כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב- 2 מחשבים שהראשי עם ה- DVI והשני עם ANALOG 1 עכשיו כדי לעבור מהראשי לשני זה רק לחיצה על כפתור 2 שרוצים לעבור חזרה ולוחצים על 2 זה עובר קודם ל- ANALOG 2 וזה קצת מציק צריך לעבור דרך התפריטים כדי לדלג על אנלוג 2 יש אפשרות לעשות DISABLE לאנלוג 2 כדי שאני יעבור בין המסכים בלחיצה ובלי להיכנס לאנלוג 2?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון ??? מה הdriver שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב שעליו התקנתי כרטיס מסך של ATI עם יציאת טלוויזיה היציאה בכרטיס מסך הוא חיבור שנראה כמו S-VIDEO עם הכרטיס בא מתאם מהמחבר שנראה כמו S-VIDEO ל RGB אל כרטיס זה חיברתי טלוויזיה ישנה שיש לה רק חיבור TV כלומר בננה בצבע צהוב עבור התמונה ושני חיבורים נוספים עבור רמקול ימין ורמקול שמאל בחוברת הוראות רשום שהתמונה עבור טלוויזיות עם סוג חיבור כזה אמור לצאת מיציאה אחת מתוך ה RGB של המתאם חיברתי את הטלוויזיה למתאם אך רואים תמונה רק שאני מחבר ליציאה שונה לחלוטין במתאם RGB לעומת המתואר בחוברת הוראות אני רואה תמונה ושומע קול אבל!! התמונה בשחור לבן אין צבע למה!!! ניסיתי מתאם של חבר אותה בעיה התמונה יוצאת מחיבור שונה במתאם של החבר ועדיין רואים תמונה בשחור לבן ניסיתי לשחק עם הצבעי…
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם long time reader 1st time poster מחפש כרטיס מסך בטווח של 500-700 למשחקי מחשב. מפרט מחשב intel core2 quad Q8200 2.33GHZ MAINBOARD: GIGABYTE EP43-DS3L 2 גיגה קינגסטון DDR2 אני לא רוצה להשתגע מצד אחד אבל נמאס לי ממחשב בצריך להוריד את כל האפקטים בשביל לשחק בפאקינג oblivion... [br]פורסם בתאריך: 11.03.2010 בשעה 22:32:40 ד"אכרגע המסך הוא |LG CRT של 19 אינץ' על רזולוציה של 1024 או 1280
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כרטיס מסך בסכום של 400-500 שקל גג שיתמוך לי במסך מחשב ובLCD. מעבד Intel Core 2 Duo 6300 ואם יש עוד פרטים שצריך לדעת תגידו לי ואני ארשום תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום... יש לי Ati Radeon 3870 HD רגיל של חברת Gigabyte רציתי לשאול לגבי המאווררים.. אם הם נשארים על אותה המהירות כל הזמן |או| שהם נשארים על מהירות נמוכה במצב מנוחה ושאני משחק במשחקים והטמפרטורה עולה גם מהירות המאוורר עולה.. איך אני יכול לבדוק את זה? יש איזה תוכנה מיוחדת לשליטה במאוררים? כי אני לא רוצה לגלות שהמאוורר שלי מתעצל על 40% שאני משחק במשחקים דרך הCatalyst אני לא מוצא קטגוריה של מאוררים ועוד שאלה.. בקרוב אני קונה HD4890 Vapor-X רק רציתי לשאול על הקירור הזה..... גם המאוררים שם במצב מנוחה על מהירות נמוכה ושהטמפרטורה קצת עולה המהירות של המאוררים עולה? כי אם לא אני ישר שם על 100% כי זה קירור Vapor-X אני רוצה להנות מכרטיס קפוא (ואולי אני גם יעשה OC)
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני כרטיסי המסך... Radeon X1800GTO או CONNECT3D Radeon X800 GTO? אני חושב שX1800GTO יותר טוב כי הוא יותר חדש עם יותר ביצועים, אבל מה שמפתיע אותי זה שהX800 GTO עולה 1150 ש"ח, והX1800GTO עולה 1000. מה אתם חושבים שעדיף??? תודה.
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אני כנראה מרכיב HTPC אין לי מקום לכרטיס מסך.. השגתי לוח עם כרטיס מובנה כמובן בלי יציאת SVIDEO רק VGA עכשיו אני מתכנן לחבר אותו לטלויזיה יש דרך ? http://www.cablesnmor.com/vga-rca-cable.html אם יש את זה בארץ במחיר שפוי אני קונה.. אם יש דרך לבנות כזה אין לי בעיה 8) 8) תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה קיבלתי את ה GIGABYTE 9550 שהזמנתי השאלה שלי האם כדאי להתקין את הדרייבר המצורף בדיסק או להוריד משהו מהאתר של ATI תודה
-
- 8 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כל השאלה בכותרת בעיקרון אני לפני רכישת טלוויזיה LCD שתשמש כמסך מחשב שלי. יש את זו: LG L3200A http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150350 וזו, שבגללה אני שואל: SAMSUNG LA26R51B http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=374685 שהיא נראית לי סוף הדרך, אך לא אנצל אותה בלי כרטיס מסך מתאים...
