כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לקנית כרטיס מסך בבקשה עד 200 שקל אין בעיה לחרוג עדיף פחות מ200 1) המטרות שלי הן לראות טלויזיה מהמחשב . יהיה איכות טובה נכון? 2) לצלם תוכניות מהטלויזיה (אני יודע שהאיכות לא תיהיה טובה במיוחד אבל אני עדין רוצה... אם אפשר להעלות תמונה של האיכות של כרטיס מסך שעולה בערך 200 שקל אני אודה לו) תודה!
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס טלויזיה. עכשיו הדרישה העיקרית שלו מהכרטיס היא: שהוא יוכל להעביר סרטים מהוידאו למחשב אבל שיהיה באיכות כמה שיותר טובה. עכשיו לא צריך משו ברמה הכי גבוה אבל שיהיה משו באמצע ככה לא מהכרטיסים הפשוטים. התקציב הוא 600 700 שקל בערך. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה טוב , שיראו בו חלק ושאני אוכל להקליט תוכניות למחשב. תקציב בערך 400 ש"ח תודה מראש , Iverson
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שאר היעודים כגון הקלטה וכדומה כלל לא חשובים. העיקר שיהיה אפשר לראות טלויזיה בכבלים כמו שצריך בנוח שיקלוט את כל הערוצים כמו ממיר דיגיטלי ובאיכות טובה. עדיפות שיהיה לו גם שלט. צריך שיהיה מתאים למחשב סלרון 2 ג'יגה הרץ. אני כלל לא מבין בנושא הזה לכן אשמח אם תתנו לי גם קצת פרטים לגבי אפשרות הבחירה הנכונה. מה שראיתי זה: ?AverMedia AverTV GO 007 Plus? - עולה 195 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Gold PCI? - עולה 195 שקל ?Hauppauge TV, Stereo, FM, USB (27828)? - עולה 320 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Pro PCI? - עולה 430 שקל
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלויזיה טוב שיאפשר לי להקליט שידורים מהממיר הדיגיטלי של הוט, שמתסנכרן טוב עם המערכת של הוט ושאני יכול לתכנן בו הקלטה מראש. אם יש לי טלויזית LCD וכרטיס מסך geforce 8600GTS האם אני צריך כרטיס טלויזיה נפרד כדי להקליט, או שאני יכול לחבר את הממיר או האלויזיה ישירות לכרטיס המסך וזה יספיק?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה שאני יוכל גם להקליט ממנו באיכות גבוהה.... תודה רבה והמשך יום נעים
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני קונה היום כרטיס טלויזיה רציתי לדעת מה כדאי לקנות : איזו חברה, דגם וכו... אני רוצה את זה למטרות הקלטה מהטלויזיה וצפיה אני גם צריך שזה יהיה בתקציב סביבות ה250 שח תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חברה שלום. איזה כרטיס תמליצו לעבודה עם תוכנת AUTOCAD ? אני חשבתי על ATI9000PRO-II 128MB של GIGABYTE מה דעתכם? :-\ תודה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום ברשותי המחשב הבא וברצוני לשדרגו לHTPC P4-2.4GHz HT asus p4p800 ati 9800-רוצה להחליף,לא יכול להציג HD 120GB SATA LG DVD האם קיים כרטיס AGP שמציג HD תאם כן עד איזו רמה(1080p???( כל שידרוג נוסף המוצע מתקבל על הדעת וכן כל המלצה תודה
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מעבד E8400, שאר המפרט מצד ימין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
היה לי gts 8800 והוא נשרף :'( המפרט שלי: מעבד E6600 ספק WIN 550UB זכרון 2GB לוח אם DG965WH כמו שכתבתי מיועד למשחקים בעיקר MW2 לא אכפת לי לחרוג קצת ,אני לא מתכוון לעשות modding אז אין צורך להתחשב בזה בהמלצה אם יש לכם המלצה על חנות באזור חיפה קריות זה עוד יותר טוב תודה מראש!! רזולוציה 1280X1024
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני יודע שזה מעצבן שמישהו בא ושואל, אבל אני כבר לא בתחום יותר משנה, ואני ממש כבר לא בקיא בכרטיסים החדשים. הכרטיס אמור להחליף את ה-6800GT שקניתי בזמנו שהיה אחד המדהימים ועלה לי אז 2000 שקל...(!!!!). תודה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני ניסיתי להריץ את: CRYSIS אבל בהגדרות תצוגה MEDIUM אני מקבל משהו כמו 10FPS ??? תמליצו לי על כרטיס טוב מעבד-AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 @2420Mhz לוח אם-M2N32-SLI DELUXE כרטיס מסך-EN7900GTX/2DHT/512M זיכרון-DDR2 TwinMOS 4*512 M קירור-Zalman CNPS9700 AM2 ספק-Enermax 535W
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכרטיס מסך שיריץ את HALF LIFE 2 ולא יקרטע ב1024X768... לא שום דבר רציני, אבל שלא יתקע בוורקרפט עד 500 שקל.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי המלצה לכרטיס מסך הכי טוב עד ה700-750 שח מקסימום עכשיו מה שאני רוצה לקנות זה 512mb gigaByte 8600gt ואני לא מבין כל כך בכרטיסים(אם אפשר גם פירוט על הכרטיס שלי gigaByte 8600gt ( אני רוצה את הכרטיס מסך שיתן לי את התמורה המקסימלית לסכום הזה המשחקים שאני רוצה שיפעלו טוב gta iv test drive fifa08 nba08 וסדרת הnfs מפרט המחשב שלי הוא מעבד intel core 2 due e6550 זיכרון rendition 1g ddr-2 667 x2 דיסק קשיח wd 250 gb
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם אח שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. הוא משתמש הרבה בתוכנות גרפיות כמו photoshop אז הוא צריך יכולות 2D טובות. התקציב נע בין 500 ל 600 ש"ח (הוא לא משחק). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך (בבקשה לא להציע לי כרטיסים יד שניה) שמיועד למחשב שיעבדו עליו בעיקר לעיבודים גראפיים עם תוכנות כמו Photoshop (לא תחנה גראפית מקצועית). מערכת ההפעלה תהיה XP והמחשב לא ישמש למשחקים ולכן יש חשיבות לכרטיס בעל איכות טובה ב 2D. כרגע אני חושב לקחת gforce 440mx של MSI או gainward וזה גם פחות או יותר התקציב (400-500 ש"ח) תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב עד 650 ש"ח (אולי אוכל למתוח עוד קצת אבל רק אם ממש ישתלם) חשובה לי איכות ה 2D ואם אפשר TVOUT חזק גם כן אני לא צריך שיריץ DOOM III על 120FPS שיהיה סביר ל9חודשים עד שנה (קניה של מחשב חדש כנראה) תודה מקרב לב איגור
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיהיה בו VIVO,מתקדם מR9600P ואם אפשר לא SE : (אני לא עושה OC לכרטיס מסך) יש כזה כרטיס? ???
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום . יש לי כרטיס מסך גיפורס 4 MX והוא כבר מתחיל לזייף או שמשחקים כבר לא עובדים עליו (הנסיך הפרסי ) אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב בתקציב הזה אבל לא יודע מה לקנות. יש לכם המלצה לדגם מוסיים ?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך של ASUS V8170 + TVOUT+64MDDR היה בכרטיס באג ואין לחנות עוד את הכרטיס הנ"ל האפשריות שיש לי : 1. לחכות כ שבועיים עד לקבלת הכרטיס מסך 2.להוסיף עוד 60 ש"ח ולקבל GF4 128DDR אבל לא של חברת ASUS האם מישהו בדק אם הכרטיסים של אסוס באמת יותר טובים ? או שזה סתם גימיק דרך אגב לכרטיס מסך של אסוס יש רק גוף קירור ללא מאוורר ( זה יותר יתרון או זה יותר חיסרון )
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה איזה כרטיס מסך לקנות במגבלות והתנאים הבאים : מחיר - עד 600 ש"ח שימוש - אני לא גיימר כבד ולא משוגע על FPS (אני מסתפק גם ב 20-30), אבל שיהיה אפשר לשחק ב BF 1942 בצורה מכובדת (אחת הסיבות שאני צריך להחליף את ה VANTA הישנה והטובה שלי, פשוט לא עובד...). פלטפורמה - אני עובד על P3 600EB ו 512MB של זיכרון ולא הולך לשדרג בקרוב. שוב, אני לא מעוניין בטכנולוגיה הכי אחרונה אבל כן בכרטיס הכי טוב במסגרת התקציב. אפשר לקחת בחשבון שאני קונה במחירי יבואן כך שהמחיר הריאלי הוא יותר קרוב ל 700 ש"ח אשמח לקבל המלצות ואנא עשו זאת מתוך נסיון ולא מתוך מה שקראתם בכתבות (את זה גם אני יכול לעשות). המון תודה
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחיר עד 800 עדיף לחסוך לא משנה יד אוו חדש אוו eBay אני אשחק על led 42 של פנסוניק המחשב שלי : i5 4570 8 g ddr3 1600 לוח אם על h87 כונן ssd evo 250 קניתי הכל שבוע שעבר והתלהבתי טיפה אז התחלתי לשחק אחרי הרבה מאוד זמן והיה נחמד לי , אז הבנתי שכדאי לשדרג כרטיס מסך אשמח להמלצות הערות והארות ... בנוסף אני מעדיף לשחק עם גוייסטיק אלחוטי משהו מכיר משהו מומלץ ? שמעתי על ה סטים ולא הבנתי אם יש אותו בכלל בארץ אוו בעולם
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
איזה יותר טוב http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 או זה Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 ב-1074ש"ח כי הבנתי שהשני מומהר אז הוא יותר טוב או לא? או שאתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב בתחום המחירים הזה
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, ה 9800PRO שלי החליט להחזיר ציוד מוקדם מהצפוי, אני מבולבל מרוב הדגמים המספרים והסיומות עברתי על כל העצים הרלוונטים בפרום חזרתי מבולבל עוד יותר צריך המלצה לכרטיס מסך AGP לפחות ברמה של ה 9800PRO המחשב שברשותי P4 2400 512 RAM , לוח אינטל 865perlתקציב כמה שפחות כמובן , 800-1000 שח יד שנייה גם בא בחשבון הצעות רלוונטיות אפשר לשלוח לפרטי תודה איציק.
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-