עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yoavva,

סקיי עשו לי כמה שטויות במחשב ובערך 50% ממה שביקשתי הם נתנו לי משהו אחר... אבל זה יוצא בסדר רק שאלה אחת- האם oc בכרטיס מסך (אם זה חשוב, אז 4850 של club3D) ייקצר לו את "תוחלת החיים?" אם כן אז יש מצב שאני אתחיל לדבר איתם על השינויים כי ביינתיים השינויים הם כזה בסדר בשבילי...

2. Started by --Shadow--,

http://www.engadget.com/2013/10/18/nvidia-gtx-780-ti/ http://www.guru3d.com/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by atg73,

מישהו יודע איך הוא יריץ משחקים כמו סדרת total war לדורותיה, או call of duty מהי המקבילה שלו בכרטיסי מסך הנייחים של נבידיה ו-ati?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  4. זהו החלטתי, אני הולך על הדגם הזה Sony HS74P הבעיה היא שבארץ (לפי זאפ) רק 2 חנויות מוכורת אותו והוא עולה 3300 ש"ח האם יש למישהו מקום שהוא יודע שאפשר לרכוש אותו זול יותר ? אתם יודעים אולי ביקורת עליו ?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  5. בימים האחרונים בדקתי את שוק כרטיסי המסך, ובהתאם לתקציב שלי, הגעתי לשלושת האפשרויות הללו: 1. Gecube ATI Radeon X1950Pro 512mb PCIe. 2. Leadtek nVIDIA GeForce 7950GT 512mb PCIe 3. Asus nVIDIA GeForce 8600GT Silent 512mb PCIe. כולם עולים פחות או יותר אותו דבר(בין 950 ש"ח ל-1060 ש"ח), לכולם זיכרון שווה(512), מסוג דומה(DDR3). אני לא יודע מה כרטיס המסך הטוב ביותר מביניהם, ואולי יש לכם הצעה לכרטיס מסך אף טוב יותר(לא מעל 1,000 ש"ח). זהו המפרט של המחשב שלי: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V זיכרונות Corsair 2GB Kit V…

6. Started by guy_b,

הכרטיס הולך להיות משוחרר בקרוב, והוא יבוא עם הזכרונות של סמסונג 1.1 במהירות 1700MH ליבה עם 32 צינורות עיבוד במהירות של 700MH בתהליך יצור 90NM .זה היה כרטיס מטורף! http://www.theinquirer.net/?article=28227

7. Started by zalelan,

של איזה חברה הכי מומלצת? והכי טובה?! (לא יותר מ 1000 ש''ח)

8. Started by silverhawk27,

מצטער שאני פותח נושא חדש, אבל נראה לי שהסטיקי כבר מת מעומס ייתר וההודעות שם לא נענות... אז... Proview CA787K - 17, 8ms, 1:700 מה דעתכם על המסך? האם סרטים ו\או משחקים רצים עליו כמו שצריך או שהם נמרחים? כנ"ל לגבי acer 17 8ms תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  9. Started by itayze,

היום או מחר מגיע ה msi שהזמנתי מהחנות (msi gf4 ti 4400 ) עכשיו אני מתלבט אם לקחת אותו או לחכות ל abit , מה עדיף , והאם הפילטרים לא טובים ב msi ואם כן על מה זה משפיע ?

• 29 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. Started by maitay,

יש לי כרגע 7950GX2 והוא בן זונה של כרטיס אבל אני רוצה להכין את עצמי לעתיד בעזרת כרטיס מסך חדש לCRYSIS למשל

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  11. אהלן יש ברשותי את המחשב הנ"ל, דרייברים מעודכנים, DX כנ"ל, ווינדוס 8. ידוע לי שמדובר במחשב נייד, אבל מדוע יש את התקיעות המעצבנות שנקראות STUTTERING גם כאשר ה FPS גבוה יחסית ויושב על 40-50 ומעלה? לדוגמא, 40 FPS בקרייסיס 3 וזה מופיע. מעצבן מאוד. (הופיע גם בבאטלפילד 3+4, אפילו באטמן ORIGIN - שזה בבירור לא בעיה בחומרה) לעומת זאת, כשאני מבטל SLI, הכל רץ טוב יותר (בעלות של FPS נמוך יותר כמובן). איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by 1900GT,

יש לי מחשב די חדש ואני רוצה לדעת אם אשר לחלק אותו לשתי מחשבים כלומר י=אם יש אפשרות לקנות עוד מסך ועכבר ומקלדת ולעבוד במקביל. ואם כן אפשר גם לשחק כמו ברשת אחד נגד השני??? המפרט שלי הוא : כרטיס מסך 1900GT 256MB לוח אם M2N-E ASUS זיכרון 512X2 DDR2 667 ארדיסק 160GB SATA2 אז האם אפשר לעשות את זה או שלא או שצרכים מחשב יותר טוב?.??

