כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
טוב רציתי לקנות Radeon 9500Pro אבל התקציב שלי קוצץ קצת.. אז מה הכרטיס ששווה לי לקנות אחריו? הכרטיס הנוכחי לא סוחב בשקל
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלה: <http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2162&scat=220&tcat=24> <http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2174&scat=220&tcat=24> בבקשה תגידו לי מה לקחת אבל רק מי שמבין.. זה חשוב לי תודה אה ואני לוקח את זה בעיקר למשחקים.. אם זה יעזור לכם לבחור..
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך 4870 ורציתי לדעת אם בגלל שיצאו כרטיסים חדשים יהיה ירידת מחירים ומתי. שוה לחכות?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי הכרטיס מסך שאני רוצה להביא GeForce GTX 570 GTX 570 GS 320 bit 1280 DDR5 עליו אפשר להריץ את המשחקים החדשים על רזולוציות מקסימליות ללא בעיה?? האם זה נחשב כרטיס טוב? מצד שני אני רוצה לחסוך כמה שקלים ולקנות את הכרטיס: GeForce GTX 460 256 bit 2048 DDR5 הכרטיס הזה עולה 500 שקל פחות מהקודם ויש לו 256 בייט לעומת 320 מצד שני הזול הוא 2 גיגה זכרון מול היקר שיש לו1280 מגה ראם מה עדיף???
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz, 1864 MHz וכרטיס מסך חדש Radeon X1950 Pro של חברת SAPPHIRE שקניתי את המחשב הוא נכבה לי פעמיים אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך, בן דוד שלי אמר לי שיכול להיות שהספק של המחשב לא מספיק חזק לכרטיס מסך הזה.. איך אני יכול לדעת את עוצמת ספק המחשב יש לי את התוכנה EVEREST מותקנת במחשב אבל אני לא ממש יודע איך בודקים משם ואם בכלל אפשר... בבקשה תנחו אותי מה לעשות בדיוק.. ועוד שאלה אחרונה שחבל לי לפתוח אשכול נוסף.. איך אני יודע כמה FSB תומך הלוח אם שלי אם זה 1066 ? גם אם תוכלו להנחות אותי איך אני בודק את זה דרך התוכנה EVEREST תודה מראש לכל העוזרים אני יודע שאני חפרן אבל אני לא ממש מבין בכל השטויות האלו..
-
- 20 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני רוצה להשים בנסוף לכרטיס מסך שלי עוד כרטיס מסך ... איזה אני יכול להשים ואם בכלל אפשר יש לי לוח 1333 p5kc מעבד e6850 כרטיס מסך ati hd2900 1GB זכרונות 800 אני חושב שזה מספיק כדי שתענו לי אל השאלה תודה לעוזרים ...
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי MAG 17 PFs שאמור להגיע ל 1600-1200@68HZ ול 1280-1024@75HZ אבל בפועל הוא מגיע מקסימום ל 1280-1024@60HZ (עם 2 כרטיסי מסך שונים) נתתי אותו לחנות, הם שלחו אותו למעבדה, וכשחזר הם אמרו שהכל בסדר ואין שום בעיה, כמובן שדבר לא השתנה באיך שהמסך עובד, חוץ מהמחשב של החנות שיכול "לכפות" רזולוציה יותר גבוהה (ועם אפשרות לרזולוציות יותר גבוהות שבכלל לא קיימות במסך) גם כשהם חיברו אותו למחשב אחר הוא לא עבר את המקסימום שהוא מגיע אצלי, חוץ מהמחשב בחנות, בשום מחשב, תוכנה או משחק הוא לא עובר את ה 1280-1024@60HZ מה לדעתכם הבעיה במסך, והאם היחס של החנות הוא עילה לתביעה? בנוסף הם גם שיקרו לי שהם שלחו את המחשב שוב למעבדה כשהוא בעצם היה אצלם בחנות אוי כמה שבא לי לתבוע אותם.. (למנ…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים בHW. יש לי מחשב שכולל AMD אתלון 64 3000 ו2 ג'יגה זיכרון (המפרט שלי על קצה המזלג) הכרטיס הנוכחי שלי הוא . לAGP NVIDIA 6800GS אני מתעניין לגבי קניית כרטיס חדש מסוג ATI HD2400 או 2600 השאלה אם שווה לי להשקיע בכרטיס מהסוג הזה או שפשוט חבל על הכסף ואני אתאפק למחשב חדש. מה גם שיש לכרטיס יציאת HDMI ועם הכרטיס הזה אני לא אצטרך להעביר כבל מתאם מDVI לHDMI (המסך שלי הוא טלוויזית LCD) יש הבדל באיכות התמונה אם אני מעביר כבל HDMI לHDMI או שאין הבדל בין זה למצב הנוכחי שלי? בתודה מראש לכל העונים. ניר
