עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 7950 HD מחירו מאוד גבוה ולפעמים נפלתי בכרטיסים שנתנו לי איכות תמונה לא טובה ובעיות טכניות רבות עם הציוד שלי . לכן שאלתי האם אתם מכירים חנות שאני יכול לקנות כרטיס זה בכסף ואם לא מתאים לאחר יום להחזירו ולקבל זיכוי ??? אני חייב לומר שבמוצרים אחרים יקרים הרבה יותר ניתן להחזיר מוצר ! אם הלקוח לא מרוצה ממנו

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by reviZor,

היי אנשים יש ברשותי מחשב מיושן ואני רוצה לשדרג לו את הכרטיס מסך השאלה היא עד כמה אני יכול לשדרג?? המפרט הוא כזה: Gigabyte ep43-DS3L E8400 @ 4 ghz 4GB DDR 2 אז כפי ששאלתי עד כמה אני יכול לשדרג? חשבתי על GTX560Ti האם זה אפשרי או עדיף GTX460?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום יש לי בעיה מתמשכת שבסופה הכרטיס מסך שלי ATI REDAON HD 4350 הגיע ל100 מעלות בלי שימוש...מה שהיה זה שהמחשב היה נכבה בזמן הרצת משחקים כמו FIFA12 לאחר בדיקה גיליתי שהוא מתחמם יתר על המידה , החלפתי משחה טרמית ,שיניתי מהירות מאוורר וזה באמת עזר לתקופה קצרה. לאחר התקנת MAXPAYNE3 וכניסה אליו המחשב שוב נכבה לאחר בדיקת מעלות ראיתי שבעת ההפעלה ובלי שימוש הן עומדות על 100+ כמובן שזה לא הגיוני החלטתי להסיר את הכרטיס מסך ולעבוד בנתיים עם המובנה בלוח אם... המפרט שלי : ה מערבולת מגעילה ש ACER ASPIRE X1700 4 ג'יגה זיכרון INTEL CORE 2 QUAD CPU Q8200 2.33GHZ 2.34GHZ כרטיס מסך מובנה על הלוחח אם : NVIDIA GEFORCE 7100/NVIDIA NFORCE 630i אני מחפש משהו לא מטורף, משהו שיסחוב לי משחקים כמו פ…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by gopherk,

היי כולם, יש לי לוח אם של ASUS M3A78-T והכרטיס מסך שהיה לי הינו ASUS GEFOCE EN9800GT אמרו לי שהוא יחסית סבבה והוא עולה עכשיו כ400-600 שקלים. אני לא מבין גדול בחומרה של מחשבים. ולאחרונה הכרטיס מסך נשרף לי, אני מחפש לקנות עכשיו אחד חדש ואיני יודע מה מומלץ ומה כדאי. אני מחפש אותו בעיקר לצורך משחקים , לא מחפש את ההכי טוב וההכי יקר -משהו שאוכל לשחק במשחקים עדכניים מבלי שיתקע יותר מידי. הטווח מחירים שאני בערך מחפש נע בין 300 שקלים - 600 שקלים אשמח אם מישהו שכן מבין יכול לעזור לי למצוא,להמליץ על כרטיס ולהסביר בקצרה מדוע דווקא כרטיס זה. תודה רבה לכול הקוראים והעוזרים מעריך מאוד את עזרתכם.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Jenyatip,

אהלן , זהו הפוסט השני שלי כאן. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי שכרגע הוא : NVIDIA GeForce 9500 GT 1024 MB מפרט המחשב הוא Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz Motherboard Gigabyte GA-G41M-ES2L Kingston 2 GB DDR2-800 @ 400 MHz שניים מהזכרונות מלמעלה. ז"א 4 Gigabyte . הנה הבקשה המלאה : 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב : משחקים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים , הכבדים אני מקווה , לדוגמא : Skyrim , Diablo 3, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטב…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by winner100,

