כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !! יש לי בעיה בכרטיס מסך hd 4850 הבעיה: שחקתי משחק לא כבד ולא דורש דרישות גבוהות ופתאום מתכבה לי המסך והוא רושם לי power saving mode ואני מסתקל על הכרטיס והוא הדליק לי נורית אדומה הכרטיס של msi אני לא יודע מה הבעיה אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 20:05:24 תגיבו לי בבקשה אני צריך את העזרה שלכם !!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
ברשותי מחשב יחסית ישן בעל מעבד AMD phenom xII 965, ספק 550 וואט של סיסוניק ו4 ג'יגה ראם, השאלה שלי היא האם המחשב יסחוב כרטיס מסך חדש? אם כן, על מה תמליצו שלא יהרוג לי את הכיס? כמו כן אני הולך להוסיף עוד RAM ככה שזה יכול להשפיע על העומס אני מניח... תודה מראש על ההתייחסות!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זה בעיקר לשימוש בתוכנת תלת מימד סימטרון והרבה פחות למשחקים. לוח אם של אינטל גראנט קאונטי, זיכרון 512 מגה ראם, מעבד 3 גיגהרץ. התקציב עד 600 ש"ח ושני הכרטיסים נכנסים בתקציב הזה. ה-x 1600 נמצא בשימוש ע"י מחשבי APPLE בהם משתמשים לרוב בתחום הזה של התלת מימד ועיצוב גרפי. ה-7600 GS פשוט עולה על ה-1600 במבחני ביצועים.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים לכולם !! יש לי מחשב עם מעבד CORE I5 750 וכרטיס מסך HD5770. והרצתי עליו 3Dmark vantage וראיתי שהוא נותן לי בסוף את התוצאה P8924 3DMarks. ורציתי לדעת אם זה נכון או שיש בעיה בכרטיס מסך או במעבד תודה רבה לעוזרים! הנה לינק עם התוצאות:http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=4804693F3B291AED0C97C8D88606EF96 :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
ראיתי את הסט הזה ...http://www.skypc.co.il/pl_product~WIN-PVR150~12~0.htm עכשיו השאלה שלי היא.. כרגע יש לי בחדר ממיר של YES ואני מעוניין לראות טלוויזיה במחשב.. האם באמצעות כרטיס זה אוכל לחבר את ממיר הYES שלי אליו ולראות טלוויזיה במחשב?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
תודה לעוזרים... תביאו לי אפשרויות של כל הפתחים (יאנו לוח אם)... כי זה לחבר שלי והוא לא יודע איזה לוח אם יש לו בנתיים... אני אעדכן בהמשך... תודה.. (מקווה הבנתם )
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
איך הכרטיס של החברה הזאת ? האם כדאי לקחת של חברה אחרת כמו ספרקל או פאליט ?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ביומיים האחרונים הכרטיס שלי - Sapphire HD4870 VaporX 1GB, מתחמם ואז המסך שלי (Samsung P2770HD) מפסיק לקבל ממנו אות, עכשיו, אני יודע שהוא מתחמם כי כזה קורה דולק לי על הכרטיס מסך נורית אדומה של over heating, וגם המאוור שלו נשמע חזק, עכשיו כרגע שאין איזשהו משחק מיוחד פתוח על המחשב, הטמפ' של 3 הדיודות היא בין 60-70 מעלות צלזיוס, זה נורמאלי? ואז מה שעשיתי זה, השתמשתי במצב הידני של ATI CATALYST, ושמתי את המאורר על 60% וזה הוריד לי את הכרטיס ל48-53 מעלות במנוחה, אבל משומה אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס.. כי כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו (הכוונה היא *לא* לריסטרט), אז עדיין המחשב נתקע במצב שחור ונדלקת לי הנורה האדומה של ה-Over Heating על הכרטיס, ונגיד שאני משחק GTA IV…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1700 ואני רוצה את הכרטיס הכי טוב לאוברגלוק תודה רבה על העזרה מראש
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס X1900GT כשלושה חודשים ולפני כשבוע גיליתי שה S-VIDEO הפסיק לעבוד. ניסיתי את כל האפשרויות כולל הורדת והתקנת דרייברים מחדש אך המחשב לא מזהה את החיבור בשום מצב. חיברתי RCA ועובד יפה בלי שום בעיות. כמובן שיש לי עוד אחריות, מה דעתכם צריך לעשות ללכת לחנות או שיש רעיונות נוספים לבדיקה? במידה והלכתי לחנות האם אני מקבל כרטיס חדש או מתוקן? תודה,
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
חבר'ה האם אפשרי להריץ ב SLI את Geforce 6600GT ואת 8800 GT??? (כלומר יש מצב לדו קיום?) ועד כמה SLI שכזה ישפר לי את הביצועים במשחק...