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל: hd 7870&hd 7870 xt השאלה עד כמה משתלמת הגרסא של הXT,היא מתחממת הרבה יותר,יקרה בקצת ופער הביצועים של חלק מהמשחקים לא הכי גדול. המפרט הנוכחי: Intel Quad Core I5 2300 2.8Ghz Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 Rendition 8GB RAM DDR3 1333Mhz Seagate 500GB SATA-III HIS ATI Radeon HD6850 1GB GDDR5 DirectX11 Enermax 600W PSU A.PFC Coolermaster Elite 310 ע"פ המקור הזה: http://www.guru3d.com/articles_pages/club3d_radeon_7870_joker_review,7.html בזמן מאמץ הכרטיס מתחמם בכ20 מעלות מהגרסא הרגילה,זה משפיע על תוחלת החיים של הכרטיס? תודה רבה על המענה,סליחה שאלו שאלות מפוזרות ולא ממוקדות פשוט עולות לי הרבה שאלות האם כדאי לקחת את הכרטיס ההוא...
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אשתמש בעיקר למשחקים חדשים. איזה מהם עדיף? אמרו לי שהיום הסידרה של 9 לוקחת את 8 בגלל שהם רק אז הוסיפו לקרטיסים האלו גם שבב של פיזיקה או משהו כזה. בקיצור הייתי רוצה לדעת (בלי כשר למחיר) מי יותר משתלם.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך באינטרנט עבד 4 חודשיים מצויין לאחר 4 חודשים התחיל לעשות לי ריסטים פירקתי לו את הגוף קירור ושמתי משחה טרמית חדשה מאז כאשר אני מחבר את הכרטיס מסך אני רואה מסך ירוק מטושטש כזה מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 20 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
??? ??? ??? למרות שאם אני אקנה את הכרטיס הזה אין סיכיו שאני אפילו היסתכן לעשות oc אני שואל פשוט מסקרנות. נ.ב: מנהל יקר: מצטער ששמתי אותו בפורום מעבדים ולוחות אם חשבתי שזה פורום oc (קורה) וכשניסיתי למחוק את ההודאה כבר הספקת להעביר אותו.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים מכרתי את ה ati tv wonder ve שהיה לי כמה שנים טובות בגלל איכות תמונה .. עבודה .. וקריסות בxp ןwin2k ב98 הוא עובד מצוין לכן אני מתעניין כרגע בכ. טלוויזיה פשוט זול וטוב ( the 3 magic wods ) :elkgrin: ובעיקר תמיכת דריוורים ותוכנה לכיוון עדין של התחנות ... לati שהיה ברשותי לא היה כיוון עדין וזה היה חיסרון גדול מאוד אף כי איכות התמונה היתה מהמעולות שראיתי לכ. טלוויזיה אם אפשר אז לא flyvideo .. לא אוהב אותם האפשרויות שיש לי קרוב הם: pinnacle remote + capture creative tv card לינקים לכרטיסים המוצעים לקניה בחנויות בארץ יקובלו בברכה תודה
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מתמשכת שבסופה הכרטיס מסך שלי ATI REDAON HD 4350 הגיע ל100 מעלות בלי שימוש...מה שהיה זה שהמחשב היה נכבה בזמן הרצת משחקים כמו FIFA12 לאחר בדיקה גיליתי שהוא מתחמם יתר על המידה , החלפתי משחה טרמית ,שיניתי מהירות מאוורר וזה באמת עזר לתקופה קצרה. לאחר התקנת MAXPAYNE3 וכניסה אליו המחשב שוב נכבה לאחר בדיקת מעלות ראיתי שבעת ההפעלה ובלי שימוש הן עומדות על 100+ כמובן שזה לא הגיוני החלטתי להסיר את הכרטיס מסך ולעבוד בנתיים עם המובנה בלוח אם... המפרט שלי : ה מערבולת מגעילה ש ACER ASPIRE X1700 4 ג'יגה זיכרון INTEL CORE 2 QUAD CPU Q8200 2.33GHZ 2.34GHZ כרטיס מסך מובנה על הלוחח אם : NVIDIA GEFORCE 7100/NVIDIA NFORCE 630i אני מחפש משהו לא מטורף, משהו שיסחוב לי משחקים כמו פ…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
NVIDIA מוציאה סידרה חדשה בעוד כמה חודשים .שאלה שלי עם קניית GTX 780 רגיל עדיין רלוונטית עולי בגלל חוסר תמיכה ב11.2 DX
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי 1. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס שבכותרת כשמדברים על משחקים כבדים ועל רזולוציות מקסימאליות?? 2. האם הכרטיס ישב טוב על מסך 22' (T220P סמסונג)??? דרך אגב הכרטיס יהיה במפרט : i7 920 EX58-UD3R A-DATA 3G CM 690 Black Nvidia Edition Corsair 550W תודה. רז.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שאני מחליף את הכרטיס מסך שלי הבחנתי בכמה בעיות מוזרות בתצוגה לדוגמא בזמן מחשקים אני רואה כל מיני צורות מוזרות צצות על המסך וקופצות בתדירות גבוהה וכשעשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ati toool אז התמונה התמלאה במלא נקודות ... יש למישו מושג מה הבעיה? ואיך אני מטפל בה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב חלש Core duo 2180 עם 2 ג'יגה זכרון אם אני יוסיף לו את הכרטיס מסך הנ"ל. האם Gta 4 יעבוד לי בצורה טובה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1873&CatCode=529 תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
If we trust the report made by this site, then the graphics card developers partnering with NVIDIA are little by little terminating the production and shipments of the graphics cards based on GeForce4 Ti4400 chips. And it may mean only one thing: NVIDIA stopped shipping the chipsets to the graphics card makers. In fact, there is nothing to be surprised at here. According to the Taiwanese manufacturers, the demand for GeForce4 Ti4400 left much to be desired. The users preferred either a high-performance GeForce4 Ti4600 or a much cheaper GeForce4 Ti4200. Moreover, some manufacturers simply ruined the market for GeForce4 Ti440 themselves, having launched their Ti4200 based …
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למחשב AMD SEMPRON 1.4GHZ 512MB למשחקים!
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=116999 אין שום הבדל פיזי בין הכרטיסים (אפילו הקירור זהה) רק הביוס של הGTO מכוון למתחים ותדרים נמוכים יותר, אבל זה ניתן לשינוי בקלות לדעתי עם תמחור נכון הכרטיס הזה יכול לתת פייט רציני לX1900XT 256MB
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נראה שכרטיס הזה סתם חרא אני יקנה עוד שנה כרטיס חדש אמרו שאפשר לעשות לאוברקולינג למישהו יש מושג על השג של הכרטיס הזה.משיהו יכול לשלוח מבחני ביצועים שלו
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, דבר ראשון אני לא בטוח אם זה המקום המתאים לפתוח את האשכול הזה, פשוט פה זה נראה לי הכי הגיוני. הורדתי את המשחק Dying Light (אחרי כל האכזבות האחרונות שהיו לי מהמשחקי AAA בזמן האחרון אני מעדיף להוריד כרגע). וכשאני מפעיל אותו ומנסה לשחק, המשחק רץ עם תקיעות מעצבנות, ותקיעות עוד יותר מעצבנות כשאני מזיז את המצלמה אז הרצתי בדיקת FPS דרך FRAPS. והמשחק רץ לי על 30-40 FPS. בדקתי את הדרישות ובאמת R9 290 זה הדרישה המומלצת. המפרט שלי זה: R9 290 גרסה של GIGABYTE עם OVERCLOCK. i5 4590 8GB RAM Windows 7 64 bit אם יש פרטים נוספים שצריך לספק אין לי בעיה להביא אותם. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לזה?
-
- 20 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
תמונות של הכרטיס , (לא שלי , אבל הוא בדיוק ככה) : תוצאות עם הדרייביר הרשמי של NV (61.77) : עם הדרייביר ה"לא רשמי" (בטא 66.00) : טמפ' ללא מאמץ : טמפ' במאמץ : הכי גבוה שהגעתי 70 מעלות . כרטיס טוב מאוד , אני מאוד נהנה ממנו
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
8800GTS או 3870X2 אשמח לתשובה...
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-