עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני יודע שיש 4M/S , ,ברצוני לרכוש את ה-8M/S ויש רק אצל משווק אחד (אולי הוא התבלבל...). אשמח לתגובות ולינק במידה ויש מסך כזה.

2. אני מחפש כרטיס מסך למטרות צפייה בסרטים והרצת משחקים בינוניים כגון Need For Speed Most Wanted על מסך 22" ספק כוח: HEC 300W וכמה איכות הצפייה תשתנה בהגדלת מסך ל24"?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by adirze,

אני קונה מחשב מבוסס קונרו ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עבורו המטרה כמובן משחקים , אני צריך המלצה לכרטיס הטוב ביותר שניתן לקנות בכסף הזה שיספק לי הנאה עד שיצאו כרטיסי ה-DX10 וכנראה גם חצי שנה אחריהם גם בכל מקרה אני לא מתכנן כרגע אוברקלוק אז אני מעדיף את הכרטיס המתאים מבחינת ביצועים נטו תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  4. אני מתכננן אוברקלוק לכרטיס מסך שיהיה מיועד לגיימינג כבד אז מה עדיף: Sparkle 8800GTS 320MB Calibre Retail או 2900PRO? אני חושב על הפרו לעשות לו אוברקלוק ולהגיע לXT וזה גם מה שרוב האנשים המליצו לי

5. שלום, אני זקוק לכרטיס טלויזיה שיאפשר לצפות בשידורי הכבלים על צג המחשב, ובנוסף שיאפשר להקליט את שידורי הכבלים ולשמור בפורמט מקובל כלשהו (dvix). מעבר לכך אין לי דרישות מיוחדות. האם כל כרטיסי הטלויזיה מאפשרים את זה? האם כרטיסי טלויזיה יודעים לקבל גם כניסות של ה-3 בננות האלה (אם אני זוכר נכון קוראים לזה RCA), וגם כניסה רגילה של אנטנה (RF)? אשמח לקבל המלצה לכרטיס סביר שעושה את זה. אין לי מושג כמה עולים הדברים האלה, אז אין הגדרה מיוחדת לתקציב. שמעתי את השם Hauppauge MCE WIN-PVR 150 בתור כרטיס שמסוגל להקליט, אז רציתי לדעת איך הוא ביחס לאחרים (אין לי סיבה להעדיף אותו, אז תמליצו על מה שנראה לכם כדאי ורק תגידו איך זה ביחס אליו). תודה מראש לכל העוזרים, ליאור.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by Benz0r,

תודה מראש לעוזרים.. נשרף לי הלוח אם והכרטיס מסך...החלפתי ללוח אם הזה - I31GM4 של חברת JETWAY אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לו להריץ קצת משחקים אם זה אפשרי במחשב שלי חח.. זה המעבד - Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz, 2533 MHz 2G DDR תודה תותחים אהה ומשהו נוסף..קצת לא קשור..ברגע שאני משחק משחק..CS אם מכירים..מאז הלוח אם הזה..כל 5 דקות יש לי איזשהו הבזק..המסך כבה ונדלק לשניה..מישהו יודע איך לבטל את זה? תקציב עד 800 +-

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  7. מצאתי שהכרטיס הנ"ל עולה הרבה פחות משאר כרטיסי הTI ואיפלו פחות מכמה MXים. מדוע בעצם?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. שוב שלום אני רוצה לקנות אחד מבין השניים: TZ04LIZ/IM או TY0BLIZ/IM שנהם של לנובו. אחד מהם מגיע עם nVidia GeForce Go 7300 64MB ושני עם Intel GMA 950 (שהוא כנראה של הלוח אם) השאלה היא האם יש הבדל באיכות התמונה (כולל חיבור לטלוויזיה) למי שאינו משחק בכלל. שוב תודה רן

