עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sPoiled,

כותרת. המערכת : E5200 P5KPL - CM 2GB 405W, תודה לעונים .

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  2. Started by _BooM_,

Connect3D vs. PowerColor HD4870 - מה עדיף מבין השניים? שחשוב מאוד זה שליטה במהירות המאוורר דרך CCC (הבנתי שה-Connect3D לא היתן לשליטה במאוורר, האם זה נכון?)

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  3. שלום, יש לי התלבטות ורציתי לשאול בעצתכם. אני מתגייס כנראה בעוד חודש (בסביבות תחילת מיוני) ורציתי להעביר את הזמן הפנוי שיש לי בלשחק... לפני חודשיים הלך לי הכרטיס מסך, nVidia FX 5500 ומאז אני עובד על הכרטיס מסך המובנה. המשחקים שיש לי הם: FEAR (הראשון), NFS UG2 ,Rome gold edition, Half life 2-Orange box, The elder scrolls Oblivion, ו Crysis (חדש, אפילו לא פתחתי אותו מהנילון). אני יודע שרובם לא ממש חדשים ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ אותם בביצועים די גבוהים (חוץ מ crysis שבטח לא יעבוד לי). הכרטיס הישן הריץ הכול אבל לפעמים באיכות כל כך נמוכה שלא שיחקתי בהם (FEAR, Oblivion,NFS). השאלה שניצבת בפניי היא האם כדאי להשקיע יותר מ-300 שקל על כרטיס ברמה די גבוהה או להישאר עם כרטיס ברמה נמו…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

היי, אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בחדר השני. מדובר בטלוויזיה CRT "שמנה" של טושיבה, דגם 29VH36G, ובכרטיס HD 3870. א. לטלוויזיה יש מחברי 21 פינים [sCART] (כשאחת מוגדרת ככניסת 21 פינים שמאפשרת חיבור SVHS אליה, לפחות לפי ספר ההוראות שצירפתי בלינק קודם) או חיבור SVHS ו-RCA מקדימה (למרות שאני מעדיף לעשות שימוש בחיבורי ה-SCART מאחורה). יש לי ממיר SCART ל-SVHS ו-RCA. אז... איך מומלץ לחבר את המחשב? ב.כרגע יש לי פה רק כבל RCA מספיק ארוך. אני מבין ש-RCA מוריד את האיכות ככל שהכבל יותר ארוך, אבל השאלה היא בכמה (מדובר באורך של 5 מטרים, ואם אני אעביר כבל קבוע לאורך הקירות, אז 10 מטרים). האם קניית כבל SVHS תעלה את האיכות משמעותית? ג. מה ההבדל בעצם בין SCART, SVHS ו-RCA? אני רואה שהמ…

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  5. לפני שבוע בערך היה לי בכרטיס מסך 1060MHZ בMEMORY CLOCK והיום רציתי לעלות ל1100 ולבדוק ב3DMARK.. אז הציון של הכ.מ עלה ב200 והמעבד ירד ב400 כמעט יש הסבר? מה עדיף? ולא להגיב תגובות כמו 50 נק' יותר או פחות ב3DMARK זה קורה כי היה לי ניקוד יציב של 9.08 בערך.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  6. תמיד הציקה לי השאלה למה מיצרות השבבים של כרטיסי המסך לא מנצלות את הפוטנציאל של הכרטיסים שהן מיצרות עד הסוף לדוגמא עד לפני חודש היה לי HD4850 שאחרי שהצמדתי לו קירור TWIN TURBO והוא החזיק 24/7 עם תוספת של 100MHZ לליבה (725MHZ TOTAL) ו120MHZ לזיכרון (1110MHZ TOTAL) ללא ארטיפקטים : השיפור הניב 1800 נק' תוספת ב3DMARK06. אז הנושא כאן הוא למה משווקות הכרטיסים לא מוכרות את הכרטיסים שלהם בסף היכולות שלהם אלא משאירות טיפה מרווח וכל מי שבא לו פשוט עושה OC ומקפיץ תביצועים. פרשן מעולם החומרה של XBITLABS טוען שזה בשביל שתמיד ישאר נשק לתחרות האינסופית של 2 הענקיות ATI VS NVIDIA, דהיינו כשהכרטיס X משוחרר לשוק עם ביצועים מסוימים, וחברה נגדית מביאה כרטיס שעדיף מבחינת כסף/ביצועים בטווח שלו,…

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  7. זה פלג של 6 פינים שמסודרים 3 ו 3 אשמח לקבל קישור תודה רבה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  8. שלום רב. יש לי מחשב עם מעבד AMD4800X2, כרטיס מסך 8600gt extreme ומארז אנטק סונטה 3 עם הספק הנלווה לו (500 וואט). המשחקים מקרטעים לי והייתי רוצה לשדרג לכרטיס מסך כגון ה gtx260, הבעיה שאני חושש שאין מקום במארז כי בידיוק מול הסלוט של הכרטיס מסך יש מאוורר 120 מילימטר וגם ככה המארז דיי קטן. האם באמת יש בעיה ככה שעדיף ללכת על 4850 למשל ? המסך שלי הוא 22 אינצ' ואני מעוניין לשחק ברזולוציה המקסימאלית שמתאפשרת עם המעבד הדיי חלש. תודה רבה.

