כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך BFG 8800 GT OC2 512 הגיוני שבמאמץ הוא מגיע ל87 מעלות? ושבמנוחה הוא על 75? בדקתי היום בתוכנה everest וגם ששיחקתי ברשת היום בcod 4 המשחק נתקע והוא משחק באיזה 8 fps אבל ששיחקתי בסינגל פלייר הוא עבד טוב וגם בAssassin's Creed הוא עבד טוב כשאני משחק בcod4 ברשת איזה דקה הוא משחק טוב ואז הוא נתקע
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה תכתוב את הפרט שלך ואת ספק הכוח שיש לך זה חשוב מאוד כי אני סובל מתקיעות במשחקים ואני חושב שזה קשור לספק כוח לי יש ספק 300 וואט אבל לא מאושר על ידי AMD והוא בא עם המארז שיש לי שהוא די פשוט
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בדקתי את 3DMARK 2001SE תחת הגדרות 1024x768 בלי AA,AF אבל עם compressed textures... יצא לי 8500...האם אני אמור לצפות ליותר מהמחשב שלי? יש לי דרייברים הכי חדשים מVIA, וdetonator 43.... האם שווה לי לעשות אוברקלוקינג? האם אני ארגיש בהבדל? (כרטיס מסך - ראה במפרט) אם כן שווה אז על אילו תוכנות אתם ממליצים ? בתודה מראש, MB
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (יש לי עכשיו 5600XT שמתחיל קצת לגמגם) אני מתלבט בין 6800GT לבין 6600GT (לא מבחינת הביצועים אלא מבחינת הכסף) אני צריך שתמליצו לי על 6800GT אחד טוב ו על 6600GT אחד טוב הכרטיס הוא למטרות משחקים וסרטים לא OC (למרות שאם הכרטיס בא עם אובר קטן מהמפעל לא מפריע לי) אני חשבתי על חברת XFX אבל אני לא ממש בטוח איך החברה הזאת? תודה לעוזרים טל
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD Athalon XP 2500+ Abit NF7-SL Western Digital 120GB Sata 8MB Buffer Elsa ATI Radeon 9800Pro 128MB כל השאר לא נראה לי חשוב... כשקניתי את המחשב (בחופש הגדול שנת 2004) כל המשחקים שהרצתי עליו עבדו בלי בעיות. לא מזמן החלפתי את הכונן קשיח אחרי שהוא נהרס לי בפתאומיות. עכשיו כל משחק שהתקנתי עליו לא עובד! התקנתי את המשחק SOF2 MP Test וכשאני רוצה לשנות שם או להכנס לסרבר אז הוא אומר שיש לי בעיה והמשחק צריך להסגר התקנתי גם את הדמו של רולר קוסטר טייקון 3 וגם הוא לא עובד, הוא ישר יוצא מהמשחק אחר כך התקנתי את הרולר קוסטר טייקון המלא ואותו דבר, גם הוא ישר יוצא מהמשחק מה יכולה להיות הבעיה? ??? נ.ב יש לי את הקאטליסט 4.8. התקנתי אותו כי חשבתי שהקאטליסט 5.1 עושה …
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הטמפרטורות של הכרטיס הם 79 במנוחה אני יודע שזה נורמלי ואצל כל הכרטיסים זה ככה אבל זה בגלל הדרייברים הדפוקים? לשנות את זה(מהירות FAN)? חברה תעזרו לי אני בפניקה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש אני חושב שהוא דיי טוב וקניתי אותו בשביל משחקים וכל מה שחסר לי זה כרטיס מסך טוב אני מחפש כרטיס שיריץ לי את המשחקים החדשים כמו crysis/bioshock וכל הכבדים האלה תקציב 1500~2000 לא כל כך משנה לי הכסף העיקר שיהיה כרטיס טוב שאני לא יתבאס ממנו ואם אפשר שיהיה גם יציאה לטלויזיה אני פשוט אוהב להרוריד סרטים וסדרות ולצפות בהם דרך הטלויזיה. ושאלה האם זה באמת משנה אם יש לי מסך hd או סתם מסך מעפן?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםםם יש ברשותי 3 כרטיסי מסך, שלושתם נכים סופר, ביחס למה שהולך היום... הבעייה היא שאני לא יודע מי מהם יותר טוב!! תנסו לעזור לי: GeForce 3 ti500 64MB GeForce 4 MX 4400 64MB GeForce FX 5200 128MB הבנתי שה5200 והMX דומים מאוד מבחינת ביצועים מה שמעלה ספקות, כי אולי ה3 יותר טוב משניהם? אל תגידו לי תקנה אחר כי אני לא שוקל את זה אפילו, אני חייב להסתדר עם אחד משלושת אלה.. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מזמן כבר סיפרתי פה על ה "בעיות" שלי עם הכרטיס מסך, להזכירכם: asus ti4200 64 MB + ddr333 256+ asus p4s8x+p41700 מקבל רק 7600 ב- 3DMARK (אמור לקבל 8500 ומעלה) התקנתי דרייברים הכי חדשים, מערכת הפעלה XP חדשה, דרייברים גרסאות אחרונות של AGP ו- IDE. וזה לא עזר. לכן החלטתי שכנראה הבעיה היא בכרטיס עצמו, אז שלחתי אותו לבדיקה בחנות ממנה קניתי אותו. עכשיו השאלה היא, במידה ויודיעו לי שהכרטיס תקין, האם אני יכול להתעקש על החלפתו במסגרת האחריות? (קניתי אותו לפניי חודשיים) למישהו יש ניסיון בנושא? לא חוויתי בעיות מיוחדות בהפעלת משחקים, מלבד ביצועים מעט ירודים, ביחס לציפיות כמובן.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנת את כרטיס המסך הזה אבל לא הצלחתי למצוא את זה בארץ אך אפשר לקנות את זה ?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זה הגיוני שמחשב כזה יוציא ציון של 9670 בערך ב3d mark 2001se מפרט: מעבד: p4 2200 לוח אם:p4t 533c כרטיס מסך:asus ti4400 זיכרון: pc 800 לא יודע איזה חברה אבל ההיטסינק בצבע כסוף אם זה עוזר? אם זה טוב אז בסדר אם לא יש דרך שהוא יוציא יותר? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1229 או http://www.xpertvision.com/en/products/ati_agp_X700.html למי מהשניים ביצועים טובים יותר(בלי התחשבות במחיר)...?? תגידו,אפשר לעשות ל-x700 פתיחת צינורות? לאיזה כרטיס של radeon (לא מסידרת ה-x) הוא משתווה? לאיזה כרטיס של nvidia הוא משתווה?
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה לקניית כרטיס מסך חדש מכיוון ששלי נשרף התקציב שלי הוא פחות או יותר 850-950 שח לא משומש! עכשיו לא הבנתי משהו חלק אומרים לי שOC מהיצרן לא הורס יותר מהר את הכרטיס ויש כאלה שאומרים לי שכן אני לא יודע כבר למי להאמין... תודה על העזרה!
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רכשתי היום את הכרטיס 4870 של קלאב 3D עושה רושם של כרטיס טוב אולם 2 דברים מטרידים אותי : 1. הכרטיס באופן מפתיע העלה את החום של הלוח מ 44-45 לחום של 53 +- ( לוח של גיגהבייט DQ6 ציפסט 965) חשבתי שזה אולי ישפיע על חום המעבד ,אבל ממש לא חשבתי שזה ישפיע בצורה כזו קיצונית על הלוח חום המעבד כמעט ולא השתנה אולי במעלה אחת ( הקירור שלי על המעבד הוא ביג טייפון VX) 2. הכרטיס במצב עבודה רגיל בווינדוס \ אינטרנט נמצא באיזור 82 מעלות מהירות מאוורר +- 28% זה נורמלי ? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב אשר רכשתי לפני כ- 3 שנים וחצי, ומזה כחודשיים שהמחשב מרעיש בצורה בלתי נסבלת, כתוצאה מבעיה במאוורר של הכרטיס מסך. להלן המפרט של המחשב: מעבד: athlon 2800 לוח אם: gigabyte k8triton כרטיס מסך: gigabyte gforce 6600gt אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שברשותי בכרטיס מסך פשוט יחסית. התקציב העומד ברשותי הנו עד 300 ש"ח. חשוב לציין כי אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך חדש בחברת KSP בלבד. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש, יגאל
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש הבדל באיכות המשחק בכרטיס hd4850 1g לבין הכרטיס hd4850 512mb ? כי יחסית יש הבדל בין פער המחירים בינהם..האם אני יהנה יותר מה 1g? או שזה לא משמעותי המפרט e7200 2gb 800 400w 500g
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/1049/nvidia_geforce_8800gts_320mb_halving_the_memory/index.html
