עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jules Winnfield,

אתם יודעים אם גם המחירים של הכרטיסי מסך יורדים?....ואם כן אז מתי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  2. Started by ben060,

-

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  3. Started by sharonin1,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך AGP*8 בסביבות 600 ש"ח שייתן את הביצועים המיטביים בתחום הזה של המחירים למשחקים עבור גיימר בינוני ואחד שרוצה לעבור למערכת ההפעלה ויסטה. אשמח אם תפרטו לגבי הדגם המומלץ והיצרן. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  4. Started by nirh216,

שלום לכולם, אני חדש בתחום ואני רציתי לדעת את הדבר הבא: אני רוצה כרטיס לכידת וידאו (או איך שלא קוראים לו, כי התבלבלתי עם כל השמות), שאני יוכל לחבר אליו את הממיר של YES או HOT (בעיקר YES), ואני אוכל להקליט למחשב בפורמט AVI תוכניות או סרטים מהממיר הדיגיטלי למחשב. כמו כן אני רוצה גם את האפשרות שאני יחבר את הכרטיס למחשב עם מערכת הפעלה, Media Center (אגב, אני מתכנן להתקין אותה במקביל ל-XP, זה אפשרי?) וכשהכרטיס יהיה מחובר למערכת הפעלה Media Center אז אני אוכל להקליט שידורים חיים וכול מיני שטויות.. שאלה לידע כללי ויישומי: אני יכול להקליט תוכניות טלויזיה / סרטים ללא צורך בממיר? כי הבנתי שבכרטיסים של לכידת וידאו יש להם אפשרות של טונר טלויזיה פנימי.. אולי אני יתקין רק את התוכ…

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  5. אהלן חברה! תשמעו אני רוצה לקנות מחשב למטרות גרפיות של photoshop ו after effect ואולי תוכנות תלת ברמה סבירה. לא אתנגד לאפשרות לצפות בסרטים במחשב בצורה המניחה את הדעת. הלכתי לרשת פיקוק וקיבלתי את המפרט הבא. שימו לב לכרטיס מסך או כל דבר הקשור לעניין מצפה להערות והארות לוח אם: GIGABYTE GA-81945GZONE-RH מחיר: $89 מעבד: אינטל P-D 925 3.0G DAUL CORE מחיר: $159 זיכרון: 1GB DAUL CHANNEL DDR2 667 מחיר: $89 מארז: 3 מאווררים 6 כניסות USB מחיר: $38 דיסק קשיח: 2 160GB SATA מחיר: $85 כרטיס מסך : GEFORCE 6200 PCI EXPRESS 256MB מחיר: $55 מקלדת: WINDOW XP מחיר: $7 עכבר אופטי : PS2 מחיר: $8 צורב: D…

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  6. Started by 360,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס טוב יותר ומה משתלם לקנות XFX nVidia GeForce 7900GT 256MB GIGABYTE nVidia GeForce 8600GTS 256MB תודה רבה מאוד למי שיעזור לי כי אני ממש חייב לדעת

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  7. Started by adir12,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2662&Pname=LEADTEK

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  8. Started by dark_zero,

ראיתי דיבורים על הכרטיסים האם יש איזשהו מידע עליהם?האם הם בכלל הולכים לצאת?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  9. פה תוכלו לראות מפרט טכני+בנצ'מרק הכל מסודר, למי שמתעניין! http://www.hardware.info/en-US/articles/amdnZGpqZGOa/nVidia_GeForce_8600_graphics_card_test/7 בנצ'מרקים במשחקים: http://www.hardware.info/en-UK/articles/amdnZGpqZGOa/nVidia_GeForce_8600_graphics_card_test/8

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  10. Started by simonsix,

טוב,אז אנבידיה כבר התחילה לדבר על פיתוח ה SM5 (?!) עכשיו כבר מדברים על פיתוח ה GDDR5 אנחנו לא רצים יותר מדי מהר? ??? http://www.qimonda.com/about/press/releases/QI200704-14e.html?query=*&sort=date-released&category=&searchroot=

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  11. Started by navk2,

ויכול לעלות לנו תמונות/באנצ'ים ?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  12. מחפש מעצב לאתר XXX שיכול לעצב ברמה הדומה לרמה כזאת http://www.videosz.com העיצוב יהייה בתשלום רק לרציניים מי שרציני שיגיב כאן וישאיר פרטים ואני יצור איתו קשר או תיצרו איתי ICQ 221411 תודה

13. Started by guyfaran,

אני מעוניין לקנות כרטיס טיוי והציעו לי בPANDAS את הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_1995&products_id=15083 כן התקציב שלי לא בשמיים ככה עד 300 שקל אז אם מישהו מבין אשמח לתגובות?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. Started by weissby,

זה כתוב בכ.מסך של nVidia - eVGA מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  15. יש לי כרטיס טלוויזיה והכרטיס מסך שלי הוא על הלוח בלי יציאה לטלוויזיה אני יכול להתחבר לטלוויזיה דרך כרטיס הטלוויזיה ואם כן איך?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  16. Started by ronnie,

לכל משתמשי hauppauge WinTV PVR 150 + leadtek winfast pvr2000 ,אני ב-אי.סי.קיו מספר 459550019

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  17. Started by Jinjis Han,

לא הייתי בטוח איפה לפרסם את השאלה אבל נקווה שזה המקום המתאים... אני מתלבט לעתיד (הקרוב) לגבי איך לראות את הסרטים/סדרות או בכלל כל מה שקשור לצפיה ארוכה בחדר... חשבתי בהתחלה לחכות ולקנות איזה מסך רחב של DELL ככה 24 אינ'ץ שיהיה גם למחשב וגם לצפיה (אני אזיז אותו מול המיטה שאצטרך) מצד שני לאחר שראיתי אצל חברים שאצל רובם מה שקורה ישנה טלוויזיה (לא חייב יקרה מאד מעל 22' כמובן) עם APEX (אחלה של די וידי) והתחלתי לחשוב מה כדאי לעשות? מה אתם חושבים מבחינת איכות/הנאה/כדאיות שווה לעשות? ללכת על מסך LCD רחב (שבהתאם יעלה הרבה) או טלוויזיה פשוט ואיזה APEX מחובר ושם לראות את הסרטים והסדרות כמו בן אדם.... חשוב לציין שאין לי הרבה מקום בחדר ובשביל לראות את הסרטים מהמיטה אני צריך להזיז את …

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. Started by Lotar_88,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ומתוכנן להיות בו 8800gts אני מחפש השוואות בין כרטיסים מהסוג הזה יש אותו למלה חברות ובמלא גרסאות עם אוברקלוק ובלי, ורציתי לראות תביצועים שלהם ולדעת מה הכי מומלץ מבחינת ביצועים\אמינות בכל זאת כרטיס יקר לא רוצה להידפק

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  19. שלום לכולם, חיברתי את הממיר (HOT) לכרטיס הטלוויזיה (Tv @nywhere) שלי. חיברתי בעזרת כבל RCA מה- VideoOut של הממיר אל ה S-Video של כרטיס הלוויזיה. ואת ה RCA מה- AudioOut של הממיר אל ה AudioIn של כרטיס הטלוויזיה. יש לי מספר בעיות \ שאלות: 1. כאשר אני מגדיל את התמונה במסך ל Full Screen נעלמת לי התמונה (אני משתמש ב InterVideo WinDVR 3). 2. אין לי Audio (בדקתי, שום מאפיין שמע אצלי לא ב Mute). 3. איכות התמונה טובה +, אך יש קווים, האם יש דרכים לשפרה (כבלים אחרים?, שיטת חיבור?, תוכנה אחרת?). תודה לכל העוזרים והמגיבים.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  20. אני מחפש כרטיס טלווזיה כדי לראות טלווזיה במחשב (לחבר את הממיר ישירות למחשב), להקליט דברים ישירות למחשב וכ'ו תקציב משוער 500-1000 (לא מבין בנושא הזה בכלל, אז סתם זרקתי סביבת מחיר) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. Started by PigMaster,

טוב, אני יכול להשקיע את ההפרש, אבל אני רוצה לדעת אם ההבדל כזה רציני. הכרטיס נועד למחשב יחסית ישן שנמצא בבית (p. 4 2.4 Ghz, 512 DDR, ספק כח 380 W אמיתי). המחשב בן 3 שנים בערך. המחשב הזה צריך להחזיק בערך עוד שנה עם משחקים בסטנדרת של היום, מאחר ויש עוד אחד, חזק יותר. (הוא צריך להריץ לפחות את C&C החדש ברשת...) השאלה היא אם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח שאפשר בקלות לחסוך. התקציב שלי לא עובר את ה 850 ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  22. Started by yigal33,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך של אינטל וקניתי את המכשיר האלחוטי שיהיה אפשר לראות סרטים מהמחשב לטלויזיה התקנתי TV TOOLS אבל התוכנה לא תומכת בכרטיס רק בכרטיסים של ניוידה מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן תתמוך? או בהגדרות של הכרטיס כי אני ממש לא הצלחתי למצוא איפה אני יכול לתת לו פקודה לשדר החוצה מהמחשב? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. Started by YT,

האם GT 7300 תומך ב-DirectX 10?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  24. Started by mor_shalev,

יש לי 7800GT ומערכת הפעלה VISTA 64BIT

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  25. Started by QQQ,

שלום יש לי כרטיס מסך GF 6600 AGP לא מזמן פרמטתי את המחשב שלי. קודם כל התקנתי את הדרייבר המעודכן מהאתר של NVIDIA. יש לי בנוסף לדרייבר הזה עוד דרייבר שנמצא בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם שנקרא AGP DRIVER. אני אמור להתקין גם אותו בנוסף או להשאיר את זה כמו שזה עכשיו? תודה

דיונים חדשים בפורומים