9. שלום יש לי כרטיס מסך 7950 gt וטלויזיה סמסונג a 451 32 אינטש הבעייה שלי היא אני מחבר את הלוטיזיה עם כבל dvi- hdmi ואני רואה את המסך מחשב אבל לא את כולו לומר ההתחל קצת למעלה והחלון למעלה קצת עולה,כאילו לא כל התמונה נכנסת לפריים של הטלויזיה,שיחקתי עם כל הרזולוציות זה לא עוזר....איך מסדרים את זה שאני אראה את כל המסך???

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. Started by rotem_y,

אני לא מבין במחשבים אבל אמרו לי שכדי שמשחקים כבדים יעבדו לי טוב צריך לעשות את זה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364183.0 זה נכון ואם כן איך אני אמור לעשות את זה דברו עיברית....?!?!?!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  11. Started by sking,

אני עובד עם דרייבר 8.5 והחלטתי לשדרג - ניגש לאתר הייצרן מוריד.. ומקבל את השגיאה הבאה בהתקנה: Driver Install: the specified driver package was not installed for matching devices פתחתי את הקובץ ישר - אני רואה רשימה של כרטיסים אבל שום דבר שמזכיר את ה1950X (לא 1900 SERIES או משהו דומה) - אני מפספס משהו? נ.ב. הCATALYST נותן משהו (כדאי להתקין אותו? - בדר"כ אני לא מתקין אותו..) הסיבה לכל השדרוג היא פה -> http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402678.0 - ככה שאם יש למישהו פתרון ישיר - עדיף..

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  12. סתם טלויזיה מונפצת של infinity .. מחוברת בכבל DVI-VGA למחשב כרטיס מסך 9600 GT כשהיא הייתה מחוברת ב-SVIDEO לא היו בעיות. מאז שחיברתי את הכבל החדש, המחשב נתקע מדי פעם בלי קשר לכלום.. הוא יכול לפעול יומיים בלי כלום או לההיתקע 4 פעמים בשעה. הוא נתקע ככה בלי מסך כחול. סתם ככה וצריך לעשות ריסט דרייברים מעודכנים.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  13. Started by pelpepelpe,

ברשותי כרטיס מסך connect 3d hd4870 512 mb לאיזה גודל מסך הוא יתאים? 22 זה טוב או 20? ולמישהו יש מסך מומלחץ?? תודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  14. שווה לחכות עד לכרטיסים הבאים? שמין הסתם יהיו טובים יותר ויכללו טכנולוגיות מתקדמות. או לקנות כרטיס מהדור הנוכחי? :s05:

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. שלום, ברשותי כרטיס מסך GigaByte Nvidia 6600gt ואני מעוניין לשדרג. אני צופה המון בתכני HD בעיקר באיכות של 720 ואני רוצה להתחיל לצפות ב 1080p. ברשותי מסך Samsung T220P אשר תומך עד רזולוציה של 1920x1200 מה שאומר שאני יכול להריץ על המסך שלי 1080p. הבעייה היא שהמחשב שלי לא מסוגל להריץ בצורה חלקה את ה 1080p אך את ה 720 הוא מריץ בלי בעיות. עקב זאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך ב CUDA וככה אוכל לצפות ב 1080p בלי בעיות. ( עדיפות על Nvidia ) חשבתי על GigaByte Nvidia 9500gt אך אני בהחלט פתוח להצעות. נ.ב עד כמה גדולה החשיבות של כרטיס מסך ולאיכות הצפייה בסרטים מסוג HD ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  16. Started by shogun,

שלום לכולם, הכרטיס שלי radeon 1950 pro קצת קרס, מכיוון שהוא עדיין תחת אחריות ומכיוון שלא מייצרים אותם יותר, אני מתאר לעצמי שיהיו מוכנים להחליף לי אותו, השאלה היא מי מהכרטיסים שיש כרגע בשוק הוא ברמה של ה 1950, עדיף של חברת ATI. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  17. שלום אני מחפש את מפת הדרכים של שני החברות אם תאריכים של כרטיסים עתידים של החברות. תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  18. Started by mano_frish,