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  9. Started by kukuarye,

הכיוון שלי זה להשתמש בזוג מסכים כאלו: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/business-monitor/LS24CBUABV/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec ברזלוציה המלאה שלהם. יש בעיה עם כרטיסי המסך הבסיסיים? השימוש בעיקר עבודה משרדית, לפעמים סרטים. מה שכן - משתמש בaero של windows 7 - נעזר בזה. חשבתי לכיוון הכרטיס Gigabyte ATI Radeon HD 4350 512MB DDR2 בגלל המחיר. יש בעיה עם זה? יהיו בעיות ביצועים? יש המלצה אחרת?[br]פורסם בתאריך: 25.04.2010 בשעה 23:31:12 רק הבהרה: השאלה העיקרית שלי אם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו כשאני בוחר כרטיס מסך או כל כרטיס מסך יתן לי את מה שאני צריך.בנוסף, אם אפשר המלצה על כרטיס מסך זה יהיה נחמד. עוד פרט קטן - מדובר בספק של 300w. אש…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by סהרר,

אין לי תקציב גדול אז חשבתי ללכת על6600 הזה??עם זה כרטיס טוב?החברה של הכרטיס טובה?? http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=124

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  11. אהלן. קיבלתי מקודם את ה- ASUS MW221C.... אני מאוד מרוצה, (במיוחד לאחר העברת הצבע ל- sRGB) חדות מעולה וסרטים ומשחקים נראים ממש טוב. "בעיה" (או לא בעיה, בשביל זה אני כאן) אחת היא מין "פס אור" בתחתית המסך... מה שמוזר זה שזה לא כמו זליגת אור מקצה המסך אלה טיפה מעל, פשוט פס באמצע... האם להחליף את המסך בשביל זה או שאין מה להיות מודאג וזו תופעה נורמאלית? (הדבר היחיד בגללו אני שואל הוא בגלל שזה לא מתחיל מקצה המסך למטה) http://www.siz.co.il/up.php?i=qttzroyinzz0.jpg **** עריכה - מצטער הייתי בטוח אני בפורום מסכים, אשמח אם תעבירו**** תודה מראש, עודד ב.

12. Started by aviyefet,

יש לי כרטיס מסך גיפורס gefors 440 mx ולוח אם via p4x333 וברגע שאני מתקין את הדרייברים של ניבידה יש לי בעיות מוזרות בתצוגה מה אפשר לעשות. הבעיה ידועה??

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by R0ck,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by ORBIT,

מחפש כרטיס מסך שאפשר להקליט דרכו קלטות וידיאו למחשב. כמובן שיהיה בעל יכולת קידוד איכותית.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by lenso,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב נייד עם מעבד C2D 2GHZ , ועם 2 ג'יגה זכרון , אבל הכרטיס מסך שלו הוא של אינטל GMA950 אתם חושבים שזה יפגע בעבודה עם פוטושופ? האם התוכנה משתמשת יותר בכרטיס הגרפי או במעבד?...אני לא מתכוון להריץ משחקים במחשב הזה. תודה .

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by reyrey_200,

קודם כול הסרתי את הדרייברים הישנים של הכרטיס,כי אמרו לי להחליף דרייבר, אז הסרתי את הדרייבר של ATI ואח"כ השתמשתי ב DRIVER SWEEPER ומחקתי את הדרייבר בכלל....התקנתי עכשיו הכל הלך חלק,ואז הור דרש ריבוט,הויסטה נתקע על המסך של "SUTTING DOWN" אז ראיתי שלא זז כבר 10 דקות,אז עשיתי ריסט ידני...המחשב עלה ואז נתן לי את ההודעה הזו: Imageshack - 30620129.jpg לאחר מכן ניסיתי שוב להתקין את הדרייבר, הוא נתן לי באמצע ההתקנה את השגיאה הזו: Imageshack - 96538277.jpg מה לעשות???? זה דחוף ניסיתי סתם להפעיל סרט HD פתאום המחשב קרס....עזרה ! :s05: בסוף ההתקנה הוא גם נתן לי דו"ח,הנה: Catalyst™ Install Manager Installation Report 02/05/10 16:15:32 Hardware information NameATI Radeon Graphics Proc…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך אני יכול להבדיל בין 9700NP ל 9700PRO ? לפי מה שאני יודע שניהם מזוהים כ PRO, אז רציתי לדעת מה המהירויות שעון של NP ושל ה PRO, והאם הליבות שלהם זהות ? יש לכרטיס SOFT MODים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by -ox-,

השאלה בכותרת , אני חייב תושבה דחוף

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  19. ערב טוב אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה משרדית , גלישה וצפייה בסרטים . כיום יש לי כרטיס 128 מגה , 64 ביט . והמסך הוא , 17 אינץ' . כעת ברצוני לשדרג את איכות הצפיה . לכן אני מתכונן להחליף את המסך , ל - 22 אינץ' , רזולוציה 1,680*1,050 (Samsung T220). כעת אבקש את המלצתכם לכרטיס מתאים . חשוב שיכלול איוורור שקט . הכרטיס חייב להיות מותאם ל - AGP 8 . נתוני ספק הכח :HEC-400W. TRUEPOWER נתוני מחשב נוספים : מעבד:פנטיום4 . מהירות:3.2 מגה . זיכרון :1 ג'יגה . היות ואין לי ידע בנושא , אשמח על כל מידע , ישיר או עקיף . תודה ניצוץ

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך gforce 4mx ואני כבר ביקשתי פה המלצה אבל בסוף לא קניתי... אז אני מבקש שתמליצו לי עוד פעם. המחשב שלי: לוח אם Asus P4PE Intel Pentium 4 CPU 2.53GHz Gforce 4 mx 512mb RAM maxtron 250 GB ועוד אחד של 80 GB תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by rap 4 ever,

יש לי מעבד Intel® Core2 CPU 6700 @ 2.66GHz לוח אם gigabyte EP43-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 http://www.gigabyte.us/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3086 ספק ion2 600w אפשר לעשות CF ?

22. 1. איך בוחרים בדרייבר 9.9 מערכת צבעים RGB 4:4:4 בדרייבר 9.4 עד 9.6 היה ניתן לבחור מערכת צבעים למסך , היום אין בחירה 2. איך מכוונים מסך עם כרטיס מסך שהתמונה תהיה על כל המסך 9:16 בדרייברים הישנים היה ניתן היום לא ניתן לסדר תמונה על כל המסך , למה שאלות לאנשים שיודעים להסביר

23. Started by dulcevida,

היי לכולם. פעם ראשונה שאני נתקל ב-hwzone. קודם כל, ברכותיי. מערכת פורומים יוצאת מן הכלל ומאד עוזרת. אז אולי אנצל את הידע הרב שלכם - למי שלא מכיר - Pro Evolution Soccer 3 הוא משחק כדורגל מדהים שיצא לראשונה השנה גם למחשבי PC. הוספתי לינק לגרסת הדמו בפורום משחקים. הבעייה היא כזו - התקנתי את המשחק, אני מפעיל אותו, מתחילה הקדמה (הקרדיטים ל-KONAMI וכו') ואז המסך הופך שחור והמשחק נתקע - הסטטוס של האפליקציה מופיע כ-"not responding" ב-task manager. עדכנתי דרייברים לכרטיס המסך, ניסיתי את הדרייברים של אומגה, ATI, שיניתי הגדרות אך ללא הועיל. האם מישהו נתקל בבעייה דומה? הניחוש שלי הוא שמדובר בכרטיס המסך - Radeon 9200 DVI VIVO של Gigabyte. חבר שלי שהתקין את המשחק מאותו דיסק שניסיתי…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. שבת שלום חברים מזה כחודש כשאני משכפל את התמונה כדי לצפות בסרטים בטלויזיה התמונה מופיעה שם בשחור לבן זה מעולם לא קרה,אלא רק בחודש האחרון הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך מה שפותר את הבעיה, אבל רק עד האתחול הבא, שאחריו (אם בכלל רואים משהו באלויזיה)שוב חוזרים לשחור לבן או להפרעות. מדובר ב NX7600GS ודיי מתסכל העניין הזה... אם יש לכם הצעות לתיקון הבעיה אני יותר מאשמח תודה מראש ישי

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by ninbert,

הכרטיס הזה עובד על תדר ליבה של 500 MHZ במצב מנוחה וב625 במצב עומס. האם אפשר להוריד את מהירות הליבה לפחות מ 500? שמתי לב שכרטיס 4890 עובד על 240 במנוחה, לא מתחמם ולא מפעיל את המאוורר

• 1 תגובה
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים