עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 1 מוצר: כרטיס מסך 6600 GT חברה: GIGABYTE. NVIDIA דגם: GV-NX66T256DE תיאור: במצב חדש .כרטיס פצצה mb 256.bit 128 silent pipe 2 2 מוצר: כרטיס מסך gf6600gt של ג'גה בייט עם סיילנסר 5 עליו. חברה: gigabyte דגם: 6600gt תיאור: הכרטי מגיע עם קירור שקט לחלוטין עליו. יש גם את המאוורר המקורי, יש עליו עוד אחריות לשנה ומשהו. 3 מוצר: Leadtek GeForce 6600 TD 256MB PCIe חברה: Leadtek דגם: GeForce 6600 TD 256MB PCIe תיאור: Leadtek GeForce 6600 TD 256MB PCIe אריזת RETAIL שלמה (אריזה, הוראות, כבל HDTV ושני משחקים). שמור, כחדש. עוד שאלה מזה הסיילנסר 5 והsilent pipe 2 ושאלה אחרונה כמה FS יש ל3

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by RegE.v,

אני גם בקרוב הולך לקנות מחשב חדש עם הכרטיס 86GT אבל בכל זאת כולם מדברים על ה DX10 ששווה להשקיע עוד קצת כסף או לחכות חודש ולקנות כרטיס שתומך אז איזה כבר הבדל יכול להיות הרי משחקים של DX10 יתמכו גם ב DX9 הבנתי שההבדל הוא במנוע גרפי חדש או משו נכון ? אז מישו יכול להסביר לי בידיוק מה ההבדל? ואם יש לכם סרטונים שעושים השוואה או משו זה יהיה יותר טוב תודה לעוזרים :]

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by DoctorSuS,

אני קניתי לאחרונה שני משחקי מחשב חדשים: שר הטבעות- הקרב על הארץ התיכונה 2 וטיטאן קווסט. שניהם ניראים ממש מלבבים, אבל פתאום גיליתי שהכרטיס שלי בכלל לא תואם (geforce 4 Mx). ברשלנותי קניתי משחקים שאינם מתאימים לדרישות המחשב שלי. כל כך קרוב אבל כל כך רחוק... לכן פניתי לפורום זה בבקשה ממכם שתעזרו לי עם בחירת כרטיס המסך. אין לי מושג בדברים כאלה והדבר היחיד שבו אני יכול לעזור לעצמי הוא בהשוואת מחירים. אז אנא... המליצו לי על כרטיס מסך שיתאים לתקציב של אבא קמצן (עד בקירוב ל-300 שקל), ולדרישות הבאות: כרטיס מסך תומך פיקסל שיידר 1.1 - ג'יפורס 3/רדאון 8500 ומעלה (לא כולל MX) אין לי מושג מה זה פיקסל שיידר ובדיקה אמרה לי שאין לי את זה כלל... תודה. תודה רבה. תבורכו.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yosizach,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=486479

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מה הרזולוציה + קצב הרענון מסך המומלצים? יש לי מסך MAG 19, וכרטיס מסך שביחד מגיעים ל 1600X1200, מה לדעתכם מומלץ ע"מ שיהיה נוח ולא יהרוס את העיניים?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by gman_il,

מישהו יכול לפרט בדיוק מה התוספות? הפרש המחירים הוא גבוה מאוד...

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. כשקניתי את המחשב שלי קניתי אותו עם כרטיס מסך GF7300GT silent, זאת אומרת בלי מאוורר, אלא עם גוף קירור. הכרטיס כבר נשרף פעם אחת, ואחרי החלפה הוא נשרף עוד פעם. אחרי בדיקה שהקירור במחשב עובד, וכל המאווררים בסדר, החלטתי להחליף את הכרטיס. יש לי עד 900 שקל, לא צריך כרטיס חזק ומדהים, אלא כרטיס רגיל שמסוגל להפעיל משחקים באופן סביר, ושלא צורך יותר מדי חשמל. על מה אתם ממליצים? אגב, הלוח אם שלי הוא Asus P5LD2 SE מעבד P4 541 ג'יגה זיכרון ספק כוח של HEC, 400W

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם, אני חדש פה בפורום. מקווה לתרום כמה שאני יכול. יש לי שאלה קטנה על הכרטיס הזה, שווה ללכת עליו? ואיך הוא? (אני יכול לרכוש אותו ב600 שקל (אני גר בארה"ב) ..) אני לא גיימר או משו כזה.. אבל רוצה שתהיה לי את האפשרות להריץ כל משחק שאני ירצה (הגדרות בינוניות, לא משו מוגזם, על מסך 1280x1024). תודה רבה, פיטר.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by avidan28,

