עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מכיוון שהנושא עלה מספר פעמים ולא ראיתי שיש פתרונות החלטתי לרכז את כל המידע שיש לי כרגע בנושא פתרון הבעיה בנושא חדש. הבעיות אופיניות לכל הארצות המשתמשות בשיטת שידור שאינה NTSC ומותקן במחשב Directx 9b. תיאור הבעיה : במערכות בהן מותקן Directx 9.b לא ניתן לסרוק תחנות בתוכנת ה MMC של ATI. אופצית הסריקה אינה קיימת בכלל. הפתרון : להוריד ולהתקין את הפאטץ' הבא - http://download.microsoft.com/download/f/c/9/fc9b3b60-d7d4-42c6-ac64-f28ea70fabb9/DirectX9b-KB825116-x86-ENU.exe לאחר התקנת הפאטץ' אופצית סריקת התחנות חוזרת אבל מקבלים בעיות אחרות בסריקה: א. אם משתמשים באופצית סריקה מהירה רוב התחנות בארץ לא נמצאות בסריקה. ב. אם משתמשים באופצית סריקה איטית רוב התחנות נמצאות אבל לא ניתן …

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by Natan_Rozen,

היי שלום אני מנסה לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה, כעיקרון הכל עובד. הבעיה היא שהתצוגה שהוא משדר היא חופפת, וברגע שאני מטעין סרט רואים אותו רק על הצג של המחשב ובצג של הטלויזיה רואים את המדיה פלייר עם חלון שחור ריק. אני רוצה לעשות שתי תצוגות, תצוגה אחת שלי ותצוגה אחת של הטלויזיה מסך ריק שאני יוכל להעביר את המדיה פלייר לטלויזיה ולצפות שם . במחשב שלי היה בתצוגה, כאן: מן 2 מספרים כאלו, 1 ו-2 וכאשר הייתי מצרף את ה-2 זה פשוט היה מוסיף עוד מסך ריק בצורה פשוטה. איך אני יכול לשנות את זה למצב הזה? (אין לי עצבים וכוח להתעסק עם כל התוכנות של nVIDIA, יותר מדי מסובך.)

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  3. כפי שידוע-לחל מהאנשים שבבעלותם כרטיס של NVIDIA מסדרת GF 6XXXX והוריד את הדרייברים האחרונים של NVIDIA [גירסא 77.72] היו בעיות של בהירות\כהות יתר בסרטונים מפורמט WMV,MPEG ועוד כמה פורמטים. הבעיה הזו הייתה קיימת גם בסרטונים בתוך משחקים בכל מקרה,הפיתרון לבעיה הזו הוא פשוט יותר ממה שציפיתי שיהיה לחצו לחצן ימני על הלוגו של NVIDIA CONTROL CENTER ולכו לCOLOR CORRECTION עכשיו תחת התפריטון של APPLY COLOR CHANGES TO תבחרו את ALL עכשיו תשנו משהו [לא משנה איזה הגדרה],על מנת לשחרר את כפתור הRESTORE TO DEFAULT ותלחצו על RESTORE TO DEFAULT SETTINGS ותלחצו על APPLY זהו,הבעיה נפתרה.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  4. הכרטיס 980 ti חדש הכרטיס יושב כשהמאווררים כלפי מטה ואני מרגיש שהוא טיפה יושב לא ישר אופקית , אני מקווה שאני מסביר את עצמי נכון .. למישהו יש פתרון לכזה דבר ? הבנתי שיש support bracket שתומכים בזה? מישהו פה יכול להמליץ על משהו טוב מניסיון?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. למי שראה או לא ראה פתחתי פוסט לפני חודש בערך על מסכים שחורים בכרטיס sapphire r9 290 trix שחזרו כל כמה ימים והשביתו את המחשב.. מצב שרק ריסטרט היה פותר. חשוב לציין שהמצב שהיה לי עוד היה עדין.. והיו כאלה שחוו מצבים הרבה יותר קיצונים (עפ דיווחים באתר של sapphire) נמצא ונבדק שהפתרון הוא עדכון הביוס של הכרטיס מסך. לכן אני אומר לכל אלה שיש להם את הבעיות הללו.. כנסו ותרשמו לפורום של sapphire יש שם דיון של 50+ עמודים בנושא.. מקווה שהמידע הזה יעזור למישהו

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by The Ripper,

אני עובד על השתקת המחשב ורוצה להחליף את הקירור לפאסיבי ובהזדמנות נעשה סופסוף אוברקלוקינג (יש יתרון לזה בכרטיס הנ"ל?) מצאתי כמה קירורים פאסיביים וגם אקטיבי שאמור להיות יחסית שקט של AC הנה רשימה של מה שראיתי בסדר לפי עלות: 1. AeroCool VM-101 fanless עולה 104 שקל בפנדס 2. Silencer Rev.3 עולה 120 שקל בנועה 3. ThermalTake Fanless VGA CL-G0003 עולה 124 שקל בלוגיק 4. Silencer 1 REV2 עולה 150 בנועה 5. Thermaltake Schooner Fanless עולה 180 בנועה - כאמור אני מעדיף פאסיבי אבל לא ברור לי מה ההבדלים בביצועים ואם הם מכסים גם את הזכרונות? - לAC יש שתי גרסאות של ה-Silencer מס' 2 ומס' 4 ברשימה, למס' 2 יש צלעות קירור גדולות יותר ואחריות של שנתיים לעומת שש שנים - האם יש שימוש במאוורר זול י…