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי ATI TOOL ולא מצאתי את האפשרות של המתחים... יש לי X1900XT-X ככה שהבנתי שאפשר לעלות מתחים דרך ATI TOOL אם מישהו יכול לתת לי איזה SCREEN SHOT של זה אני ישמח... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואין לי הרבה כסף ואני ג מוגבל מבחינת הלוח אין לי pci-e אז אין לי הרבה אופציות בקיצור רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה והאם הוא שווה או שיש כרטיסים אחרים במחירי יד שניה נוחים יותר..?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום. אז יש לי שאלה אחת קטנה ועוד שאלה קצת יותר מורכבת והן: 1-מה אומר מספר התושבת של הכרטיס מסך. לדוגמה: geforce7900gtx pci-e x4. כלומר מה נותן ה-4 הזה, ובה הוא שונה מ-8 או 16?. 2-שאלה נוספת שלי היא: מה התפקיד של הכרטיס מסך. כלומר אני יודע שהוא צריך לעבד טקסטורות וכל זה אבל אני לא מצליח לקשר בינו ובין העבודה של הזיכרון הפיסי או המעבד, או הדיסק הקשיח. אז אם מישהוא יוכל לקשר לי קצת בין הדברים אני אודה לו מאד. 3-ושאלתי האחרונה היא למה כרטיסי המסך מגיעעים למחירים כאלו מופקעים?. כלומר 3000 שקל!, אפשר היום לקנות מחשב שלם בסכום הזה (אומנם לא איכותי אך כולל הכל). אז אם מישהוא יוכל לתת לי הסבר מושקע וברור אני יודה לו מאד. בתודה מראש :
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הפעלתי בלק אנד וויט ;D ושהפעלתי את זה יש לי בעיה מוזרה שבחיים לא הייתה לי למישהו יש פתרון? http://i4.tinypic.com/15qowgz.jpg
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן! מה שלומכם אני מחפש סקירות טכנולוגיות של כרטיסי מסך...כמו שיש פה באתר, אבל אחרות ומעמיקות יותר... על הכל שקשור לכרטיסיי מסך ו 3D... אבל לא באנגלית בבקשה...או בעיברית או ברוסית... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם. נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות חדש. יש לי עד 700 שקל להשקיע. אני לא משחק במשחקים עם גראפיקה מטורפת אז אני לא צריך כרטיס שיכול להחזיק משחקים כאלה. אני צריך כרטיס טוב, מהיר, עם VIVO/S-Video או כל דבר אחר שיכול להוציא וידאו מהמחשב לטלויזיה... אני צריך שיהיה בו גם DVI וגם חיבור רגיל למסך(הכחול הקטן הזה) תודה למי שיכול לעזור. גיא.
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B זה הכרטיס שאני רוצה למחשב החדש שלי אבל לצערי הרב הוא ניגמר ובנתים הם לא מזמינים ב-k.s.p יעצו לי מה ליקנות במקום (ביצועים דומים לכרטיס הנ"ל) או 6800 של חברה אחרת תודה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בחריץ השני של הלוח שלי בשביל הכרטיס מסך הרי יש לי SLI ? אני רוצה להעביר את הכרטיס שלי מקום בגלל, שהוא יושב מעל הצלעות קירור של הצ'יפסט, וממש אין מקום לשים שם מאוורר . הדגם של הלוח רשום בחתימה תודה רבה.....
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לדוגמא משחק במסך אחד ובשני מפה וכו'.... האם צריך תמיכה מיוחדת במשחק עצמו? ואם כן איזה משחקים שאתם יודעים תומכים בזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
יש לי ממזמן את החלק הזה אני חושב שתפקידו לחבר 2 כרטיסי מסך ביחד לא?יש לי 6600gt gigabyte pci-e ולוח...k8nf-9 של ג'יגה בייט..הנה תמונה שלו.. http://img122.imageshack.us/img122/8797/spa07865de.jpg ויש לי עוד שאלה...לגבי חיבורים בלוח... הנה התמונה שלהם... http://img130.imageshack.us/img130/92/photok8nf9big1oq.jpg הם קשורים לכרטיס מסך?
-
- 9 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס X1900GT של shpphire וראיתי שיש לו 2 חיבורי DVI, לצערי כרגע אני עדיין עם מסך CRT 17 . האם אני צריך לרכוש מתאם DVI TO VGA או שזה בא בערכה של הכרטיס? אם כן מה העלות?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אז כמוש הכותרת אומרת, השאלה היא האם אפשר להריץ תכני HD על כ.מ. כמו 9250? והאם ה-1300P או 1600P לא עדיפים עליו?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך ולא קיבלתי כבל 6 פינ תוספת כוח מאיפה אני משיג אוו קונה אחד כזה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-