כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6858&CatCode=122 ממ אני לא מבין הרבה במחירים וכל זה אבל אתם ממליצים לקנות את הX800GTO2 באותו מחיר כדי להגיע באוברקלוק לכרטיס X850XT
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים שלום, איזה מבין הכרטיסים לפי דעתכם טוב יותר ? בעיקר למשחקים ברזולוציית 1080P על מקסימום. משום מה אני לא מוצא ברשת בכלל ביקורת על הכרטיס מיני של ה - 1060. הסיבה לשאלה היא שהיה לי את ה 970 ובעקבות תקלה החליפו לי ל-1060. רציתי לדעת אם זה שדרוג או שנמוך. אשמח לתגובות בנושא וטובה שעה אחת קודם כדי שאוכל ללכת להחליף במידה וזה לא שווה, תודה, לידור
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2500K על Z68-ud3p-b3 עם 16GB DDR3 לא מומהר. אני חושב שהספק הוא 650וואט המסך 1440P עם win7 הכרטיס מסך כמו שאמרתי בכותרת 7950 כרגע אין לי אפשרות לקנות מחשב חדש אולי בעוד חצי שנה. האם שווה לי לשדרג לכרטיס מסך יותר טוב ולסחוב את המחשב עוד שנה שנתיים או פשוט לחכות . המשחק האחרון ששיחקתי היה no man sky והוא די קירטע למרות שהורדתי רזולוציה ל 720p . האם זה סימן שהמעבד נחנק? אין לי בעיה לשחק ב1080p או אפילו פחות אני רק צריך FPS יציב . אני חושב שהמסך הוא 60Hz . כעיקרון יש לי 3 מסכים בגדלים שונים מחוברים למחשב : בשמאלי צופה ב streams בזמן שאני משחק או עושה משהו אחר בימני אני משתמש בשביל לדפדף באינטרנט, וה1440p באמצע. יכול להיות ש2 המסכים הנוספים חו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע בלאק פריידי - אני כבר כמה שנים עם ה HD7900 למה כדאי לשדרג?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שדרוג מחשב על 1000 שח תקציב: עד 1000 ש"ח חריגה מקסימלית: 0 תאריך מתוכנן לקניה: שבוע הבא שימושים העיקריים מהכרטיס גיימינג כמה שיותר כבד מפרט המחשב: מעבד: E5450 לוח אם: p35 gb כרטיס מסך נוכחי: hd6850 זכרון ראם: DDR2 8 GB מארז: cm centurion 5 ספק כוח: של קולר מאסטר 460W איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? 22" syncmaster 2243bw הערות נוספות: המחשב נקנה לפני כ 8 וחצי שנים ועובד בצורה בינונית, בעיקר חשוב לשדרג כ.מסך וספק. חשבתי על 260X + 500W https://www.tms.co.il/product/13003 https://www.tms.co.il/product/13070 תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
כי חבר שלי רוצה ליקנות את ה-Radeon 9700 אבל אמרתי לו לחכות ל-NV 30 האים צדקתי ? או שיקנה את ה- Radeon 9700 אכשיו ולא יחכה ל-NV 30 ?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, חבר שלי בעל המפרט הבא - מעבד E8400 3.0GHZ ללא OC זכרונות 4GB 900MHZ לוח אם EP43-DS3L של GIGABYTE כרטיס מסך HD4850 1GB של POWER COLOR ספק 520W של ENERMAX מסך 19' העובד על רזולוציה של 1280X1020 מעוניין לשדרג את המחשב שלו, אך כרגע מטעמי תקציב הוא מתכוון בחודשים הקרובים לשדרג חלק חלק ... עכשיו השאלה הראשונה והחשובה ביותר, היא מה השלכות של הוספת כרטיס 6950 שייפתח ל6970 למפרט הנ"ל ? כמובן שצפוי להיות צוואר בקבוק, אך האם בכל זאת תורגש תוספת ושדרוג לביצועים ובאיזו רמה לעומת הכרטיס הקיים ? לדוגמא במשחק Battlefield 3, האם יראה שיפור בביצועים ? בהמשך כמובן ישודרג גם המסך, המעבד, לוח האם וכן הלאה, אבל כרגע, זה השדרוג המתוכנן ... אלא אם שדרוג דווקא של רכיב אחר (אח…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ראיתי מפרט בחנות שהכרטיס שם הוא nvidia geforce gt 230 אני לא מצליח למצוא מפרט ליכולות שלו כמו איזה יצאות יש לו מה הרזולציה הטבעית שלו (איזה גודל מסך הוא תומך) וכו' ואם יש הערות כלליות אני אשמח לשמע. בנוסף יש לו נפח ענקי של 1.5 גיגה. אבל אין לי מוסג מה המהירות ערוצים שלו שזה הרבה יותר חשוב לפי מה שהבנתי עד עכשיו. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז יושב לי בארון כבר אולי איזה חודשיים כרטיס 8800GTX. מאחורה נפל לו איזה צ'יפ ממש קטן ובגללו הוא לא עובד ומספק לי אינספור של מסכים כחולים. עכשיו שאלתי היא, איפה אני יכול לתקן אותו? או שיותר נכון לשאול, מתקנים אותם? האם זה יקר? תודה. http://img96.imageshack.us/i/img0016uk.jpg/ אם תשימו לב אין שמה שבב אחד..והזה לידו מצד שמאל גם רופף ועומד ליפול.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GIGABYTE GTX570 עם מסך של סמסונג2233RZ עכשיו בהתחלה הייתי כל הזמן על 100 הרץ במסך והמעלות של הכרטיס היו סבבה לגמרי במצב רגיל היו על 35-38 במאמץ הגיעו גם לפעמיים ל79-71 עכשיו שמתי תמסך כבר איזה שבוע על 120הרץ סתם כרגע שהדלקתי תמחשב נכנסתי לבדוק תמעלות וראיתי 45. חושב להזכיר שזה 10 מעלות יותר מלפני חודש. השינוי היחידי שיכל לגרום לעלייה שכזאת זה שינוי ההרץ במסך.. כרגע הורדתי תהרץ ל60 והמעלות ירדו בטיל ל35 אני מתלבט עם להחזיר ל120,100 נראה לי שהרץ גבוהה מקצר תחיים של הכרטיס תקנו אותי עם אני טועה ועם שווה לי להיות עם הרץ כזה גבוהה בעד טמפרטורה במנוחה גבוהה יחסית
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של TOSHIBA, כרטיס מסך ATI 4570 אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת, אבל היום אחרי שהדלקתי אותו פתאום כמה דקות אחרי שגלשתי המסך נכבה. לא נגעתי בהגדרות חשמל או משהו כזה, אבל כנראה שמשהו קרה לזה אחרת אין לי מה להגיד. דרך אגב, אם אני מוריד את המכסה ומוריד את המחשב למצב שינה ואז "מעיר" אז שוב יש לי מסך בסדר לכמה דקות ואז שוב הוא נכבה. את ההודעה הזאת אני כותב כשאני מאיר עם פנס על המסך ואני רואה פחות או יותר מה קורה, אבל מה הבעיה הזאת ואיך אני פותר אותה? *** עמעמתי עכשיו את הבהירות מסך מהכי גבוה לממש נמוך ועכשיו זה לא קורה... אבל אני לא יכול להמשיך לעבוד על המחשב עם בהירות כל כך נמוכה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צהריים טוב לפני כשבוע HD7970 החליט ללכת לעולמו מתלבט בין palit 1060 3gb שעולה 928 לבין 980 GTX 4GB שעולה 1115 משחק כרגע ב1680X1050 , לא רואה את עצמי עולה מהרזולוציה הזאת בקרוב ואם כן אז 1080P לכל היותר
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים, יש ביניהם הבדל של 300 ש"ח. איזה יותר כדאי לקנות?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך G41 X4500 הבעיה שקיבלתי משחק חדש ORDER OF WAR מארה"ב הוא עולה ב DX10 שומעים רק מוזיקה ואין תמונה ב DX9 זה עולה לאט ואז רואים תמונה ואז אני עושה פליי וכלום שומעים רק מוזיקה , הכרטיס המסך המובנה תומך DX10 למה אי אפשר לשחק עם המשחק בהגדרות נמוכות ? אני לא מחפש הגדרות גבוהות ועוד שאלה אם אני אקח כרטיס מסך ב 300 ש"ח 4650 , 9500GT זה יעבוד ?! תודה . HD5450 DX11 עולה 320 ש"ח זה טוב למשחקים ?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
