כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
Zotac GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E MSI Radeon R9 270 GAMING 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מה לדעתכם עדיף? מסך שהוא בעצם הטלויזיה שלי 1920*1080
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני צריך לצאת לכיוון כדי לקנות את הכ.מסך Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP רציתי לדעת האם הספק כוח שלי מתאים לזה יש לי ספק כוח 620W seasonic M12 II bronz בבקשה תענו לי מהר אני צריך לצאת. סליחה ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד שיתאים גם למשחקים. ובדקתי שני כרטיסים בwww.notebookcheck.net http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html AMD Radeon HD 8870M NVIDIA GeForce GT 740M הראשון במקום 74 והשני ב109 שאלתי היא - עד כמה ההפרש בדירוג מעיד על הביצועים בשטח..? האם לדוגמא הפרש כזה צריך להיות שיקול בקנית מחשב כזה או אחר או שמא זה הבדל זניח? ובכלל ... אני רואה הרבה נתונים על כרטיסים שונים בבנצ'מארקים (דוגמת gpuboss) ואני ממש לא יודע על אילו אני צריך לשים דגש.. אשמח לדעת מהם הנתונים שבאמת עושים את ההבדל המשמעותי. תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
פתחתי את האשכול פה כי אני כמעט בטוח שזו הבמה המתאימה, (כן, גם אחרי קריאת החוקים..) עם זאת, אם טעיתי, אשמח למיקוד.. שלום אנשים יקרים, אני מנסה בשלב ראשון לזהות מה מקור התקלה שלי, וכן לדעת האם הבעיה כבר מוכרת / האם אתם מכירים פתרון. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב, כל הפרטים שלו (כולל BIOS) מטושטשים ולא ניתנים לקריאה.. (מצורפות תמוונות) בזמן התקלה המחשב עדיין מגיב.. הבעיה עם הזמן קוראת יותר ויותר, אתמול גם אחרי שהמחשב כבר עלה, היו רעידות ושוב הוא נכנס לאותו מצב, כלומר המצב ניהיה גרוע יותר ויותר ופשוט קורה יותר.. לאחר הפעלה מחדש בד"כ הבעיה מסתדרת.. המחשב יכול לעבוד יום שלם תקין, ופתאום בשנייה אחת להגיע למצב העצוב הזה.. בתור התחלה לדעתי הבעיה שלי היא ב…
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי לכולם. בהמשך מהפוסט הקודם שלי, הצלחתי להשתדרג למערך הכפול שקיוויתי לו. החלפתי את ה-GTX 780Ti בדימוס בזוג כרטיסים דגם Sapphire בגרסת BF4 רפרנס חדשים בקופסא. *אגב תודה (!) למי שעזר \ הכווין אותי בפוסט ההוא התקנתי את הכרטיסים , ורציתי לדעת אם מומלץ לבצע התקנה נקייה של מערכת הפעלה למחשב ?, אחרי שעבד עם GTX 780Ti בעבר (עם זאת שאני מרגיש שהמערכת הפעלה מתחילה לעבוד טיפה בכבדות) ומעבר לזה מה יכולות להיות ההגדרות האופטימליות \ דרייברים \ כל מה שיכול להיות מסביב , על מנת להוציא משני הפנים לייבוש שיער האלו את המקסימום? (זו הפעם הראשונה שאני עובד עם מערך כפול בחיי). מה שעשיתי עד כה - צרבתי להם BIOS שנקרא PT1 (במקור ASUS) שמצאתי במדריך פתיחה ל-290X באתר Overclock.net ,…
-
- 49 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
מעוניין במקסימום איכות בתקציב הנ"ל, יחובר לטלוויזיה 55. (HTPC עם 4570, ו-SSD של 500 ג'יגה) אם יש משהו מעניין שיוצא בחודשיים שלוש הקרובים (לא יותר) שמצדיק המתנה, אין בעיה לחכות. נ.ב. העדפה לקירור שקט ככל האפשר ב-idle, בכל זאת בסלון.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(הצעה לחבר) רזולוציה 1920X1080 ספק 460W המפרט יותר חזק ממה שכתוב לי בחתימה,בואו לא נאריך בזה כי לא יהיה לו צוואר בקבוק... יש לי את הHD6850 והוא מחפש לקנות כרטיס שיהיה טוב ממנו משמעותי (הכרטיס שלו חלש משלי אם זה מעניין).