עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. -כותרת- GTX260 SP192 מתוצרת אינויז'ן יסתדר בCF עם GTX260 SP216 מתוצרת חברות שונות ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by omri_ro,

התקנתי לאחותי SIMS2 על המחשב שהמפרט שלו כדלקמן: P3 800MHZ 256MB SDRAM והשו"ס:[glow=red,2,300] ATI RAGE128 עם 8MB זיכרון[/glow] וזה עובד אבל ברוורס (מעניין למה באמת) ;D אוקצור הגיע זמן להחליף את הזקן ואין לי כ"כ מושג מה לקנות לכן אני פונה למועצת חכמי הפורום שימליצו התקציב 700+/- ורצוי גם משהו שלא יתישן מהר מידי

3. Started by The Ripper,

יש סיבה להעדיף אחד על השני? הבדלים בOC או ברעש של המאוורר? המחירים לשניהם זהים- XFX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15449 Leadtek http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2113 הריפר.

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by FatherBoard,

wassup? אז ככה, אתמול שמתי את ה-FX5900 ALBATRON על מחשב אחר, בשביל לבדוק משהו. מה שמוזר, זה שבהגדרות של הכרטיס, כתוב שהוא עובד ב-PCI mode במקום ב-8X כמו שהיה כתוב במחשב הקודם. הלוח הזה תומך ב-8X (לוח של ASROCK או משהו כזה [דגם P4i45GV R5.0]), ובביוס מוגדר לו שהתצוגה הראשית היא ה-AGI. אז למה זה עושה לי את ה-PCI mode הזה?? איזה הגדרה בביוס פספסתי אם זה בכלל זה?? עוד דבר, אני כרגע עם הדרייברים שהגיעו עם הכרטיס (53.33), ומשום מה, כל פעם שאני נכנס להגדרות של הכרטיס, רק נכנס, לא נוגע בכלום, אז כל הטקסט של המסך מתחיל להופיע עם צל לבן מטושטש... וזה לא רק במחשב הזה. אני לא משנה דרייברים, כי כבר פעמיים שניסיתי להתקין את הדרייברים העדכניים של Nvidia אז זה גרם לווינדוס להפסיק לע…

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by shtrodel,

לדוגמא משחק במסך אחד ובשני מפה וכו'.... האם צריך תמיכה מיוחדת במשחק עצמו? ואם כן איזה משחקים שאתם יודעים תומכים בזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by Delux,

קיבלתי כרטיס מסך וקיבלתי איתה אבקה מה הדבר הזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, המחשב אשר משמש אותי לעבודת המעבדה ועיבוד הנתונים הוא מחשב מותג HP Compaq Elite 8300 MT (מעבד i7-3770 ו8 ג'יגה ראם). בעבודתי, אני לאחרונה מתעסק עם אותות דיגיטליים המורכבים מסדר גודל של 8^10~ נקודות דגימה לרישום. (רישומים אלקטרופיזיולוגיים באורך של שעה\שעתיים הנדגמים בתדר דגימה של 20KHz). המחשב מתקשה מאוד ליצור גרפים בmatlab של סיגנלים כאלו (ואף נתקע) ולבצע FFT לוקח נצח. אשמח להמלצה על כרטיס מסך אשר יסייע לביצוע החישובים הללו. אציין כי את מרבית הגרפים אני אצור עבור קטעי זמן הנעים בין חלקי שניות ועד דקות בודדות, אך פורייה, קונבולוציות ועיבוד נתונים נוסף ייעשה על כל הסיגנל (גם אם במקטעים..) (את הזיכרון אני כנראה גם ארחיב ל-16 גיגה, והכרטיס (במידה ו..) ירכש מחנו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Splashy,

שלום, קניתי לפני מספר חודשים מסך 19" של DAEWOO באופיס דיפו מדגם L950D. יש לי בעיה מוזרה במסך, רואים פסים כאלה בחלק מהמסך, מבחינים בזה בעיקר כשהרקע אפור אבל גם ברקע של שולחן העבודה רואים את זה. בזמנו אופיס דיפו נתנו לי דף עם הטלפון של היבואן, הם כתבו שהיבואן הוא רונלייט מערכות. האם זה אכן היבואן? לא ראיתי שום אזכור ל-DAEWOO באתר שלהם. אם זה לא היבואן, מי היבואן? אודה לתשובה.

