כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הלך לי הכרטיס מסך ( HD4850 מגרסת ה GDDR5) ככה שאני רוצה לקנות אחד חדש. אני כבר לא גיימר בצורה שוטפת אך עדיין משחק פה ושם ומעוניין בכרטיס מסך שיוכל להריץ את כלל המשחקים על הגדרות סבירות ושיוכל לעשות זאת לא רק למשחקים שיש כיום אלא גם למשחקים שיהיו בשנים הבאות. הכרטיס שהיה לי עשה סה"כ עבודה לא רעה בזה. המערכת שיש לי היום כוללת : I5-3450, 8GB DDR3, ספק SEASONIC 500W. התקציב הוא עד 750 - עם אפשרות לחריגה של עד 50 ש"ח, אך הייתי מעדיף להוציא סביב 600 ש"ח. אשמח לקבל המלצות האם 7850 מתאים לצרכים שלי ? ראיתי שיש כרגע ב 650 ש"ח . האם ה 7870 שווה בשבילי את ההשקעה הנוספת ? (עוד 100 ש"ח) אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע תודה !
-
- 23 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום. התקנתי מחדש את המחשב והתקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט לאחר מכן חיברתי לו כרטיס מסך חיצוני. כאשר אני מדליק את המחשב. המחשב נתקע בתחיל הבוט שלו. וכשאני מוציא את הכרטיס המחשב לא נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום ברשותי GA-X58-UD3R שמחובר אליו Gigabyte GTX660Ti OC WINDFORCE 2GB. זה רץ על PSU של Sapphire Pure 625W.האם הוא יספיק לחיבור של עוד gigabyte GTX660Ti במערך SLI ? אני לא משחק עם OC, כך שזה לא שיקול מבחינתי. ו- האם זה שווה? כלומר אולי עדיף למכור את ה660Ti שלי ביד 2 ולקנות משהו אחר? בהנחה שאני לא שש לשדרג את הלוח\ספק.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני זוכר כשקניתי את המחשב שלי בכוונה קיניתי מחשב עם כרטיס מסך מוחלש ביחס למפרט כדי שבעתיק אוכל לקנות כרטיס מסך יותר טוב ובכך בעצם להאריך את חיי המחשב עוד כמה שנים. לא מצאתי תבנית לכתיבת הודעה אז לקחתי את התבנית מפורום מפרטים שנראת לי כרלוונטית ברובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני משתמש במחשב לצרכי עריכה גראפית 2D ו3D\צפייה בתכני HD ,אך התחום בו אני מרגיש שיש למחשב קשיים זה בהרצת משחקים חדשים ולכן אשמח לשיפור למטרת גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אודה להמלצות על כרטיס מסך למחשב המיועד לעבודה שוטפת עם פרימיאר. התחלתי בתכנון מפרט כללי, אבל חשובה לי המלצה מקצועית וממוקדת לכרטיס שמתאים לתוכנה. זה המפרט שחשבתי עליו. זה הכרטיס שבינתיים שמתי במפרט MSI GTX780 3G DDR5 GAMING Twin Frozr, אבל באמת אשמח להמלצות ממבינים... תודה ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ותיק שעובד עם 5 מסכים ואני מעוניין להחליף למחשב אחר שיש לי בבית יחסית חדש עם המפרט הבא: מערכת הפעלה: OS Name Microsoft Windows 8.1 Pro לוח אם: System Manufacturer MSI System Model MS-7740 System Type x64-based PC כרטיס מסך (יש יציאה ל- 2 מסכים): NVIDIA GeForce GT 430 מעבדים וראם:
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חודש הבא ואני ממש לא בטוח מה לעשות לגבי הכרטיס מסך. ממה שהבנתי בסוף השנה NVIDIA משחררת סדרת כרטיסי מסך חדשה, GTX 800 / MAXWELL ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, לקנות כרטיס מסך חזק, ככל הנראה GTX 770 או שעדיף לי לקחת כרטיס מסך חלש יותר לדוגמה R9 270 או GTX 750 TI או כרטיס אחד מומלץ. ואז כשתצא הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך לשדרג לאחד חזק יותר מהסדרה החדשה? ככה אני יוכל לחסוך את הכסף של הספק כוח ושל ההפרש של הכרטיס מסך ולקנות אחד חזק יותר כשהסדרה החדשה תצא. מה לדעתכם עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מתעניין בקניית כרטיס מסך חדש וחשבתי על הGTX660 של GIGABYTE כרגע יש לי 8800GT OC2 המפרט שלי הוא : Q6600 DDR 2 800 6GB ספק כוח 550 W של טרמלטק. השאלה אם שווה לי לקנות?אני ירגיש שיפור בביצועים? או שאני יגיע לצוואר בקבוק.? מתכנן למשחקים כמו BF4 COD תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Memory Interface:384 BitOutput Interface Type:VGA,DVI Products Status:StockBrand Name:OEMDirectX:DirectX 11Interface Type:PCI ExpressCooler Type:FanChipset Manufacturer:NVIDIA Memory Clock(Mhz):1400mhz Core Clock(Mhz):650mhzVideo Memory Type:D DR3GPU Model:gk104 Video Memory Capacity:≥2048MB Model Number:GTX680 Power Source:384 Bit
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שמדברים על דרייבר הבטא החדש של 14.4, אבל באתר של AMD אני רואה שיש גם רשמי: מה עדיף להוריד? http://prntscr.com/3dj5q5
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהרצה של ממשק win8 , אופיס, אינטרנט? לאיזה ביצועים אפשר לצפות מ R9 M265X ברזולוציה הזאות? יריץ משחקים כמו hearthstone world of tanks על הגדרות בינוניות ללא AA? מה לגבי משחקים יותר תובעניים Rome 2 total war יריץ על הגדרות נמוכות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי הצעה (לא באתר הזה) ל- ASUS R9 280x DirectCU II TOP OC במחיר 1000 ש"ח שנקנה בKSP, שעל פניו זה נראה נחמד מאד כי מדובר בכרטיס חדש עם כמעט 3 שנות אחריות (מינוס 3 חודשים). השאלה שלי - אמנם כתבתי כבר שזו הצעה נחמדה לדעתי, אבל זו רק דעתי, ולא רכשתי או התעסקתי עם כרטיסים גרפים די הרבה זמן - אז אני פונה אל המבינים מביניכם, האם המחיר אכן משתלם? האם ההצעה אכן טובה? והשאלה השניה, לא פחות חשובה - האם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס הנ"ל? איך התפקוד שלו במשחקים החדשים? קראתי עליו באתרי החומרה המוכרים ובינתיים נראה שהוא מקבל ציונים גבוהים אבל רציתי גם התרשמות אישית. (לא ברור למה הבחור מוכר אותו בכלל, אולי צריך לברר). תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 30 תגובות
- 5k צפיות
-
-
MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 - ש"ח 1330 ומה ההבדל בינו ל MSI Radeon R9 280X Gaming TwinFrozr שעולה 60 שקלים יותר . המעבד שאני קונה הוא - . Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray אם זה משנה משהו. אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם הכרטיס מסך הזה שווה את הכסף או כדאי משהו אחר ? אני רוצה ביצועים נטו למשחקים . מהו הכרטיס הכי טוב הכי חזק שאני יכול לקחת במחיר הזה. תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ל-HTPC, רצוי עם קירור פאסיבי אבל לא קריטי אם יש לו מאוורר לא מרעיש. חשוב שתהיה לו תמיכה ב-Dolby TrueHD וב-DTS-HD. אם יש לו אפשרות להריץ משחקים פעולה ישנים (נניח UT99), מה טוב. הגודל אגב לא אמור להוות בעיה (זה המארז שלי). רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.. קניתי היום לוח חדש ga-h87-d3h ומעבד i5-4670.. הכרטיס הישן שלי נשאר איתי, לאחר התקנה נקייה של 8.1 כאשר אני מתקין את הדרייבר של כרטיס המסך( ניסיתי קודם את גרסת הבטא ועכשיו גם את הקודמת של הדרייבר מהאתר של NVIDIA) או כאשר המערכת מורידה ומתקינה את הדרייבר והרזולוצייה משתנה אוטומטית המסך הופך שחור גם אחרי הפעלה מחדש, ורק כאשר מזיזים את העכבר רואים אותו.. וחלק מסרגל הכלים.. משהו מוזר.. ניסיתי להסיר את הדרייבר של המערכת אבל זה לא עזר וכל פעם חזר לאותו המצב ברגע שהכרטיס זוהה.. עכשיו שלפתי את הכרטיס ואני עובד עם הכרטיס המןבנה בלוח ואכן עובד מצויין. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? האם הכרטיס שלי הלך לעולמו? יש לציין שעד כה עבדתי עם 8…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הכרטיס Gigabyte - Geforce GTX760 GPU. 1. האם שווה לי לקנות אותו ולא כרטיס אחר? 2. האם הוא יריץ לי BF4 על הגדרות גבוהות מאוד - אולטרה? 