כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה בבחירה בין שני הכרטיסים ולמה הבחירה הזאת עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-rx-460,4707.html יחסית למחיר הכרטיס נראה טוב במבחנים. המחיר בארץ בכלל לא נראה נורא יחסית יחסית לעובדה שזה כרטיס שאפשר לוותר על גרסת ה-4GB שלו אם המטרה זה בעיקר ESPORT. 2GB: http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=1&glist=1&uin=34146&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.. 4GB: http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=1&glist=1&uin=34145&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..
-
- 22 תגובות
- 7k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי היום נייד של דל N5010 עם כרטיס מסך של Optional ATi Mobility RadeonTM HD 5470 1 GB האם משחקים יפעלו בו כמו שצריך?? משחקים כמו פיפא וורקראפט מאפיה תודה !!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג Abit AW9D-MAX ..ורציתי לדעת אם הוא יתמוך את הכרטיס מסך GeForce 240GT 512MB GV-N240D5-512I קישור ללוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775 קשיור לכרטיס מסך: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3253#sp
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי X800GTO לא עבר OC או משהו דומה. בכמה אני יכול למכור אותו יד שנייה? מפרט: מעבד: פנטיום D 930 4 מגה קאש זיכרון: 512 מגה זיכרון DDR2 553 כפול 2 HD: סמסונג 250 גיגה ספק כוח: FPS 400W 60 THA מסך: LG L1719S זהו בערך....
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה זמן בממוצע צריך לקחת לחנות או חברה להחזיר לי כרטיס מסך חדש אם אני הבתי את שלי המקולקל כבר לפני 3 שבועות.... אין איזהחוק מסויים כי אני מרגיש שמושכים אותי באף וכל הזמן אומרים אין תתקשר מחר... אני מאבד סבלנות ובסוף יתן למוכר מכות
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן לכולם. נתחיל מהדברים הכלליים יותר שאני ידבר עליהם, כרגיל בימים שאני עובד מהבית יש לי זמן לשעשועים ומצאתי משהו שאני חושב שיעניין לא מעט חברים פה. המשחק החדש נבדק באחד האתרים ונתקלתי במשהו מאוד מגניב ( לא כי NV ראשונים בבנצ'ים ) אלא בגלל שבעצם היה לנו פה כמה ויכוחים על עניין אופטימיזציה ועל עניין המגבלות של AMD ושל NV בכל מה שקשור לחומרה\דרייבר וכו' וכו' בכל מיני דיונים שונים. מה שבעצם מעניין במשחק הזה - זה שהוא עובד על DX12 במנוע האחרון של אנריל ואפשר לראות כל מיני ציטוטים מאוד מעניינים וכו'. לינק ראשי - http://www.gamersnexus.net/game-bench/2628-gears-of-war-4-gpu-benchmark-on-pc עכשיו אני שם פה ציטוט מעניין…
-
- 28 תגובות
- 7.8k צפיות
- 1 follower
-
-
פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי מחדש win 7 unlimited ועדכנתי אותו, נכנסתי לאתר של amd ואמרתי לו לזהות חומרה והוא הוריד והתקין לי את Catalyst 12.10. עדיין חסר לי משהו בגלל שהחלונות בווינדוס לא עברו למצב זכוכית ואם אני מטלטל אחד מהר הוא ינוע בקיטועין ולא בתנועה חלקה. כשאני נכנס לControl Panel\System and Security\System ולוחץ על windows experience index בשורה של graphics: desktop preformance for windows Aero אני מקבל תוצאה של אחד אז אני מניח שזה מה שחסר לי... הבעיה - אין לי מושג מה זה ומה אני צריך לעדכן בשביל זה. בפעמים הקודמות שהתקנתי וינדוס אחרי שהתקנתי Catalyst זה עלה לי אוטומטית
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
על כמה אני צריך לשים את הגדרות בהpowerstrip בשביל שיהיו לי ביצועים כמו הראידון 9800 פרו ?! העם אפשר להופך את ראידון 9700 פרו ספייא לה 9800 ?! פרו כמאו אותו דבר?! ???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים תקשיבו, יש לי דודים בחו"ל (לא יודע בדיוק באיזו ארץ ומדינה, אני ידבר איתם בלילה ואני יכתוב) אז בקיצר הם באים לארץ בעוד איזה שבועיים אולי פחות, ואני בקשר איתם תמיד ושאלתי אותם אם הם יכולים לקנות לי כרטיס מסך ואני ישלם להם פה בארץ כבר, אז הם הסכימו ואני צריך מכם פה באנשים בפורום עזרה לגבי כרטיס באפיק AGP8X במחיר של בערך 300 דולרים, אני חשבתי יותר לכיוון של 6600GT או 6800GT אז אני צריך בבקשה שתביאו לי את השם של החברות הכי טובות בביצועים של שתי הכרטיסים האלו (כמו ג'יג'ה ביט, MSI וכו'). אנשים לא להגיד לי קח של לידיטק או MSI אני רוצה ביקורות ורק את החברה הטובה ביותר. תודה רבה לכולם על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע v9950 asus ואין לי את המצב של "העתק מדויק" על שני מסכים ב nview. מה מקור הבעיה ואם אפשר לפתור אותה?? בבקשה חייב עזרה!!!!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רכשתי את ה x1900gt ואני רוצה לדעת עם יש הבדל גדול ביניהם או הבדל כולשהו עם תוכלו להסביר תודה???????
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
קניתי רמקולים עם סאב ונאמר בהוראות להרחיק את הסאב מהמסך. רציתי לדעת עם זה פוגע גם במסכי LCD?
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס readon 9250 256mb shappire אתמול והמוכר אמר לי שזה כרטיס ממש ממש חזק...זה נכון או שלהחליף אותו...(אני עדיין יכול)
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי ראיתי את הכרטיס הזה בפנדה GIL FORSA 6200 128MB 128BIT AGP http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10417 וקראתי שניתן לפתוח את כרטיסי ה6200 ל6600 כי הם בעלי אותה ליבה האם באמת ניתן לפתוח את הכרטיס הספציפי הזה? מישהו ניסה? והאם כדאי לקנות אותו? תודה על עזרתכם...
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כבל מאריך למסך (כבל רגיל, VGA) באורך של 1.5-2 מטר. האם באורך כזה צריך לקנות כבל מסוכך, או שכבל רגיל יספיק וישמור על איכות תמונה טובה?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים, לאחרונה אני וחבר טוב דיברנו על כרטיסי מסך ומשם עלה ויכוח. איזה כרטיס יותר חזק במשחק מסוים - למשל BF1. בדיקה טובה תהיה לקחת מחשב מסוים שאף רכיב בו לא מהווה צוואר בקבוק ואז להחליף רק את כרטיסי המסך ולהריץ פעם אחת BF1 עם GTX 480 ופעם שניה עם GTX 1070. כמובן שאין לנו דרך לעשות את הניסוי הזה ולכן רציתי לשמוע מה דעתכם ? לצורך העניין במקום לשאול איזה כרטיס "חזק יותר" אני אגדיר את השאלה בצורה הבאה: א. איזה כרטיס יצליח להגיע בהגדרות הכי גבוהות ב BF1 ל 60 FPS ? ב. במידה ושניהם מסוגלים לעשות את א' אז מי מסוגל לייצר יותר FPS בהגדרות הכי גבוהות (ע"י ביטול v-sync) ? מה אתם חושבים ? אשמח לקבל תשובה מנומקת ממומחי הפורום הייתי רוצה להפנו…
-
- 13 תגובות
- 4.8k צפיות
- 3 followers
-
-
מטרה: משחקים חשוב לציין שיש לי מסך 17'' 1280X1024 רזולוציה מקסימלית. אני מצליח להריץ את רוב המשחקים היום עם המערכת שלי אבל על הגדרות די בינוניות ברזולוציה זו, שלא לדבר על AA ועל AF גבוהים. ואני עומד על FPS גבוליים למשחק 20-30. השאלה אם אני אקנה כרטיס מסך כמו 4770 יתן לי איזה שיפור, או שהמערכת שלי כה ישנה שהיא תגביל כבר כל כרטיס חדש שאקנה. חשוב לציין שאין לי כסף כרגע להחליף את כל המערכת. רק תיקון קטן למחשב שלי יש ספק Chieftech 550W ולא ספק ג'נרי כמו שרשמתי, כך שאין לי בעיה לקנות כרטיס שדורש הרבה עוצמה. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
קראתי שכיום נמכרת טלוויזיה כזאת בגודל 55 אינץ' ביפן אומרים שרוצים לעשות מסכים כאלה למחשב ב2007 למישהו יש מידע נוסף?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בס"ד יש לי שאלה בתקציב של עד 1000 שקל מהחנות ksp איזה כרטיס מסך הכי טוב להביא ? תודה רבה לעזורים ושבוע טוב אמרו לי בפורום אחר ש gtx 460 בוא הכרטיס הכי משתלם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD ואני חושב לקנות SAMSUNG SyncMaster 730B 8ms ב1700 ויש לי כמה שאלות אני רוצה לדעת אם המסך LCD יפעל טוב עם משחקי מחשב אני צריך מסך למשחקים ולסרטים איזה מסך אתם הייתם ממליצים לי לקנות ושל איזה חברה כי אני לא יודע כלום בנושא הזה תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שאלתי בחנות לגבי מחיר של כרטיס מסך ואמרו לי תחכה לשבוע הבא יהיה ירידת מחירים.. אפשר לדעת למה ובכמה?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט של המחשב שלי הוא לוח GIGABYTE 945GCMX זכרונות KINGSTON 4G 667MHZ מעבד E8400 ספק כוח Enermax MODU82+ 425W Retail יש לי חיבור PCI-E גירסה 1.0 נראה לי (פשוט לא רשום 2.0 )וכרטיס מסך יש לי של ספיר X1950 PRO 512MB 256BIT ומשחקים רצים יפה אבל אני רוצה משהו יותר חזק שיתאים למפרט ויתן לי שיפור משמעותי ממה שיש היום על מה אתם ממליצים? אין בעיה של תקציב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: חבר עם מעבד I7 זיכרון של 6GB וכרטיס מסך SAPPHIRE 4870 1GB מארז וספק שעומדים בכל החומרה.(SEASONIC 600W) אם הוא משחק במשחק COD 4 עם מסך 3:4 19 אז אין בעיות וממש רואים סבבה. אם הוא משנה למסך המקורי שלו סמסונג 24 כשהוא מרים נניח נשק לשמיים, הם נהיים שחורים. חשוב להדגיש שבמסך הסמסונג הקטן אין את הבעיה ורק כשמחליפים מסך (זה המקורי שהיה מותקן) יש את הבעיה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי 4870 עם הדרייברים האחרונים. פשוט כל כמה זמן המסך מחשב שלי פתאום ניהיה כהה אבל המחשב לא נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך עובד בפול עצמה וכלום לא קורה למרות שחיכיתי. מה זה בדיוק ?
-
- 6 תגובות
- 516 צפיות
-