חשבתי על ה650GTX אבל מתברר שהוא לא בדיוק יותר חזק. מוכן לחרוג ׁ(מעדיף שלא) בעוד 100 200 ש"ח אם תציעו כרטיס שיתן יותר תמורה למחיר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שאני מעדכן דרייבר, צריך להסיר את הקודם? כי ב-NVIDIA פשוט הייתי מתקין את החדש וזהו... אמרו לי שכך זה ב-AMD, ולכן כנראה בגלל זה אין לי MANTLE ב-BF4 עם הבטא האחרונה.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שויתרתי על הזדמנות לקנות את שני הכרטיסים של R9 270X שמתי לב שיש כרגע מבצע על הR9 290 של MSI בגרסת הTWIN FORZR ב1900 ש"ח דרך TMS, עכשיו לגבי התקציב שלי הצלחתי למשוך אותו לכיוון ה2000 ש"ח. האם כדאי להשקיע בכרטיס הנ"ל, אין לי יותר מדי ניסיון עם הכרטיסים של AMD, לפי קריאה בפורום, הכרטיס נחשב ככרטיס מאוד חם ואף מגיע לכמעט 100 מעלות. לפי קריאה של ביקורות, הכרטיס חזק ומגיע לכ75 מעלות בזמן מאמץ אבל צורך כמעט 388W בזמן מאמץ. האם הספק כוח שלי SEASONIC S12II 520W יוכל להחזיק את הכרטיס? האם שווה לקנות את הכרטיס הזה? מצטער על החפירות הרבות לגבי התייעצות, תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אחרי חמש שנים עם הכרטיס מסך הזה אני שוקל להחליפו ל-RADEON R9 270X DUAL BOOST http://ksp.co.il/?uin=20611 המפרט שלי: ׁE8400ֲ@3800MHZ כבר 5 שנים ללא בעיות עם המהרה . P5E ASUS 8GB RAM HD4870 רזולוצית מסך 1650X1080 SSD120 בגדול, הכרטיס עדיין משרת אותי נאמנה ואני מריץ משחקים ללא בעיה, לפעמים על רזולוציה גבוהה. הגיע ביושוק אינפיניטי פרק 2 וכשאני מכוון לרזולוציה גבוהה הוא מאבד טקסטורות, כנראה המשחק מוריד אוטומטית את הרזולוציה כדי שהמשחק ירוץ או בעיה אחרת. אני כבר לא גיימר, אני משחק פה ושם. חשבתי לשדרג, השאלה היא האם כדאי לשדרג לכרטיס הנ"ל והאם הפרש הביצועים יהיה משמעותי. מן הסתם המעבד שלי כבר לא בקטגוריה וברור שרצוי להחליפו כדי לאזן את המערכת, כרגע אין צורך הוא מספק אותי לצרכיי.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
קניתי HD7850 ולפני כן היה לי NVIDIA כל השנים. שמתי לב שהגראפיקה במשחקים (טקסטורה) לא הכי חדה, המשחקים עובדים די טוב אבל הגראפיקה לא חדה מאוד כמו שהיה לי ב-NVIDIA. למה זה ככה? קרה לי ב-BF4 בעיקר... זו הגראפיקה של ה-MANTLE? כי זה נראה די מגעיל.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם. למעשה אחרי נסיון עם כרטיס R9 290 בעבר, שהיה לי עם קירור רפרנס, שאותו מיהרתי לשדרג לקירור נוזלי Accelero Hybrid - היה מאוד יעיל ל-GPU - הטמפ' הגיעו ל-50\60 מעלות במאמץ...אבל! ה-VRM הגיע ל-100 מעלות ומעבר. וזה מה שלמעשה הגביל את יכולת האוברקלוק של הכרטיס ל-1100\1150 (GPUׂׂ) ו-1300 (זכרון) , ונפילות היו הרבה.. אחרי זמן מה שהשתדרגתי מה-780Ti לשני כרטיסי R9 290 עם קירור רפרנס, טמפ' ה-VRM מגיעות במקס' ל-60\70 מעלות..אז יכולת האוברקלוק שהגעתי איתה היא ל- 1600\1180 Mhz. הטמפ' \ הרעש גבוהים למדי , אך הכרטיס אמור לעבוד בטמפ' של 95 מעלות..ללא נפילות - וזה אכן מה שקורה 1180\1600 יציב ללא שום נפילות, אחרי הורדה וצריבת ביוס מפורום שמצאתי. ככה שאני חושב שלמי שאין בעיות…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לפטופים מחשב נייד "17.3 Dell Inspiron 5737 i7-4500U Full HD AMD Mobility Radeon™ HD 8870M 2GB "17.3 1920x1080 Full HD LED מחשב נייד "15.6 Dell Inspiron 5537 i7-4500U AMD Mobility Radeon™ HD 8850M 2GB "15.6 1366x768 HD LED כפי שאתם רואים ההבדל בין הכרטיסים מאוד קטן.. אך יש הבדל ברור בגודל של המסך וברזולוציה. בגדול אני משתמש במחשב לצורכי תכנות.. אך גם חשוב לי שהוא יריץ משחקים באופן סביר+. חשוב לי לציין שהגודל של המסך לא ממש קריטי לי (כמובן שסתם כך אני מעדיף מסך גדול אך זה לא ממש חשוב).. יותר חשוב לי שהמשחקים יזוזו עם fps סביר ועם כמה שיותר אפקטים. וכעת לשאלה... מה יתן ביצועים יותר טובים כרטיס עדיף (במקצת) אך עם רזולוציה גבוהה או שמא כרטיס פחות טוב ועם ר…