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש בגוגל במטרה למצוא benchmarks של x1950pro ב-crysis ,אבל מצאתי רק הפניות לפורומים וסקירות של ביצועי הכרטיס במשחקים ישנים . להלן מחרוזות החיפוש : http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro#1394-forum http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro-forum#523 אם מישהו מכיר אתר עם benchmarks של x1950pro אנא רשמו את שמו כאן . תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר (אפילו של צד שלישי) שיוכל להריץ את הכרטיס עם מערכות הפעלה ישנות כמו 98 וME
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש למישהוא מושג מתי הם ידיעו לארץ אם בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
Hello I do have a GeForce 4 MX 460 , and when i run dxdiag and chack the information i got this error The error is "D3D8 Test Result: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available)" I am using Direct X 8.1 and the driver of the Nvidia is the new one 41.09 can someone help me what to do Thanks P.s- I am using a P4 2.0 and 512MB memory ' also its a win XP home edition
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי כרטיס GainWard GTS-250 והתקנתי את הדרייבר 196.21 במערכת Win7-64 כאשר אני עובד עם ההמחשב הכרטיס שקט מאוד , המאוורר עובד ב- 35% מהמהירות שלו וטמפרטורת הכרטיס סביב 42 מעלות אולם כאשר אני מפסיק לעבוד במחשב והוא עובר למצב המתנה (לאחר זמן מה) המאוורר של הכרטיס הגרפי עובר למהירות מקסימלית 100% ומרעיש מאוד , זה נראה כאילו במצב שינה דרייבר הכרטיס אינו מנהל את המאוורר של הכרטיס ולכן הכרטיס עובד במצב מלא כיצד ניתן לגרום ל-Win7 ודרייבר הכרטיס לנהל את מאוורר הכרטיס גם במצב שינה ? כך שרעש המאוורר לא יפריע לי לעבוד כאשר המחשב במצב המתנה רן
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
ראיתי את הדרייבר הזה ברשימת ההורדות של האתר. מישהו יכול להסביר לי למה הדרייבר הזה משמש ובמה הוא שונה מהדרייבר הרגיל בגירסה הזאת? ועוד משהו, האם הוא נחוץ בכלל ואם כן, איך בדיוק מתקינים אותו. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חבר שיש לו את אותו כרטיס מסך והוא הצליח לעשות עדכון שפתח לו עוד 4 צינורות עיבוד כשאני מנסה לעשות את העידכון הזה הוא רק משנה לי כמה דברים אבל הוא רושם לי שיש לי עדיין 12 צינורות עיבוד ולא 16 האם מישהו יודע משהו לגבי זה ומה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום! 8) הבעיה לי היא כזו, לפני פחות מחצי שנהקניתי מסך LCD ללא חיבור DVI. עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש והכרטיס הנ"ל (7900GT CO 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E) הוא הנבחר. אבל יש לי בעיה. אני לא יודע אם יש לו חיבור מתאים למסך שלי ואני ממש לא רוצה לברר אחרי הקניה שכל מה שיש לו זה רק DVI ו- TV out. אז השאלה שלי היא אם ניתן להשיא בשוק את הכרטיס הזה עם חיבור "ישן" של 15 פינים? (נראה לי שקוראים לו VGA תתקנו אותי אם אני טועה) המון המון המון תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
האם האיחוד הנ"ל ישפיע על התאימות של לוחות אם + מעבדים של AMD לכרטיסים של NVIDIA ?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר תוכנה שנותנת פירוט לגבי ביצועי מסכים(יש לי כמה מסכי LCD שהייתי רוצה להשוות בינהם)
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
מידע מעניין שנתקלתי בו,מסתבר שישנו 4 גרסאות למסך כשההבדלים באיכות ניכרים,ניתן להגיע לנתון על סוג הפאנל ע"י כניסה לתפריט "סודי במסך. אפשר לקרוא פה: http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html http://www.behardware.com/articles/673-1/samsung-syncmaster-226bw-c.html
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר כרטיס מסך מצויין שעולה שם בזול משמעותית מאשר בארץ? האם אפשר להביא לי לינק לחנות מכוונת? אשמח לעזרה, יוסי.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי בלוח אם שלי יש 2 חיבוריי PCI E , באיזה מהם החיבור של PCI E3?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך בצפייה בתכני 4K (אין צורך בגיימיניג).ראיתי את הכרטיס Gigabyte Radeon RX 550 שעולה באילת פחות מ-400 שח.השאלה שלי, האם מישהו מכיר כרטיס דומה או דגם אחר במחיר זול יותר?תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-