3. האם הוא יריץ משחקים הכי חדשים שיוצאים עכשיו על הגדרות גבוהות ומשחקים שיצאו עד 2015? 4. הוא כרטיס שמתחמם מהר?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מתכנן לקנות לאחותי הקטנה מחשב חדש ,השימושים העיקריים שלה זה office יוטיוב sims 3 gta iv אולי גם קצת ניד פור ספיד אולי כמה דברים בעתיד אני מתלבט בין לקנות לה gigabyte gt 640 2gb או Gigabyte gtx 650 1 gb שווה לי ללכת על הכרטיס היותר חזק לעתיד או להישאר עםה640 בגלל המשחקיםבהם היא רוצה לשחק ? אם כן ללכת על הכרטס 640 הוא יחזיק לה גם קצת לשנתיים הקרובות?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לפני קניית המחשב הזה: Intel Core i5-4570 3.20 6M אינטל מעבד 8GB 1600MHz DDR3 את השאר מסובך להעתיק מההצעת מחיר של הטכנאי, זה העיקר. אני רוצה nvidia בלבד (יודע שזה מוזר). 1.איזה כרטיס יהיה הכי משתלם?, האם עדיף לקנות כרטיס זול יותר על מנת להחליפו בעתיד? תודה רבה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
אחרי הרבה שנים של התקמצנויות (ושנים שלא ביקרתי פה בפורום), סוף סוף יש לי שוברים ואני יכול לפנק את עצמי בכרטיס מסך ולהפסיק לשחק משחקים על גרפיקה ורזולוציה הכי נמוכה רכישה מאמאזון בלבד (יש לי שוברים) מחיר, -200$-240$. (יכול להיות שזה יותר ממה שאני באמת צריך) שימושים - משחקים עם דגש על גרפיקה גבוהה, נמאס לי להתפשר. רזולוציה FULL HD - ללא ריבוי מסכים. מעבד נוכחי amd phenom ii x4 965 לוח אם: M4A89GTD_PROUSB3 זכרון נוכחי - 4GB מערכת הפעלה - WIN 7 64 BIT ספק כח - Spire 550W sp-atx-550wtn-ir - יש לו חיבור 6 פינים לPCIE, תקנו אותי בבקשה אם אני טועה - כלומר, אני רואה כבל עם חיבור 6 פינים, לא יודע אם זה מיועד לכרטיס המסך) כרגע מחוברים 3 דיסקים קשיחים, האם הספק כח יוכל…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג וסימולטורים? HD 7970 או GTX 770 או R 280? בבקשה לענות על גרסה רגילה ועל OC. לא שנה איזה קירור נכון?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חשבתי אולי לקחת את הכרטיס הזה: [h=1]Sapphire AMD Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5[/h] מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס R9 290 למחשב חדש שאני קונה יש שתי גירסאות של הכרטיס שכרגע כמעט באותו מחיר ורציתי לדעת מה ההבל ביניהם ואיזה כדאי יותר לקחת למי מהם יש את הקירור הטוב יותר כי הבנתי שיש לכרטיס הזה בעיה קצת עם הקירור ובנוסף האם הספק FSP RAIDER 650W יספיק לשני סוגי הכרטיס 1 - http://www.tms.co.il/product/13260 2 - Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC GDDR5 הראשון עולה 1900 והשני עולה 1990 תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או מחשב נייח הכולל Intel ארבע ליבות Core i5 3450 Ivy Bridge לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2H ספק כוח In Win POWER MAN IP-S 450BQ3-3 450W Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 Intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge צורב LG SATA DVD זכרון Kingston DDR3 KVR1333D3S8N9/ 4G דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX ה210 מתחמם מהר מה שגורם למחשב להיות קפוא תוך מספר שעות ואז אני חייב ללחוץ על ריסט. כאשר אני מריץ בדיקה לכרטיס מסך, המחשב תוך 3 דקות קופא (התקלה חוזרת מיד) הוא במצב רגיל מעל 90 מעלות מלבד הכרטיס מסך הטמפרטורות בסדר? (המחשב בלי תכונות ברגע, חוץ מESET) לכן אני רוצה לקנות את ה-7730, השאלה להחליף אותו במחשב שבו יש את ה210 או להחליף אותו במחשב בו יש את הכ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-