עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, הזמנתי מחשב עם הכרטיס הסמך הזה,ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה. ראיתי שהוא יותר קטן מרוב הכרטיסים של ה4080 סופר וגם הקירור יותר קטן. השאלה שלי פה היא אם שווה להזמין כרטיס כמו Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER Gaming OC או אפילו Gigabyte Aorus GeForce RTX 4080 SUPER Master בגלל הקירור שלהם לא רוצה לעשות להם OC או משהו בסגנון אבל מעניין אותי לדעת עם הקירור של הWINDFORCE מספיק לשימוש קר ושקט למחשב ליום יום תודה לעוזרים

2. Started by iveco,

יש ליד הבית שלי חנות שמוכרת GTX 1050TI 4GB ב 291 שקל זה יקר נורא נכון ? זה כרטיס משנת 2016 אם אני לא טועה , בעלי אקספרס מוכרים RX 570-580 באותו מחיר חדש . הכרטיס הזה עוד מסוגל להריץ משחקים חדשים ? אם הוא היה עולה 150 שקל הייתי קונה אותו המחיר פי 2 מהמחיר האמיתי שלו .

3. Started by phenomenal,

יש לי מסך של FLATRON 17 אינץ, דק . עכשיו השאלה שלי על איזה מהכרטיסי מסך ללכת: HD3850 - 512MB או HD3850 256MB . בבקשה תענו דחוף אני עוד רוצה ללכת לקנות את הכרטיס היום

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  4. יש לי HD4850 ואת הזיכרונות הבאתי ל 2600 והסטוק זה 1986 . מה זה מביא?אני לא מרגיש כזה הבדל.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  5. Started by Men7a,

שלום , קניתי לפני חצי שנה מחשב , אך לא קניתי כרטיס מסך עדיין. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עכשיו בשביל משחקים החדשים שיצאו. אחד הסיבות שעדיין לא רכשתי אחד זה בגלל כל עניין ה DIRECTX 12 אם אני קונה כרטיס מסך עכשיו , ברגע שיצא ה DIRECTX 12 , הכרטיס מסך יתמוך בזה? אני לא כל כך מבין בנושא.. מבחינת תקציב ,אני יכול להשקיע באזור ה2500+- במידת הצורך. תודה רבה! המפרט שלי הוא: [TABLE=class: grid, width: 316, align: right] [TR] [TD=align: right]שם המוצר[/TD] [TD]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right] Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: l…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. כמובן שx8 יותר מהיר מx4 אבל האם זה מורגש ממש? מישהו יכול להסביר על ההבדלים?

7. כמו החוט של העכבר שמתמונה הזאת למשל...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Timewalker,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש (ומחכה לקונרו כמו כולם...) במסגרת הרכישה אני מתכנן לקנות Radeon 1900xt (אולי xtx) רציתי לדעת האם שווה לחכות ליציאה של RD600 בשביל ירידת המחירים.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  9. שלום אני בונה מפרט לחבר למשחקים , רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ בתקציב של עד 1600 ש"ח . שאר החלקים הם: Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Gold 4GB 5-5-5-18 OCZ2G8004GK תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  10. מדובר במסך CRT ישן שמחובר אליו כבל ובקצה שלו חיבור VGA אני רוצה לחבר את המסך הזה לכרטיס בעל חיבור DVI . האם מתאם פשוט של כמה שקלים שישב על הכרטיס מסך יספיק? תודה.

11. Started by SABONIS,

שלום לכולם. ראשית המפרט של המחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 1.5 ג'יגה, לוח אם INTEL D845PESV, זיכרון סטיק של 256 ואחד של 512, אחד של קינגסטון ואחד של חברה כלשהי, DDR2100, כרטיס מסך ATI רדאון 9800SE 128 מגה בייט, 256 ביט, כרטיס קול קריאטיב SB 5.1, הארד דיסק אחד של 30 ג'יגה של מקסטור ושני 40 ג'יגה של WD. במצב שאני פותח משחק כלשהו, ולא משנה איזה, אפילו אם זה NBA07, או סתם LFS, המשחק פשוט נתקע. הוא עולה והכל, ואז לאחר חצי דקה אולי דקה הסאונד מתחיל לחזור על עצמו בלופ, והמסך נתקע, ואז לאחר כמה שניות המסך נהיה שחור והמשחק כאילו רץ ברקע אבל אני לא רואה כלום. כמובן שאחרי זה אני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט. אני כבר מיואש לחלוטין. פירקתי את הכרטיס וחידשתי את המשחה הטרמית שעליו, ובנוסף מכוון…

12. נהרס לי כרטיס מסך ואני מחפש כרטיס עד 800 שקל!! אני לא משחק הרבה כל כך במחשב אבל על מה שחשבתי בינתיים זה x800 gto palit רציתי 6800 gs אבל אין במללאי.. 7600 gs גם חושב לקנות.. עקרונית מה הכי כדאי לקנות ב800 שקל .??

