כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בסכום של 1,200 שקלים מקסימום? אפשר לחרוג מממש טיפה לא אכפת לי אם זה רדאון או נוידיה מה שמומלץ. לא מעוניין לעשות OC
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יודע מאיפה אני משיג פרופילים לx1900gt?
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף לקנות? 9800pro או 5900xt? ה-5900xt יותר זול משמעותית (300 ש"ח). אבל מה ההבדל בניהם מבחינת ביצועים? מספיק קטן שכדאי להתפשר? ???
-
http://www.legionhardware.com/document.php?id=761&p=0
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת מה ההבדל בין Sapphire, Gigabyte, ASUS, HIS, XTX מבחינת הכרטיס 4850 של ATI? ראיתי את הביקורת הזאת: שמשבכת מאד את הכרטיס, אבל שם נראה שהם מסקרים דווקא את HIS, ובקטלוג של החנות TMS&FOX למשל, הכרטיס הוא של גיגהבייט, ונראה מאד מאד שונה, לא דק ועם מאוורר שנראה שונה. ( http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1484 ). רציתי לדעת אם מדובר על אותו כרטיס בהפצה שונה, ומה ההבדלים בינהם אם יש כאלה. כמו כן, האם הכרטיס הזה משתלם לקניה במחשב חדש שאני מתכוון לקנות מבחינת איכותו ותמורה למחיר, והאם הוא יחזיק זמן במשחק עם משחקים חדשים שעתידים לצאת. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני זקוק להמלצות לגבי כרטיס מסך שמתאים לעריכה. טוווח מחירים 1000-1500. עזרה מישהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אם כן איך זה עובד? יש להם גם כרטיס קול, או שמחברים להם את כרטיס הקול?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה לחבר 2 כרטיסים זהים שתומכים בSLI עם SLI Bridg אבל לפי מה שקראתי על הלוח אם שלי הוא תומך בCrossfire, השאלה שלי היא אם יש אפשרות שהחיבור 2 כרטיסים יעבוד לי? ואם אפשר להביא מאמר שמראה כך או אחרת אני אשמח תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי Hercules Radeon 8500LE 64MB ... האם ניתן ע"י עדכון ביוס להפוך אותו ל-8500 בבטחה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי! יש לי כרטיס מסך מסוג redeon r9 270x 2giga ומעבד מסוג i3 4130 3.4GHz .. רציתי לדעת האם יש באפשרותי לשפר את חויית המשחק, רק בעזרת שדרוג כרטיס מסך כאשר אמשיך עם אותו המעבד.. בעקרון המשחק שאני משחק בו לרוב הוא BattleGrounds .. במידה וזה יעזור איזה כרטיס מומלץ לשדרוג??, נזק מזערי לכיס..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים רכשת את הנייד הנ"ל. שלחתי את אבא שלי שירכוש אותו עבורי, אחרי שראיתי את המפרט שלו באתר של HP, משום מה הייתי בטוח שיגיע איתו GEFORCE GO 7200.. וקיבלתי איתו את הINTEL950 שאני רואה שדוחפים אותו לכמעט כל נייד אפשרי, הביצועים של המחשב מעולים אך אני רוצה להנות ממנו גם במשחקים שונים, השאלה היא האם ישנה אפשרות לשדרג את הכרטיס המסך? אם כן, למה מומלץ? ומהם האפשרויות שלי? תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
זה הלוח, החיבורים: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11865 1 x PCIe 2.0 x16 (single at x16) 1 x PCIe 2.0 x16 * (max. at x4 mode [black]) מתכנן מערך 2*HD6950 או 2*HD5870, השאלה אם לא תהיה ירידת ביצועיים בגלל max. at x4 mode
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אז ככה היה לי כרטיס 256 9600xt, הכרטיס התקלקל ושלחתי אותו לחנות ששלחו ליבואן, עכשיו הקטע הוא שליבואן נגמרה האספקה של הכרטיס אז הציעו לי במקום 6600 256, רציתי לשאול אם 6600 = 6600 gt? שאלה שנייה האם ההפרשי ביצועים גדולים ומה שוויו בשוק? כמו כן יש לי עוד שאלה אני משחק במשחק americas army אשר בניו על מנוע unreal 2004 ובמנוע הזה למי שיש ati נהנה "מצל" שנותן יתרון רציני בזמן המשחק... עכשיו אם אני אחליט שלא לקבל את ה- 6600 gt יש לי זכות לדרוש כרטיס תוצרת ati?
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אלו תוצאות הרינדור של הG80 בזמן אמת האישה האמיתית: :o :o :o :o :o מקור: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4455
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס ליותר עדכני(xp) לאחר מכן הרזולוציה ירדה ואין שום אפשרות להעלות אותה. האיכות ירודה גם שולחן עבודה וגם אינטרנט מה הסיבה? האים צריך לעדכן דריברים?(הכרטיס הוא מובנה בלוח). או שהוא פשוט חלש וצריך כרטיס מסך יותר חזק?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דגמים חדשים מבית Sapphire ומבית Colorful מתיימרים להיות המתקדמים והמשוכללים ביותר בקטגוריות שלהם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לי שי מסך 20 אינץ' רחב DELL 2007WFP כולם פה אומרים שכדאי 4870 רק במסכי 22 ומעלה אבל למסך שלי יש רזולוציה של מסך 22... פאנל S-IPS 1680X1050 השאלה האם המסך שלי ישתמש במלוא כוחו של ה4870... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לפני שבועיים רכשתי את הכרטיס הנ"ל. הרכישה נבעה מכך שרכשתי שבוע לפני, מסך LCD של Samaung 206BW , מסך פגז, מומלץ בחום, אף על פי שדורש הרבה חשמל, כך נראה לי, כיוון שמידי פעם מפיל לי את המחשב (אבל אני מעריך שזה כיוון שהוא מחובר לכרטיס מסך שלא מתאים לו - 64MB). הבעיה שלי היא שבעת שהתקנתי את הכרטיס החדש ואת הדרייברים שלו, לא קיבלתי את התוצאה הדרושה ולא קיבלתי אות בעת שחיברתי את ה DVI. בעצם ב Device Manager הופיעו לי שני כרטיסי מסך, החדש ו "Secondery ... ". בטיפשותי הרגעית, עשיתי Disable ל Secondery ואחרי ריסטרט, המסך לא עלה יותר, לא בחיבור ה VGA ובטח לא בחיבור ה DVI. ניסיתי להיכנס דרך ה SafeMode אך גם שם יש את אותה תופעה: אני רואה את החלק הדוסי של עליית המחשב ואז בהגיעו ל…
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני קורא בפורום די הרבה ולא פעם נתקלתי באמירה שלבקר של 128 ביט כמות של ג'יגה זכרון היא סתם גימיק.חשבתי שאולי מישהו מבעלי הידע פה יוכל לשרטט את מפת הזכרון המומלץ לכל הבקרים הקיימים.בקיצור איזה בקרים יש היום ומה הכמות של הזכרון המומלצת לכל אחד מהם.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי אותו ביין הראשונים כשהוא עוד נמכר עם הבאג בביוס שלו שהמאוורר של הגוף קירור לא מגביר את המהירות במאמץ.. איך מסדרים את זה? (נ"ב כרגע אני משתמש ב RIVA TUNER כדי להגביר אותו כל פעם לפני משחק)
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכרטיס הזה כמו לכל כרטיס, יש צורות רבות אצל חברות רבות. איזה מהכרטיסים הכי משתלם?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאלו שיתעסקו שם יש הגדרה של video memory cache mode שאצלי היא מכוונת על uc ויש שם עוד אפשרות לשים אותה על uswc שזה יותר טוב אבל זה רק אם הכרטיס תומך בזה איך אני יודע אם הכרטיס תומך בהגדרה הזאת יש לי fx5900xt gigabyte
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום , אני חדש פה ורציתי את עזרתכם. אני מתלבט בין 2 מסי LCD 17" 1. SAMSUNG 730B 2. VIEWSONIC VG712 שניהם עולים אותו הדבר בערך 1650 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
-
אני לא יודע איפה שמעתי את זה, אבל כרטיסים של NVIDIA מריצים פיזיקה ברמה יותר גבוהה מה-ATI. האם זה נכון? האם הכרטיס שברשותי (6950) גם יכול להריץ פיזיקה ברמה גבוהה? אשמח קצת לפירוט בנושא הזה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-