כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות בקרוב אותו אני מעוניין לדעת יש הבדל בין ה Connecte3D או Sappihre ? בקשר לפתיחת צינוריות עיבוד + יש הצדקה לקנות לא לקנות BULK ? האם הקרור שלו שקט? והאם הוא יותר מושלם מה 7900GT תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
של איזו חברה הכי כדאי לקנות? (מותר להמליץ על הכל חוץ מgigabyte - יש לי איתם ניסיון רע מאוד) תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני הולך לקנות AMD תוכלו למצוא את המפרט פה באתר במפרטי מחשב ואני לא יודע איזה גם איזה כרטיס מסך עדיף לקנות 9800 PRO או 6600gt או 6800le כמו שהמליצו לי חלק אבל אני מבקש גם סיבה למה זה או זה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי טלוויזית פלאזמה וחיברתי אותה עם כבל HDMI לחיבור MINI HDMI של הכרטיס מסך שלי (560TI) בהתחלה ראיתי בטלוויזיה את הסמל של הווינדוס רק ולא דסקטופ למשל. עכשיו אני יכול להגדיר מה יהיה ראשי ומה שני או להרחיב או לשכפל וכו' אני רק רוצה אבל למשל לשים סרט במחשב ושהוא ינוגן בטלוויזיה כלומר שרק הסרט יועבר ב HDMI ולא כל הדסקטופ. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להמהיר את הכרטיס המסך הישן שלי (NVIDIA GeForce 8600 GT )נתוניו עכשיו הינם: רציתי להמהיר עם התוכנה coolbits עד כמה אני יכול להמהיר את הכרטיס מבלי שיפגע?[table] [tr][td] סוג של מתאם תצוגה [/td] [td] NVIDIA GeForce 8600 GT [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] סה''כ זיכרון גרפי זמין [/td] [td] 1279 MB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] זיכרון גרפי ייעודי [/td] [td] 512 MB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] זיכרון מערכת ייעודי [/td] [td] 0 MB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] זיכרון מערכת משותף [/td] [td] 767 MB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] גירסת מנהל התקן של מתאם תצוגה [/td] [td] 8.17.12.6099 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] רזולוציית צג ראשי [/td…
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני יכול להשיג לעצמי כרטיסים של היצרן Club3D במחירים טובים מאד, אבל כיוון שלא שמעתי עליו עד היום, הייתי שמח לדעת, קצת על היצרן, האם הוא נחשב טוב, וכו'.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מפרט בצד למעוניינים... אז ככה,לפני שבוע היה לי איזה כבל שנתקע במאורר של הכרטיס מסך לאיזה יום,והוא לא הסתובב כמו שצריך. שמתי לב פתאום שהטמפ' שלו על 93 מעלות במקום על 45. אחרי כמה ימים הרצתי 3D MARK05 וקיבלתי 4090 שכשקיבלתי את המחשב הוצאתי 6600 . היו מלא ארכיפקטים (ככה קוראים לזה??) בהרצה של הבדיקה וחלקה היתה עם מסך שחור ולא הוצגו התמונות הרגילות של הבדיקה. מה אני עושה? יש דרך ודאית לבדוק אם הכרטיס נדפק,אני לא יודע מה להגיד לחנות...