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הלוח אם שלי יוכל לתמוך בכרטיס? אני דיוע רשום agp אבל בכל זאת הוא יכול? http://img51.exs.cx/img51/4904/2412zu.jpg תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הכרטיס הזה יכול לעבוד עם ספק ג'נרי פשוט? ואם לא איזה ספק במינימום השקעה אני צריך בשבילו?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם עולים בערך אותו דבר, ובשביל חברה שלי, זה מספיק (לא משחקת במחשב, רק שיהיה בסדר לקצת תוכנות גרפיקה). 64MB DDR עם TV-OUT לסרטים... מישהו מכיר את החברות האלה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי את ה GeForce4 MX440, והבנתי שכדאי לי להחליף אותו אם אני רוצה לשחק כמו שצריך במשחקים החדשים שצריכים לצאת. מקריאה באינטרנט, נראה לי שהכרטיס שהכי מתאים לי במחינת תקציב וביצועים, הוא ה Radeon 9800Pro. אבל יש לי כמה שאלות, כי אני די קלולס בכל מה שקשור לכרטיסי מסך: 1) הוא יפעיל לי משחקים שמצריכים Pixel Shader? 2) מה משמעות כל ה Saphire וכל שאר הדברים שרשומים בנוסף לשם של הכרטיס?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה כרגע מפרט מחשב בפורום "מפרטי מחשב" ,המליצו לי על CF 6870 ונדלקתי על הרעיון . ולאחר בדיקות והשוואות נדלקתי עוד יותר על הרעיון של CF 6950 שנותן ביצועים אדירים(לפחות על הנייר) 3 שאלות: 1.האם להיום לאחר שהוציאו דרייברים חדשים ב ATI אין שום בעיות משמעותיות ב CF כמו שתוארו בעבר לפני כחצי שנה עם ה micro stuttering ? 2. כהשקעה לתווך ארוך(4 שנים וכו) זה נכון לחרוג בתקציב של כ 1000ש"ח ולקחת CF של 6950 במקום CF של 6870 ,או שזה מיותר? זה פער הביצועים בינהם: http://www.anandtech.com/bench/Product/299?vs=301 או http://www.anandtech.com/bench/GPU11/238 3. יש לי מגבלת מקום בגובה לכן אני לא אוכל לקחת מארז FULL TOWER אלה מקסימום 44ס"מ -והמליצו לי על מארז SilverStone Precision B…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה זמן היה קצר. כשהעלתי את המחשב אחרי שהחשמל חזר, המחשב לא עלה והייתה הודעה שאומרת שלא חיברתי את הראדון שלי לחשמל. פתחתי את המחשב וראיתי שבחיבורי החשמל שלו, גם על שקע (החיבור שנמצא על הראדון עצמו) וגם על התקע (החיבור שמגיע מהספק) החיבור של החוט האדום נהיה חום. כאילו שהוא נשרף או משהו. אבל כשחברתי שוב את החיבור וניסיתי להפעיל את המחשב, הכל עבד חלק. מאז כמעט כל פעם שאני מכבה את המחשב לפרק זמן רציני (לילה) המחשב לא עולה, מופיעה ההודעה הזאת, אני מוציא ומכניס את החיבור, והכל מסתדר. לא הייתה שום פגיעה בביצועי הכרטיס אם זה אומר משהו. מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה למומחים שכאן . אתאר לכם סיטואציה ואני כמעט בטוח שיש פתרון לסיטואציה. בחדר יש שולחן גדול ועליו 2 עמדות מחשב. אחד לי ואחד לאשתי . הצרכים שלי דורשים הרבה משאבים (לצורך הדיון - VR , סימולטורים עתירי גרפיקה וכ'ו.) הצרכים של אשתי - היא ממדלת ב3dmax, כך שבזמן המידול יש שימוש בכרטיס מסך ובזמן רינדור בעיקר במעבד. לרוב כאשר אשתי תעבוד על המחשב שלה - אני לא אצטרך את הביצועים של הכרטיס מסך , אלא אעבוד בעבודה רגילה(אינטרנט בעיקר). ועכשיו לשאלה : אולי אפשרי לקנות כרטיס מסך אחד חזק במיוחד (נגיד 1080TI) + מארז מיוחד לכרטיס מסך שכולל בו גם הספק כוח . ולהגיע למצב שבו כאשר היא עובדת - היא תצטרוך את המשאבים של הכרטיס מסך ואם לא - אני אצרוך את ה…
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
- 3 followers
-