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by Bender Rodriguez,

קניתי לאחרונה את המערכת הבאה: שנראית בסופו של דבר ככה: עריכה מסיבית: רציתי לדעת... איזה פתרון קירור אתם מציעים לכרטיס מסך, שיהיה שקט, יעיל, איכותי (תמורה טובה לכסף) כמו כן אשמח לקישורים או לעצות על אוברקלוקינג לכרטיס מסך, אין לי שום מושג איך מבצעים אוברקלוק.

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  8. עזרתם לי כל כך הרבה כאן בפורום.. בקשר לבחירת מסך LCD.. לכן אני מביא לכם צ'ופר קטן... קודם כל בסוף לקחתי את המסך Samsung 760BF.. אני מרוצה מהבחירה.. צבעים מעולים.. לא מרגיש את הבעיה של המריחה.. (בהתחלה חשבתי שיש בעיה אבל התברר שזה התוכנה..) יש לי מסך 710N של סמסונג... שמבחית תצוגה.. כאן רואים פי כמה יותר טוב וגם העיצוב.. עכשיו לצ'ופר.. מיועד לכל בעלי LCD Samsung עם מסך Pivot.. ערכתי את התוכנה MagicRotation.. כל מי שהשתמש בתוכנה ובחר באפשרות שהתוכנה תעלה עם עליית המחשב.. שם לב לכך שיש חלון מעצבן של התוכנה שצץ בהפעלת המחשב.. אז העפתי את החלון המעצבן הזה.. וערכתי את הסמל ה"לא ידדותי".. להוריד את הקובץ הבא: http://planet.nana.co.il/avizov2/MagicPvt.zip לחלץ את הקובץ ולשמור א…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  9. קבלו: http://www.tomshardware.com/business/20030319/cebit2003_final-07.html http://www.tomshardware.com/business/20030319/images/chaintech-03.jpg

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by Nightwind,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הצ'יפים למיניהם למשל אם אני קונה X1900XT הוא יכול להיות ב 2000 שקל וגם ב 4000 שקל האם ההבדל הוא גדול ? בין צ'פ של Sapphiron לבין Logitech \ Asus האם זה המחיר או שגם זה התפוקה ? ועד כמה היא גדולה ביחס למחיר ?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by ClleG,

ערב צח ערב זח. מצאתי במספר חנויות כרטיס גרפי מבוסס צ'יפסט 6800 עם 256 מ"ב זכרון ו256 ביט. (נדמה לי שאפילו ראיתי צ'יפסט 6600 אולי בגרסת הGT או משהו כזה) בכל מקרה, רציתי לשאול איך הוא נחשב היום מול ה7600 למשל? במה הוא נבדל ממנו? אני צריך כרטיס שמפרט שאני מבקש לבנות, כאשר השימוש העיקרי הוא פוטושופ ותוכנות דומות מהמשפחה שלה. אחרי שאסיים ללמוד בטח אחזור לשחק קצת אבל אני לא גיימר כבד בכלל (Civilization או אולי Doom3 בשביל הכיף) האם 6800 יספק אותי או שיש המלצות אחרות. התקציב שלי כעקרון (וזה בטח ימתח לאור המציאות) נע סביב 600-700 ש"ח. במה עדיף להתרכז: כמות זכרון, כמות הביטים או ....?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by r1plet,

עברתי פה בכמה ת'רדים ושמתי לב לכמה הודעות על צאוור בקבוק, האם ייתכן שהמעבד שלי (E5200 על 3GHZ) יוצר צאוור בקבוק לכ. המסך שלי? (GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE) :-\

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Freddy,

שלום לכולם. לאחרונה אני נתקל בבעיה שיורד צבע שחור מהמסך ( אני כמעט בטוח שזה הציפוי של הזכוכית). היום החלטתי סופית שאני לוקח מגבונים לחים ומנקה אותו. ניקיתי ניקיתי ומסתבר שהמטליות הלחות של האגיס מורידות צבע שחור משונה. בינתיים יש לי נקודות נקודות של צבע שחור אפור וחלקים לבנים במסך, כלומר סכוכית רגילה. רציתי לדעת למה משמש הצבע הזה שנמצא על המדפסת והאם המסך נהרס. כמו כן רציתי לדעת האם הורדת הצבע מסכנת אותי ואת הרייאה שלי. תודה מראש אודי.