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי 7600gs עייף שמתחיל לקרטע, בכרטיס מסך בניים בסביבות 700-800ש"ח שיהיה כמה שיותר טוב (בעיקרון משמש לסרטים ולמשחקי ספורט fifa/pro 08, nba 08. virtua tennis 3) אולי גם למשחקים קצת יותר דורשים בעתיד.. בכל אופן צד את עייני הכרטיס הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 נראה משתלם, ללכת על זה? או שמצד שני אפשר לעגל ל800 ולקחת כרטיס 3850 גרסת ה256 מגה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס הזה בטוח - לאחר גישוש רב באינטרנט מצאתי מספר כרטיסים סופי שמהם אני רוצה לבחור אחד... XFX - מהירות סטוק מהירה ביותר של 1000MHZ בזיכרון לעומת 900 בעל השאר... Leadtek - שקט ומוביל ברוב המבחנים והמפתה אך לא ברור - Gigabyte - המגיע באותו מחיר של ה Leadtek אבל עם VIVO - השאלה אם שווה לקחת את זה בגלל זה ? (אני צריך את זה בכלל? - לא יודע מה המשמעות...) אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה לפני מחר... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי מסך של BENQ דגם T201W, כשאני מחבר אותו ביציאה האנלוגית הכל עובד כמו שצריך, אבל כשאני מנסה לחבר אותו דרך הDVI אני מקבל NO SIGNAL אחרי הפוסט. מחקתי והחלפתי דרייברים וזה לא עזר. החיבור הDVI-D והכרטיס מסך הוא 8800GTS. תודה לעוזרים ! עריכה : בשביל להבהיר, החיבור האנלוגי פועל דרך מתאם ( לכרטיס יש רק DVI)
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם כדאי להשקיע 600 שקל כדי להחליף כרטיס מסך כך שהציון של 3DMARK05 יעלה מ2000 ל 4500 ? מדובר על לוח אם וכרטיס AGP, ככה שאם אני ארצה שיפור גדול יותר אני אצטרך להשקיע הרבה יותר.
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ברשותי לוח אם אינטל מסוג 815EEA בעל תושבת AGP2.0 X2 X4 האם מישהו הצליח לנתקין על לוח אם זה, או אחר עם צי'פ דומה כרטיס מסך מסוג Nvidia fx6200 128MB או Ati 9600xt 256MB והכרטיס עובד לו תדוה מראש לכל המגיבים.
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, בעיה שמופיעה לפעמים בכרטיסי מסך היא שהכרטיס נשרף אבל ממשיך לעבוד עם ביצועים יותר נמוכים. כנראה שההתנגדות בליבה עולה וזה מאט אותו אבל לא גורם לו להפסיק לעבוד. מכיוון שגם OC על כרטיס שורף אותו לאט לאט רציתי לדעת אם אחרי OC ממושך הביצועים של הכרטיס יורדים?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
כשאני עושה Summary לחומרה דרך התווכנה, כתוב לי ככה Display: VIDEO ADAPTER ATI Radeon Xpress 200 (RS 3D ACCELERATOR ATI Radeon Xpress 200 (RS מתחת לMotherboard כתוב לי ככה: Motherboard Chipset ATI Radeon Xpress 200, AM אז ככה, אני קניתי כרטיס מסך ATI Radeon X300. מובנה בלוח אם. השם של הכרטיס מסך לא מופיע באף אחד מדפי הסיכום של EVEREST. לפי הנתונים למעלה של התוכנה, האם יכול להיות שכן יש לי כרטיס מסך X300 אבל הם כותבים לי Xpress 200? או -אמור להיות כתוב X300 איפשהו ואם כן אז איפה? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה יותר חזק? אחד יותר מהיר אבל 64 ביט,והשני 128,ויותר איטי. מה לבחור? או שיש לכם המלצה על כררטיס במחיר דומה.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מסך 15 LCD. מסך שמיועד אך ורק לגלישה באינטרנט (לא למשחקים) במחיד סביר. על איזה חברה ודגם הייתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
מפרט: Q9550 4G RAM 3-4-4-15 OCZ HDD ב RAID0 לוח X38 של ג'יגה בייט כרגע כרטיס ASUS 8800 GTS 640 MB (80) מסך HANSG 28" . למשחקים סרטים ובכלל. שוקל 4870 או GTX280 או צמד CF לא סגור איזה כדאי. הכרטיס יקנה בארה"ב (אם יש המלצות היכן ?),האם יש עוד משהו להביא איתי??? תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב? ATI Radeon x1300 512MB PCI Express 16x dual head, tv out או GeForce 7300GS 256Mb PCI EXpress 16X dual head, tv out על הATI אני צריך להוסיף עוד 40$ שזה לא כזה הבדל משמעותי מה שמשך לי את העין זה ה512MB של הATI אבל ה-X1300 זה לא הכי טוב, לא? קיצר אני לא מבין בזה כלום אז תעזרו לי להחליט...
