כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
http://forums.vr-zone.com/news-around-the-web/396330-nvidia-cuts-out-reviewers-who-speak-the-truth.html בקצרה, אתר שפירסם כי לנווידיה אין מוצר חדש ביד וכי ה GTX250/GTX240 הם בעצם 9800GTX/9800GT בשם אחר הוחרם ע"י נווידיה ומהיום לא רק שלא יקבל מוצרים לסקירה מנווידיה אלא היתנה הנחייה גם ליצרני המשנה לא לשלוח לאתר מוצרים לסקירה. בנוסף מסתבר שנווידה הנחתה את היצרנים שלה לא לשלוח לסקירה את מוצרי המדף (המוצרים שתרכשו בסוף בחנות) אלא גירסאות "מיוחדות" לסקירות. מדהים, שפל, מלוכלך.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אינטל 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם p4p800 se יש כרטיס 6600 ואני רוצה להחליף לכרטיס X1300XT 256Mb DDR3 Pro AGP Radeon X1650 Pro AGP מה עדיף האם אני ארגיש הבדלים יש לציין שחשוב לי vivo אפשרי לחרוג ל900 שקל לא לשכוח שמדובר בAGP וסוקט 478
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזמנתי אתמול כ.מ GTX 460 1GB OC - I-CHILL של INNO3D ב 1000 ש"ח מ נעה מחשבים ולפי כל הסקירות לכרטיסים דומים נראה לי שזו קניה טובה בהתחשב שהביצועים שלו עם OC ל 750 ליבה (במקום 675מקורי) ו 3800 לזיכרון (במקום 3600 במקורי). א. ההערכה שלי שהוא נותן ביצועים עדיפים מה 6850 בכמה אחוזים ולכן העדפתי אותו - האם אני צודק ? ב. במחשב כרגע יש לי ספק SPIRE JEWEL 500W (כן אני יודע שהוא לא ברמה של SEASONIC וכו'..) השאלה העיקרית היא האם הוא יחזיק את המערכת (שמבוססת I3..) ? * אני מעריך שאם הספק היה מאחת החברות המובילות ב500W לא הייתי ממש מודאג, השאלה די מדאיגה אותי אשמח לתשובה אם מישהו יודע... :s05:
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בזמן שנראה שהמחסור בכרטיסי המסך הולך ונעלם והמחירים ממשיכים במגמת ירידה נראה שאינטל כהרגלה פועלת לאט מדי. ממידע מוקדם שניתן מזמן(ואין לי יכולת לאמת אותו כמובן) נאמר שהכרטיס הגבוה ביותר בדור הראשון של arc יהיה בערך ברמה של ה3070\6700XT, ז"א שגם במידה והכרטיס היה יוצא היום הוא בכל מקרה לא היה מרשים מבחינת ביצועים, בנוסף מההצהרות של אינטל נראה שהכרטיסים אמורים להגיע רק ברבעון השני של השנה הנוכחית וזה כאשר נראה שהדור הבא של נוידיה יגיע ברבעון האחרון ואמור להביא איתו שיפור משמעותי עקב מעבר לליטוגרפיה מתקדמת יותר. האם לכרטיסים של אינטל תהיה זכות קיום? מה הסבירות שהם יוכלו למכור את הכרטיסים שלהם במחיר שיהפוך אותם לרלונטיים? כמה לדעתכם אדם ישלם עבור כרטיס לא מוכח שלא יוד…
-
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות, חלקן מעט מורכבות. אשמח מאוד לקבל תשובה אם יש פה חברה שיודעים/מכירים. בכל מקרה, אני רוצה לבנות מחשב לגיימינג בעיקר, וכמובן לעבודה ולכל מה שאצטרך מהצד (פחות בעניין של עיצוב גרפי עריכת וידאו וכו' - המחשב שאבנה בתקווה יספיק לצרכיי), בתקציב של משהו כמו 5000 ש"ח. ראיתי באינטרנט מספר מופרטים מומלצים ואני פחות או יותר בוחר לפיהם. יש מספר חנויות שיכולות לעזור לי בתהליך הזמנת החלקים והבנייה עצמה של המחשב - זאת לא הבעיה. לאחר התעניינות והשוואה, החלטתי שאני רוצה לקנות את הכרטיס הגרפי geforce gtx 1070 שאכן חזק מאוד, יספיק לכל צרכיי, ואף במחיר שאני יכול להרשות לעצמי בתחום התקציב. פה אני מגיע לעניין. בישראל כפי שבטח רובכם יודעים יש מיסו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי HD7850 ולפני כן היה לי NVIDIA כל השנים. שמתי לב שהגראפיקה במשחקים (טקסטורה) לא הכי חדה, המשחקים עובדים די טוב אבל הגראפיקה לא חדה מאוד כמו שהיה לי ב-NVIDIA. למה זה ככה? קרה לי ב-BF4 בעיקר... זו הגראפיקה של ה-MANTLE? כי זה נראה די מגעיל.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה שכמובן לא נכון אבל זה ככה בעדכון ביוס עדכנתי לגירסה חדשה של Infineon 3.3ns בינתיים עוד לא עשיתי OC, הכל נראה רגיל...
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ב 24 שעות האחרנונות אני שובר את הראש על הבעיה מקווה לעזרה... יש לי בכרטיס מסך חיבור MINI HDMI והגיע איתו כבל MINIHDMI ל HDMI ממש קצר... הLCD במרחק 3 מטר מהמחשב.... איך אני מחבר אותם? חרשתי את הרשת בחיפוש אחרי חנות שמוכרת כבל כזה ארוך בארץ... חנות שמוכרות מתאם מקטן לגדול... או סתם מאריך HDMI ואני לא מוצא... לא נראה לי הגיוני אשמח לעזרה בנושא
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחק/3d mark/כל דבר אחר.. ברזולוציה של 1024 הקצב רענון הופך ל60 ובגלל זה המסך ניהיה עגול ומחואר.. איך אפשר לסדר שכל פעם שאני יפעיל דבר על 1024 הקצב רענון יהיה על 85?? יש לי hercules fdx 8500 le והדרברים החדשים של ati, כולל המיקס...
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוף, אני כבר משגע את כל העולם בנוגע למקרן הזה. הInfocus X1 פשוט מדהים למחירו. אני חוזר ואומר מדהים למחירו, לא פחות! כל מי שמתכוון לרכוש טלוויזיה גדולה כדי שתשמש לו לסרטים חייב לעצמו לבדוק את המקרן הזה. תמורת 10 אלפיות (מקרן ומסך של Da-Lite) תקבלו את הבייבי הזה שנותן לכם תמונה של 100". אני לא מתיימר להיות וידאופיל, אבל אני חייב לציין שהתרשמתי לטובה מאיכות התמונה. שילוב של כזה מקרן ומערכת קולנוע ביתי מעניקות חווית צפייה ללא תחרות. אפילו אני פוזל לעבר הצעה זו, רק חבל שאין לי מערכת טובה שתשלים את החוויה באספקט הקולנועי... :-\ Enc0der חביבי, חיפושיך תמו. לך תראה את ה-X1 ואלא אם כן אתה רגיש לאפקט הקשתות, אני לא רואה כל סיבה שלא יהיה זה הצעצוע החדש שלך... או לחילופין אם חפצה …
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מהו הכרטיס מסך החזק ביותר שקיים לשימוש בייתי שלא זקוק למאוורר לצורך פעולה תקינה בעומס מירבי? אני מחפש כרטיס מסך חזק (VIVO) עבור HTPC עם קירור פאסיבי קטן מימדים (המארז נמוך עם חלל פנימי מוגבל) שלא חוסם חריצי הרחבה PCI. אני צריך דגם מדוייק של הכרטיס מסך (אשמח לקבל קישור מתאים) ומחיר. לגבי הקירור, אני צריך לדעת האם הקירור הפאסיבי שמגיע עם הכרטיס מספק, או שרצוי להחליף אותו לגוף קירור אחר (איזה?). בנוסף לכך, אני מעוניין לדעת האם הכרטיס מסך תומך במשחקים חדשים ובאיזה רמה. תודה מראש.
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GIGABYTE GTX570 עם מסך של סמסונג2233RZ עכשיו בהתחלה הייתי כל הזמן על 100 הרץ במסך והמעלות של הכרטיס היו סבבה לגמרי במצב רגיל היו על 35-38 במאמץ הגיעו גם לפעמיים ל79-71 עכשיו שמתי תמסך כבר איזה שבוע על 120הרץ סתם כרגע שהדלקתי תמחשב נכנסתי לבדוק תמעלות וראיתי 45. חושב להזכיר שזה 10 מעלות יותר מלפני חודש. השינוי היחידי שיכל לגרום לעלייה שכזאת זה שינוי ההרץ במסך.. כרגע הורדתי תהרץ ל60 והמעלות ירדו בטיל ל35 אני מתלבט עם להחזיר ל120,100 נראה לי שהרץ גבוהה מקצר תחיים של הכרטיס תקנו אותי עם אני טועה ועם שווה לי להיות עם הרץ כזה גבוהה בעד טמפרטורה במנוחה גבוהה יחסית
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
התקציב הוא 1000 ש"ח פלוס-מינוס. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים (ורצוי מניסיון) למטרות של הרבה דו מימד ומעט תלת מימד ? חשבתי על הלידטק 4200 או ה-4400. מה אתם אומרים ? ואני אודה, אם תשלבו גם נימוק בבחירה שלכם. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, מפרט המחשב שלי כיום כדלהלן ונראה לי שבשלב זה אשדרג רק את הכרטיס מסך. במידה ושדרוג נרחב עשוי להשפיע על ההמלצה, אז אשקול שדרוג נרחב כבר כעת. אני מכוון למשחקי פעולה עתירי גרפיקה כגון "Call of Duty Modern Warfare" (2019) וכדו' מבחינת תקציב, אם עוד איזו השקעה קטנה, תהיה משמעותית גם עתידית, אני יכול לחרוג. כמו כן, אם יש איזה כרטיס שאמור לצאת ושווה המתנה, אוכל לחיות עם זה. לוח אם GA-H81M--S2H מעבד Intel Core i5 4690 זיכרון 2X4 DDR3 כרטיס מסך Sapphire Nitro+ Radeon RX580 4G GDDR5 ספק כוח ( Antec HCG -620 (80 Plus bronze
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך 19" ברזולוציה 1280X1024. אני משחק קרייסיס כבר הרבה זמן ופתאום שמתי לב שהמשחק עובד על 1024X768. העלתי את זה ל 1280X1024. לא מרגיש שום שינוי. המשחק קצת יותר איטי אבל חוץ מזה כלום. הלכתי לחבר שלי שיש לו מסך 22" ומסתבר שגם אצלו זה על 1024X768. גם אצלו העלאה ברזולוציה לא נותנת שום שינוי רק מכבידה על כרטיס המסך. בגלל שהרבה אנשים משקיעים המון כסף על כרטיסי מסך שיאפשרו להם להריץ משחקים כבדים ברזולוציה המקסימאלית של המסך שלהם, רציתי לשאול מה רזולוציה גבוהה בכלל נותנת?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאר המפרט intel i5 3450 8GB RAM ספק כוח 500W של sea sonic תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני מעוניין לשחק בגרפיקה הכי גבוהה למשל במשחק flight simulator x. אני מעוניין לקנות x1950xt. המוכר מציע לי 7600gt. הוא אומר שאני יוכל לשחק בגרפיקה הכי גבוהה שיש איתו בי שום בעיה. לפי המדריך שפה ראיתי שבריידון אנ יוכל לשחק יותר טוב מהגי פורס שכתבתי פה. רציתי לדעת מה אתם אומרים בנושא זה ועל מה ממליצים.
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כי חבר שלי רוצה ליקנות את ה-Radeon 9700 אבל אמרתי לו לחכות ל-NV 30 האים צדקתי ? או שיקנה את ה- Radeon 9700 אכשיו ולא יחכה ל-NV 30 ?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מקווה שאני בטופיק הנכון כי אני חדש פה ושמעתי דברים טובים על האתר בדיוק קניתי מחשב חדש עם שתי כרטיסי מסך 560 ויש לי בעיות של אף פי אס במשחקים כמו למשל קרייסיס 2 על דיירקסט 11 בכל מני מקומות יש טיפה נפילה של אף פי אס ובמטרו גם בכל המקומות עם התאורה האף פי אס בריצפה וזה על AAA ולא על 4A וכמובן בלי פיזיקס.אפילו בקרייסיס 1 ובקרייסיס ווארהאד יש נפילות ממש מוגזמות של אף פי אס וראיתי בguru3d בדיקות והמשחקים האלה אמורים לטוס עם שתי כרטיסי מסך כאלה. קינפגתי הכל כמו שצריך ואני פשוט מתחרפן פה מה הבעיה,אם יש מישהו שיכול לעזור לי שאני יהיה קצת רגוע זה יהיה מצויין
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ושאני אוסיף לההוא גם 500 ש"ח? השם המלא של הכרטיס ההוא: HD 7970 GHZ EDITION TOXIC !SAPPHIRE VAPOR X 3GB DDR5 ושלי:SAPPHIRE DUAL X 3GB DDR5 HD7970 אשמח גם להסבר על ההבדלים בין הכרטיסים.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הכרטיס שבוע הבא ויש לי כמה שאלות.איזה קירור הכי מומלץ (שקט)?יהיה צוואר בקבוק מורגש ב-1080p עם מעבד i5 3470?ספק כוח של seasonic 500w יספיק? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. כאחד שחדש בתחום, איך אפשר לדעת איזה כרטיס מסך עדיף מבין כמה אפשרויות? נדמה לי ש Windows Index Rating זה לא מדד לכלום. לעתים, מרוב שמות, מספרים, תגיות, ושאר ירקות אשר כרטיס מסך מציין, לא רועים את היער. אסתפק בלינק שמשווה ביצועים (נכון לרגע זה ממש, אני מנסה להשוות בין GeForce 8800 Ultra לבין GTX 460) תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש מחשב חדש השימושים שלי יהיו בסיסיים יחסית אינטרנט צפייה בסרטים עבודה על מסמכים האם כרטיס מסך nvidia geforce 310m 256 mb יספיק לי?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-