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  14. כרטיסי ה-Turing החדשים של החברה מהונג קונג הם הצבעוניים והססגוניים ביותר שנראו עד היום - ויאפשרו לצרכנים גם לבחור בין צמד מאווררים לשלושה מאווררים בהתאם להעדפתם האישית לכתבה

15. Started by Aqualung,

התנתקו לי חלק מהחוטים במחבר VGA והמסך לא קיבל צבע אדום. אני רוצה לחתוך את הכבל ולחבר את החוטים מחדש. הבעייה היא שאני לא מוצא מדריך שאומר איזה צבע של חוט מתחבר לאיזו פין בVGA. דרך אגב, זה רק חיבור זמני עד שאני אחליף את הכבל. מישהו יכול למצוא מדריך כזה,או שיודע איזה חוט מתחבר לאן?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by izir,

שלום איך אני משנה את הצבעים שהיו יותר חיים בכרטיס מסך ראדון 6970

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by zobi12,

מה זה בהירות וקונטרסט על מה הם משפיעים באיכות תמונה ועל איזה מספר בין אחד ל100 אתם ממליצים לשים אותם בתודה מראש עמית

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by a-v-i,

שלום יש לי Radeon 9800Pro. חיברתי אותו לטלויזיה עם כבל S-video, אבל משום מה הצבעים שאני מקבל בטלויזיה מאוד דהויים, כמעט שחור לבן. הכבל עצמו תקין כי הוא עובד טוב עם מחשב אחר, והטלויזיה גם בסדר כי היא עובדת בסדר גמור עם מערכת קולנוע ביתית שמחוברת גם לאותה היציאה. התקנתי את הדרביירים הכי אחרונים באתר של ATI, וזה לא עזר.. יש למישהו רעיון?

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by gooz,

ברגעים אלו ממש שגלשתי בפורום קיבלתי על המסך שלל פסים דקים שבאים בכל מיני אזורים קטנים על המסך בכל מיני צבעים. שאני מחדש משהו על המסך הפסים נעלמים וכשאני עובר על איזה משהו יש כזה ריבוא על סמן העכבר שגם כולו עשוי מפסים דקים :\ עכשיו כשעשיתי ריסט למחשב הכל בסדר אבל...אני רוצה לדעת מה זה אומר כדי לדעת אם יש איזושהי בעיה או משהו שאני יכול לעשות. יש לי R9800PRO תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  20. Started by AlterEgo,

עקב המצב בצפון אני נמצא במרכז אצל קרובים עם מחשב. משום מה הצבעים במסך מאוד כהים. זאת אומרת, סרטים, משחקים, תמונות.. הכל כהה.. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך, העלתי את הבהירות, הגאמה, הקונטרסט - הכל. וזה משנה את הdesktop אבל לא את התמונות והסרטים עצמם... אני מנסה לראות סרט אבל לא מסוגל מרוב שהוא כהה כל כך. מישהו יודע כיצד לפתור זאת?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  21. רכשתי היום בשעה טובה מסך דק-SAMSUNG 710T המהולל.התקנתי לו הכל הוא מחובר דיגיטלית ,אבל בגלישה באינטרנט הצבעים ממש נמרחים במיוחד בכחול ובפורום הזה . WTF?חשבתי שאין מריחות במסך הזה!!!

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by udist,

אמרו לי להעביר לפורום מתאים יותר אז הנה הבעיה: זה קורה אצל חבר שלי, מחשב p4 1.8 gf2... זה התחיל בGTA3, קטעים קטנים מהרקע נמרחים ללמעלה... המשיך בNFS6, חלקים מהרקע שוב נמרחים ללמעלה, וגם חלקים מהכביש (כאילו הכביש עולה ב90 מעלות ללמעלה, אבל בפועל נוסעים "דרכו" ואז על דרך "שקופה" שמופיעה בקטע שהיה אמור להיות הכביש , עד שהכביש ממשיך כרגיל) משם זה ניהיה רק יותר גרוע, מיד נייט קלאב וNFS7 רואים רק מכונית נורמאלי, כל שאר הטקסטורות מרוחות ללמעלה... איך אפשר לסדר?? ד"א, כל הדרייברים מעודכנים, DX9 מותקן, אין OC. נ.ב. קניית כרטיס מסך היא לא אופציה! אז כל האנשים עם ה-9800 שאומרים לכל אחד שהכרטיס מסך שלו הוא חרא, מתבקשים לא להגיב, תודה.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by Doc,

אשמח להתייחסותכם לשאלה שלעיל: מה ההבדל בין שני הצגים ואיזה מהם עדיף, לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. המסך הוא של MAG ולפחות בן 8. הבעיה היא שהכל צהוב מדי בהרבהההה ממה שצריך להיות. כבר ניסיתי לסדר את הצבע מתוך המסך עצמו ע"י כפתורי הכיול, אך ללא הועיל. מה אני יכול לעשות על מנת לפתור את הבעיה (חוץ מלקנות מסך אחר)? מאור.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by shaykap,

רציתי לדעת אם אני יכול לפרק את המסך שלי מהמחשב הנייד (המחשב עצמו מת) ולחבר אותו בתור טלויזיה או מסך למחשב

• 3 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים