כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היה לי כרטיס 9600 פרו שעשה בעיות מסוימות. ניסיתי את הכרטיס אצל חבר והבעיות לא הופיעו. הסקתי מכך שיש איזה חוסר התאמה בין הכרטיס למחשב שלי, אבל ברור שלא ידעתי מה בדיוק(את הכרטיס מכרתי ואני כרגע עם GF4MX). בזיגזג אמר לי(במקרה זה עלה) טכנאי באופן חד משמעי שיש בעיה בין הכרטיסים של ATI לבין זכרונות RDRAM. הוא אמר לי לא לקנות 9800 כי יש מצב שזה אפילו לא יעבוד. מישהו כאן שמע או נתקל בבעיות כאלה? יימח שמם של הRDRAM האלה
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו כרטיס מסך SIS 64 או משהו דומה למה GTA3 לא פועל אצלו ? למה הכול זז אצלו לאט ? האם זה הדרייבר ? לי יש VOODO 3 3000 שנחשב לישן ביותר ואצלי פועל הכול יותר מהר ויפה למה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש מדגם 2060S, איך אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הישן בצורה הטובה והנקייה ביותר? האם צריך להסיר את כל מה שקשור לnvidia בלוח בקרה? גם התקני שמע כמו בתמונה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מצטער מראש אם השאלה טיפשית אבל לא הצלחתי למצוא תשובה בחיפוש. בדרך כלל מבחני הביצועים מראים כמה פריימים לשניה מתקבלים מהכרטיס ברזולוציה נמוכה וברזולוציה גבוהה עם פילטרים ואנטיאלייזינג עבור כמה משחקים ועבור תוכנות בנצ'מארק. השאלה שלי היא האם אין משמעות לשאר ההגדרות במשחק? ז"א לדוגמא GEOMETRIC, TEXTURE DETAIL, TEXTURE QUALITY, LIGHTING וכו. איך אפשר לדעת באילו הגדרות ביצעו את המבחן? וכיצד שינוי ההגדרות משפיע על מספר הפריימים לשניה?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני זוכר שלפני יותר מחצי שנה כולם אמרו שיש להם פילטרים ממש גרועים (ראו ערך PowerColor) ;D אבל בחודשים האחרונים אני שמעתי עליהם דברים טובים... אז מישהו שיודע יכול להגיד מה הרמה שלהם כרגע?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Leadtek / Gainward "Golden Sample" v ההבדל מחירים פשוט זניח,60 שקלים יותר לטובת GAINWARD איזה חברה עדיפה? מבחינת קירור בעיקר
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב במחירו נע בין 1500-2000 ש"ח, שיתמוך טוב בתוכנות כמו 3DMAX וכו', ושיאפשר עריכה טובה של סרטים עם מודלים תלת מימדיים ורינדור מודלים כאלה וכו'. עכשיו אני מתלבט בין כרטיסי משחקים כמו XFX 8600GTS 320MB XXX EDITION לבין כרטיסי עריכה מקצועיים כמו Leadtek Quadro FX 1500... מה עדיף לדעתכם? אשמח לתשובה! דוד.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מתכנן לקנות מחשב בימים הקרובים , אבל למה שאני רואה שהם בעצם אותו הדבר . פשוט ה-4870 יותר מתאים למסכיםרחבים (22"+) . וה 4850 מתאים למסכים 19 וכאלו. אבל נגיד אני רונה את ה-4850 הואיחזיק כמו ה-4870? (אני לא מתכנן לקנות מסך 20"+) תודה לכם !
