כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
הנה אנו חשים לקנות כרטיס מסך חדש וטוב. המשחקים של היום שחשבנו שהם יהיו תואמים לכרטיס המסך הם כבר העבר. כיום בשוק המשחקים הופכים תהליך של שינוי, בעבר היינו יכולים לשחק עם כ.מסך מעולה וזיכרון גבוה עם משחקים שאפילו לא מתקרבים לרמה של הכרטיס. אבל כיום כמו משחקים באטלפילד 2 או ניד פור ספיד mostwanted, כבר דורשים וידרשו 128 זיכרון. עכשיו ברגע זה כשמחק באטלפילד 2 יצא הוא דורש 128 זיכרון של כרטיס ו512 של זיכרון מערכת אז מה יהיה?? אין לנו כסף לכרטיסים חזקים עם כמות זיכרון של 256... המשחקים עושים דרכם מאוד טוב, מעלים דרישות מערכת אבל המחירים לא יורדים. תגובות בבקשה. Deom System Requirements Windows XP (32-bit) with Admin rights 1.7 GHz Pentium 4 / Athlon XP or greater 512 MB or m…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכירו את Ponte Vecchio, מוצר מסחרי ראשון שיבוסס על ארכיטקטורת ה-Xe החדשנית - אשר תותאם לכל הדרגים החל ממערכי שרתים ועד למוצרי מובייל אולטרה חסכוניים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
ענקית השבבים אינטל מכריזה רשמית באירוע מיוחד על סדרת כרטיסי המסך שלה עבור מחשבים ניידים, ה-ARC Alchemist אשר מבוססים על תהליך יצור מתקדם ומיועדים לגיימינג ויצירת תוכן בהבחנה גבוההלכתבה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
- 2 followers
-
-
אני עם VIEWSONIC כמו במפרט ועובד תמיד על 1024*768 בקצב 85. היום ניסיתי במשחק ובאינטרנט להעלות את הרזולוציה מעל זה ואני מקבל תמונה אובלית(כמו ביצה).למה זה קורה? ושאלה שניה לגבי LCD של חבר-אם הוא לא עובד ברזולוציה טבעית אז יש חוסר בהירות של התמונה(כלומר תמונה לא ברורה,ולפעמים מטושטשת),במשחק זה לא קורה,יש מצב שבמשחקים יש שינוי של המסך שלא קורה בטקסט ובמצב אינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי, כמה נתונים לפתיחה: כ.מסך Gforce 3 TI200 64MB מסך ViewSonic Professional Series PF775 (trinitron רזולוציה 1024*768 היום חזרתי הביתה וגיליתי שהקצוות של המסך מעוותים. מזתומרת? יש כאילו 2 פסים דקים, בצד שמאל וימין לאורך המסך שכל מה שנמצא בהם נהייה קטן כזה. כאילו אם אני לוקח חלון ומזיז אותו לצד ימין של המסך, הטקסט מתכווץ בהדרגה. ניסיתי לשחק עם הגדרות מסך וכ.מסך לא עובד. ברצולוציות מסויימות זה לא קורה (800 *600). עד עכשיו עבדתי עם קצב רענון 85Hz אם אני מוריד ל 75 זה מסתדר אבל אני לא רוצה לעבוד ככה.. יש למישהו רעיון מה זה? המסך נדפק?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהבעיה מהcodecs, אז התקנתי מחדש. ניסיתי ליונטורק פאק עם הפיקס, ניסיתי כול מיני מגה קודקים. לא עזר. פירמטתי. התקנתי מחדש קודק פאקים. לא עזר. המערכת היא: athlon xp 1800 (1533@1667) 256 MB generic GA-7vaxp gf fx-5200 128 MB 128 BIT win xp sp1 מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה? ד"א- ניסיתי בכל הנגנים הסטנדרטיים- bs player, mv2 playe vlc player& windows media player 10. ניסיתי לקחת תמונה מה BS באמצעות הcapture frame שלו, והתמונה יצאה בסדר! הסרט מתנגן עקום אבל התמונה בסדר! עריכה- אני יעלה תמונה תוך 5 דקות, שכחתי שאי אפשר פשוט לעשות print screen לסרט, ואני אחרי פירמוט אז אני יתקין תוכנה ויוציא פריים, 5 דקות וחזרתי
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני כרגע בבית עם מסך SAMSUNG 793MB כאשר בדירה שאני שוכר יש לי 730B שאני מבסוט ממנו. אתמול שמתי לב שיש הבדלי בבעים למשל כאשר יש רצף פסים לבנים וטורקיז בהיר לחלופין רואים זאת יפה על המסך CRT שציינתי אבל על הLCD ההבדל בין הגוונים כמעט נעלם והטורקיז כמעט לא מובחן וצבעו מעוות. לציין שאני לא עובד על ניגודיות או בהירות מקסימליים. מה דעתך על זה?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם האם זה אמור לקרות, או שיש איזה משהו לא טוב עם ההגדרות של הפילטרים שלי ? זה קורה רק כאשר אני זז ימינה או שמאלה .
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Albatron 6600GT, ולאחרונה (בעיקר ב-GTA:SA) אני נתקל בבעיות מעצבנות. בזמן המשחק פתאום מופיעים מעין משולשים שחורים על המסך, שהקודקוד שלהם באמצע. הם משנים את הצבע והצורה ומפריעים מאוד. ברגע שעושים pause נפטרים מהם, אך הם חוזרים לאחר כמה זמן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, וראיתי שהבעיה קורה הכי הרבה כשההגדרות נכפות על GTA מבחוץ (כשלא מסומן ב-AA וב-AF את Application controlled). כשסימנתי application controlled תדירות הבעיה פחתה מאוד, וכבר בקושי נתקלתי בה. הבעיה קיימת גם ב-FS2004, כל עוד ה-AA נמצא על אחד מהערכים עם 8xS. ברגע שאני מוריד ל-4x, זה נפתר שם לגמרי. ד"א, המשולשים האלו הם לא העיוותים היחידים, ולפעמים גם הטקסטורות "מאבדות שליטה" ומתחילות לרצד וכו' …
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מה יותר כדאי ככרטיס מסך ?gb fx6800NU 128mb pci-x או gb fx6600gt 128mb ???? סימו לב שה 6800 הוא לא gt!! בבקשה תענו לי ותסבירו עד כמה שתוכלו תודה יגאל עריכה: ערכתי לך את הכותרת לגמרי. או שאתה כותב את השם של שני הכ"מ בכותרת או שאתה לא רושם אף אחד מהם אחרת אי אפשר להבין כלום ממה שאתה רוצה. נ.ב.: זה NU ולא UN, מלשון Non Ultra.
-
- 12 תגובות
- 907 צפיות
-
-
G- FORCE 4 440 64 DDR WIN XP עם NVIEW 2.0 בפינה הימנית של כל סרט אני רואה גם בטלביזיה וגם על צג המחשב מעין פס בהיר שכאילו המסך מרוב שהוא ארוך הוא חוזר אחורה על הסרט זה לא רציני אך לא מצאתי לכך פתרון וניסיתי הכל (לפחות אני חושב כך )
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מדגם nVIDIA Ge Force 7600GS 256MB ! רק אני מתחבט של איזה חברה משתי אלה שצויינו מטה לקחת: Gigabyte 7600GS GV-NX76G256D-RH http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2237 או Asus 7600GS EN7600GS SILENT/HTD Series http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=271&model=1090&modelmenu=1 אז איזה מבין שני אלה נחשב כרטיס איכותי ואמין ? נ.ב. אם זה חשוב אז במחשב יש לי לוח אם מגדם: GIGABYTE Intel 965 GA-965P-DS4 ומחיר של השניים זהה לחלוטין ! ממתין לתגובתכם תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למומחים שלום, אנא עיזרו לי להבין איזה כרטיס יש לי. מדובר בכרטיס של חברת AXLE שהגיע בגרסאת OEM שהגיע בשקית. יש עליו מדבקה שמעידה שהוא מיובא על ידי רוזטק. הוא נמכר לי כ8800GT (חיפשתי כזה לצרכי OSX86) ואכן יש עליו גם מדבקה (מהמפעל?) שמעידה שהוא אכן 8800GT (מק"ט שמתחיל ב ...AX-88GT/512D3). בזמן איתחול, יש על המסך הבהוב קצר (לפני הכל - לפני שהביוס מציג את שם הלוח וכדומה) על המסך שמעיד שזה בכלל 9800GT Windows 7 מזהה אותו כ GTS250 GPU-Z גם מזהה אותו כ GTS250 - אבל אולי זה בעקבות המערכת הפעלה? בקיצור איך אני מבין איזה כרטיס זה? יש עוד בדיקות שצריך לעשות? חשוב לי להבין פחות מבחינת ביצועים (שדי דומים?) ויותר לצרכי bios flash נ.ב. עידכנתי ביוס (ga-p55m-ud2 F4) ודרייבר.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני בים באמצע ניסיון לדוג כמה דגים ואני מקבל טלפון מחבר שאומר כי שינה את הרזו' (בדרך הרגילה, אם יש בכלל עוד דרך) במחשב ולאחר שעשה ריסטרט הצג לא מוכן להציג כלום בטענה שהוא או הכ.מסך לא תומכים ברזו' הזו. מאחר והבחור לא יכול לראות כלום על המסך הוא גם לא יכול להחזיר את זה למצב הקודם. רעיונות למישהו?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אנא עזרתכם בבחירת הכרטיס הטוב יותר: NX6600GT VTD128 או Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk עלות שני הכרטיסים זהה (950 ש"ח). הראשון שייך לחברת MSI והשני לחברת LEADTEK. לראשון 3 שנים אחריות לשני שנתיים אחריות. מה עדיף? נא עזרתכם הדחופה.....