שלום קראתי את הביקורות באתר.ראיתי מחירים.עכשיו אני רוצה לדעת דיעות של אנשים.מי כדאי יותר מבחינת : צריכת הספק (לא זולל יותר מדי..) מתקדם יחסית תמיכה בפענוח סרטי HD וסרטים בכלל ולא רק משחקים. האם 512 של ATI יותר טוב מ 320 של אנוידיה. יש לי לוח עם SLI בכרטיסים של היום זה נחוץ או שזה כבר ממש ממש לא משנה??? אני רוצה לדעת אם לשמור אופציה פתוחה (8800) או לוותר (2900) ברור שספק ידרש בהתאם......לכן אני שואל אני לא גיימר כבד.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכל הגולשים בHW. יש לי מחשב שכולל AMD אתלון 64 3000 ו2 ג'יגה זיכרון (המפרט שלי על קצה המזלג) הכרטיס הנוכחי שלי הוא . לAGP NVIDIA 6800GS אני מתעניין לגבי קניית כרטיס חדש מסוג ATI HD2400 או 2600 השאלה אם שווה לי להשקיע בכרטיס מהסוג הזה או שפשוט חבל על הכסף ואני אתאפק למחשב חדש. מה גם שיש לכרטיס יציאת HDMI ועם הכרטיס הזה אני לא אצטרך להעביר כבל מתאם מDVI לHDMI (המסך שלי הוא טלוויזית LCD) יש הבדל באיכות התמונה אם אני מעביר כבל HDMI לHDMI או שאין הבדל בין זה למצב הנוכחי שלי? בתודה מראש לכל העונים. ניר

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  11. 8800GTS או 3870X2 אשמח לתשובה...

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by בן חדד,

אהלן שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש לפני שבוע וכשאני משחק בפלייט סימולטור במצב שדורש גרפיקה גבוהה המחשב פשוט נכבה לי ונדלק רק כאשר אני מוציא את הכבל חשמל יש לי ספק 480 וואט... בבקשה ממכם אני לא יודע מה לעשות השקעתי הרבה על הכרטיס הזה...

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום אני מעביר את המחשב שמפורט למטה לבן אחותי לרגל קניית מחשב חדש. רציתי לשדרג לו כרטיס מסך, נגיד עד 400 שקל גג. עדיף בפחות, רק כדי שהמחשב יריץ לו FIFA וכדומה, לא קרייסיס. מה מתאים למערכת זאת-שימו לב שהספק הוא 300W. תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ndv,

אז ככה, ספק FSP400WPN יחזיק את הHD2900PRO (כמובן שבOC לXT ויותר) ? במידה ולא אז אני אקנה את הליברטי 400W ואז זה יוצא לי בערך 1000 ש"ח ל2900PRO ולליברטי 400W או שאני אקח את ה8800GT ואחסוך כאב ראש , אז מה יותר עדיף? המפרט שלי הוא מפרט סטנדרטי, C2D E4400 בOC ל3.2GHZ, צורב DVD וHD בודד (וספק שרשמתי כבר למעלה) ההתלבטות היא בין שני הכרטיסים האלה בלבד.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. http://hwzone.co.il/reviews/2900xt/19/ שלום לכם ידידי כאן אפי מדבר רכשתי כרטיס XT2900 שדורש חשמל דרך קונקטור שמופיע ומוסבר למעלה לצערי החיבור הזה לא כלול בערכה של הכרטיס וכל חיפושי אחר כבל כזה של חשמל בחנויות בדרום ת"א וחנויות מחשבים או אלקטרוניקה לא הצליחו האם מישהו מוכן לומר איפה אני מוצא כבל חשמל של 4X2 פינים ? ( יש לי ספק כח של 750W ורק 2 יצאות של 6 פינים כל אחת וזה פשוט לא מספיק לכרטיס הזה )

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. היי, בן דוד שלי קונה מחשב חדש ואני בונה לו מפרט, תכננתי לשים לו את ה-3870X2, הרי הוא הכרטיס הכי חזק עד כה. אולם, המסך שיש לבן דוד שלי הוא: http://www.proview.com/Product/Product_Spec.aspx?sn=471π=118&ii=3829 הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1440 על 900 כמו שאתם רואים, ולפי כל הבדיקות שראיתי בכל מני אתרים, היתרון של ה-3870X2 על ה-8800GTS הוא לא כזה מובהר ברזולוציות הנמוכות, ואני כבר לא יודע מה להחליט... אז איזה כרטיס מסך יהיה חזק וטוב יותר ברזולוציה הזו? המחשב אמור להחזיק לו לשלוש שנים ומעלה, כך שיכול להיות שהוא יקנה כרטיס מסך חזק יותר בהמשך, ולכן אם ההבדל בין הכרטיסים ברזולוציה הזו היא לא כזו משמעותית, אז אני אומר לו לקנות את ה-3870X2 מאחר שברזולוציות גבוהות יותר היתר…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אחרי שרשמתי את כל השמות מ3 חנויות ויש פה כמעט את כל הסוגים של 8800GT 512/256MB עם OC בלי OC פשוט הכל... והייתי חייב לאמץ את הרעיון של avishaiar17 וחושב שמגיע לו איזה קרדיט קטן... במידה והיה לכם כרטיס כלשהו מהרשימה ונתקלתם בו בבעיה אני מאוד ישמח אם תוכל לרשום..ואחרי שהחזרתם אותו לאיזה כרטיס החלפתם... יאלה סקר מוצלח ומהנה !!!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היה לי 6600 256M PCI-EXPRESS שהלך לעולמו. עכשיו אני תקוע ללא כרטיס וללא מחשב, אני רוצה לקנות כרטיס חדש בתקציב של 400 שקל.. מה אני יכול לקנות בסכום הזה?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by AloN(-)KiLLeR,

הכרטיס הנ''ל מאוד זול. וכמובן מאוד חזק - בעיה אחת, החברה איך היא? מה ההבדל בינה לבין Sapphire? כדאי לרכוש את הכרטיס של החברה הזאת? זה זול ב500 שקל.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי תקציב של סביבות ה-2,000 ש"ח (אפשר לחרוג במעט), ואני רוצה לחזק את המחשב שנקנה לפני כשנתיים. מבחינתי הכל בא בחשבון - להשקיע הכל בכ.מסך חזק או לחלק בין חלקים אחרים. אשמח להצעות. מעבד: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz (2 CPUs) זיכרון: 1024MB RAM כ. מסך: ATI RADEON X800GTO ULTIMATE 256mb לוח אם: ASUS P5LD2 תודה רבה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום אני מתלבט לגביי כרטיס מסך למחשב שאני משדרג כרגע יהיה מעבד D2C 2180 עם לוח של גיגה בייט P35DS3 יש לי גם שני גיגה זיכרון בכל מקרה אני מתכוון בעיקר לראות סרטים ולשחק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות ונראה לי חשוב שיהיה DX10{ (ויסטה וכאלו) אם לא הייתי לוקח כנראה את ה 1950} אני זקוק להמלצתכם מה עדיך חזק יותר ומתקדם יותר וישרת אותי טוב יותר ה 8600GT או 2600PRO/XT תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by itay127,

אני צריך כרטיס מסך בסביבות ה900 שקל, למשחקים, לא לתוכנות גרפיקה! שלא יתחמם שלא יעשה רעשים, ושיהיה הכי משתלם במחיר הזה בקיצור! ומהחנות הזאת http://skypc.co.il/ תודה רבה לעוזרים! (אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה כרטיס מסך לשים בו)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by WhateverX,

1920*1200 2560*1600 קרייסיס - 1920*1200 מאכזב קצת לא? אבל מי יודע אם זה נכון. מי שבונה על רזולוציה קטנה יותר יכול להסתפק לדעתי בSLI נחמד של 88GT (מקור: http://www.tomshardware.co.uk/nvidia-gtx-280,review-30971.html)

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום. יש לי מחשב מאוד ישן Athlon xp 1400 + / 1600 geforce 2 mx 440 64 mb 512 mb SDRAM לוח אם: Gigabyte GA-7VTX-P עכשיו, אני רוצה לחסוך למשחב נייד, ופשוט לשפר קצת את המחשב הישן הזה, כי יש איתו בעיות , אני לא מכבה אותו , כי כל פעם שאני מכבה, אני לא מצליח להדליק , המסך לא נדלק...וההרד דיסק שלי זה 10 GB , אז אנ רוצה לקנות רק כרטיס מסך טוב(נראלי זה יפתור את בעיית המסך הלא נדלק וזה..) והרד דיסק נורמלי, ובשאר הכסף לקנות משחב נייד אבל אני לא יודע אם הכרטיסי המסך המודרניים יכולים להתאים למחשב הישן שלי...אז מה אתם אומרים? איזה כרטיס מסך טוב אפשר לקנות שיתאים למחשב הזה?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by beekiller,

רכשתי היום את הכרטיס 4870 של קלאב 3D עושה רושם של כרטיס טוב אולם 2 דברים מטרידים אותי : 1. הכרטיס באופן מפתיע העלה את החום של הלוח מ 44-45 לחום של 53 +- ( לוח של גיגהבייט DQ6 ציפסט 965) חשבתי שזה אולי ישפיע על חום המעבד ,אבל ממש לא חשבתי שזה ישפיע בצורה כזו קיצונית על הלוח חום המעבד כמעט ולא השתנה אולי במעלה אחת ( הקירור שלי על המעבד הוא ביג טייפון VX) 2. הכרטיס במצב עבודה רגיל בווינדוס \ אינטרנט נמצא באיזור 82 מעלות מהירות מאוורר +- 28% זה נורמלי ? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.