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלוום לכולם,בימים אלה אני שוקל לקנות מסך חדש וגדול ברזולוציית 1080P. לפני כן אני מנסה לברר האם ה- GTX470 שלי יוכל להמשיך ולעמוד יפה במשימתו או שזה ידרוש ממני שדרוג. מצאתי כל מיני השוואות שמראות שהכרטיס טוב לרזולוציה הזאת...לפחות לגבי משחקים מ-2010. יש למישהו נתונים או ניסיון לגבי משחקים חדשים יותר? האם הכרטיס הזה ימשיך לתת עבודה? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב 800 ש"ח שידרוג מ- HD4870 ניתן לראות את המיפרט המחשב שלי מיתחת לשם לי. מה הייתם ממליצים למערכת המחשב המיושנת במיקצת....שיוכל לנצל את הכרטיס מסך שתמליצו ללא צוואר בקבוק רציני.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע עם GT430, הציעו לי מחיר ממש טוב על ה-560TI, והוא מאוד משתלם. הכרטיס הזה מספיק חזק ביחס למשחקים של היום? אני על רזולוציית 1600X900. כדאי לקנות אותו או שלחסוך עוד ולרכוש כרטיס עדכני יותר? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדור החדש לא מגיע למחשב שולחני , גם אין שום מידע שמצאתי אני מעוניין לרכוש מסך איכותי ולא יכול כי אין כרטיס מסך hdmi 2.0 אני מעוניין במסך עם רזולוציה גבוה במיוחד . אין שום יצרן שכתב מתי יצא hdmi 2.0
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב זה אשכול שלישי שאני פותח לגבי התייעצות לקניית כרטיס מסך. יש לי הזדמנות לרכוש 2 R9 270X במחיר של 1500 ש"ח. שניהם חדשים נקנו לפני שבועיים דרך TMS. השאלה שלי היא: אם הספק שלי יוכל להחזיק אותם? (Seasonic s12ii 520w) או הצטרך להחליף אותו? דרך האתר של SAPPHIRE מערך CF צריך מינימום של 600W. רוב הזמן אני משחק BF4 וTITANFALL ובזמן האחרון גם SOUTHPARK. אז זה השימושים הרציניים מבחינת כוח עיבוד. המשחקים משוחקים על רזולוציה של 1920X1080 ומידי פעם מחוברים לעוד שני מסכים נוספים שגם ברזולוציה של 1920X1080 אבל זה לעבודה גרפית (PHOTOSHOP וSKETCHUP) כרגע יש לי EVGA 650TI 2GB, כמה חזקים שני הכרטיסים האלה מהכרטיס שלי? זה פעם ראשונה שאני עושה מערך כרטיסים, ככה שאשמח לעזרה על מנת להפיק את …
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אחותי יוצאת בעוד שבועיים לתקופת השתלמות בקנדה ובמקרה אני גם מתכנן להרכיב מפרט חדש לחלוטין בקרוב.הבנתי ש CANDAPC היא אחלה של חנות בקנדה,אז אם יש מישהו שביצע צעד דומה אשמח אם הוא ייתן חוות דעת... למי שתהה,אני נוטה ללכת על הכרטיס הזה: http://www.canadacomputers.com/product_info.php?cPath=558&item_id=068373 כמובן TRI-X קירור מתקדם,חלילה קירור רפרנס שהאפקט שלו הוא בדיוק כמו לעשות פוווו על שריפה דולר קנדי כיום הוא כ 3.1 ש"ח (מדהים עד כמה הוא ירד,לפני 3 שנים בערך הוא נשק ל 4),יוצא כ 2320 בקירוב כלומר חיסכון של כ 600-700 לעומת הארץ.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב: לוח אם: GIGABYTE H55M-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3503#ov מעבד: Intel i5 CPU 760 @ 2.80GHz × 4 http://ark.intel.com/products/48496/Intel-Core-i5-760-Processor-8M-Cache-2_80-GHZ זיכרון RAM: נפח של 4GB (2X2GB) Kingston DDR3 1333MHz http://www.kingston.com/us/memory/search/Default.aspx?DisPartId=KVR1333D3N9/2G ספק כח: HEC WIN+ 550W http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/550w/?rand=0.724667871334111 מסך: Samsung SyncMaster BX2450 http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS24B5HVFH/ZA-specs כיום יש לי