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מרגיש שהעיניים שלי שורפות וכואבות בצורה מורגשת מאוד אחרי זמן עבודה קצר במחשב המשני שלי, יש בו מסך LCD של Daewoo ,דגם L500B1 וכרטיס מסך Riva TNT2 Model 64 של Pine,מה יכולה להיות הסיבה לכך? ועוד משהו,אחרי ישיבה ממושכת מול המסך הראיה שלי פשוט לא בפוקוס ולוקח לה זמן מסוים לחזור לצלילות ולחדות הרגילה שלה,אבל אני מרגיש שלאט לאט אני מאבד את הפוקוס לזמן ממושך יותר ויותר. כמו כן המסך מציג כל דבר שהוא דו-מימד במין "זיגוג" שכזה,זאת אומרת הוא מציג טקסט ומעליו עוד פעם בצורה חלושה מאוד חצי ממנו. שוב מה יכולה להיות הסיבה? הכרטיס הקברי? או המסך?(שאמור להיות די איכותי)... בתודה...
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי geforce4ti מיושן והגיע הזמן להחליף אותו. איזה כרטיס מסך AGP באיזור ה1000 שקל אתם ממליצים לי לקנות כדי שאני אוכל לשחק קצת במשחקים? שווה בכלל להשקיע היום 1000 שקל בכרטיס מסך AGP חדש למחשב או שעוד כמה חודשים, חצי שנה, אני אגלה ששום פעם אני לא יכול להריץ שום דבר? לצערי הלוח אם שלי תומך רק בAGP אז כל כרטיסי הPCIE לא אקטואלים בשבילי עיינתי בפורום כדי לנסות להחליט איזה כרטיס מסך כדאי אבל רק יצאתי יותר מבולבל...
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה בנושא שנראה לי שקשור לפורום הזה אבל לא נתקלתי בו עדיין. אישתי מעצבת גרפית ומתכוונת לקנות לה מחשב. התכנון הוא לעבוד עליו עם תוכנות גרפיות (פוטושופ, פריהנד וכו...). בעבודה היא משתמשת במקינטוש ואני תמיד קראתי המלצות על כרטיסי מסך עם ייעוד למשחקים ככה ששנינו לא מבינים בזה. האם מישהו יכול להסביר אם יש הבדלים בכרטיסים למטרת משחקים ולמטרת עיצוב גרפי. אם כן מה הם ? ובאיזה כרטיס או כרטיסים כדאי לבחור לעיצוב ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
http://hdtvsg.blogspot.com/2007/05/sapphire-heatpipe-hd2900xt-exposed.html
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המורה שלי למתמטיקה ביקשה ממני להכין לה תעודת הצטיינות במתמטיקה שהיא תחלק לתלמידים מצטיינים. עכשיו חשבתי לקשט את המסגרת במספרים וסימני פעולה בעיצוב מיוחד או תלת מימדיים. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חברה שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס יד שניה למחשב שלא הולך להיות למשחקים בכלל מצד שני אני רוצה אופציה להריץ משהוא עליו (היות ומיועד לאחות קטנה). יש לי חבר מהיימן שאני יכול לסמוך עליו שרוצה למכור לי 9600se של חברת gigabyte כולל אריזה מקורית וכל התוספים, כמה עלי לשלם על זה? אני יודע הכל לגביי הכרטיס ומה היכולות שלו, ברצוני לדעת בכמה אפשר לקנות כרטיס כזה בן חצי שנה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
לא הצלחתם להשיג את כרטיס המסך הלוהט החדש של NVIDIA בגל ההשקה הראשון? יכול להיות שבעצם יצאתם בזוללכתבה
-
- 28 תגובות
- 4.1k צפיות
- 5 followers
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני נכנס לשחק במשחק כגון:אמריקס ארמי. יש קפיצות מטורפות בתצוגה כמו מצב FPS נמוך (ולא,הוא על 100) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כצפוי, חברת NVIDIA משחררת מנהל התקנים מתוקן במקום הגירסה השבורה עליה דיווחנו. כעת ניתן להנות ממה שהעדכון מציע, כמו תמיכה רשמית ראשונה בתקן ה-Vulkan אתמול דיווחנו על עדכון מנהל ההתקן הקולקל של NVIDIA, ה-364.47, שגרם לקריסות מערכת מאסיביות אצל מספר גדול מהמתקינים שלו ואף הוכר על ידי החברה שהבטיחה עדכון מתקן בקרוב. כפי שחזינו, המחכים לא יצטרכו להמתין זמן רב, שכן כעת החברה משחררת עדכון מערכת חדש מתוקן, גרסה 364.51. לפי שעה החברה הסירה את העדכון המקולקל מתוך שירות העדכונים של GeForce Experience והחליפה אותו במתוקן, שיהיה זמין באופן אוטומטי לאט לאט לכולם. בחיפוש מנהלי התקנים דרך האתר עצמו, העדכון כבר קיים להורדה מיידית. NVIDIA שמה את Vulkan על המפה כעת לאחר …
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-