עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by midnight8,

אני מעדיף במחיר כמה שיותר נמוך 500 זה גם גבוהה לי אבל אפשר לעמוד בזה אני רוצה אותו למשחקים אני רוצה שהוא יעלה משחקים דיי חדשים בלי להתקע עכשיו יש לי 7600GT והוא נתקע לפעמים בNFS UC אני רוצה כרטיס שיראו בו טוב אבל שלא יעלה יקר ראיתי ב450 את ה4650 1G הוא שווה ?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  2. Started by guyishai,

שלום, אז שאלתי היא מה בדיוק ההבדל בין שני הסוגים? אודה אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא. הבנתי שלא כל לוחות האם תומכים ב-PCI-E, האם ASUS P4P800 Deluxe תומך בו? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים מבחינת אפשרויות OC ל6600GT?

4. סתם היום ניסיתי דרייברים שונים ...מ 5.13 עד 6.3 החדש משום מה כל דרייבר היה לו בעיות משלו ! אל תגעו ב 6.3 במיוחד !!! - זוועתי ..שלא נדבר שה AF וה AA שלו משום מה נראים כמו מה שאסור לי להגיד כי אז ,ינעל . בקיצור , הגעתי למסקנות מעניינות AA X2 מוריד כ 200 נקודות AA X 4 מוריד כ 450 נקודות AAX4 + AF X 8 מוריד כ 1400 נקודות !!!!! זה בערך בכל הדרייברים ...פה ושם 10 20 ...נקודות מטה , למעלה . האמתי שלא היה לי מושג ש AF משפיע כל כך על הביצועים חשבתי להפך , שה AA כבד יותר . : ???

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  5. Started by thedarkman,

האם הכרטיס מסך HD5870 משתלם? האם אני ירגיש הבדל בין HD5850 לבין HD5870 ? האם ההבדל בינהם שווה 600 שקל הפרש במחיר? האם אני יכול להכניס HD5870 בתקציב של 6500 שקל על מחשב? מה אתם מציעים לי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  6. Started by duuuura,

קניתי רדאון 5850 והמשחקים פועלים עם fps נמוך למשל קרייסיס ובאד קומפני פועלים לי על high על 20 fps ואני ממש מאוכזב המעבד שלי זה e6400 אם זה משנה מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  7. Started by mrBezos,

היי, אני קונה כרטיס מסך למחשב החדש שלי AMD HD 7850. ראיתי שיש מספר חברות המספקות את הכרטיס עם הצ'יפ של AMD ורציתי סוף סוף להבין מה ההבדלים ביניהם ואם יש חברה עדיפה. במחשב הקודם שלי לא השקעתי מחשבה ואת ה Nvidia gts250 קניתי מ gigabyte. אז הנה אני שואל: מה ההבדלים בין החברות או שזה רק שמות שונים לאותו המוצר ומה כדאי לי לקנות?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  8. Started by IdolAdmin,

אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה למען צפיה והקלטה כרגע יש לי רק כבלים אנלוגי אבל בעתיד יהיה לי גם ממיר דיגיטלי אז אני רוצה שהוא יתמוך בדיגיטלי שזה בכלל יתן לי את האפשרויות של להקליט סדרות תוכניות לפי תוכנית השידורים.. שיהיה איכותי וחזק המערכת שלי עכשיו זה Intel E6600 Abit IN9 32x MAX EVGA 8800GTS KO Edition 1GBX2 g.SKill 800MHz ומסך DELL 2007WFP רחב על איזה כרטיס ספציפי אתם מציעים ואיזה עוד כרטיסים כדאי לי להסתכל ושל איזה חברות? תקציב גמיש אבל הבנתי שהמחירים הם בסביבות 400-500

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  9. האם הכרטיס מסך יעבוד לי מחשב Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI דחוף http://www.siz.co.il/my/nmyjzztm2ljg.png

10. Started by Transfer,

היי חבר'ה נכון שלא מזמן היה ת'ריד על זה, אבל אנחנו סוטים מהנושא העיקרי. זה די דחוף לי, הקניה ממש בעוד יום או יומיים התקציב הוא 900-1100. דרוש מסך איכותי 17 אינטש שטוח כמובן. שימוש: משחקים+עבודה רגילה. ד"א: המסך צריך להיות זמן אצל פנדה כי יש לי אצלם זיכוי :\ אני מודה מראש על העזרה.

11. Started by בייגל טוסט,

http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=96 מה מציע העדכון? משפר את הביצועים/איכות במשחקים או רק מתקן באגים מסוימים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  12. אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  13. Started by moshe20,

איך אני משנה את המהירות מאוורר ברטיס X1950 PRO

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. Started by baba_sanfur,

אהלן! אני רוצה לקנות כרטיס מסך שייועד בעיקר לציפה בסרטים דרך הטלוויזיה. אני לא בטוח איזה כרטיס לקנות, בעיקר בגלל נסיון (כואב) עם GeForce 2 שיש לו חרא של TV OUT. התקציב שלי הוא עד 500 שקל.. הצעות יתקבלו בברכה...

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  15. Started by danielzy,

לא אמורה להיות בעייה לשלב כרטיס HD5850 רגיל לגמרי של חברת Sapphire עם Sapphire Radeon HD 5850 XTREME נכון ?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  16. Started by Yoav,

שלום, אני אמור לקבל את הכרטיס החדש שלי מחר (!!), אבל שמעתי על בעיות שהיו עם הדרייברים האחרונים (91.71 או משהו כזה), והכרטיס שהזמנתי (6800) - מישהו פה דיווח שנשרף לו הכרטיס. אני חושב שאני אלך על 84.21 שידועים כטובים, או לקחת את "הסיכון"?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  17. Started by Gully,

שלום חברים, יש לי כרטיס HD4870, מעבד i5. קיבלתי ב-vantage בסביבות ה-9700 וב-2006 בסביבות ה-15100. האם זה נחשב לבסדר יחסית למערכת שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  18. מנכ"לית מפתחת השבבים תקבל את הבמה המרכזית בתערוכת החומרה הגדולה בטאיוואן בסוף החודש הבא - וברשת משוכנעים כי העיתוי ישמש להכרזה הן על דור חדש של מעבדים והן על דור חדש של כרטיסי מסך לכתבה

19. Started by kotvana,

יש לי כרטיס מסך ATI HD4670 ואני רוצה לחבר כבל HDMI לטלויזיה וקראתי שאני צריך בשביל זה מתאם מיוחד של ATI, אחרת רק הוידאו יעבוד בלי הסאונד. אם למישהו במקרה יש, או שיודע אם מוכרים דבר כזה בארץ בכלל... כי עד שמגיעים דברים מחו"ל...

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  20. יש לי gf TI48000 הבאתי כבל מחבר שלי אבל הוא לא מתאים מישהו יודע איזה כבל צריך?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. Started by lielmar1,

מה ההבדל בין crossfire לבין crossfireX תודה

22. Started by amir24,

מחפש בנרות עדכון של כרטיס מסך זה לWIN7. יש לי מחשב של ASUS אבל באתר שלהם אין עדכון של היצרן לכרטיס המסך ובאתר של NVIDIA העדכון הוא ישן לאללה. למישהו יש מושג איך אני משיג את עדכון?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  23. Started by weamir,

מישהו יכול לתת לי לינק מדויק באתר של LG לחלק של דרייברים למסכים (אפשר ללכת שם לאיבוד)

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. Started by SOLIDUS SNAKE,

שאלתי אולי בסיסית אך בעצם נוגעת ללוחת ישנים יותר וטיב העבודה שלהם מול כרטיס חדש יותר

• 1 תגובה
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.