היי, אחרי מעל כ-6 שנים אני בהחלט מעוניין לשדרג סוף סוף את כרטיס המסך שלי. יש לי כרטיס מסך 7800GTX של Leadtek. עלה לי בזמנו סכום כסף לא מבוטל בכלל, שרת אותי נאמנה ועדיין סוחב פחות או יותר. רוצה להתקדם אבל לא לחזור 6 שנים אחורה ולבזבז מעל 2000 ש"ח על כרטיס מסך. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח אם חריגה קלה. מספר הדגשים: 1: הספק כוח שלי דיי ישן, אבל מבית טוב! OCZ, נרכש ב2005 אם אני לא טועה. 600W ההספק שלו. לכן חשוב שהכרטיס מסך לא יהיה זללן. 2: מעוניין בכרטיס של NVIDIA בלבד. 3: עדיפות לכרטיס מסך לא רועש (לפחות לא יותר משלי) ושיהיה ממבית מוכר כגון: Evga, Leadtek, Gigabyt, BFG, Asus, עדיפות לכרטיס סגור (בעל מעטפה סגורה ולא פתוחה) ראיתי כרטיסים כמו הGTX 650 שנכנס לי גם…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by AmitDanan,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למטרת גיימינג מבית ניוודיה רצוי כמה שיותר זול שיפעיל לי מסך 23 א'ינץ בפול HD בהגדרות גבוהות עם טיפה היסתכלות לעתיד כלומר שיהיה מספיק חזק למשהו כמו השלוש השנים הבאות, תודה.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Motix,

שלום אנשים. אני מחפש כרטיס מסך תומך תלת מימד. יחובר למסך 42 אינץ בחדר ומידי פעם לטלוויזיה תלת מימד בסלון דרך כבל 15 מטר. שימושים: משחקים חדשים שיוצאים כיום כמו call of duty b.o 2 משחקים שתומכים בתלת מימד כמו crysis 2 ושייצא תלת מימד איכותי. סרטים בתלת מימד לטלוויזיה, full sbs , ואם קיים אז גם pixel framing (באיכות הכי טובה שאפשר)... שמתי לינק לתמונה של המפרט שלי, תבדקו בבקשה מה יתאים. שאלות: 1. המסך שלי תלת מימד אקטיבי )samsung 55es8000), האם זה משנה? אקטיבי פסיבי. 2. כמה עולים כרטיסים מהסוג הזה בערך? לא רשמתי תקציב כי אין לי מושג... 3. האם מומלץ לקנות כרטיס מעל 1gb? או שזה מיותר? 4. האם לATI יש גם כרטיסי מסך 3D או רק לNIVIDIA? 5. יש לי ATI REDAON 5850, אי אפשר לחבר אותו …

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  9. שלום, קניתי לפני 2.5 8800GT של ASUS והיו גם אז ארטיפקטים, החלפתי לאחד אחר כעבור חודש מהקנייה+-. היום, זה חזר. יש היבהובים בBC2, טקסטורות שנראות כמו לוח שחמט\דמקה בGTA IV וכדומה. השאלה שלי היא, איזה כרטיסי מסך שווים לכוח של 8800GT כדי שלא יחליפו לי למשהו פחות חזק אם בכלל יחליפו לי. יש איזו דרך לסדר את הבעיה? תודה עריכה, אני יודע שתשאלו לגבי הטמפ' של הכרטיס: בIDLE: GPU=65-70 AMBIENT=50-55 DIODE=65-70 במאמץ עדיין לא בדקתי

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by r1plet,

שלום, אחרי שהGTX260 GOLDEN SAMPLE של GAINWARD שירת אותי נאמנות, הוא התחיל להציג ארטיפקטים והלכתי לממש אחראיות בIQPC. כאמור, רוב הסיכויים שאני אקבל זיכוי של כ-1000ש"ח ולכן אני רוצה שתעזרו לי להחליט איזה מבין שני הכרטיסים הללו (או להציע משהו טוב יותר) שווה לי לבחור Gainward GTX460 768MB ב992 ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 XFX HD4890 1GB ב1030ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 לאור ההבדל בצריכת החשמל, השקט והטמפ' בהם, מול הביצועים נטו, מה לדעתכם עדיף? לפי הבנצ'ים שראיתי ה460 וה4890/5830 די דומים בביצועים כשכל אחד מהם גובר על השני ולהיפך במשחקים שונים...

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by gabbay,

סיימתי להתקין את שני הכרטיסים, התקנתי גם את הדרייברים החדשים אבל מישום מה כל פרק זמן לא קבוע המחשב נותן לי מסך שחור ואז עושה ריסט. לא בהכרח במשחק יש למשהיו רעיון?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by chenrp,

שלום לכולם... כרטיס המסך שלי הפסיק לעבוד היום בבוקר. כשפתחתי את המחשב, גיליתי שהקבלים שלו התפוצצו... אני מחפש כרטיס מסך פשוט... הקודם שלי היה 7600gs ויש לי ספק כח פשוט של 250w... לאיזה כרטיס מסך טוב וזול, אוכל לשדרג ללא שדרוג הספק? האם 9600 יעבוד? האם הוא מומלץ בסכום הזה או שיש תחליפים טובים יותר? תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by sagigi21,

היי. יש לי כרטיס של GIGABYTE GEFORCE 9800GT 1GB DDR3...ולאחרונה החלטתי שאני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי..לאחר בירורים בסיסיים הבנתי שהכי משתלם זה להחליף ל-GTX460 1GB...(גם כן של GIGABYTE). אני באמת רוצה לדעת אם אני אשים לב להבדל ענק בביצועים של המחשב עקב החלפת הכרטיס והאם זה משתלם?תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אני מחפש כרטיס זול לסרטים לפי ניסיון וידע אישי אני בדכ יבחר בREADON אבל במקרה ואין אז לא ממש אכפת לי גם NVIDIA בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך זול לסרטים אבל שיש לו יציאת HDMI ושיש בה גם יציאת קול בהתחלה רציתי 5670 אבל יקר מדיי .. נכנסתי לאתר של SAPPHIRE ועל כל התמונות של הHDMI כתוב אודיו אז אני לא ממש יודע מה באמת תומך כמה שיותר זול יותר טוב ררק שיהיה סדרה די חדשה ואם אפשר מאתר KSP או אייבורי כי זה מה שיש לי בבאר שבע תודה על העזרה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. קודם כל יש לי מערכת דיי סבבה שסוחבת הכל בלי בעיה אבל אני רוצה להתקדם לכרטיס חזק יותר והמעבד שלי כרגע ב4.0GHZ אז חשבתי למה לא לשים כרטיס כזה אז השאלות שלי העם הספק שלי יחזיק מערכת כזאת ? האם יהיה לי צוואר בקבוק ? יש לי כרגע מסך 20 על 1680X1050 עם 2MS שהוא דיי סבבה עם כרטיס מסך כמו HD4870X2 אני יראה שיפור או שצריך גדול יותר כי בקרוב אני קונה גם מסך 22 עם FHD שזה 1920X1080 ואז אני בטוח שהכל יעבוד כמו שצריך אבל עם המסך הנוחכי אני יוכל לשחק בלי בעיות ? טוב אז אותם השאלות כעיקרון איך הכרטיסים GF9800GX2 או HD4890 יעשו תעבודה על המערכת שלי ? עם מישהו לא מבין למה הם בימקום HD4870X2 או HD5850 זה ביגלל חוסר בכסף אז עוד פעם מה יהיו הביצועים לעומת ה260GTX שלי ?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! ברשותי מחשב אשר רכשתי לפני כ- 3 שנים וחצי, ומזה כחודשיים שהמחשב מרעיש בצורה בלתי נסבלת, כתוצאה מבעיה במאוורר של הכרטיס מסך. להלן המפרט של המחשב: מעבד: athlon 2800 לוח אם: gigabyte k8triton כרטיס מסך: gigabyte gforce 6600gt אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שברשותי בכרטיס מסך פשוט יחסית. התקציב העומד ברשותי הנו עד 300 ש"ח. חשוב לציין כי אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך חדש בחברת KSP בלבד. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש, יגאל

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. המפרט הטכני שלי הוא כזה: כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 4870 X2 2GB מעבד intel core 2 CPU 6600 2.40GHz ספק כח Thermaltake ToughPower 750W לוח אם Gigabyte 965P-DS3 (עובד עם PCIe 1.0) כונן קשיח Western Digital WD250KS-00MJBO ATA זיכרונות 4GB DDR2 800MHz התקנתי את הדרייבר של סדרת 4800 מהאתר של ATI... הציונים שקיבלתי מ-3DMark06 הם: SM2.0 Score - 3324 SM3.0 Score - 3390 3DMark Score - 6646 כאשר בתוצאות שאמורות להיות לכרטיס מסך שלי על פי tomshardware הם: SM2.0 Score - 9502 SM3.0 Score - 11781 3DMark Score - 24412 אני יודע שלוח האם שלי עובד עם PCIe 1.0 בלבד ושכרטיס המסך עובד עם PCIe 2.0 אבל ממה שראיתי בתרשימים באינטרנט ההבדלים צריכים להיות זעירים אם כרטיס המסך נאצץ לרדת לרמת P…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by dvirf1,

היי, יש במחשב שלי את כרטיס המסך המצוין לעיל, ואני מעוניין לחבר אותו למסך Mag L22H81: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7456# העניין הוא שבכרטיס המסך שלי יש רק 2 יציאות DVI, ובמסך (טלויזיה, ליתר דיוק) יש יציאות "סטנדרטיות" של טלויזיה. מהי הדרך הטובה ביותר לחבר את כרטיס המסך לטלויזיה? הבנתי שלטלויזיה יש יציאת HDMI. האם קיים מתאם של DVI ל HDMI (בהנחה שזו הדרך הטובה ביותר)? אם כן, מהו מחירו המשוער?

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. כמו שכתוב בכותרת. האם יש צורך להחליף את הGTX275 שלי שעדיין מריץ הכל יפה מאוד ? אני לא רוצה לפספס את המבצעים של היום למשל את הHD5870, שיכול לשפר את חווית הגיימינג שלי בהרבה. כמובן הבדיקות בוצעו ללא OC כלל. אינה תמונה מי HEAVEN 2.5 BASIC, מה דעתכם ? שווה להשאיר אותו לעוד שנה +- ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by shaithebest,

הי הכרטיס מסך שאני רוצה להביא GeForce GTX 570 GTX 570 GS 320 bit 1280 DDR5 עליו אפשר להריץ את המשחקים החדשים על רזולוציות מקסימליות ללא בעיה?? האם זה נחשב כרטיס טוב? מצד שני אני רוצה לחסוך כמה שקלים ולקנות את הכרטיס: GeForce GTX 460 256 bit 2048 DDR5 הכרטיס הזה עולה 500 שקל פחות מהקודם ויש לו 256 בייט לעומת 320 מצד שני הזול הוא 2 גיגה זכרון מול היקר שיש לו1280 מגה ראם מה עדיף???

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. אני מחפש כרטיס מסך לגיימרים תקציב עד 1800 שקל אבל רק לגיימרים רציניים שמריץ הכל חלק על מקסימום איכות

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. כרטיס מסך עם קומפוננט היכן יש ( מסדרה האחרונה של נבידיה ) פלח שוק גבוהה 570 ומעלה או 470 ומעלה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום חברים, את הכרטיס שלי GTX460 1GB מכרתי אתמול (הייתי מאוד מאוד מרוצה ממנו, מריץ משחקים כמו חמאה) החלטתי להשתדרג ולקחת כרטיס חדש (או אפילו יד שניה) מה שעומד מבחינתי זה אחד מהכרטיסים האלו: GTX470 או GTX480 או GTX570 או GTX580 הדרישות שלי הם כאלה, כמובן משחקים אבל בנוסף אני עורך וידאו FullHD בתוכנת פרמייר CS5.5 פרמייר דורשת תמיכה באחד מהכרטיסים האלו ואני חשבת לרכוש את אחד מהם בלינק הנ"ל מראים במדוייק איזה כרטיסים נתמכים בתוכנה: http://www.studio1productions.com/Articles/PremiereCS5.htm שיקול נוסף הוא אולי להביא את ה-GTX580 דרך eBay בדר גודל של מחיר 400$~ בקיצור חשוב לי לשמוע את דתעתכם ועזרתכם להחליט מה לקחת. תודה רבה. Kastro.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by לביא2112,

בס''ד למה אני יצטרך לשדרג בשביל שהכרטיס מסך הזה AMD Radeon™ HD 6770M יעבוד נורמלי בלי הקטנות איכות משחק אם אפשר כמה אפשרויות שהכי זולות להפעלות המשחקים האלו :Portal 2,Crysis 2,Brink PC ,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft וכו' ואיך זה ? NVIDIA GeForce GTX 460M תודה לעוזרים!!!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by diablo4u,

אהלן, קצת הרבה לקרוא - אשמח שתשקיעו קצת זמן ותעזרו לי. לפני כמה ימים הזמנתי מIQPC את המפרט הבא: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1027 מעבד: [..] INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13 - IQPC TRIPLE I- זמין במלאי ₪1753 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1474 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU - כל הקודם זוכה ! - זמין במלאי ₪286 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 620W - זמין במלאי ₪400 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.