטיס ההוא: HD 7970 GHZ EDITION TOXIC !SAPPHIRE VAPOR X 3GB DDR5 ושלי:SAPPHIRE DUAL X 3GB DDR5 HD7970 אשמח גם להסבר על ההבדלים בין הכרטיסים.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים, נקלעתי בדרכי לאפשרות לרכוש GTX 980 G1 Gaming של Gigabyte במחיר חו"ל ורציתי לשאול האם הוא יתאים למחשב עם המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3-B3 (תומך רק ב PCI 2.0 נראה לי..) מעבד: i5 2500K ספק: FSP 700W 80GHN מארז: Lancool PC-K62 (מכיל כרגע Gigabyte GTX 470 OC Windforce 3) זיכרון: Corsair Vengeance Pro 1866Mhz 32GB=8GBx4 השאלות שלי כמובן הן האם המארז יכול להכיל את הכרטיס? האם הספק מספיק (נראה לי שכן)? האם המעבד והזיכרון מהווים צוואר בקבוק? והאם בגלל שהכרטיס תומך ב - PCI 3.0 והלוח שלי רק ב - PCI 2.0 (לא סגור על זה) תהיה הפחתה רצינית בביצועים ולא שווה לרכוש את הכרטיס? בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה שכמובן לא נכון אבל זה ככה בעדכון ביוס עדכנתי לגירסה חדשה של Infineon 3.3ns בינתיים עוד לא עשיתי OC, הכל נראה רגיל...
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, צריך את עזרתכם בבקשה אם מישהו יודע איזה מפצל HDMI רציני יכול לתת עבודה טובה. יש לי מסך LG דגם: 4K 65UH651. לפני המסך הזה היה לי מפצל ישן שהזמנתי מ-eBay (עם שנאי חשמל עצמאי) שעבד טוב ויכולתי לצפות במסך טלוויזיה ובמחשב (לצורך הקלטה - לשימושי אישי כמובן! אין לי עסק ואין לי איזה אתר הורדות או משהו - פשוט אני לפעמים מקליט במחשב דברים שלא בהכרח מעניינים אחרים וניתנים להורדה/לצפייה ברשת). מאז שקניתי את ה-LG השתמשתי במפצל הסיני הזה שהוזמן מ-eBay ולצערי אחרי יום וחצי נשרפה לי יציאת ה-HDMI במסך החדש... כמובן באו מהחברה והחליפו כרטיס ראשי וציינו שלא יחליפו שוב (ללא עלות). האם יש מפצל נורמלי, שאני יכול לסמוך עליו מבחינת מתח חשמל שלא …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... כרטיס המסך שלי הפסיק לעבוד היום בבוקר. כשפתחתי את המחשב, גיליתי שהקבלים שלו התפוצצו... אני מחפש כרטיס מסך פשוט... הקודם שלי היה 7600gs ויש לי ספק כח פשוט של 250w... לאיזה כרטיס מסך טוב וזול, אוכל לשדרג ללא שדרוג הספק? האם 9600 יעבוד? האם הוא מומלץ בסכום הזה או שיש תחליפים טובים יותר? תודה לעונים.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש עבור אחיין שלי. המחשב הקיים - מעבד - e2220 לוח אם - MSI P6NGM-FD 775 1GLAN ספק - easy cool 775 300W כרטיס נוכחי - GT8500 המסך - 22 אינצ', 1680X1050 הוא משחק משחקי מחשב, בעיקר משחקי יריות למיניהם מה האופציה הטובה ביותר בהנתן הנתונים הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. הכרטיס המבוקש הוא בשביל משחקים לוח אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: dual core E5300 2.6ghz זכרון: 4gb ספק: ספק: JTC P-4 500W ATX 12V SATA DR-B500E מסך: Samsung syncmaster xl2370 LED 23" HD תקציב: עד 600 ש"ח אם צריך להחליף את הספק זה בסדר (אשמח להמלצות) תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GIGABYTE GTX570 עם מסך של סמסונג2233RZ עכשיו בהתחלה הייתי כל הזמן על 100 הרץ במסך והמעלות של הכרטיס היו סבבה לגמרי במצב רגיל היו על 35-38 במאמץ הגיעו גם לפעמיים ל79-71 עכשיו שמתי תמסך כבר איזה שבוע על 120הרץ סתם כרגע שהדלקתי תמחשב נכנסתי לבדוק תמעלות וראיתי 45. חושב להזכיר שזה 10 מעלות יותר מלפני חודש. השינוי היחידי שיכל לגרום לעלייה שכזאת זה שינוי ההרץ במסך.. כרגע הורדתי תהרץ ל60 והמעלות ירדו בטיל ל35 אני מתלבט עם להחזיר ל120,100 נראה לי שהרץ גבוהה מקצר תחיים של הכרטיס תקנו אותי עם אני טועה ועם שווה לי להיות עם הרץ כזה גבוהה בעד טמפרטורה במנוחה גבוהה יחסית
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מכיוון שאני לא מבין בחומרה, ולא יודע איזה מידע לתת , הנה קישור ללוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2758#sp כרטיס המסך הנוסף שהיה לי התקלקל, ולכן אני מחפש כרטיס חדש. משחקים אצלנו במשחקים גרפיים, אבל לא כבדים במיוחד. אני מחפש כרטיס שיתאים גם למחשב הקיים, אבל גם למחשב הבא (שכנראה יגיע בשנה הקרובה...) מה אתם מציעים ? תודה מראש יוסי
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך של עד 300 - 350 שקל. ברשותי ספק 400W של ENERMAX ]אני מעוניין שיריץ משחקים בצורה יפה.אשמח לדעת אם יש דבר כזה בכלל? תודה רבה מראש !
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, הייתי רוצה לראות המלצות לכרטיס מסך לגיימינג, עד 800 ש"ח, מאוד רצוי שלא תהיה חריגה, אבל אם מצאתם משהו מאוד שווה - שיהיה, עד 850. תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: core i5 2500k 4.2Ggz (OC) 16GB DDR3 1600 Mhz ram. corsair Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail ומסך 1080P של דל. השאלה שלי היא האם הכרטיס שאני מעוניין לקנות יפעל טוב עם המערכת שלי? לכאורה עושה רושם שהספק מתאים, תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. וגם את המעבד אולי אוכל עוד להעלות אותו ל 4.5 תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מה הצפיות שלכם לגבי הכרטיס !!! :asthanos: http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0301/radeon9900.jpg
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוף, אני כבר משגע את כל העולם בנוגע למקרן הזה. הInfocus X1 פשוט מדהים למחירו. אני חוזר ואומר מדהים למחירו, לא פחות! כל מי שמתכוון לרכוש טלוויזיה גדולה כדי שתשמש לו לסרטים חייב לעצמו לבדוק את המקרן הזה. תמורת 10 אלפיות (מקרן ומסך של Da-Lite) תקבלו את הבייבי הזה שנותן לכם תמונה של 100". אני לא מתיימר להיות וידאופיל, אבל אני חייב לציין שהתרשמתי לטובה מאיכות התמונה. שילוב של כזה מקרן ומערכת קולנוע ביתי מעניקות חווית צפייה ללא תחרות. אפילו אני פוזל לעבר הצעה זו, רק חבל שאין לי מערכת טובה שתשלים את החוויה באספקט הקולנועי... :-\ Enc0der חביבי, חיפושיך תמו. לך תראה את ה-X1 ואלא אם כן אתה רגיש לאפקט הקשתות, אני לא רואה כל סיבה שלא יהיה זה הצעצוע החדש שלך... או לחילופין אם חפצה …
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-