9. Started by metis,

היי, יש ל כרטיס מסך של Sapphire - Radeon 9800 שנקנה לפני יותר משנה. לא מזמן נדפק לכרטיס המאוורר, אז הלכתי ל-KSP והם החליפו לי מאוורר (לא קניתי מהם את הכרטיס). הכרטיס עושה לי המון בעיות עכשיו, לא משנה באיזה משחק אני משחק - אחרי פרק זמן רנדומלי המחשב פשוט קורס. כל פעם. כנראה שמשהו נדפק בכרטיס עצמו (כי המאוורר עובד עכשיו) ואני לא יכול לתפקד במצב שהוא מקריס לי את המחשב כל הזמן. אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך APG, עד 500 ש"ח. אני יודע שזה תקציב קטן, אבל אני לא גיימר גדול, אני בסה"כ צריך תפקוד סביר. מכיוון שכל הסיפור הזה הוא בגדר "תקלה" אצלי, אז אני רוצה להחליף את הכרטיס כמה שיותר מהר, ואין לי זמן כרגע להתחיל לקרא פה מאות פוסטים של אנשים אחרים. אני אודה לכם אם אוכל פשוט לקבל המלצה.…

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by Vladgi,

אני בטוח שרבים ממכם מכירים את המסך הזה רציתי לדעת כמה ms יש לו

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by assafkm,

שלום אני רוצה לקנות את 8800GTS החדש (מבוסס G92) ולפי המחיר בארץ (כ-2000 שקלים) אני חושב ששווה יותר לקנות אותו בארה"ב או משהו בדולרים יש למישהו מושג כמה זה עולה בדולרים??? תודה למי שיתן תגובה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by ofirrjd,

היי, ה X1600PRO של SAPPHIRE ה 6600GT של LEADTEK

• 33 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by AntiSocial,

חבר שלי קונה את הכרטיס הנ"ל. יש לו מחשב די גרוע. AMD 2600+ ושני סטיקים של 256 ראם. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס. האם הוא טוב ואת חוות הדעת שלכם בקיצר... האם אפשר לעשות לו אוברקלוק ולפתוח לו צינורות? האם מומלץ וכו... אגב, מה המהירויות הליבה והזיכרונות שלו ועד איפה אפשר להגיע איתן בOC. כעיקרון, שקלתי לקנות את ה6800 אבל ראיתי באיזה פורום שאפשר עם פתיחת צינורות ואוברקלוק של 6600 להגיע לרמה של 6800. מקווה שתענו על כל השאלות, תודה מראש. =)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by avishaiar17,

ma adif?? 9800gtx http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1565 4850 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4175

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  15. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

שמעתם נכוןץ עם קירור סטוק! אחרי ה 9800 פרו המנוח שלי קניתי את 9550 128 ביט של ג'יגה בייט. העלתי אותו עם קירור סטוק[חוץ ממאוורר ישן של פנטיום 2 שהוספתי לו[לא כל כך חזק לצערי]] מ 250 לליבה ל 440! הולי שיט! הזיכרון אכזב לצערי. רק 50 מג"ה הצלחתי. הנה תמונות. unreal tournament 04-map -phobos2 1280 על 1024 הגדרות הכי גבוהות בלי פילטרים. הקטנתי אותה כדי שתכנס בעמוד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, ברשותי המפרט הבא: Turion 64 ML-28 1.6@2.2 2GB RAM DDR400 X1800 GTO כל השאר לא ממש משנה. בכל מקרה, אני שוקל להחליף את הכרטיס מסך ל HD3850. מה דעתכם לגבי כדאיות השדרוג? אני אישית מרגיש שאני יכול להוציא יותר מהמחשב הזה ע"י שדרוג כרטיס מסך. לדוגמה ב THE WITCHER, אני דיי בטוח שלא המעבד מגביל אותי אלא הכרטיס מסך (קטעי המעבר ממש מקרטעים שם). כמובן שבמידה מסויימת גם המעבד מגביל אותי. שדרוג לכרטיס חלש יותר הוא דיי חסר טעם בסך הכל, הכרטיס שלי הוא סביר ואני לא אחליף בשביל כרטיס שלא מהווה שיפור משמעותי יחסית. אני מודה לעניין שהמעבד יהווה צוואר בקבוק מסויים אז אין טעם לטחון ממש את הנושא. אז כך: 1. מהי דעתכם בכלליות? 2. האם יש פה אנשים שביצעו שדרוג דומה ויכולים להעי…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

והאם יוצא משהו חזק יותר לAGP בחודשים הקרובים?

• 52 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. בוקר טוב יצא הדרייבר החדש לכרטיסים של ATI איך אני מתקין אותו? מוחק את הישן או מתקין אותו על הישן? תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  19. בס"ד איזה כדאי ושי'הי'ה כולל חיבור לטלוזי'ה לא vivo תודה רבה ופורים שמח

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, קיבלתי כרטיס מסך חדש MSI GeForce 4 Ti 4200 128 ddr שיפור אדיר לעומת הוודוו המזדקן שלי ואחת האפשרויות שהייתה בו היא שידור מהטלוויזיה ולטלוויזיה. קיבלתי מין ממיר כזה מכניסת ווידאו כזאת (שנראת כמו כניסת PS2 של מקלדת/עכבר) לכניסות ויציאות של בננות. עכשיו, ניסיתי לשדר לטלווזיה ע"י חיבור הממיר לכרטיס ולטלוויזיה ומיותר לציין שלא הצלחתי. בנוסף, ניסיתי לצפות במחשבי ווידאו ע"י חיבור הווידאו לכרטיס וגם זה, לאחר שציפיתי שבמטה קסם תהפך התמונה למה שהוודיאו משדר, לא עבד. הבנתי שצריך תוכנה/דרייברים מיוחדים והורדתי מלא ג'אנקים למחשב, דבר שאני די שונא. אתם יכולים להסביר לי בבקשה איך ניתן לשדר לטלוויזיה ולראות טלוויזיה על המחשב, איזו תוכנה אני צריך וכו'? תודה רבה, דן כספי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Opptical,

שלום, כרטיס המסך במחשב של אחי נהרס, ואני מעוניין לרכוש כרטיס זמני לגיימינג עד 500-600 ש"ח, אין צורך במשהו מפוצץ... זה המפרט: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Lynnfield 45nm Technology ‎4.00GB Dual-Channel DDR3 Gigabyte Technology Co., Ltd. P55M-UD2 (Socket 1156) ספק הכוח אמור להספיק לכרטיס ברמת מחיר כזו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. כנס CES 2024 בלאס וגאס - אחרי שבועות של שמועות, הדלפות ופרטים טכניים אנחנו מקבלים את החותמת הרשמית של NVIDIA להשקת שלושה כרטיסי מסך חדשים עבור סדרת GeForce RTX 40. ריכזנו עבורכם את הפרטים על SUPER החדשיםלכתבה

23. שלום אני מעונין לרכוש את הכרטיס הזה. הוא מוצע כיד שניה. היה בשימוש כחצי שנה. נקנה בחו"ל, כך שאין עליו אחריות בארץ, המחיר המבוקש- 1000 ש"ח. מצורפת תמונה שלו. אני זקוק לכרטיס טוב, אך חושש לקנות כרטיס של ATI, כי שמעתי וקראתי דעות של משתמשים שטועני שישנן בעיות לכרטיסי ATI וחוסר תאימות בעיקר במשחקים. מבקש את חוות דעתכם, המלצה או כל דבר שיעזור לי להחליט. אני מצרף כאן את מפרט המחשב שלי כולל נתונים שונים, כך אולי תוכלו להמליץ בפני על שינויים נדרשים: תמונה כללית: Mainboard : Unspecified 939Dual-SATA2 Chipset : ULI M1695 Processor : AMD Athlon 64 X2 5200+ @ 2700 MHz Physical Memory : 4096 MB Video Card : Nvidia Corp GeForce 8600 GT Hard Disk : WDC (80 GB) Hard Disk : WDC (2…

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. מה ההבדל בין היצרנים האלה של אותו כרטיס GAINWARD 9800GTX+ 512MB DDR3 - PCX INNOVISION Geforce 9800GTX+ 512MB DDR3 OC Freezer Edition PCI-E Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe Asus nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe BFG nVIDIA GeForce 9800GTX+ OC 512MB DDR3 PCIe Palit nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  25. כיום יש לי 1080 ישן במחשב i5 ב 4.5 ג'יגה שדיי מספק אותי (משחק קצת ב Forze וצופה בווידאו), אני מרים כרגע מערכת חדשה מבוססת i7 ב 5.5 ג'יגה ומחפש כרטיס מסך משומש במחיר של עד 1000 ש"ח. יש משהו מומלץ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.