כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
היי חברים. אני משתמש בשני מסכים. אבל כשאני רוצה לצפות בוידאו אני יכול לראות רק במסך אחד.. מישהו מכיר את התופעה?! הכרטיס מסך הוא: Ati Radeon x300SE תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די ישן בן יותר מ -6 שנים . עד כמה זה בעייתי לצפות וידיאו 4k שמקורו במצלמות action כמו GOPRO 4 BLACK? אני חושב לרכוש מצלמה כזאת ,אולם אני חושש שלא אוכל להנות מכל יכולותיה מפני שאין לי כרגע את הכסף לרכוש מחשב חדש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני לא גיימר אבל התקנתי השבוע את המשחק המדובר כדי לראות את ביצועי המחשב והכרטיס מסך. עכשיו נשאלת השאלה איך אני צופה בטמפרטורה של הכרטיס והניצול שלו בזמן המשחק ? תודה מראש טל
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי כרטיס וודו 3 3000 עם TV-OUT וכדי להפעיל את הטלוויזיה צריכים לבחור ב 3DFX TOOLS את ה- ENABLE TV MODE, אך שעושים זאת התוכנה מכבה את המסך ורואים רק בטלויזיה... אני רוצה שיראו בשניהם, אני יודע שזה אפשרי כי אם עושים RESET שהמצב הזה מופעל אז שהWINXP נטען מחדש רואים גם במסך וגם בטלויזיה (ברזולוציה נמוכה כמובן- אבל זה לא מפריע לי...) האם יש דרך לשנות משהו בתוכנה כדי שאני לא אצטרך לעשות RESET בשביל להפעיל את שניהם? האם יש איזה תוכנה נוספת שאפשר לעשות בה את הדבר? (כמו שיש תוכנות ל OC למשל) ???
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
האם בשביל לראות כבלים (ערוצי זהב - דיגיטלי עם ממיר) צריך כרטיס טלויזיה או שמספיק כרטיס מסך עם VIDEO IN ?? הרי אני לא צריך TUNER ... הממיר משמש לך ... ואם כרטיס עם VIVO - מה אתם ממליצים במחיר של עד 500 שח ? תודה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן להשתמש בכרטיס המסך במקרה שיש לו כניסות VIDEO IN לצפייה בטלוויזיה האם האיכות תיהיה טובה? ??? ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
לפני כחודש הבאתי מארה"ב כרטיס מסך ATI Radeon all-in-wonder 9800PRO . הכול עובד סבבה חוץ מהטיונר של הטלויזיה שמשום מה מציג לי רק תמונות בשחור לבן. התקנתי את הדרייברים האחרונים ואת העידכון ל-DirectX9.0b ועדיין רק שחור לבן. אני מחבר את האנטנה של YES למחשב (אחרי היציאה מהממיר) ומקבל תמונה וסאונד בסדר גמור חוץ מצבע. הבעיה היא כנראה בשיטת השידור שהכרטיס מאופיין. השיטה בארץ היא PAL-BG בעוד שהכרטיס תומך כמעט בכול השיטות חוץ מזאת. מה שרציתי לדעת (אחרי כול הסיפור הזה) אם עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת ואיך הוא פתר אותה. הייתי מעוניין לדעת אם אתם מכירים תוכנה לצפייה והקלטה מהטלויזיה בסגנון ATI MEDIA CENTER שעובדת עם שיטת השידור בארץ
-
- 13 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי כרטיס מסך X1900XT אני מעוניין לחבר 2 מסכים אבל כאשר אני מנסה להפעיל את המסך השני שום דבר לא קורה האם יש דריוורים מיוחדים לכרטיסים האלו לפני זה היה לי ניודיה ויכלתי לעשות שיכפול מסך איך אני מבצע את זה ב כרטיס הנ"ל
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ב-SECONDERY MONITOR ולא מצליח. חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת כבל S-VIDEO שמתחבר למחשב ו-RCA שמתחבר לטלויזיה. אני מפעיל את הטלויזיה על AV. לאחר מכן ניסיתי לבחור את הטלויזיה כמסך הצפייה, אך המחשב לא נותן לי בכלל אופציה לבחור מסך אחר פרט למסך המחשב הרגיל. אין שום זכר לאפשרות צפייה במסך משני. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE FX 5200 ויש לי את כל רכיבי החומרה הדרושים (מה גם שבעבר הצלחתי לראות את המחשב דרך הטלויזיה). מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GFORCE 5200 עכשיו כשאני וצה לראות סרט ( או כל ווידאו שהוא) או שאני יכול לראות אותו במסך של המחשב או במסך של הטלוויזיה איך אני יכול לראות בשניהם בו זמנית?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
