עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איזה חיבור יותר איכותי בחיבור נייד לטלויזיה VGA או S-video ?

2. Started by gtlv79,

היתי מבקש עזרה לדעת כמה ווט הכרטיס הזה בגלל שהלוח שקניתי תומך בכרטיס של 1.5 v בלבד בתודה מראש.

3. Started by itay3ez,

AGP Nvidia GeForce 7600GS AGP Nvidia GeForce 7600/GT או הכרטיס AGP Nvidia GeForce 7800GS

4. Started by Mr.Pepo,

השימוש העיקרי שלו יהיה לצפות בערוץ 2 במעונות באוניברסיטה, הדרישה היחידה שהכניסה של האנטנה תציג איכות תמונה סבירה. תקציב מינימלי. כמה שפחות - יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  5. Started by nivi125,

התקנתי לפני כמה ימים דרייבר חדש, את ה185. הכל טוב ויפה, אבל כשניכנסתי לשחק בCALL OF DUTY 2 המשחק פעל בצורה מקורטעת (FPS 250 ואין לאגים) מקוטרע, הכוונה שזה עבד כאילו אני משחק על 40 FPS והייריה מאחרת לבוא (כ2 שניות אחרי שאני לוחץ על העכבר) ניסיתי להתקין דרייברים קודמים, וגם את 181.22 אבל זה לא הסתדר דרך אגב בדקתי גם אתה CALL OF DUTY 4 ולא ניראה שיש שם בעיות עם הדרייבר הזה עוד בעיה מעצבנת, שמאז שהתקנתי את הדרייבר החדש, העכבר יוצא מהמסך בצד ימין. הכוונה, במחשב רגיל אם אני מושך את העכבר ימינה, עד לקצה המסך הוא יישאר שם, ולא ימשיך הלאה, אבל אצלי העכבר ממשיך גם מחוץ למסך, ואז צריך להחזיר אותו למסך. דרך אגב זה קורה רק בצד הימני ולא בשמאלי או למטה או למעלה. הכרטיס שלי הוא 8600GT

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  6. Started by andd,

מה עדיף אני קונה מחשב חדש מחר ואני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה ???

7. Started by A_MuMu,

שלום, התקנתי משחק ולפתע הוא דיווח לי שהוא בדק וראה ש- AGP Texture Acceleration אצלי נמצא במצב לא פעיל וזה ממש ממש חבל, כי אחרת הייתי רואה שיפור מדהים ונפלא בביצועים. הוא לא הסתפק בכך (המשחק) ואמר לי שאין לי מה לדאוג. אם אני אגש ל- dxdiag אני אוכל לשנות את זה שם ומייד הכל יהיה נפלא. כדאי!! ובכן, מייד הפעלתי את התוכנה המדוברת וחשכו עיני.. לא רק שהאפשרות AGP Texture Acceleration לא מופעלת אלא שהיא נמצאת במצב אפור לגמרי והתוכנה דיווחה עליה כ- Not Available בכלל.. לא אמרתי נואש והפעלתי את המשחק בכל זאת והנה, הכל רץ נהדר כאילו אין בכלל בעולם דבר כזה שנקרא AGP Texture Acceleration וכאילו הוא בכלל לא משפר את הביצועים. ככה שהכל בסדר, אבל נשאלת השאלה: מה זה בעצם AGP Texture Accel…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Idanbs,

אני צריך השוואה כזאת בייחוד במשחקים COD2 וF.E.A.R. אבל שיהיה טבלה עם FPS אמיתי.. כי תמיד בטבלאות שאני רואה ה"FPS" כביכול שהם מציגים שם נגיד לX1900XT הוא אותו FPS שמקבלים באמת עם 7600GT באותם הגדרות. בכל אופן מבחן ביצועים יספיק לי אני פשוט די מבולבל..

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  9. Started by Revos,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך HD 5770 שנרכש מלפני כשנה וחצי-שנתיים. לאחרונה הוא החל לעשות רעש מאוד מוזר שנשמע קצת כמו שריקה. הרעש נגרם רק כאשר המאוורר מגיע ל40% לפי הקטליסט, שאני מוריד אותו באופן ידני ל20% אין רעש בכלל. כשאני מעלה אותו ל100% יש רעש רגיל, בלי שריקה אבל רעש שאפשר לצפות לקבל, אציין שהטמפ' בדר"כ היא 39-40 בזמן רגיל. ניקיתי מאבק, פירקתי את הלוח קירור והמאוורר וניקיתי אותם עם לחץ אוויר לאחר שזה לא עבד שימנתי את הציר עם WD40, זה החזיק כשבועיים ועכשיו שוב הרעש חזר. האם יש לזה פיתרון, פרט ללהחליף מאוורר? תודה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. http://www.amd-insight.de/main.php?cat=grafik&test=catalyst_comparison&page=1

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  11. בבקשה: http://www.techspot.com/review/52-asus-radeon-hd-2900xt/ תהנו!!! ואל תשכחו, זה רק משתפר מכל דריוור לדריוור! (כמו שאתם רואים הכתבה נעשתה עם דרייור חדש, אבל מאז הכתבה יצאו עוד הרבה דריוורים ששיפרו את הכרטיס!!!

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  12. Started by liiight,

לצערי אין לי שום ידע בנושא. אני הייתי שמח לקבל המלצה למכשיר שתומך DIVX6 וXVID עם תמיכה לתרגום כמובן. אני יודע שיש הרבה פורמטים של תרגום, אז אני מחפש מכשיר שיתמוך בהם. תודה מראש

13. שאני משחק במשחק הזה עוברים כאלה קווים, ריצודים על המסך גם במהלך המשחק וגם שאני נכנס אליו בתפריט וזה נהיה ברור יותר על רקע בהיר זה לא קרה לי בשום משחק... אני מדבר על כרטיס מסך X1800XT למה זה קורה בדיוק? יכול להיות שזה משהו ברזולוציה, בהגדרות של המשחק?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  14. Started by Black Knight,

שלום המסך הישן שלי (AOC) נשרף לאחרונה ואני מעוניין לקנות מסך LCD חדש. ברשותי תקציב של כ-1800 ש"ח - המסך ייעודו לשימוש ביתי של משחקים וסרטים, גלישה באינטרנט וכדו'. אני מעוניין לציין שקראתי את הדביק אבל אני מעוניין לקבל חוות דעת נוספת לגבי מה שכדאי לי לרכוש. תודה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. Started by Demolition,

שלום חברים לא מזמן סיימתי פרוייקט קטן וקיבלתי עכשיו הרבה כסף ועכשיו.... הגיע הזמן לבזבז אותו לא? קיצקץ שקעתי באינטרנט במטרה למצוא כרטיס מסך נורמלי ולבסוף הגעתי ל2 אחרונים radeon 9600xt 256mb שעולה בערך 1000 שקל ו radeon 9800xt 128mmb שעולה 1400 שקל.. עכשיו אחרי כל החיפושים והשטויות והבלאגנים עדיין לא הבנתי מה עדיף מישהו יכול לעזור לי? המחיר לא ממש משנה אני מנסה להגיע למקסימום ביצועים בעריכת וידאו ומשחקים.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  16. Started by pasofiso,

המפרט שלי: E6750 6 GB RAm evga 680i motherboard 8800 GT gigabyte 650w antec purpower vista 64bit 22 intch wide screen בעקרון אני רוצה לשחק על רמות גרפיקה הכי גבוהה ושירוץ חלק...ורזולוציה... השאלה היא עם כדאי להוסיף עוד כרטיס מסך זהה או לשדרג אותו לכרטיס אחר, פשוט כמה חודשים לא שמתי לב ויצאו עוד מיליון כרטיסים אז אני לא בטוח כל כך...תודה מראש

17. Started by nisanez,

יש לי כרטיס 8800GTS 320MB ואני מתכוון להחליף ספק.. ושמתי לב שלכרטיס (8800GTS 320MB) יש 2 חיבורים של ספק כח אז אני צריך לחבר את שניהם?? או שמספיק 1? זה ממש דחוף אם מישהו יכול לענות או בכלל הבין את השאלה (אני לא יודע אם זה שייך לפה או לפורום ספקים)

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  18. אחרי כמעט חודש וחצי סוף סוף סנונית ראשונה (מעבר לשמועות/תמונות מודלפות) מגיגהבייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4884#ov מעט תמוה לראות את התוספת היחסית מזערית לתדרים, בעיקר ביחס לתוספת שהצליחו לסחוט מהGHZ 780TI, אבל אני מניח שמספרים הם בסופו של דבר מספרים, ונאלץ לראות את התוצאות בשטח בשביל להחליט. עכשו רק נשאר לראות מתי יהיה זמין לרכישה ובאיזה הפרש מחיר מהרפרנס.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  19. Started by dannyg,

מתכנן לקנות כרטיס 7790 שדובר כאן רבות. הבעיה שהמסך שלי הוא רק עם VGA בלבד (ובכרטיס DVI או HDMI). האם זו אכן בעיה? האם לקנות מתאם ב 5 ש"ח? האם לחבר ליציאת VGA מלוח האם ONBOAD ? האם הכרטיס נותן את הכח עיבוד שלו במשימות ובעצם זה לא משנה איפה מחברים המסך?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  20. Started by omerboy,

האם ה DDR בכרטיס המסך צריך להיות אותו DDR כמו בזכרונות? אני מתכוון אחד יכול להיות DDR1 והשני DDR2?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. זה מה שהוא רושם לי (ויש לי דרייברים מותקנים): [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. שלום אנשים, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו ההתלבטות היא בין: 1. SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL (http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=948) 2. SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL (http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2256) האמת שעשיתי חיפושים ברחבי הפורם לנסות ולהבין אבל פשוט נשברתי ( ), יש מצב לאתר השוואות בין כרטיסים, ראיתי כזה לפני איזה חודש אבל אני לא זוכר את הכתובת ולא יודע מה לחפש בGoogle או כאן :s05: עכשיו לעיקר אני יודע שה X1950GT חזק יותר אבל לא תומך DX10, אז השאלה היא האם כדי לקנות כרטיס תומך DX10 או לקחת כרטיס מסך חזק יותר אבל תומך DX9? אני מתכונן לה…

23. Started by danielzy,

יש לי Gigabyte GTX 260 C216 ושמעתי ממישהוא שיש שמירת לוג ל OC בזכורונות של הכרטיס מסך כך שהחברה יכולה לדעת אם עשיתי OC דאך תוכנה... [לא BIOS] זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  24. R(V)610 is already set to become the fastest-selling graphics chip of all time האתר הזה אמיתי או מכונת שיווק של ATI ? http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38836

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  25. כמובן בלי לפתוח את המחשב או במידה ולא כתוב על הכרטיס. ב-device manager ובכל מקום אחר שמצאתי כתוב רק את הסדרה, למשל "HD 6800 series" או "HD 5700 series", מה שלא נותן את כל התמונה כי הרי 6850 ו-6870 זה לא בדיוק אותו דבר, וגם לא 5750 לעומת 5770. יש מקום שבו כן אפשר לראות בדיוק איזה כרטיס מותקן?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.