עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ^^^^ האם יש דרישות מיוחדות גם למארז מבחינת גודל כמו ל-GTX או שכל מארז יתאים תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  2. Started by voodo,

אני לא יודע מה לעשות העם כדיי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה מישהו אולי מכיר הוא ניראה ממש טוב אבל אני לא מכיר את החברה אני קונה מחול עכשיו כרטיס מסך ואני מיתלבט בין זה לספיאר או פאור כולור מה הכי כדי ????. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-161-109&depa=1 להעתיק ולהדביק את הלינק

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. Started by Salwaby,

תגידו הכרטיס הנ"ל, טוב או לא ב OC ? (קירור סטוק) יש איזה תוצאות אולי ? תביאו בקשה. ולמי מהחברות המייצרות שלו יש את הקירור הכי טוב עליו ? asus / sapphire / connect3D

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. Started by devilh,

בהמשך לאשכול קודם אני רוצה לקנות לאח שלי מתנת יומולדת(מכל המשפחה) כרטיס מסך חדש החומרה שלו: P35-DS3L Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz OCZ RAM DDR2 800MHz - ארבעה סטיקים של 1GB ASUS EN8600GT MG/HTP/512M/A http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/EN8600GT_MAGICHTP512M/ ספק 500W של Hec - Hec 500td-tf בסופו של דבר על פי התקציב, ונתונים שונים החלטתי לקנות את כרטיס המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5553&CatCode=531 (בלי הערות על אייבורי בבקשה) השאלה המרכזית שלי היא: 1. האם ספק הכוח יעמוד בעומס או לא? שאלות נוספות:2. האם PCIe 1 כמו שיש בלוח של אח שלי - יקבל את הכרטיס(תקן 2.1) - להבנתי 2 תומך ב-1 אבל לא מצאתי איזכור לגבי זה שנוגע ל -2.13. בספ…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  5. Started by pop300,

תשמעו יש לי שאלה מה יותר חזק ויותר טוב RADEON HD 4670 או GEFORCE 8800GTS 640MB אשמח לקבל תשובה.

6. השוואה בין MSI GeForce FX5900XT VDT 256DDR Sapphire Radeon 9600XT 256DDR אז היו כמה אתרים אבל אני לא מוצא, אותם, לא ממש משנה לי אם תמצאו של MSI או של Sapphire, אבל עדיף תודה רבה... עריכה: שאלה: ראיתי פעם שמישהו רשם שכדאי לקחת 9600XT 128 זיכרון ולא 256, למה? זה יותר טוב? או מה?

7. Started by orig123,

היי, חושב לחזור לשחק קצת, בעיקר כרגע CSGO שאני בהחלט יכול לשחק גם בלי כרטיס מסך, אבל חושב לשחק גם Warzone, Rocketleague אבל כמובן שבקניה רוצה כמה שיותר תאימות קדימה למשחקים חדשים. המפרט שיש לי כרגע: ספק: Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 מעבד: Intel Core i7-4770K 3.5GHz LGA 1150 Quad-Core Desktop Processor זכרונות: CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) SSD: SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb חשבתי לקנות כרטיס מסך בתקציב של כ-1000 שקל, פלוס מינוס. לא חייב להוציא הכל אבל אפשר גם לחרוג קצת. הכרטיס שחשבתי עליו בנתיים הוא EVGA Ge…

8. למשל עכשיו יש לי GF2MX200 אם אני אחליף אותו לכ. מסך נורמאלי. אז מהירות העבודה של המחשב תשתפר? בלי קשר למשחקים.

9. שלום לכולם, אני רוצה להתחדש במחשב נייד אשר יכלול מעבד i7 ו-16GB RAM, ונותרה לי ההתלבטות לגבי כרטיס המסך. התקציב הכולל שלי למחשב הוא עד 4,500 ש"ח, וכרגע ממה שמצאתי עלי לבחור בין שני כרטיסי מסך: 1. AMD Radeon R7 M265 2. Nvidia GeForce 840M 2GB אציין כי אני משחק במחשב - לא גיימר מטורף, אבל אוהב לבחון משחקים חדשים שיוצאים (Watch Dogs, Battlefiled 4 - אותם לא הצלחתי לשחק במחשב הנוכחי). מה דעתכם לגבי כרטיסי המסך? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי מחשב AMD 3800+ על לוח של MSI יש כרטיס מסך 6100 מותקנת VISTA RTM עם דרייברים לכרטיס מסך 97.54 הכל עובד אפילו יש לי AERO אבל אם אני מתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA ה 100.65 אין לי AERO ובבדיקות יכולות המחשב, התוכנה מודיעה על בעיה במחשב (לאו דווקה בכרטיב המסך) האם יש דרך להתקין את הדרייברים החדשים ולהמנע מצרות אלה? נ.ב גם אחרי התקנת TWEAK VI שמכריח את הVISTA להריץ AERO אין AERO עם הדרייברים החדשים כל עזרה תתקבל בברכה תודה ליאור

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. Started by idofr,

שלום לכולם שבוע טוב, יש לי את ה9600GT של GIGABYTE והוא עבד לי מצויין עד שנזכרתי לעדכן דרייברים שאחריהם הOC שלו לא עבד אז עדכנתי לגרסת בטא האחרונה שיצאה והיא עבדה טוב עם הOC אבל עוד משהו מוזר קרה, אותו הOC שאני עובד איתו כבר די הרבה זמן באף פעם לא עבר את ה72 מעלות פתאום מתחמם ממש ומגיע ל80 מעלות! ובנוסף, כאשר אני מפסיק את העומס לוקח לו ממש הרבה זמן להתקרר ולא בשניה כמו בד"כ, הסתכלתי פיסית על הקירור והכל ניראה תקין וכך גם הדיווח של המחשב אבל זה פשוט ניראה כאילו הקירור קרס עוד משהו, שהסתכלתי על הPrecision הוא מראה שהמאורר עובד על 35% במצב אוטומטי, כאשר ניסיתי לשנות למצב ידני ולהעלות את זה הוא פשוט חזר ל35% ולא היה מוכן לקבל את ההגדרות שלי

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  12. היי ... יש לי את כ. הטלוויזה FLYVIDEO98' ורצית לדעת אם יש איזה שהיא דרך או תוכנה לראות את הערוצים הדיגיטלים של הכבלים (בלי ממיר דיגיטלי כמובן) אם לא ... יש כרטיסים בארץ שתומכים בשידורים דיגיטלים ?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  13. מחשב חדש לא חשוב הנתונים כרגע לעניין, יש לי מסך CRT ישן של MAG יוני 99, VGA כמובן. כ מסך שלי EVGA 7900 GT CO OC, שתי חיבורי DVI-I. שאלתי , למה קיבלתי מתאם DVI-VGA, ועדין לא מצליח לראות תמונה במסך CRT שלי. אין לי LCD. אולי יש סוגי DVI שלא ממירים למסך שהוא אנאלוגי למרות הממיר שמתאים? מישהו? תמונות בקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=78134477

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  14. הייי יש לי כרטיס מעפן של S3 והוא PROSAVAGEDDR אז יש סיכוי שיש איזה קובץ,תוכנה משהו שתיקח זיכרון מהדיסק קשיח או מהזיכרון עצמו(DDR 768 MB ) לכל האלו שאומרים לקנות כרטיס חדש אז אני לא יכול ביינתיים לקנות...

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. Started by nirbar,

שבת שלום אנשים.. קניתי לפני יומיים כרטיס מסך נוסף אחרי היתיעצות איתכם פה.. חיברתי בקרוס פייר את שנייהם והביצועים במשחקים מעולים.. מדובר על 2 כרטיסי HD5870 השאלה שלי היא איך אני בודק את תקינות כרטיסי המסך שלי איך אני יודע שהם באמת תקינים לחלוטין?. מערכת ההפעלה שלי היא WIN7 64 מעבד I7 920 זיכרונות 6GB DDR3 1600 איזו תוכנה או בדיקה אפשרי לעשות כדי לדעת בוודעות שרכשתי מוצר תקין?.. המון המון תודה מראש על העזרה ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  16. Started by srami,

תאור הבעיה: מסך ראשי של WINDOWS בצבע כחול. כאשר אני פותח חלון (נניח MY COMPUTER) ומגדיל ומקטין אותו, גודל הרקע (גבולות המסך) משתה עד כדי מילימטר או שניים. ככל שהחלון הלבן במרכז גדול יותר, הרקע "מתכווץ" וגם הבהירות משתנה קצת. הבעיה קיימת בלי תלות ברזולוציה או קצב עידכון. כרטיס TI4200. אני מתלבט אם להחליף לאותו דגם (אולי הבעיה כללית?) או לעלות כתה ל- F700P. האם מישהו נתקל בבעיה ? האם זה יכול לבוא מהכרטיס ?

17. שלום חלק מהמשחקים שאני מנסה להתקין במחשב שלי לא מוכנים להיות מותקנים בטענה שאין לי DIRECTX9 למרות שיש לי את הDIRECTX9 של חודש אוגוסט וכרטיס מסך 6800NU ויש לי במחשב משחקים שחייבים DIRECTX9 שכן פועלים כמו FAR CRY ניסיתי כמה פעמים למחוק ולהתקין מחדש את הDIRECTX וגם להסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]

18. Started by ofer_shm,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך http://tms.co.il/product/5235 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 האם יש הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים הנ"ל ועוד שאלה לגבי הכרטיס של PALIT ...הסתכלתי באתר שלהם אבל לא מצאתי את הדגם הספציפי הזה אבל ראיתי דגם אחר דומה http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=645 ואני רואה פה שיש לו גם יציאה HDMI...רציתי לדעת אם גם בדגם שציינתי למעלה יש יציאה כזו ... תודה לעוזרים

19. Started by OmBiz,

מחפש כרטיס מסך בסביביות ה500 - 600 , קונה כרגע מחשב חדש לשימוש בעיקר של אינטרנט וסרטים ומעט משחקים מבקש המלצה מבין הכרטיסים הבאים: Sapphire - ‏HD 2600 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ASUS - ‏8500GT Silent 256MB DDR2 HDTV, DVI, PCI-E‎ GIGABYTE - ‏8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E‎ Point Of View - ‏8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E‎ PowerColor - ‏X1650 XT 256MB DDRIII TV, DVI ,PCI-E‎

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לראות טלויזיה על המחשב שלי בעיקרון אני רוצה לחבר את המחשב לממיר של הוט בעזרת כרטיס טלויזיה כי ככה אמרו לי שזה עובד. אני לא מבין בשוק כרטיסי הטלויזיה אז אני צריך המלצה לכרטיס טוב במחיר של מקסימום 400 ש"ח. ואני רוצה לדעת אם מגיע איתו תוכנה שאני אוכל לראות בעזרתה ערוצים מהממיר ואם לא. אז אם יש אחת טובה וחינמית או אם אין חינמית אז איזה תוכנה טובה יש אפילו אם היא עולה כסף. וגם אם מגיע איתו כבל ואם לא אז איזה כבל צריך וזה הכל תודה.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  21. Started by djdodo,

שלום בימים אלו אני מתכונן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך שירוץ חלק עם ויסטה (עם כל האפקטים) וכמובן שיהיה טוב לסרטים. אני כמעט ולא משחק במשחקים מחיפושי באינטרנט הבנתי שהלוחות אם עם שבב 690G הם בעלי כרטיס מסך מובנה הכי טוב שיש היום, השאלה האם הוא טוב לויסטה? או ללכת על כרטיס מסך חיצוני ופה אני צריך המלצה מבין 3 כרטיסי מסך שראיתי בתקציב של 300 ש"ח 8400GS X1550 ‏HD 2400 Pro ברור לי שכרטיס מסך חיצוני טוב יותר ממובנה השאלה עד כמה הוא יותר טוב? תודה

22. למרות שהבנתי שלא אמור להיות בעית תאימות ביניהם עדיין מעניין אותי אם זאת תאימות ב- 100% הכוונה שאם יש בעית תצוגה במצב כזה האם אפשר להיות בטוח שזאת לא בעית תאימות

23. Started by JediMaster,

רציתי לשאול אם המחירים של ATI 9800 pro הולכים לרדת אם כן לכמה בערך ובכמה זמן... כי ראיתי כתבה שבגלל ג'י פורס ATI מורידים מכירים

24. שלום.... יש לי כרטיס מסך Chaintech Geforce 2 400mx 64 mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לפני שאני קומה 6600 גי טי אז השאלה היא מה המבירויות שעון הרגילות שלו? ועד איזה מהירות אני יכול בערך להגיכ איתו? (יש לו מאוורר בליבה) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  25. שלום, יש ברשותי כרטיס GTX460 ורציתי לבקש את דעתכם החשובה והמקצוענית, האם אני יכולה לבצע OC על הכרטיס ? הנה, זה הכרטיס: http://ph.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX460_DirectCU2DI1GD5/#specifications או הנה תמונה:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.