עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yair-fox,

http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1394 זה המפרט הטכני שלו: 425 MHz core NVIDIA® UltraShadow technology NVIDIA® CineFX 2.0 engine Advanced pixel shaders 128-bit studio-precision color NVIDIA® Intellisample high-resolution compression technology (HCT) NVIDIA® Forceware unified software environment (USE) NVIDIA® Unified Driver Architecture (UDA) Supports Microsoft® DirectX® 9.0 NVIDIA® nView multi-display technology NVIDIA® Digital Vibrance Control 3.0 AGP 8 דום 3 וכל המישחקים ברמה זו יעלו כמו שצריך?

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. יש משהו שמעניין אותי מאוד , והוא איך אני יכול לעשות לקטע מסויים של סרט SLOW MOTION . כלומר שהסרט "ילך" לאט כמעט פראם פראם. ספרו לי איזה תוכנה הכי מתאימה לכך והכי פחות מסובכת. ותסבירו לי בדיוק איך אני אמור להפעיל את הפונקציה הזאת בתוכנה. אודה לכל מי שמבין , ויכול לעזור. תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. מה הכרטיס הכי טוב שאפשר לקבל ב1300 שקל? חשבתי על 8600GTS -http://skypc.co.il/pl_product~LV362~8~0.htm יש לכם הצעות אחרות,ואם אני אקנה 8600GTS הוא יריץ לי משחקים שעתידים לצאת בצורה טובה? כמו למשל CRYSIS... אשמח להצעות ועזרה...

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. האות ניתן, המגבלה הוסרה - וביקורות עבור כרטיסי ה-GeForce RTX 2080 ו-GeForce RTX 2080 Ti הציפו את הרשת בבת אחת לכתבה

5. [h=2]3D stereoscopic זה תכונה להמרת 3D במסכים[/h]האם הוא טוב גם במסכי 3D ? אם הוא טוב במה זה מתבטא ? האם משחקים וסרטים 2D יראו טוב יותר במסך 46" עם 3D של המסך או עם [h=2]3D stereoscopic יחודי של נבדיה או AMD ?[/h]

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. היי אני ממש רגע לפני הזמנת מחשב חדש (i7 860, 6GB RAM), והדבר היחיד שאני לא סגור עליו כרגע הוא הכרטיס מסך. אני לא גיימר, אבל אני כן רוצה שתהיה לי האפשרות לשחק משחקים פה ושם, בנוסף - המחשב ישמש גם לצפיה בסרטים, ככה שחשוב גם שיהיה TVOUT (כרגע לטלויזיית CRT, אבל בקרוב אני אצטרך יציאת HDMI לטלוויזיה קצת יותר רצינית). המחשב הולך להירכש מKSP, ככה שרצוי מאד שהכרטיס ימכר על ידם, ניסיתי לבודד את הכרטיסים שעומדים בטווח מחירים שהקצבתי - אני ממש לא מבין בכרטיסי מסך, וכאן אני צריך את עזרתכם, באיזה מהם לבחור? אין לי בעיה לנצל את מלוא התקציב ולהגיע לכרטיס היקר ביותר - אבל אין לי שמץ של מושג אם אני באמת צריך אותו. להלן רשימת הכרטיסים הרלוונטיים: Gigabyte ‏HD 4650 OC 1GB GDDR2…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום אנשים, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח שיחליף את הכרטיס הנוכחי שלי (gainward nvidia GTX570 GS 1280mb GDDR5) שהתקלקל.. אני לא סגור על השם של הספק כוח שיש לי, אבל יש לו 2 מחברים לכרטיס מסך: של 6 פין ושל 6+2 פין. והוא היה מספיק חזק להחזיק את הכרטיס שציינתי למעלה. רצוי שיהיו לפחות 2 HDMI. אין לי צורך כרגע בDP כי אין לי מסך שתומך בהם. ושיהיה כמה שיותר מאוורר. תודה מראש!!! גיל

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by saarxee,

קניתי HD7850 ולפני כן היה לי NVIDIA כל השנים. שמתי לב שהגראפיקה במשחקים (טקסטורה) לא הכי חדה, המשחקים עובדים די טוב אבל הגראפיקה לא חדה מאוד כמו שהיה לי ב-NVIDIA. למה זה ככה? קרה לי ב-BF4 בעיקר... זו הגראפיקה של ה-MANTLE? כי זה נראה די מגעיל.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Fkl0ster,

טוף, אני כבר משגע את כל העולם בנוגע למקרן הזה. הInfocus X1 פשוט מדהים למחירו. אני חוזר ואומר מדהים למחירו, לא פחות! כל מי שמתכוון לרכוש טלוויזיה גדולה כדי שתשמש לו לסרטים חייב לעצמו לבדוק את המקרן הזה. תמורת 10 אלפיות (מקרן ומסך של Da-Lite) תקבלו את הבייבי הזה שנותן לכם תמונה של 100". אני לא מתיימר להיות וידאופיל, אבל אני חייב לציין שהתרשמתי לטובה מאיכות התמונה. שילוב של כזה מקרן ומערכת קולנוע ביתי מעניקות חווית צפייה ללא תחרות. אפילו אני פוזל לעבר הצעה זו, רק חבל שאין לי מערכת טובה שתשלים את החוויה באספקט הקולנועי... :-\ Enc0der חביבי, חיפושיך תמו. לך תראה את ה-X1 ואלא אם כן אתה רגיש לאפקט הקשתות, אני לא רואה כל סיבה שלא יהיה זה הצעצוע החדש שלך... או לחילופין אם חפצה …

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אהלן אנשים , הכרטיס מסך שלי נדפק והאחריות ביחד איתה (LEADTEK) . בכל מקרה אני זקוק לכרטיס מסך חדש . זה הכרטיס מסך הקודם שהיה לי : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL והמפרט הנוכחי שיש לי זה : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 500w SMART POWER 2 PSU אני צריך כרטיס מסך סביר (שיריץ טוב את אמריקן ארמי) עם כניסת HD בתקציב שפוי של 500-600 שקל . תודה רבה !!

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by bar2133,

יש לי מחשב ישן שהמפרט שלו : jsp-tech ezcool Intel 300w E5200 מסך 21" ואני צריך לו כרטיס מסך מתאים ב 350 ש"ח לאחר חריגה ... אין אפשרות לקנות שום דבר חדש רק כרטיס מסך מתאים ... תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by bad-sector,

השתמשתי באופציית ה TV OUT שלי, בפעם הראשונה סוף סוף רק בעיונת קטנה - אני רואה על הטלוויזיה והכל עכור ולא ברור כזה, הכל מאוד מאוד לא חד, לדוגמא את האתר בזה הרגע אי אפשר לקרוא מהמסף אלא אם מתקרבים למרחק מילימטר... יש דרך לשפר את האיכות? או שאולי עשיתי משהו לא תקין.... אשמח אם תעזרו... כמו כן אני לא שומע סאונד - מי שיש לו מושג - אשמח... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by overload,

XGI Volari Duo V8 Ultra הגיע, והוא ממש עלוב! לכרטיס הזה יש 2 ליבות והוא בקושי עובר את ה 9700 של ATI !! תראו איזה איכות מזעזעת הוא מציג (תעברו גם לעמודים הבאים): http://www20.tomshardware.com/graphic/20031107/xgi-volari-09.html איזה ביזבוז, אני לא מבין לאן נעלם כל הכוח של 2 הליבות אלו, מה ההיגיון בזה? ממש חבל שSIS לא השקיעו באמת בכרטיס, היתה להם הזדמנות מצוינת לשבור את המונופול של ATI וNVIDIA, איזה בזבוז. בקשר למה שהחברה אמרה על הדריברים שהם רק בטא וכל זה... נו באמת, כל חברה אומרת את זה כשהיא מוציאה כרטיס חדש, תמיד הם אומרים שהדריברים לא מתאים וצריך לחכות, אחרי שהם מוציאים את הדריברים השיפור הוא אולי 600 נ'ק ב3D MARK 2K אף פעם אין שיפור רציני באמת, אם השיפור היה כזה משמעו…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שמעו הכרטיס שלי שהיה לי לזמן ממש קצר ה6600 הלך אז עכשיו אני מחפש משהו בסביבות ה800-1000 שקל אין מצב לחריגה זה המקסימום אני חשבתי על 6600GT או 6800LE מה אתם מציעים? לAGP

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by liores121,

שלום לפני כמה זמן פרסמתי פה פוסט על כך שהכרטיס מסך שלי מגיע לטמפרטורות ממש גבוהות. נאמר לי לקנות משחה טרמית ולמרוח על גבי הכרטיס מסך וכל הפרוצדורה הזאת העניין הוא - חודש וחצי בערך מאז שעשיתי את הפעולה הזו, הטמפרטורות חזרו להיות גבוהות מאוד.. מה לעשות? אולי מרחתי בזמנו לא נכון? יש לי zalaman zm stg 1

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by nec_000,

מרשים ושנון ביותר החוקר/סוקר הזה - לא ראיתי כזה ניתוח אינטיליגנטי מסוקר יוטיוב כבר הרבה מאד זמן. צפו עד הסוף, לא לעצור באמצע:

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. קניתי לי מעבד חדש,לוח אם חדש ועוד זכרון למחשב... מאז זה נראה כאילו המסך לא מצליח להריץ גרפיקות טובות... אני מדליק משחק חלש יחסית בגרפיקות וכשאני מעביר לגרפיקות להכי גבוהות זה כאילו המחשב קורס... רשום לי על מהסך No signal input ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלכבות את המחשב עם הכפתור.. ואם אני מדליק די כבד ואני שם על האיכות הכי טובה (עוד לא ניסיתי על בינונית או נמוכה) אני משחק בלי שום תקיעות ובלי כלום ופתאום רואה פסים על המסך אבל אני עדיין יכול לשמוע את הדברים שעשו רעש במחשב כמו סקייפ או מוסיקה.. יש לי מסך די ישן: Chimei 22QD ואני משתמש בכבל DVI זה קשור למסך? למה זה קשור? יש לי מפרט מאוד חזק אז זה לא קשור אליו.. אממ ואם כבר אני מגיב פה אז יש לי עוד בעיה במסך אחר וחשבתי כבר לש…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. נשרף לי ה7900GT והוא עדיין במסגרת אחריות (יש ארטיפקטים). כנראה איזה שנתיים לא מייצרים כאלה ואין לייבואן את הדגם הזה במלאי. אם הוא מציע לי כרטיס אחר, מה הכרטיס המינימלי שמשתווה בביצועים לכרטיס הזה?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by batmanop,

תראו מה הופיע בקספ: http://ksp.co.il/?uin=32422 ???????????????

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. דור ה-Radeon RX 500 נחשף באופן כמעט מלא, ימים ספורים לפני ההשקה המעשית לכתבה

21. איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות למחשב יחסית בינוני- מעבד- פנטיום 3- 500MHZ זיכרון - 320MB שיהיה עד מחיר 600 שקל? כרגע יש לי VODOO BANSHIE עד כמה זה יכול להשפיע אם אני יחליף כרטיס מסך?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by KoM,

המצב כשהייתי עם nVIDIA היה ברור הרבה יותר, עכשיו אני לא כל כך בטוח בקשר לראדון 8500 שלי, איזה דרייבר הכי כדאי, בהנחה שהוא מתוצרת ג'יגהבייט... ???

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by david2k,

יש לי כרטיס GIGABYTE GTX570 עם מסך של סמסונג2233RZ עכשיו בהתחלה הייתי כל הזמן על 100 הרץ במסך והמעלות של הכרטיס היו סבבה לגמרי במצב רגיל היו על 35-38 במאמץ הגיעו גם לפעמיים ל79-71 עכשיו שמתי תמסך כבר איזה שבוע על 120הרץ סתם כרגע שהדלקתי תמחשב נכנסתי לבדוק תמעלות וראיתי 45. חושב להזכיר שזה 10 מעלות יותר מלפני חודש. השינוי היחידי שיכל לגרום לעלייה שכזאת זה שינוי ההרץ במסך.. כרגע הורדתי תהרץ ל60 והמעלות ירדו בטיל ל35 אני מתלבט עם להחזיר ל120,100 נראה לי שהרץ גבוהה מקצר תחיים של הכרטיס תקנו אותי עם אני טועה ועם שווה לי להיות עם הרץ כזה גבוהה בעד טמפרטורה במנוחה גבוהה יחסית

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by vid170,

למה לקנות את ה8600 כאשר ה 2600XT עולה פחות הנה כאן ב- ש"ח 603 (http://www.skypc.co.il/pl_product~37455~8~0.htm) ומציג ביצועים גבוהים בצורה משמעותית מה8600 (לפכות במבחנים בTOMSHARDWARE), שלא לדבר על HDMI וVIVO למה במפרטים ה-2600 נעדר?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by shimi 1,

שלום לכולם, קניתי שלשום כרטיס מסך חדש : 560 GTX Super overclocked וההתלבטות שלי היא כזו: כדי לי לעשות לו אוברקלוק? , לפי מה שהבנתי GIGABYTE כבר סחטו לו את המיץ השאלה היא האם אני יכול לסחוט ממנו עוד קצת.? עוד שאלה: איך הכרטיס שלי (הגרסא שלי) אל מול 570 GTX ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים