כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש למחשב שלי, מעוניין להריץ משחקים חדשים שיוצאים על הגדרות גבוהות ככל שניתן עם המפרט הבא: i5-3470 3.5ghz 16GB RAM ASrock B75M Enermax 550W כרגע יש לי 660GTX שכבר לא עושה את העבודה רזולוציה 1680X1050 התקציב גמיש - 1500+- (מעדיף לחסוך כמה שאפשר)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש לו BATTLEFIELD 3 אבל הכרטיס שלו הוא nvidia 430 gt והוא רוצה לקנות אחד חדש אבל ההורים שלו לא מסכימים לו. לכן הוא צריך טיעונים מספיק טובים למה להחליף ולאיזה כרטיס התקציב הוא 700 ואפשר חריגה עד 100 ש"ח אם זה שווה. בתודה מראש רואי גילת ועידן אורן
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לאחרונה התחילו תופעות מעצבנות במחשב כמו שאני פותח אותו והווינדאוז נפתח ברזולוציה מינמלית של פעם כאילו לא מותקן דרייבר של כרטיס מסך, מדי פעם לסירוגין גם מופיע המסך הכחול הזה, עדכנתי דרייברים, פירמטתי את המחשב, אך התופעות חוזרות ועושה הרושם שהכרטיס מסך התעייף. בכל מקרה מדובר במחשב קצת ישן, לא יודע איזה מהכרטיסים החדשים מתאים אליו הכרטיס מסך המדובר הוא: Gigabyte Geforce 9600GT 512MB GDDR3 הדגם המדוייק הוא: GV-NX96T512HP הלוח אם שיש לי: Gigabyte GA-P35-DS3L השימוש שלי בכרטיס המסך הוא בעיקר צפייה בסרטי HD בטלויזיה, לא משחקים ולא כלום, אין צורך בכרטיס מסך יקר ומפוצץ. חשוב שיהיה יציאת DVI פעמיים או אחד DVI ואחד HDMI תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הכרטיס הנוכחי GTS 250 עושה הרבה בעיות (אני מנחש שהוא הגורם פה..) צריך כרטיס של 600-900 שקל, עדיף כמה שיותר זול למשחקים, חלקם כבדים חלקם לא (לא עולה לי לראש שמות) שיהיה טוב למשחקים לא סתם משהו דרדלה.. אני יודע שהתקציב לא בעדי אבל זה מה שיש * אם יש התלבטות בין NVIDIA ל- AMD והכרטיס זהה מבחינת ביצועים, ואמינות, עדיף את ה- AMD כי מקבלים משחקים בחינם אבל תרשמו גם את הכרטיס של NVIDIA
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
אני חייב כרטיס מסך חדש.... יש לי בשביל זה 1000 שקל.... וחשוב שהכרטיס יהיה חזה למשחקי FPS.... הכרטיס הנוכחי שלי redon x800 gto 256MB של sapphire
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע nvidia 6100 דרך הלוח אם. אני מחפש כרטיס מסך שיהיו לו 2 יציאות של DVI. הכרטיס לא ישמש למשחקים אז הוא לא צריך להיות חזק או משו. הבעיה שיש לי ספק כוח ג'נרי של 500 וואט ופה אני צריך עזרה כי הבנתי שכרטיס מסך חזק מדי יצרוך יותר מדי חשמל ואז יהיו לי בעיות. פה אני צריך אותכם. כרטיס מסך בעל צריכת חשמל נמוכה יחסית עם חיבור לשני מסכים DVI. תודה. זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-M61SME-S2L v2 נ.ב. עדיפות לnvidia סתם העדפה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום אנשים הכרטיב לא מיועד למשחקים בכלל חשוב שאוכל להריץ סרטים ב איכות DVD על טלויזיה ובמקביל לעבוד ברזולוציה שונה על המסך של המחשב. כרגע שניהם אנאלוגיים אבל מעונין בכרטיב שיתמוך גם ב- DVI לשמוע עתידי בטליויזית LCD תקציב 400-500ש"ח אבל כמובן שאם יש כרטיס זול ב הרבה שיעשה את העבודה הנ"ל אשמח, שוב אין לי ענין במשחקים. אגב, האם כרטיב טלויויזה יעשה את העבודה הזו? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שנע עד 1200 שקל. כרטיס מסך טוב שיתמוך במשחקים החדשים ב- shader ברמה גבוהה ואף יותר, בלי איטיות ובלי באגים( הכוונה בלי התקנות רבות של דרייברים וכו') אלה הנתונים שלי: Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) ( לא משהו בכלל, צריך חזק יותר) Monitor Samsung SyncMaster 931C/MagicSyncMaster CX930B (Digital) [19" LCD] (HVBLC28048) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Operating System Microsoft Windows XP Professiona…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אני צריך את העזרה שלכם בבחירת כרטיס מסך טוב ולא יקר עבור מפרט קיים שקצת ישן כבר , אם אפשר לקרוא לו כך . המפרט הוא : (הדברים החשובים) לוח אם - Asus P5E מעבד - Q6600 ספק כוח - Antec 500Watt וזכרון זה לא חשוב , כי אם צריך עוד אז אני כבר אוסיף לבד כמה שצריך . השימושים של הכרטיס : שיריץ משחקים עכשויים ועתידיים כבדים ככל האפשר בתקציב (בהמשך) , שיהיה כרטיס טוב ואמין , רצוי הרצת משחקים על הגדרות גראפיקה גבוהות ככל הניתן . המסך שאיתו עובד המחשב , רץ ברזולוציה מקסימאלית של 1200X1600 . התקציב הוא 500 עד 600 ש''ח , רצוי לא לחרוג אלא אם כן ואין ברירה וחייבים כרטיס יותר חזק שעולה קצת יותר מהתקציב . יש לי העדפה לכרטיסי ה-AMD , אבל , אם באותו המחיר ישנו כרט…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום , הקירור של הכרטיס מסך שלי נדפק , אז החלטתי שאני רוצה להשקיע על כרטיס מסך חדש יש לי PCI אקספרס , איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות עד ה 350 שקל בערך שיחזיק לי ממש טוב משחקים כמו פרו סטריט , קארבון , פרו איולושן ה08 וכו'......מבחינת גרפיקה שיהיה בגרפיקה יפה ומבחיינת מהירות שהמשחק מגיב שלא יהיה בכלל תקיעות !!! בתודה , אור
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מחשב לקולנוע ביתי , אך כל מה שחסר לי זה כרטיס מסך בעל יציאה ל טלויזיה. הוא לא צריך להיות חזק , מה שחשוב זה הגודל שלו , בגלל הצורך במארז כמה שיותר קטן (דק) הכרטיס לא צריך לבלות לגובה. וגם שיהיה זול. ;D
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
אני מתכוון בעוד איזה חודש לקנות מעבד A64 S939 ולוח אם אנפורס4 שלצערי הרב תומך רק ב PCIE אז ברצוני לדעת איזה כרטיס כדי לקנת עכשיו או בעוד איזה שבועיים עד חודש שיהיה ל PCIE ועדיף ATI וגם שיהיה חזק יותר מ9800PRO. נ.ב כמון בתקציב ריאלי עד 2000 שקל עדיף פחות. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיחליף את ה-X1950 Pro שיש לי כרגע (עושה לי בעיות בזמן האחרון). המסך הוא 19' והרזולוציה היא 1280X1024. עדיף של nVidia. לא מעוניין ב-OC ולא חובה להריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות, אבל שכן ידע להתמודד עם משחקים חדשים. תודה מראש לעונים.
-
- 15 תגובות
- 975 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי משתלם לקנות לAGP עם מעבד 2.8.... 1GB RAM ....???כדי שריץ משחקים טוב????
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך +VIVO +DVI + TVO-OUT לא למשחקים, מצידי שלא יהיו לו ביצועי משחקים בכלל רק שיפעיל בצורה מהירה את פוטושופ CS2 ושיהיה בעל איכות VIVO טובה, למטרת העברת קלטות VHS ל-DVD וכמובן...מחיר הכי זול שאפשר תודה
-
- 13 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מפרט המחשב: Intel 41G Chipset CPU: E7500 זיכרון אני מאמין 2GB אינני זוכר היטב הארד דיסק לא חשוב. מסך: FULL-HD 32" של SAMSUNG (טלוויזיה) מה דרוש מהכרטיס מסך? להריץ סרטים BLUERAY על רזולוציית מסך 1920X1080 (FULLHD), כן זה הכל. כרגע המחשב מצוייד בכרטיס מסך built-in שבא עם הציפסט (X4500 INTEL) שתבינו את חומרת המצב (ושהצליחו להתמודד איתו עד כה אבל התקיעות מעצבנות). אז אני צריך בסה"כ שהכרטיס מסך יעבוד עם מסך 32" ברזולוציית FULL-HD בחיבור HDMI (אפילו אם זה DVI-HDMI) ושיריץ סרטים חלק בלי תקיעות ברזולוציה הנ"ל. לא מחשב למשחקים. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך לגיימינג להרצת אימולטורים ורומים של ארקייד וקונסולות משנות ה 80 ועד לאימולציית פיאס3 ואקסבוקס 360 (כולל) בצורה חלקה בהגדרות ושיפורי גרפיקה מקסימליים שאימולטורים מאפשרים והכל בתוך Frontend. אשמח שיוכל להריץ בצורה טובה גם משחקים עכשוויים ושלא יהיה רועש. תקציב: 1500 ש"ח אבל גמיש. שווה להזמין מחו"ל? עדיף מהארץ? אוטוטו Black Friday. הבנתי ממישהו שהכרטיסים של Nvidia עדיפים מכיוון שהם תומכים יותר טוב ב OpenGL. מפרט המחשב שלי: CPU Intel Core i7 2600K @ 3.40GHz 33 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM 32.0GB Dual-Channel DDR3 @ 802MHz (11-11-11-28) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P8Z68-V (LGA1155) 30 °C Graphics …
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא כ"כ יודע להגיד מה המפרט שלי חוץ ממה שיש ב-dxdiag, אז אני מתנצל מראש אם משהו חסר. בכל אופן: Intel Core2 CPU 6600 @ 2.40 GHz 2GB RAM NVIDIA GeForce 8800 GTS 320mb Creative SB X-fi וכונן הארד דרייב של 240gig אני יודע שזה לא בדיוק מפורט להחריד, אבל אני אשמח אם בכל זאת יהיה אפשר לדלות מזה מספיק פרטים בשביל לענות לשאלה שלי. אני כרגע משחק SC2 ויש לי קצת בעיה עם ה-FPS ברגע שיש יותר מדי יחידות ובניינים על המפה, ובמיוחד כשיש קרב גדול. כשאני אומר "קצת בעיה עם ה-fps" אני בעצם מתכוון ל-"ה-FPS שלי יורד ל-0 ואני מפסיק להיות מסוגל לשחק". התחלתי לשקול ברצינות לקנות כ"מ חדש, אבל לפני שאני משקיע כסף בזה, רציתי לדעת אם לדעתכם יש טעם להחליף רק כרטיס מסך בהתחשב בשאר ה-specs של המחשב, א…
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי טוב אפשר להוציא בסכום הזה? זה לחבר שלי.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב עם לוח אם של אינטל G45 ומעבד E7500 למרות שיש אפשרות לחבר את הLCD ללוח אם (מגיע עם HDMI וDVI) ברצוני לקנות כרטיס מסך נפרד עם יציאות DVI וHDMI. הצורך הוא רק לצפיה בסרטים 1080P. התקציב הוא עד 300 שח אני רוצה כרטיס שקט (אני לא חושב שהמארז מספיק מאוורר לכרטיס פסיבי אבל אני לא מבין בזה מספיק) מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי, לאח שלי יש מחשב די ישן עם יציאת AGP לכרטיסי מסך, הכרטיס מסך התקלקל לו ואין לאמא שלי כסף לקנות לו מחשב חדש אז חשבתי לקנות לו רק כרטיס מסך, אפשר בבקשה המלצות לכרטיס מסך טוב למשחקים שיכול להיות טוב בשבילו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך ללוח agp בתקציב של 1000 ש"ח + מוכן לעלות עוד קצת בתקציב משהו כמו 200 יותר גג.. תודה מראש לכל העוזרים.. אגב המחשב שלי: k8v-se deluxe 512mb twinmos cl 2.5 3000+ s754 מחשב נחמד רק צריך כרטיס טוב.. (הכרטיס בשימוש כרגע הוא ג'יפה FX 5200 כרטיס מסרח)
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-