כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
הדרישות שלי מהכרטיס הם: 1) שלט -רצוי מאוד שיהיה בבנדל 2) יכולות עריכת וידאו לא רעות (זה אומר הקלטה של תוכניות טלווזיה) 3) כמובן שיציג טלווזיה באיכות כמה שיותר גבוהה... 4) יהיה נחמד אם יגיע עם חיבור FIREWARE כדי שאוכל לחבר את מצלמת הוידאו שלי.... תודה לעוזרים מראש נ"ב העדפה לחנויות בצפון נועה/פנדה/מרדנית/KSP
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כרטיס שיכול לקלוט,וללכוד טלוויזה באיכות טובה,וכמובן במחיר טוב. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש השבוע ואני רוצה לקנות איתו כרטיס טלוויזיה כך שאני אוכל להקליט תוכניות דרך הווינדוס מדיה סנטר... אין לי שום שמץ בכרטיסי טלוויזיה אז בבקשה מישו יוכל לעזור לי ולהמליץ על כרטיס טלוויזיה שתומך בוויסטה? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה ב 400 שקל בערך חשוב לי שיהיה לו שלט ושיהיה לו חיבור לממיר של הכבלים (מה שיש לכולם בערך) אני ישתמש בו לראות טלוויזיה ורדיו במחשב ולא יותר לא צריך פיצרים של ווידאו וכאלה
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בשביל חבר שלי שרוצה להקליט תוכניות יש לו ממיר של הוט
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה. יש לי Windows XP pro, כך שכרטיס כמו Hauppauge 150 אני מעדיף לא לקנות, כי קראתי בהמון מקומות שיש בעיות עם האינפרה אדום ועם השלט בXP, וגם שהשלט לא ממש עובד. אם זה משנה, המפרט שלי הוא: עוד דבר, חשוב שיהיה לי שלט שיבוא עם הכרטיס \ לקנות בנוסף גם לא אכפת לי, אבל שלט שיעבוד טוב ובלי בעיות. ואם יהיה אפשר להגיד לכרטיס שעות וערוצים וזה והוא יקליט זה גם יהיה טוב (או שזה בכלל קשור לתוכנה שאני משתמש בה? אם כן אז עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?)
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לראות טלויזיה במחשב ולהקליט באיכות טובה איך זה הולך? אני מחבר את הכרטיס טלויזיה למחשב ואת הכרטיס עצמו צריך לחבר לשקע כלשהו בקיר? אשמח למידע בנושא ולהמלצות
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אבא שלי צריך לצורכי מחקר לחבר מצלמה ( coolpix 4300 ) למיקרוסקופ וממנה למחשב. המטרה היא לראות במחשב כשהם עובדים עם המיקרוסקופ ולצלם תמונות. איזה כרטיס הייתם ממליצים למטרה הזאת? כמה שהאיכות יותר גבוהה יותר טוב, אבל גם המצלמה מגבילה את האיכות כמה שהבנתי, אז קחו את זה בחשבון. המוכר כאן הציע לו R9200 עם VIVO ב 540 ש"ח או Flyvideo3000 ב 300 ש"ח בערך, אבל הוא יחזיר לו כסף על הכרטיס הישן (GF4 MX) זה ממש לא למשחקים, רק לצורכי מחקר. המחשב הוא פנטיום 4 חדש יחסית(חצי שנה), אז לא נראה לי שתהיה בעיה של כרטיס חדש מדיי.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ok אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזה למחשב החדש שלי ... עכשיו על מנת לנצל את האיכות של המסך (LCD17) אני רוצה משהו איכותי ראיתי שהמליצו פה פעם על כרטיס טלוויזה של Asus שמשתמש בטיונר של פילפס ושהוא יותר טוב מהאלה של לידטק האם יש לכם המלצות חדשות\אחרות יותר טובות מהאסוס ? רצוי גם שתהיה אפשרות הקלטה באיכות טובה (לא משהו מקצועי) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כמו בכותרת.... אני צריך כרטיס טלוויזיה לאחי, המחיר לא כלכך חשוב . אבל שיהיה כרטיס טוב ! (זהו אין לי עוד מושג בכרטיסי טלוויזיה חח אם צריך עוד פרטים תגידו) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה חיצוני טוב עם שלט והאפשרות לחבר אליו ממיר דיגיטלי כמו שרשום בכותרת עד 700 ש"ח. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום חברה, איזה כרטיס טלוויזיה תוכלו להמליץ לי בטווח של עד 550ש"ח שיעודו להקלטה מוידאו+טלוויזיה באיכות גבוהה [מומלץ שיתמוך כבר ב HD]. תודה רבה מראש, יאן.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלויזיה איכותי שיקליט לי מהיס מקס למחשב נייד אין לי בעיה שיהיה USB טן PCI EXPREES ואין פה סכום כי אין לי מושג מה המחירים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה עד 250 ש"ח, וצריך המלצות? בנוסף יהיה נחמד אם תגידו לי מה הפרמטרים החשובים שצריך לבדוק כרטיס כזה (כלומר איך יודעים שכרטיס טוב)? עוד שאלה פעם שהייתי מחבר את מחשב למערכת סטריו שלי, והיא הייתה מחוברת לשקע הרדיו של כבלים (פעם היה ניתן לקלוט שם תחנות עם הפס קול של ערוץ שלוש וארבע) אז כל עוד שהיה חיבור גם למחשב וגם לכבלים אז היה קול כזה "מממממממממממ" והיתי נאלץ לנתק אחד מהם. עולה לי השאלה האם יכול להיות שזה סימן שיהיה לי בעיה לחבר את כרטיס טלויזיה לשקע של כבלים? מישהו נתקל במשהו כזה או דומה בעבר? מקווה שתוכלו לעזור כי הנושא די לא מוכסה (בד"כ עולות שאלות אין תגובות) תודה לכל המגיבים, טל
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
עד 200 שקל מיועד רק לצפייה ב-HOT דרך ממיר אפשרויות הקלטה ועריכה לא מעניינות אותי, אני צריך כרטיס שיעבוד עם מחשב ישן (P3) ושלא ידרוש יותר מידי משאבים מהמערכת
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני שאפשר יהיה לחבר ללאפטופ ולראות טלויזיה של כבלים (אנלוגי-לא דיגיטלי)
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שאני אוכל לראות טלויזיה במחשב באיכות טובה. ועוד שאלה... יש לי נגן archos 604 wifi כולל ה-dvr station שיש בו כניסות ויציאות רבות (component, composite, s.video, spdif) האם אני יכול להשתמש בו ככרטיס טלויזיה (כבל מה-dvr ל-dvi/rgb?)
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר הרבה מחשבות על טלויזיה בחדר החלטתי בסופו של דבר לקנות כרטיס טלויזיה במקום טלויזיה שזה גם נותן אפשרות של הקלטה למחשב. חיפשתי המון בפורום הזה גם וגם בפורומים אחרים ברחבי הרשת ועדיין לא הצחלתי להבין כמה דברים ואיזה כרטיס טלויזיה הכי טוב בשבילי. אז ככה .. אני בעיקר צריך את הכרטיס בשביל לראות טליוזיה ולא ממש בשביל עריכה ... אני לא צירך לבזבז את הכסף לכרטיס לעריכה אבל תהיתי אןלי יש כרטיס שכולל בתוכו את שני הדברים זאת אומרת שיהיה גם טוב לעריכה וגם ללכידת וידאו או שזה בא בנפרד? בשורה התחתונה אני צריך כרטיס טלויזיה שתהיה לו רזולוציית לכידת וידאו גבוהה ,שאני אוכל להקליט בו בצורה איכותית מאוד רצוי שיהיה עם שלט בערך ב 300 ש"ח אפשר קצת יותר עד 500 ש"ח אבל אם זה לא נ…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס טלויזיה. עכשיו הדרישה העיקרית שלו מהכרטיס היא: שהוא יוכל להעביר סרטים מהוידאו למחשב אבל שיהיה באיכות כמה שיותר טובה. עכשיו לא צריך משו ברמה הכי גבוה אבל שיהיה משו באמצע ככה לא מהכרטיסים הפשוטים. התקציב הוא 600 700 שקל בערך. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לקנית כרטיס מסך בבקשה עד 200 שקל אין בעיה לחרוג עדיף פחות מ200 1) המטרות שלי הן לראות טלויזיה מהמחשב . יהיה איכות טובה נכון? 2) לצלם תוכניות מהטלויזיה (אני יודע שהאיכות לא תיהיה טובה במיוחד אבל אני עדין רוצה... אם אפשר להעלות תמונה של האיכות של כרטיס מסך שעולה בערך 200 שקל אני אודה לו) תודה!
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה טוב , שיראו בו חלק ושאני אוכל להקליט תוכניות למחשב. תקציב בערך 400 ש"ח תודה מראש , Iverson
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שאר היעודים כגון הקלטה וכדומה כלל לא חשובים. העיקר שיהיה אפשר לראות טלויזיה בכבלים כמו שצריך בנוח שיקלוט את כל הערוצים כמו ממיר דיגיטלי ובאיכות טובה. עדיפות שיהיה לו גם שלט. צריך שיהיה מתאים למחשב סלרון 2 ג'יגה הרץ. אני כלל לא מבין בנושא הזה לכן אשמח אם תתנו לי גם קצת פרטים לגבי אפשרות הבחירה הנכונה. מה שראיתי זה: ?AverMedia AverTV GO 007 Plus? - עולה 195 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Gold PCI? - עולה 195 שקל ?Hauppauge TV, Stereo, FM, USB (27828)? - עולה 320 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Pro PCI? - עולה 430 שקל
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלויזיה טוב שיאפשר לי להקליט שידורים מהממיר הדיגיטלי של הוט, שמתסנכרן טוב עם המערכת של הוט ושאני יכול לתכנן בו הקלטה מראש. אם יש לי טלויזית LCD וכרטיס מסך geforce 8600GTS האם אני צריך כרטיס טלויזיה נפרד כדי להקליט, או שאני יכול לחבר את הממיר או האלויזיה ישירות לכרטיס המסך וזה יספיק?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה שאני יוכל גם להקליט ממנו באיכות גבוהה.... תודה רבה והמשך יום נעים
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני קונה היום כרטיס טלויזיה רציתי לדעת מה כדאי לקנות : איזו חברה, דגם וכו... אני רוצה את זה למטרות הקלטה מהטלויזיה וצפיה אני גם צריך שזה יהיה בתקציב סביבות ה250 שח תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-