ושאני אוסיף לההוא גם 500 ש"ח? השם המלא של הכרטיס ההוא: HD 7970 GHZ EDITION TOXIC !SAPPHIRE VAPOR X 3GB DDR5 ושלי:SAPPHIRE DUAL X 3GB DDR5 HD7970 אשמח גם להסבר על ההבדלים בין הכרטיסים.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל אני מתנמל אם עברתי על אין זה הפורום המתאים לת'ראד זה, התלבטתי והגעתי להחלטה שכאן זה המקום להדפיס את ההודעה שלי.. (אל תיתלו אותי בבקשה.. :-\) להלן מפרט המחשב שלי: Gigabyte 7VAXP AMD Athlon XP 1900+ 256 DDR (not sure whether it's ddr or rdr) ram Geforce 4 MX 440 ציון 3dmark: 5595 ***Not Overclocked*** אם אתם חושבים שהציון שלי נמוך מדי, או שאחד הרכיבים שלי מהווים צבר בקבוק למחשב, בבקשה תודיעו לי.. (אני מתכנן שדרוג). --Vega
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, קניתי היום כרטיס מסך 250 GTS של Nvidia עם 1 GB זיכרון. עכשיו כתוב על המארז בגדול של הכרטיס ninja, ולמטה יש מדבקה שכתוב עליה 250 GTS. עכשיו בדקתי עם כמה תוכנות וזה באמת 250 GTS, זאת אומרת לא עבדו עליי או משהו. פשוט חיפשתי בכל מקום אפשרי ואין לי מושג מי זאת החברה האת ninja. הנה תמונה מ-Speccy אם זה עוזר במשהו, http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/010e15d8.png הכרטיס מריץ לי משחק כבד אחד שניסיתי על הגדרות גבוהות בלי בעיות, אבל עדיין אני רק רוצה לדעת מי זאת החברה הזאת.. תודה מראש. (ד"א על המארז של הכרטיס אין שום מידע לגבי החברה או אתר אינטרנט או משהו בסגנון)
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שאלה, מה יותר טוב מבחינת גרפיקה ביצועים FPS וכל שאר הדברים מחשב עם כרטיס מסך 8800 או קונסולת PlayStation 3 ?? זה דחוף לי אז אנא, תודה למגיבים.
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברת מוצרי החומרה בעלת החיבה למוצרים קומפקטיים מבטיחה להדהים אותנו פעם נוספת, במסגרת אחד הדגמים העוצמתיים ביותר בשוק המשחקים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי לוח אם ASUS H81M-E עם תושבת LGA 1150 ואני מתעניין בכרטיסי מסף הבאים כרטיסי RX Vega GeForce GTX 1060 -GeForce GTX 1070 Ti
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן אני רוצה לקנות כרטיס יד שניה מבחור שהשתמש בו כ4-5 חודשים לכרייה יש עוד שנתיים ו8 לאחריות זה סבבה? כמה נזק יכול להיגרם בתקופה כזו?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר חיבור שני מסכים לצורך עבודה נוחה עם תוכנות GIS (מיפוי). אין צורך בביצועים מיוחדים רק שיהיו שני חיבורי DVI. משום מה אני לא מצליח למצוא כרטיס כזה. בכל הכרטיסים שראיתי יש או חיבור אחד DVI ואחד VGA או DVI ו-Display port. אני יודע שאפשר להשתמש במתאמים אבל זה נראה לי מסורבל ומיותר אם יש פתרון פשוט. האם מישהו יודע איזה כרטיס יכול להתאים לצרכים האלו.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, הייתי רוצה לראות המלצות לכרטיס מסך לגיימינג, עד 800 ש"ח, מאוד רצוי שלא תהיה חריגה, אבל אם מצאתם משהו מאוד שווה - שיהיה, עד 850. תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ולפי מה שהמליצו לי כאן אני צריך 1950pro, אבל חבר שלי מצא כרטיס אחר שאולי יותר משתלם לי אז אני רוצה לשאול לדעתכם. נתוני ה-1950 pro: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& נתוני ה-1950GT: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6134 אבל יש מקום שמוכר את זה ב-777 שקל... אז מה עדיף לי? ואני כבר בחריגה אז אל תציעו כרטיסים יותר יקרים מאלה.... נ.ב: מצאתי כרטיס נוסף : 1950GT 256MB . והנה קישור: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5843 ואחרי הכל אני התחלתי עוד בתקציב של 8600GT שעומד על 650 שקל ואני …
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-