שלום רב. אני די חדש אז אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 350 ש"ח אני בד"כ משתמש במחשב בשביל לשחק משחקי אסטרטגיה או משחקי סימולציה מהסוג של SIMCITY 4, ןשידור סרטים אל מסך הטלויזיה. עם הכרטיס הנוכחי (radeon 1300x) המשחק SIMCITY רץ תקין בהתחלה וככל שהעיר גדלה כך הוא נהיה כבד יותר ובהתאמה כך הביצועים של המשחק. רציתי לדעת איזה סוג כרטיס יש לקנות בשביל סוג זה של משחקים. הבנתי שיש הבדלים בין קבוצת הפקדות של המעבדים שבכרטיס לדוגמא GFORCE לעומת RADEON. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך RADEON 2600PRO והמחשב מחובר לPHILIPS 5322. באפשרויות הרגילות יש הרבה אופציות של רזולוציה אבל אין את המדוייק של הטלוויזיה (1366x768), יש אפשרות להוסיף אותה בצורה כלשהי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  20. אני סגור לחלוטין על הכרטיס הנ"ל. רק לא יודע של איזו חברה לקחת. מדובר בהפרשמי מחירים קיצוניים... אני מתכנן לבצע OC בכרטיס מסך. נראה שלTWITECH יש חתיכת אוורור רציני. אולי בגלל זה הוא עדיף למרות הקפיצה במחיר? INNO3D: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 830 שקל TWINTECH: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1683 1185 שקל, נראה מדהים.. כמו כן, יש גם של POINT OF YOU, עם מחיר של 1000 שקל http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1458 מה אתם אומרים? להשקיע וללכת על הTWINTECH או שאין שום טעם? אני מוכן לשלם יותר, אם זה שווה. היה לי בעבר כרטיס של INNO3D והיו לו בעיות התחממות מזוויעות..

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. שלום לכולם, בהמלצת החברה פה אני קונה HD4770. בד"כ אני מכיר ואוהב מוצרי ASUS למיניהם, רק שלצערי (או שלא!) עוד לא מוכרים את הדגם שלהם בארץ, מה שהצלחתי למצוא זה רק GIGABYTE ו- SAPPHIRE שאין לי שום ניסיון איתם חוץ מזה ש- GB נשמעים לי מוכרים יותר! 1. מניסיונכם, מה עדיף ? 2. האם אפשר למצוא בארץ משהו אחר ? בכלל יהיה יתרון למשהו אחר ? ------------ -סופ"ש נעים- ------------

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  22. שלום אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש... מאז אני רואה את רוב הטקסטים באינטרנט שאני גולש(נניח YNET) עם גופן כזה מעט מעוות... צריך ממש אמנם להתקרב בשביל לראות את זה בבירור, אבל זה מפריע. חשבתי שזה בגלל ההגדרות בווינדוס, אבל זה לא. ניסיתי ושיניתי הכל. ביטלתי ClearType(באפקטים של המאפייני תצוגה בלשונית מראה), סמנתי רגיל ,סמנתי בלי כלום, הלכתי גם למתקדם וההגדרות של הביצועים סימנתי הכל ואח''כ ביטלתי הכל וגם חלק- לא עוזר אז בווינדוס זה לא. במסך אני לא מאמין שיש משהו..כי לא נגעתי הדרייבר שמותקן לכרטיס מסך 181.22. (זה GT7600 256MB 128BIT) צירפתי תמונות אבל אני לא יודע אם זה יעזור ותראו את זה כמו שאני רואה... תשימו זום על זה ותראו שימו ל…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. איך זה עובד? זה כאילו לשניהם יש זכרון כמו לנמוך יותר? או שיש מה להרוויח מזה? אני מדבר על זוג 9800GTX+, אחד עם 512 מ"ב ואחד עם גיגה, אם זה משנה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. Started by ksn1981,

שלום לכולם, היות והכרטיס חדש ולמרות הסיקורים הטובים עליו, הספקתי כבר לקרוא שיש "בינתיים" בעיית דרייבר, האם מטעמים אלה או אחרים יש העדפה לחברה מסויימת (בארץ זה רק SAPHIRE או GIGABYTE) ?? מנסיונכם האישי -אפילו עם כרטיסים אחרים- איזה חברה נחשבת לטובה יותר ?? אולי כדאי לחכות לחברה אחרת בכלל (ASUS למשל)?? אשמח לכל עזרה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  25. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס שבמיפרט והאמת שאני ממש לא מרוצה (יש לי מסך 22) בלי להכנס לפרטים. השבוע אני מוכר אותו ומעוניין לקנות כרטיס מסך חדש חזק יותר עם לפחות 1GB זיכרון. הרעיון הוא לקנות כרטיס טוב שיוכל לעבוד טוב במערך CF בעוד חצי שנה/שנה שהמחירים ירדו ויהיה צורך במשהו חזק יותר. יש לי לוח עם צי'ף סט P45. מה אתם ממליצים (260GTX לא בא בחשבון דניס) ? תודה טל.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים