עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Armageddon1,

נגיד בעוד כחודש אחרי שיגיעו הכרטיסים של 6600 AGP ולפני הכל יש מצב בכלל שיירדו המחירים...?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  2. אני רוצה לקנות את ה-8800GT הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 אבל אני לא יודע אם הוא מגיע עם מתאם, בדקתי באתר אבל לא מצאתי מה בא עם הכרטיס. האם הוא מגיע עם מתאם (או שכל אחד מגיע)? ועוד שאלה, אני לא כך כך בטוח בקשר לחברה הזאת (Twintech), האם היא בסדר (מבחינת אחריות ואמינות) או שעדיף לקחת כרטיס של חברה יותר מוכרת? משהו כמו זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=843 (של BFG) תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. Started by orlupo,

הנה רשימה של יצרנים שמייצרים 6800GT/U ב- PCI-E: http://www.nzone.com/object/nzone_hardware_certified.html הקונים מפרט בסוקט 939 הייתי מחכה ל-6800GT...

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. יש אפשרות לחבר את האנטנה למחשב בלי כרטיס טלוויזיה? יש לי מודם של HOT לצורך הענין אבל אין לי ממיר

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  5. Started by eranmor,

אני גר ברחובות ואני רוצה לקנות ראדון 9500 לא פרו(!) אין לי בעיה להגיע לנס ציונה או לראשון אבל המחיר צריך להיות בערך 950 שקל...

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  6. Started by משה007,

שלום לכולם ברצוני לשאול כמה שאלות על מסכי מחשב והם:מהו ההספק המומלץ למסך של 17 אינץ? מהם גודל הנקודה של המסך המומלץ?. מהם תדר רענון של המסך המומלץ? מהי הרזולוציה המומלצת למסך? מהי האחריות המומלצת למסך?. האם מכירים ומה דעתכם על המסכים הבאים והם:F700B LG , 793DF שלסמסו נג,VIEWSONICE92F, כולם בגודל של 17 אינץ האם גם אקבל בחינם את תוכנת outlook בתוך המחשב בעת הקנייה? אודה לכם אם תענו על שאלותי בהקדם תודה.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. Started by iSolt,

מה המחיר ה'ערום' לשבב ה970M? ולמה הפער בינו ל960M עולה על 500$ (זה הפער בין מחשב נייד עם 960M לעומת מחשב נייד עם 970M)?

8. שלום, יש לי התלבטות ורציתי לשאול בעצתכם. אני מתגייס כנראה בעוד חודש (בסביבות תחילת מיוני) ורציתי להעביר את הזמן הפנוי שיש לי בלשחק... לפני חודשיים הלך לי הכרטיס מסך, nVidia FX 5500 ומאז אני עובד על הכרטיס מסך המובנה. המשחקים שיש לי הם: FEAR (הראשון), NFS UG2 ,Rome gold edition, Half life 2-Orange box, The elder scrolls Oblivion, ו Crysis (חדש, אפילו לא פתחתי אותו מהנילון). אני יודע שרובם לא ממש חדשים ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ אותם בביצועים די גבוהים (חוץ מ crysis שבטח לא יעבוד לי). הכרטיס הישן הריץ הכול אבל לפעמים באיכות כל כך נמוכה שלא שיחקתי בהם (FEAR, Oblivion,NFS). השאלה שניצבת בפניי היא האם כדאי להשקיע יותר מ-300 שקל על כרטיס ברמה די גבוהה או להישאר עם כרטיס ברמה נמו…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  9. Started by KvodHagab,

חשבתי על TI 4200 אבל אני רוצה לשמוע עוד הצעות (וגם מקומות שאנ ייכול להזמין מהם - בפרטי כמובן) התקציב הוא 800 שקל AGP כמובן תודה לכל העוזרים! (אפשר לחרוג אבל לא יותר מדיי.. 50 שקל +- ככה)

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  10. משהו אולי יודע איך אפשר להציג כתוביות בעברית בנגן מדיה של LCD samsung 40C530? קניתי בדיוק טלוויזיה חדשה ויש לה נגן HD מעולה רק הבעיה איך אפשר להציג את הכתוביות בעברית. *אני יודע שאפשר להכניס כתוביות מובנות דרך התוכנה mkvtoolnix אבל היא תוריד מהאיכות תודה לעוזרים אם היו

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. יש לי מחשב ישן יחסית בן 2.5 שנים מעבד אינטל E2220 D.CORE כרטיס מסך GF 8500GT 512MB PCIE לוח אם MSI P6NGM-FD 775 1GLAN זכרון פנימי 2GB 800 MHZ מעוניין להחליף כרטיס מסך לחזק יותר האם הסדרה של 5750 או החדשים יותר (סדרת ה-6) יתאימו למחשב כנ"ל כרטיס נוכחי כבר לא עומד במשחקים החדשים והוא נתקע

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  12. Started by UV1,

יש לי כרטיס ATI HD radeon 4670 עם קרור פסיבי המחשב שלי די חזק משמש בעיקר לעיבוד תמונה ושימושים רגילים אני צריך עוד מחשב לאופיס סרטים ואינטרנט ולכן חשבתי להעביר את הכרטיס הזה למחשב החדש ולקנות כרטיס יותר חזק השימושים לא השתנו - המסך הוא 22 אינץ לשני המחשבים חשוב לציין שהמחשב שקט מאוד ולכן אני מעדיף קרור פסיבי אני נוטה לכרטיסים של Nvidia תקציב 500 +-

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by fish123,

הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עושה לכידת ו…

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  14. Started by danielhasan,

אני רוצה לדעת איך אני רואה מה הטמפ' של הכרטיס ועל הדרך גם איך אני יוצר פרופילים למהירות של המאוורר שברגע שאני נגיד מתחיל לשחק אני ישים על מהירות גבוהה יותר ככה שהכרטיס יתחמם פחות .. תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  15. קניתי מסך Dell U2311H שמונה מילי לשניה ויש בו טיפה מריחות ויש לי עכשיו כרטיס מסך HD4670. השאלה שלי היא אם אני קונה כרטיס מסך HD6950 אז יהיה שיפור במריחות?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  16. Started by the red dragon,

שלום.. לא בטוח אפילו שזאת בעיה בכרטיס אבל בזמן שאני משחק BIOSHOCK או כול משחק אחר אחרי 20 דקות של משחק הכול קורס המסך נהיה בצבע ירוק ושחור וכול המחשב נתקע ועושה ריסטרט.. מה עושים? וניסיתי להוריד את הדרייברים הכי מעודכנים עדיין אותה בעיה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. Started by לוח שנה,

מה עדיף מבחינת ביצועים? תודה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. Started by gangsta,

יש לי כמה שאלות על הביצועים שלו: הכרטיס מריץ את Rainbow Six Vegas סבבה ? (אני שאול כי נראה לי שהמשחק רץ במנוע Unreal Engine 3 ויש היום הרבה משחקים שמבוססים עלו) איך הביצועים שלו בכללי במשחקים ? אני ירגש הבדל בין הכרטיס הזה לבין 6600LE? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  19. Started by kian,

האם אפשר לעלות מ MG 32 ל64 MG ב RIVA TNT 32 \64 בהגדרות של המשב יש לי 32 MG האם אני יכול להעלות את זה 128 RAM MG PENTIUM 3 733 MHZ

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  20. Started by NI4NI,

שלום לכולם המצב הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני כשלוש שנים. אז המפרט היה תותח אבל הוא התיישן מאז. אני לא זוכר בדיוק את כל פרטי החומרה אבל יש לו מעבד i5 2500k, זיכרון 16GB, וכרטיס ATI שאני לא בדיוק זוכר את מספר הדגם. המארז הוא Fractal Design define מאוורר בצורה סבירה (לא שמתי מאווררים בריצפה ובתקרה שלו) וספק הכוח של 450W או 500W מיצרן מוכר (לא זוכר איזה אבל אני זוכר שהוא לא עלה 200 שקל). אני כמעט ולא משחק משחקים כי אין לי זמן וכוח אבל לאחרונה קצת ניסיתי לחזור לזה וגיליתי שכרטיס המסך שלי כבר לא סוחב משחקים עדכניים ברזולוציה נורמאלית. אז המטרה שלי היא כרגע להשיג אפשרות לשחק בצורה נורמאלית. זה לא חייב להיות הכי הכי הכי טוב שיש אלא טוב מספיק לחוויה שאינה מבאסת. התקציב שלי לענ…

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  21. Started by maorwtf,

שלום, אני מחפש מסך דק 17" לעבודות משרדיות (ושום דבר מעבר) התקציב הוא מקסימום 1000 ש"ח אבל אפשר לחרוג ל 1100. תודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  22. Started by shaharor3,

איזה כרטיס יותר טוב? GeForce240GT או GeForce9600GT? כי מבחינת מחיר ה240GT יותר יקר מה9600GT..

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  23. קיבלתי את המחשב החדש עם הכרטיס מסך 8800GTS 512MB. חיברתי שני מסכים בחיבורי DVI, המסך LCD "19 יחס: 4/3 ברזולוציה 1280X1024 ומסך פלזמה "42 יחס: 16/9 ברזולוציה 1024X768. כפי שניתן לראות לכל מסך רזולוציה שונה ויחס גובה/רוחב שונה. המטרה: לראות תמונה זהה על שני המסכים אך להגדיר לכרטיס מסך שיוציא לכל מסך את הרזולוציה והיחס שלו. נכנסתי ל"לוח הבקרה של NVIDIA" ובפונקציה "צגים מרובים תצוגות" בחרתי ב "מוגדרים כבלתי תלויים זה בזה (dualview)" במצב זה אכן ניתן להגדיר לכל צג את הרזולוציה שלו בנפרד אך לא מתקבלת תמונה זהה בשני הצגים! ב LCD אני רואה הכל כמו שצריך אך במסך הפלזמה רואים רק את תמונת הרקע בשולחן העבודה בלבד, בלי האייקונים ובלי כלום, פשוט תמונה סטטית! אם במקום לבחור בפונקציה "מוג…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  24. Started by demultiplexer,

יש לי מסך עם שתי כניסות וידאו אחת rgb והשנייה dvi ויש אפשרות לעבור בין הכנניסות. חשבתי לחבר שני מחשבים לאותו מסך. האם יש ממיר מכניסת הdvi לכניסת rgb ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  25. Started by AVI.S.T,

אתם אומרים GF7600 מריץ CRYSIS לפחות על הגדרות בנוניות?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.