האם למישהו יש תוכנה לצפייה נורמלית במחשב ע"ג מסך טלביזיה (באמצעות TV OUT בכרטיס מסך)?? נתנו לי את TVTOOL אבל היא נסגרת אחרי 10 דקות אני צריך משהו יעיל או קראק לתוכנה הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעוד כמה שבועות אקבל את המחשב הנייד שקניתי מדגם XPS1530 ובו כרטיס מסך 8600GT ויציאת HDMI. ברצוני לברר האם חיבור הנייד למסך LCD התומך ב HD ready והרצת סרט באיכות HD על המחשב תאפשר צפייה באיכות HD באמת? החיבור יעשה כמובן בכבל HDMI. תודה מראש יגאל
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם ניתן לצפות בסרטיי HD ו- BLU RAY עם כרטיס כמו שלי והאם הוא מותאם לכך , הסרטים עצמם הם באיכות של 720 - 1080P עוד שאלה ,אייזה תוכנה אני צריך כלומר נגן על מנת להפעיל את הסרטים הנ"ל ניסיתי ב- MV2 player,winamp,media player,bsplayer,vlc player בכולם הסרט קירטע ,אז אייזה נגן אני צריך בנוסף?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום חברים! המחשב הוא מחשב IBM P4 מסדרת ה-T החדשה, ובעל חיבור Video-Out מסוג S-Video. החיבור פועל בסדר גמור (חוץ מאיכות :-X ), ניתן לראות את ה-Windows ואת כל הפעולות שאני מבצע מלבד- סרטים! כל קובץ וידאו שהפעלתי ב-media player לא הסכים להיראות על מסך הטלויזיה. עכשיו, אני יודע שהסיבה לכך היא שפיענוח הקובץ מתבצע על המחשב, ולכן לא ניתן לראות אותו בטלויזיה (מאותה סיבה שלא ניתן לעשות Print screen על סרט). אני לא מאמין שאין דרך לראות קבצי וידאו על מסך הטלויזיה, האם מישהו יודע מה הדרך לעשות זאת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN XP עם כרטיס מסך MSI GEFORCE FX5200 128 DDR. יש לי סרטים על המחשב ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה, לכן קניתי כבל שמיתחבר בין היציאת TV OUT של המחשב לבין יציאת הוידאו של הטלויזיה. אחרי החיבור כיביתי והדלקתי את המחשב מחדש ואז בחלון ה DISPLAY PROPERTIES בעמודת ה SETTING הופיעו לי שתי חלוניות, אחת של המחשב ואחת של של הטלויזיה. כאשר בחרתי בחלון הטלויזיה והגדרתי אותו בתור הראשי תצוגת המחשב הועברה לטלויזיה (הדסקטופ בלי האיקונים שעליו). עכשיו נעבור לבעיה: אני יכול לראות סרטים דרך הטלויזיה רק כשאני עובד דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER , בקיצור WMP גרסה 10. הבעייה בתוכנה זו שאי אפשר לטעון את התירגומים של הסרטים. כאשר אני פותח את הסרט עם תוכנות אחר…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בעבודה שלי יש מחשב אבל לא התקינו שם קודדים לצפייה בסרטים כגון DIVX,XVID, אני מעוניין לצפות במחשב שם בסרטים אבל אין לי פריבלגיה להתקנה של קודדים או בכלל להתעסק ולהוסיף רגיסטרי... מישהו מכיר דרך לצפות בסרטים ללא מקודד? למשל אם אני יעתיק את הקובץ של המקודד לסיפריה של הסרט אז הוא לא יצטרך לחפש או למשל תוכנה STANDALON שלא צריכה התקנה מלבד פריסה של קובץ מקובץ אז בבקשה עזרה למי שמכיר משהו כזה.... ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל פועל טוב, כמובן עד הרגע שאני מפעיל סרט. במקרה הזה אני רואה את הסרט על המסך של המחשב נייד ועל הטלויזיה אני רואה ריבוע שחור. בזמנו התקנתי מקודד מסויים ( klm codec103) וזה עבד, אבל מאז פירמטתי את המחשב ואני לא יודע איך להתקין את המקודד. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא...
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת אני צופה בסרטים בטלויזיה דרך המחשב ברצוני לקנות טלויזיית תלת מימד רציתי לדעת האם כל מחשב עם כרטיס מסך HD בעל חיבור HDMI יאפשר צפייה של תכני תלת מימד דרך המחשב בטלויזיה או שצריך לקנות כרטיס מסך אחר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את הלפ-טופ שלי לטלוויזיה עם איזשהו כבל, ורואים תמונה בסדר חוץ ממתי שאני מעלה סרטים, שאז אני רואה במקום הסרט ריבוע ריק, איך אני מסדר את זה?
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 8500 gt ואני רוצה לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה עם כבל s-video ל-rca ואני מצליח, רק שאי אפשר לראות בטלוויזיה בדיוק את אותה איכות שרואים במחשב\ כאיילו במחשב אני רואה רגיל ובטלויזיה אני רואה איכות ממש גרועה.. אז אני רוצה שזה יהיה הפוך.. איך אני גורם לזה?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם יש דרך לצפות בסרטוני ההדגמה של חברת NVIDIA לסדרת ה-FX שלה בעזרת הרדאון 9800 פרו שלי?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה ואני אודה לכם עם תעזרו לי. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של nvidia בעל tvout. הוא מחובר לטלויזיה דרך יציאת s-video, והכל עובד כמו שצריך. יש לי במחשב גם dvd-rom, אבל כשאני מנסה לצפות דרכו בסרט (עם התוכנה powerdvd), אני לא מצליח לראות את הסרט על מסך הטלויזיה. זה עובד לי עם קבצי סרטים, משחקים, וכל דבר אחר, אבל סרטי דיוידי אני לא מצליח לראות. תודה מראש על העזרה. עוז.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום כשאני מכבה את המחשב המסך לא נכבה הוא נכנס למצב stand by . במצב הזה הוא עושה רעש מעצבן מן צליל דק כזה , ביחוד כששקט בחדר אז שומעים את זה. כנראה שזה בא מהשנאי שלו. זה נפסק רק אם אני מכבה את המסך עם כפתור ה off שלו. האם מישהו מכיר את התופעה או שזה רק אצלי? ???
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הבאג, שרק לאחר כשבועיים מאז שהתגלה התייחסה אליו Nvidia רשמית, פוגע בביצועי הכרטיס כאשר נעשה שימוש במעל 3.5 גיגה-בייט של זיכרון גרפי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%92%d7%9f-%d7%a2%d7%93%d7%9f-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%90%d7%92-%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%92%d7%a2-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%96%d7%9b/
-
- 108 תגובות
- 19.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס מסך שלי היום התחיל לעצבן. אני כותב לכם כאן כשיש סימנים של צבעים על כל המסך, ופסים. זה לא היה אתמול,אתמול היו המון הפעלות מחדש ותקיעות. הוצאתי את הכרטיס וחיברתי לכרטיס מסך שבלוח (וזה 32 MB) והכל היה בסדר. החזרתי את ה GE FORCE ובדקתי עוד כמה דברים. ניסיתי לנקות,לא עזר.. היום אני שולח את זה להחלפה (עם אבא.יש אחריות) ואני מעוניין להחליף לכרטיס מסך Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit Video Card ואני רוצה לדעת בבקשה כמה הוא עולה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-