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by lmlm,

מקור: http://forum.donanimhaber.com/m_18561572/tm.htm הקירור של 8800GT, כזה דק ;D ;D

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Quickly,

forsa 7800GT מה אתם אומרים עליו שווה את המחיר? 1850 שקל ב ksp מומלץ\לא מומלץ

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by DJ-ARIK,

שלום!! הרכיבים שלי כיום הם: P3 500 512 זיכון אבל מהישנים נראה לי SDRAM ולוח אם של ASUS השאלה שלי היא: האם אני יכול לקנות ולחבר לרכיבים אלו את המאיץ גרפי הכי חזק בשוק!!!??? או שאני כבר חייב להחליף את הכל ???

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Jor-L,

שלום, קיצר היום קניתי titan גם קניתי מסך אבל זה לא קשור. קיצר אני רוצה לדעת איזה ספק כדאי לי לקנות? וצריך גם מארז גדול?

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by marik,

ביעקר חמשחקים

18. Started by עידו כהן,

היי חברים רציתי המלצה על הכרטיס מסך הזה https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROG-STRIX-RTX2060S-8G-GAMING יש כמה דגמים מה ההבדל ואם יש הבדל בכרטיס בחברות שונות , של אסוס הכי יקר אם אני לוקח חברה אחרת יבוא על חשבון ביצועים.?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by puki,

התקנתי את הכרטיס ויש בעיה בהעלאה של הוינדוס אני מקבל הודעה שאין לכרטיס מספיק חשמל, כי החיבור החיצוני של המתח לא מחובר. קיבלתי את הכרטיס ערום בלי שום כבלים ומתאמים. מי שמכר לי אותו אמר לי שאצלו זה עבד בלי לחבר את המתח החיצוני בלי שום בעיה. הלוח אם שלי הוא ASUS M3A78-EM. מעבר לזה יש את עניין יציאת הTV. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה, אין לי את המתאם שבא עם הכרטיס , יש לו יציאה עגולה 7 פינים שדומה לSVIDEO. חיברתי כבל SVIDEO לRCA, הגדרתי מצב CLONE רזולוציה בטלויזיה של 800X600, ולא רואים כלום. רעיונות ?

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by T-Flash,

אהלן :D יש ב KSP את ה GTO16... הוא עולה שם פחות מהX800GTO2... מה שאני רוצה לשאול זה האם זה אותו הכרטיס? כלומר הכרטיס הזה (GTO16) הוא בדיוק כמו ה X800XL... גם ה X800GTO2 הוא כמו ה X800XL אחרי פתיחת הצינורות... לשני הכרטיסים עושים OC והם מגיעים ל X850XTPE... כן?? :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  21. שלום לכולם, אבקש המלצה לכרטיס טלווזיה שיתחבר ל HOT (אם זה משנה) ואם קיים אז שיהיה לכרטיס חיבור אדום-לבן-צהוב ל DVD וכו'. איכות הקלטה לא בחשיבות עליונה, אבל יש להתייחס. עדיף כרטיס שיתמוך בויסטה הבא עלינו לטובה/לרעה, ושלא יעשה רעש המחשב מאד שקט. אם יש צורך אני אפרסם את המפרט במלואו(אבל בקטנה - e6600, x1900xt, 2g זיכרון). אם המחיר שאני מוכן להשקיע לא ראלי ( בסביבות ה 500 ש"ח) אשמח עדיין לקבל המלצות לכרטיסים (בתוספת מחיר כמובן). תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by Co[3]LHo,

מהחנות pandas.co.il 2000-2500 שקל.. דק LCD 17" תודה.

23. Started by Pitzinyelo,

אני עובד תמיד ברזולוציה של 800 על 600 והתמונות שבהם אני משתמש לרקע הן באותה רזולוציה. אם אני אשתמש ברקעים של רזולוציה גבוהה יותר- אבל אשאר עם ה 800*600 שלי- האם משמעות הדבר היא שאיכות התמונה תהיה טובה יותר, או שזה פשוט יגלוש מהמסך ולא ייכנס?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  24. Started by athi,

קיבלתי ב3DMARK06 עים geforce 7950gt 256mb ועים מעבד אטלון 4200 5800 זה טוב?

• 13 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by giloman,

MX4000 128MB ,RADEON 8500 128MB ,TI 500 128MB ,TI4200 128MB ???? מי ראשון ,שני וכו' ?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.