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום !! אני מחפש כרטיס מסך AGPX8 עד 400 ש"ח הייתי רוצה להריץ פחות או יותר משחקים של היום לא אכפת לי שירוצו על מינימום רק שיעבדו. תודה מראש!! [br]פורסם בתאריך: 9.09.2007 בשעה 15:10:06 מישהו בכל זאת? רק אחד קרא את ההודעה הזאת עד עכשיו
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני רוצה להגיד שזה אחלה אתר עכשיו השאלות יש לי מעבד p4 2.0 ואת הלוח אם הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SRX.htm עריכה: יש לי 512 ddr ורציתי לדעת אם המעבד והלוח אם ינצלו את הכרטיס כמו שצריך תודה מראש ....
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
ברשותי מחשב כבן 3 שנים עם 2 גיגה זיכרון, מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate וכרטיס מסך Nvidia GeForce 8600 GT. כבר חודשים רבים יש לי בעיה שהמסך קופא ספונטנית, וכשזה קורה, אין מנוס מלאתחל את המחשב על ידי Reset (כי שום דבר אחר לא עובד). אני חושד בכרטיס המסך כגורם לבעיה, מאחר שכשהמסך קופא, התמונה שהיתה בו מתעוותת מעט. מותקנים אצלי במחשב הדרייברים הכי מעודכנים של הכרטיס. כדאי לציין כאן כמה דברים (שאולי קשורים ואולי לא): - ב-95% מהמקרים המסך קופא כאשר מתעסקים בשילוב של גרפיקה כבדה ואנימציה. לדוגמה, כשמשתמשים ב-Google Earth הסיכוי שהמסך יקרוס שואף ל-100%. כך גם בהפעלת משחקים כמו סימולטורים, וכן ב"טיול" על גבי מפות ברשת כמו "וואללה מפות". - בתקופה האחרונה (אולי אפילו בשנתיים האחר…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
התלבטות קשה מאוד עומדת בפני.אני עכשיו צריך כרטיס מסך ממש חזק.ואני יודע שיצא ה 8800 gt 512 ושהוא ממש חזק,והוא מגיע ל gforce 8800 gtx 768 (לא האולטרה).אבל ממה שהבנתי זה.שהכרטיס האולטרה זה ממש חזק,הכרטיס הכי טוב שקיים.אבל הוא עולה יקר.עכשיו אני לא יודע מה לעשות... ה-gforce 8800 gt 512 הוא כרטיס שיצא כבר,הוא כרטיס ממש חזק.אבל הקטע הוא שאם לוקחים שתי כרטיסים כאלה ביחד,ומחברים אותם למחשב.אז זה יגיע לביצועים של gforce 8800 gtx 768 ultra .ואם אני יקח עכשיו את הgforce 8800 gtx ultra אז בעוד שלוש שנים נגיד ככה.אם אני יצטרך להוסיף עוד כרטיס מסך אז יהיה שווה להוסיף עוד כרטיס מסך כזה,מאשר להוסיף שתיים של gforce 8800 gt 512 ddr3 .אז מה שאני שואל פה,ומבקש ממכם...זה מה כדאי לי לעשות?האם …
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין כרטיס מסך HD 4670 על ויסטה והוא נותן לי ERROR 43 הלוח שלי הוא של גיגהבייט עם NVIDIA מובנה NFORCE 6 אני לא מצליח להעלות את המחשב מהכרטיס בכלל ומה-OB כשאני מתקין דרייברים אז הוא נותן לי את הERROR 43 ומבטל לי את הכרטיס! יש למישהו מושג!?!?!
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התקנתי את דריוור 8.10, הכול טוב ויפה חוץ מהעובדה שהוא גורם לבעיות מעצבנות (ניתן להסתדר איתן אבל עדיין לא ברור לי למה). אני רוצה לשים לטמטום הזה סוף ולדדעת אחת ולתמיד, יש הבדל בכלל בדרייורים ששוה להוריד ולהתקינם במחשב? איזה דרייור הכי מומלץ ובמיוחד לכרטיס שלי x1950pro של gigabyte . תודה.
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-