כ. מסך Nvidia GT 220, אני חושב שאני לא צריך לפרט כמה הוא דפוק... בנוסף אני משתמש בלינוקס (פדורה) בי…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD7850 ומנסה לחבר לטלוויזיה F9000 4K של סמסונג שעובדת 4K לכרטיס מסך אין אופציה כלל לשידור מעל 1080P , הדרייבר נותן הרבה רזולוציות ולא מעל 1080P עידכון הדרייבר לא נתן כלום . AMD מתחייבת שהכרטיס כן עובד ב- 4K עד 30 FPS http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7800/Pages/radeon-7800.aspx#2 איך ניתן לכוון בכרטיס רזולוציה 4K או דומה ? דרך HDMI 1.4A DisplayPort 1.2 לא מצאתי מעביר מתאים שתומך ברזולוציה 4 K הוא מוגבל הכבל / מעביר עד 10.2 GB במקרה הטוב http://es.tinypic.com/view.php?pic=20rr6tv&s=8#.UzfrQ_l_u3Q
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם.. צריך עזרה קטנה \ הכוונה.. יש לי אפשרות להחליף שני כרטיסי R9-290 BF4 Edition -גרסת רפרנס (שיכולים ככל הנראה לעבור פתיחת Shaders כמו ל-290X ) , ללא שום תוספת תשלום, בכרטיס GTX 780Ti שעבר שדרוג קירור ומגיע ליכולות OC גבוהות בטמפ' מצויינות 1950\ 1270 Mhz בטמפ' של 50 מעלות +- במאמץ (Heaven Bench לדוגמא). השאלה האם באמת כדאי לעשות את המהלך הזה? בהתחשב בעובדה שאין לי כוונה לקנות כרטיס תואם נוסף, והביצועים יהיו גבוהים יותר.. הייתי באמת רוצה שהעזרה תהיה מתוך זווית ראיה רחבה. את הכרטיס שלי אפשר לראות בפורום הזה אם תהיו מעוניינים : http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=14313882 * אני מקווה שלא יהיו בעיות במתן לינק של פורום מתחרה \ או מה שלא יהיה. תודה לכל …
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך בחול אין לי אחריות בארץ לפי מה שידוע לי ! חיברתי אותו לספק כוח 500 W יש ל כרטיס 2 חיבורים לחשמל ונורות בצבע אדום וירוק לאחר שהכל חובר כמו שצריך הנורות בצבע ירוק המחשב עלה לווינדוס הכל היה רגיל קבלתי דיסק דריברים התקנתי אותו ב 99 אחוז המחשב נתקע היה צפצוף במחשב והכל נתקע עשיתי ריסט למחשב הכול נדלק רגיל רק אין תמונה במסך המסך שחור בדקתי ללא זכרונות כלום לא עוזר בדקתי ב 4 מחשבים שונים לא עובד מסך שחור המאווררים של הכרטיס עובדים והחיבור מראה אור ירוק שהכל מחובר בסדר אין ריח שרוף מה זה יכול להיות ??? קניתי ספק כח Seasonic פלטיניום 860W לא עזר .. Asus NVIDIA GeForce GTX770 OC DC2 2GB GDDR5
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, לא מצאתי סאב פורום שמתעסק בנושא של שדרוגי מחשב אז הנחתי שצריך לפתוח את הדיון הזה כאן, כי השדרוג נסב סביב הנושא של כרטיסי מסך בעיקר. אז קודם כל זאת המערכת שלי: intel core i5 2400 hd 7950 3gb seasonic 620w Haf 932 קירור של noctua לוח אם מסוג H61M-D2-B3 עכשיו המחשב שלי ממש קריר ואין לי תלונות על הביצועים, אבל אני מרגיש שאני חייב לחדש את המחשב שלי כי יש לי כסף בצד. רציתי לדעת אם ישתלם לי להוסיף עוד 7950 אחד, להוסיף SSD למערכת, לקנות I7 להחליף לוח ועוד 2 גיגה ראם כי יש לי רק 8. מה אתם חושבים חברים תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מערכת מחשב ישנה וברצוני לתת לה 'חיים' כמחשב גיבוי וכסוג של פרויקט מודינג. מה שחסר לי זה כרטיס טוב. הקריטריונים הם: צריכת חשמל אפשרית בתנאים (יש ספק 200 וואט גולד סרוויס והמפרט כולל מעבד Q9550, קשיח אחד של ניידיים זיכרון ddr2 2X2 ומאוורר.. ) ביצועים סבירים על מסך 1600X1200 (לשימוש רגיל - לא למשחקים) דק (כלומר בעובי של ערוץ 1). עדיפות לכרטיס מעוצב חיצונית (יפה זו לא מילה גסה) תקציב : עד 250-300 ש"ח אם תוכלו גם להסביר על הבדלים כי אין לי מושג על שוק ה low-end
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-