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך להבין מה יותר טוב http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.43955.0.html http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html *במחשבים: כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 540M 2GB AMD Mobility Radeon™ HD 6770M Switchable Graphics, With 1GB dedicated graphics memory אני חייב לדעת כי אני מקבל תשובות רשלניות הניידים לפי בדיקה שלי זה ההפך מהנאמר שם
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
התמונה במסך התכווצה אופקית והתרחבה אנכית ניסיתי בכפתורים וזה במקסימום! מה עושים? אפשר לעשות reset בתוכנה של המסך?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ויש לי שאלה.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך וההתלבטות שלי זה בין הכרטיס 8800 gt של nvidia או hd 2900 pro של ati .. אם אפשר בבקשה שתגידו לי מה עדיף ולמה ואיזה חברה לקנות.. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מה שאני רוצה לעשות זה לקנות את הכרטיס הטוב ביותר בכמה שפחות כסף. אני אביא לכם כמה מהדברים שאני יכול לרכוש ברוסייה: AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4200 128M DDR VIVO, DVI = 178$ AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4400 128M DDR w/TV, DVI = 233$ AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4600 128M DDR w/TV, DVI =324$ לא מעניין אותי O/C אז אני לא מביא את המחירים של ה Golden Sample AGP Gainward GF4 Ti4200 Ultra/650 TV/DVI 64Mb DDR =176$ AGP Gainward GF4 Ti4400 Ultra/700XP 128Mb VIVO = 286$ AGP Gainward GF4 Ti4600 Ultra/750XP 128Mb =374$ האם שווה לי לקנות משהו בכלל? הריי אין אחריות ובקרוב יוצאות הליבות החדשות של ATI. מה אתם אומרים? אם כן אז איזה כרטיס הכי שווה לי לקחת? האמת לא איכפת לי בגרוש מO/C.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב והוא רוצה לקחת גיפרוס ואני צרייך להראות שגיפורס יותר חלש משיהו יכול לתת כמה השוואות בניהם בבקשה זה דחוף כמו מבחני ביצועים ועוד תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם.ברשותי כרטיס מסך ישן יחסית, ati radeon hd 4870. תמיד במשחקים הוא היה מתחמם וגורם למחשב לקרוס. אז הפתרון שלי היה להיכנס catalyst control center, ושם הייתה אופציה להגביר את מהירות המאוורר. עדכנתי את הדרייברים, ועכשיו אני לא מצליח להגיע לקטגוריה בcatelyst שבה אפשר להתעסק עם מהירות המאוורר (איך שאני נכנס לperformance ולוחץ על אישור התקנון, הוא מחזיר אותי לדף הראשי של הcatelyst ומעלים את הקטגוריה performance, ואיך שאני סוגר את החלון ופותח שוב הקטגוריה חוזרת ואבל שוב כל לחיצה מחזירה לקטגוריה הראשית. אני רוצה לשלוט במהירות המאוורר של הכרטיס מסך. למישהו יש רעיון איך אני יכול לעשות את זה בקלות ? תודה מראש ושבת שלום ! hagayben.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כזכור בהודעות קודמות, התלבטתי עד שהחלטתי ומחר אני יזמין את המסך VP171. (שחור או כסף נחליט מחר). לרגע נכנסתי לזאפ, וראיתי שיש אותו דגם,עם אותם תכונות בערך, רק שהוא 19 אינץ, ומשום מה נכנס לי גו'ק לראש... המחיר של ה 17 - 3000, והמחיר של ה 19 - 3850. להלן לינק ל17- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=696&lead_id=&look= לינק ל 19- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=590&lead_id=&look= ישנם הבדלים בסוג המסך,שאין לי מושג מה נחשב טוב יותר,ובזמן רענון (מה שלא כ"כ חשוב לי, אבל השאלה אם יש הבדל רציני תכלס) שימושים-גלישה,עריכת וידאו, וקצת גרפיקה. לא משחק משחקים ולא רואה סרטים. 1. שווה להוסיף עוד 850-900 שקל ולקנות 19 אינץ ? 2. האם ההפרש מוצדק? 3. בכ…
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
1. מחיר נמוך ככל האפשר 2. לא משתמש בזיכרון המחשב. 3. DVI 4. עדיף 256M 5. עדיף DDR2 אולי זה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2219 תודה מראש, TMP
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס שלי עובד על AGP x2 אולם לאח שלי יש אותו כרטיס(הלכנו לקנות ביחד) ואצלו זה AGP x4 הלוח שלי תומך בx4 וגם בביוס אני רואה זה על x4... מה הבעיה לעזאזל?! תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני עורך וידאו ואני לא בקיא במיוחד בחומרה. לפני 3 חודשים קניתי מחשב חדש, שכולל בין היתר מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, וכרטיס מסך: PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss . אני יכול להגיד שאני מרוצה מהביצועים של המחשב שעלה לי בסביבות 5500 כולל מסך 22 אינץ'. העניין הוא שיצא לי לראות סרט שצולם באותה מצלמה ונערך במערכת עריכה אחרת ושנראה ללא ספק טוב יותר משלי(תמונה יותר יפה וחדה). אני והעורך השני שנינו גם עורכים באותה תוכנה (adobe premiere cs3 )כך שברור שזה עניין שקשור למערכת. אותו עורך אמר לי שיש לו כרטיס וידאו מסוג matrox ושזה מה שעושה את ההבדל. התשובה שלו הפתיעה אותי כי חשבתי שכרטיס המסך שלי אולי נופל משלו. בכל מקרה רציתי לשאול את דעתכם על ההבדלים הבס…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מכיוון שיש לי כרטיס מסך מובנה החלטתי לקנות אחד חדש. ובתקציב הנוכחי שלי (עד 400) יש לי כמה אפשרויות: 310 ₪: 9400GT 1GB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E : 365 ₪ HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E 320 ₪ 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E :360 ₪ GT220 Synergy Ed 512MB GDDR2 DX10.1 DVI HDMI PCI-E :385 ₪ HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI יש לציין שהמעבד שלי די חלש (AMD Sempron 3400 + , 1800 MHz (9 x 200) וכנראה יווצר צוואר בקבוק. אז מה הכי משתלם למשחקים? ומה אומר DVI HDMI? אני יוכל אחרי זה לחבר את המחשב לטלויזייה? תודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי איזה בעיה ברזולוציה שהמאפיינים במחשב מציע לי מכוון שהוא מציע רק 3 סוגים של רזולציות במקום 5 או 6 וזה קרה אחרי שחיברתי את החיבור DVI במקום החיבור הרגיל של המסך למחשב ועכשיו הרזולוציות המוצעות לי לא מתאימות למה שאני רוצה. בעיקרון אני לא יודע אם זה קשור שהחלפתי כבלים אבל אני צריך עזרה איך להחזיר לי את כל אפשרויות הרזולוציה אז אם תוכלו לעזור בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברס היום היתחדשתי לי בX800GTO הכול ניפלא חוץת מזה שהקירור שלו אחד המכוערים וצריך החלפה לעניניינו.. ברשותי מסך 19 אינץ ומסך 5 אינץ של סוני למסך הגדול כניסת VGA למסך הקטן כניסת AV חיברתי את המסך הגדול לכרטיס הדלתי הכול עובד פיקס התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הכרטיס הכול טוב בנוסף לזה קיבלתי גם מתאם מאס וידאו ל RCA ברשותי כבל AV לכן ניסיתי לחבר את המסך הקטן תחילה חיברתי צד אחד למתאם ואז את המתאם לכרטיס מסך ואת הצד השני חיברתץי למסך הקטן עובד! הבעיה היא : שאני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה שלי בלי התחל בלי אייקונים בלי חלונות בלי כלום נטו רקע! והוא בשחור לבן! מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי 9700NP 128MB 256BIT, עכשיו אני מיתלבט אם לימכור את הכרטיס להוסיף כסף ולקנות 9800PRO משומש, או להשקיע את הכסף בקירור וליצרוב ביוס של PRO ולעשות עוד קצת OC?
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לאח שלי יש P4 PRESCOT 2.4 עם 256MB(לא יודע אפילו באיזו מהירות) עם GF4 440MX 64MB AGP( לא יודע אם זה X4 או X8). אח שלי שאל אותי איך הוא יכול לשדרג את המחשב בצורה הכי אפקטיבית למשחקים, אז הצעתי לו להחליף את הזכרון לצ'יפ אחד של 1GB( כיוון שאני מעריך שאין לו DUAL CHANNEL) ולשים איזה כרטיס מסך סטייל 6600GT 128 AGP. השאלה שלי היא האם זה ישפר בצורה משמעותית(עקב המעבד הלוח המיושן). הערה: המחשב בתיקון ולכן אני לא יודע פרטים מדוייקים יותר על המחשב. נ.ב- איזה זכרון מכרו עם פנטיום 2.4 סטנדרטי לפני 3.5 שנים? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לפני כשבוע הזמנתי מחשב חדש לקחתי כרטיס 1950XT עם הקירור הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9025 והכל היה בסדר... לפני יומים התקשר אליי הטכנאי של החנות ואמר לי שממש לא כדאי לי לשים עליו קירור זר מחשש לעבודה לא תקינה של הכרטיס ומאוד כדאי להשאיר עליו את הקירור המקורי ומדובר בכרטיס מסך רציני בלה בלה בלה.... לי זה נשמע קצת מוזר אני ראיתי בנועה מלא מבצעים עם הקירור הזה במיוחד עם כרטיסים של רדאון...ואני מדבר על חנות LOGIC מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-