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  13. שיהיה או 17 אינץ' או 19 אינץ'. שיהיה 8ms. יאללה תפיציצו....

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  14. Started by huber,

נו, אז מסתבר שלא חייבים specialized RT Cores בשביל להריץ Ray tracing. יאופשר אפילו בכרטיסי PASCAL בכל כרטיס מעל 1660 (1700, 1800 וכו). יגיע בעידכון דרייבר הבא ויאופשר ע"י הפעלה ידנית של האופציה בדרייברים:

15. Started by shablull,

שלום , ברצוני לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי למחשב , יש לי כרטיס מסך עם כניסת VIVO של ASUS , אני רוצה לדגום את השידור של הממיר למחשב , עם איזה תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לראות את מה שמשדר הממיר ולהקליט אותו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  16. Started by ybdltd,

מעוניין בטובה גדולה.. קניתי 6800GS רגיל של LEADTEK ןאני מעוניין לעשות פלאש הבעיה היא שאני לא מוצא שום ביוס של האקסטרים בשום מקום באינטרנט אם משיהו יכול לעשות לי טובה ולהעלות לי את הביוס שלו אני אהיה אסיר תודה עד יומי האחרון... תודה יאיר

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  17. מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. אני לא מבין בחברות סתם מתעניין...

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  19. Started by NewRig,

אילו אתרים מבצעים ביקורות למסכי LCD, חוץ מאתר חומרה "רגילים" (Anandtech,Toms) ? יש עדיפות לאתרים ספציפיים ?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  20. האם יכולה להיות התנגשות בין כרטיס AGPx8 וכרטיס PCI שאחד מהם מבוסס nVIDIA והשני מבוסס ATI? (כל אחד למסך אחר) תודה לעונים ולמתעניינים.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  21. האם XP מכיר אותם? או שסגרו את הייצר שלהם וזהו?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  22. כרטיס מסך חזק, שיממש את האופצייה הנוכחית עד כדי את האופצייה הבאה של שדרוג המסך שהוא כרגע 19 דק , ובעתיד כמובן ישודרג ל-22 כנראה. כרטיסי מסך מאתר החנות : www.rsm.co.il הכי זול שמצאתי והוא HD4850 הוא של PALIT ועולה סה"כ 796 ש"ח. איך הוא לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. Started by LastForOne,

שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש... ככל הנראה מבוסס מעבד Q6600... אני צריך כרטיס מסך בתקציב מוגבל בסביבות 300 - 500 [אני מתכנן שהמחשב שלי לא יחרוג מה4000 לא כולל מסך] רוב הזמן אני לא משחק במשחקים... ועד שאני משחק זה רק פעם ב... אני משתמש בתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ... על איזה כרטיס תוכלו להמליץ לי?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  24. שלום לכולם, רכשתי לאחרונה כרטיס מסך והתגלתה "בעיה" מהרגע הראשון. בעת עליית המחשב, בדר"כ זכור לי שיש מסך שחור ובו רשום דגם כרטיס המסך. מה שקורה עכשיו זה שיש סוג של מסך כחול, עם מלא משבצות ( ארטיפקטים? ). הכרטיס עצמו עובד בסדר גמור במשך היום ואף פעם לא הציג בעיה ( גם בבדיקה עם 3DMARK ), האם אפשר להיות רגוע בנוגע לכך? אם צריך צילום אני אנסה להעלות בערב.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. היה לי כבל שבצד אחד שלו היה חיבור שדומה לS-VIDEO (אבל הוא לא S-VIDEO) והתחבר לכרטיס המסך שלי (RADEON 9800PRO אם זה משנה), ושממנו יצאו שני חיבורים - S-VIDEO וRCA. איבדתי את הכבל ואני מחפש אחד חדש. מישהו יודע איך הוא נקרא ואיפה אפשר למצוא אותו?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.