כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
http://www.tomshardware.com/reviews/pci-express-3.0-pci-sig,2695.html
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים.. נשרף לי הלוח אם והכרטיס מסך...החלפתי ללוח אם הזה - I31GM4 של חברת JETWAY אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לו להריץ קצת משחקים אם זה אפשרי במחשב שלי חח.. זה המעבד - Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz, 2533 MHz 2G DDR תודה תותחים אהה ומשהו נוסף..קצת לא קשור..ברגע שאני משחק משחק..CS אם מכירים..מאז הלוח אם הזה..כל 5 דקות יש לי איזשהו הבזק..המסך כבה ונדלק לשניה..מישהו יודע איך לבטל את זה? תקציב עד 800 +-
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך (GeForce 8400GS) עם שתי יציאות - VGA ו-DVI. הטלוויזיה שלי היא CRT שמנה מהסוג הישן, ללא חיבור דיגיטלי. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה. אני לא שואף לקולנוע ביתי באיכות גבוהה, אלא לאפשרות לראות סרטים שממילא עברו דחיסה. שאלותי: 1. האם יש דרך להמיר את יציאת ה-DVI ל-S-Video, בלי לקנות סטרימר או משהו דומה, שיעלה מאות שקלים? 2. האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס מסך זול שישמש רק לצורך החיבור לטלוויזיה, אבל יעשה את זה באיכות סבירה? השאיפה שלי היא להוציא על זה 100-200 ש"ח. היישום הגרפי הכי כבד שאני מריץ הוא Windows 7, כך שאין לי עניין לשדרג את כרטיס המסך הקיים, אבל לא אכפת לי להוסיף אחד זול. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה סרטון ביוטיוב פתאום אני רואה פסים על המסך ונעלמים .. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והופ . אין פסים ! אחר כך התקנתי תדרייבר האחרון ושוב חזרו הפסים..... אין לי מושג כבר מה לעשות חברה! הנה הסרטון שמופיע הפסים: http://www.youtube.com/watch?v=JH3MKwbZSgE&feature=related
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, אבל הנה השאלה: יש לי שני מחשבים עם יציאות VGA בלבד! עכשיו קניתי LCD חדשה שיש בה כמעט כל חיבור קיים: HDMI x 3 VGA (PC) 15Pin × 1 PC Audio in x 1 S-Video:4-pin DIN × 1 Component x 1 Video (RCA) × 1 AV L/R RCA × 2 SCART x 2 אני רוצה לחבר את שני המחשבים ל-LCD, בהתחלה חשבתי לקנות קופסת מיתוג שתתחבר לכניסת ה-VGA בטלויזיה ולשני יציאות ה-VGA במחשבים, כמו זו: http://www.erezadar.com/Products/Products.aspx?catid=209 אבל מישהו המליץ לי לקנות כבל VGA ל-RGB. ואז מחשב אחד יחובר ב-VGA והשני ב-RGB, כמו זה: http://www.amperel.co.il/products/117829 רציתי לדעת מה לפי דעתכם עדיף? מבחינת הרוזולוציות הנתמכות בכל אחד מהם, איכות התמונה שתצא וכו... אם יש לכם פתר…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
הי, כרטיס Radeon 4670 עבד אצלי לפחות שנה באופן סביר עם ווינדוס XP - מסך LCD בחיבור DVI וטלויזיה בחיבור S-VIDEO. מצב CLONE. לפני שבוע שידרגתי לווינדוס 7 ומאז אני נאבקת. שידרגתי דרייבר לגירסה: 10-7_vista32_win7_32_dd_ccc_enu והוא נותן לי רק מצב EXTEND THE DESKTOP, ובנסיון לעבור ל-CLONE הוא מוריד רזולוציה ל600X800 , וגם אז העכבר הולך לאיבוד בין המסכים ושום דבר לא עובד כמו שצריך. הצלחתי סופסוף לחזור ל-EXTEND, אבל צריכה חיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים. אנא עצתכם! תודה!
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
ברשותי מעבד E8400 כרטיס של NVIDIA 9800GT מה ההבדל בבחירת ה PHYSX PROCESSOR במעבד או בכרטיס מסך? אני מעוניין במהירות, אז מה עליי לבחור? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אז זה המפרט שלי http://siz.co.il/my.php?i=wztwqllz3dmu.bmp הלכתי עם המפרט הזה לכמה חנויות והציעו לי בחנות אחת את אותו המפרט בדיוק רק עם כרטיס מסך HD5770 איזה כרטיס עדיף? אני צריך להריץ כמה שיותר טוב את המשחקים cod,gta iv ועוד כמה משחקים,אז איזה כרטיס יותר טוב לי? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים לכולם !! יש לי מחשב עם מעבד CORE I5 750 וכרטיס מסך HD5770. והרצתי עליו 3Dmark vantage וראיתי שהוא נותן לי בסוף את התוצאה P8924 3DMarks. ורציתי לדעת אם זה נכון או שיש בעיה בכרטיס מסך או במעבד תודה רבה לעוזרים! הנה לינק עם התוצאות:http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=4804693F3B291AED0C97C8D88606EF96 :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
לאחר חיפושים אינסופיים ברשת, אני נאלץ להגיע לכאן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. קניתי מחשב חדש ולפני זה, במחשב הקודם שהיה מבוסס על X1950XTX, לא הייתה לי שום בעיה. עכשיו אני עם HD4890 והכרטיס מזהה את המסך LCD שלי כ-CRT ולכן מגביל אותי מלהגיע לרזולוציה של 1920*1080. המסך מחובר באמצעות כבר VGA דרך מתאם DVI. הדרייברים מעודכנים לחלוטין, אני משתמש ב-Catalyst האחרון. אין לי אופציה לעשות Scale בתוכנה בגלל בעית הזיהוי הזאת. כשאני מגיע לאותה רזולוציה אז הוא התצוגה יוצאת לי אל מחוץ למסך. אני באמת כבר אובד עצות. אין לי מושג מה לעשות. המפרט המלא רשום פה בצד אם צריך...
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת מה יש בתוך הקופסה אם משהוא קנה אחת סגורה אני אשמח לדעת, הגרסה היא "ריטייל".
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
לפני שנה כמעט קניתי את הכרטיס מסך hd4770 שהמליצו לי עליו ב580 ש"ח והיה אותו גם ב530 בחנות זולה . המליצו לי גם על ה hd4830 שעלה 430 ש"ח ועוד הרבה סוגים ראיתי. ואחרי שכמעט שנה לא התעניינתי בכרטיסי מסך החלטתי לכנס ואני רואה שעדיין הכרטיסים הנ"ל מומלצים והמחירים שלהם כמעט ול א ירדו . כי הכרטיסים של אז משנה לשנה היו יורדים משמעותית ולמה עכשיו לא? אולי זה אותם כרטיסי מסך רק שהם יותר חזקים? כמו שהיה עם ה 8800gts ?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כ.מסך הכי זול שיש רק שיתמוך ב Windows 7 וכל הגרפיקה שלו, כולל aero. פשוט יש לי מחשב ישן בן 5 בערך אם כ.מסך מובנה. הלוח הוא Asus, P5S800-VM-UAYGZ. אין כל כך הרבה מידע עליו אבל הבנתי שהוא כן תומך ב DX9... הבעיה ש Windows 7 וכל ה aero דורשים חוץ מ DX9 גם WDDM 1.0... אני לא יודע מה זה ה WDDM 1.0 הזה אבל נראה לי שהכ.מסך המובנה של הלוח לא תומך בו. אשמח אם תמליצו לי אל כ.מסך הכי זול אם תמיכה ב Windows 7 ו aero. ובכלל באופן כללי, מאיזה דגמים הכי ישנים של כרטיסי מסך (גם nvidia וגם ATI) יש את התמיכה ב aero ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס עד לתקציב בכותרת תודה לכל מי שעונה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD 5750, ואני מנסה להתקין אותו על לוח אם ASUS M2A-VM, עד עכשיו השתמשתי בכרטיס ONBOARD שיש על הלוח. הכנסתי את הכרטיס מסך לסלוט שלו, חיברתי את הכבל לספק כוח, יש שתי נורות ירוקות דולקות על הכרטיס והמאוור שלו עובד. כשאני מחבר את הכבל של המסך (DVI) ליציאת DVI של הכרטיס מסך (יש שתיים, ניסיתי את שתיהן) המסך פשוט שחור. המחשב עולה (אני שומע מנגינת הפתיחה של חלונות...) אבל לא רואים כלום. אם אני מחבר את הכבל ליציאה של הכרטיס מסך ONBOARD אז הכל עובד בסדר. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר בזמן שהמסך מחובר לכרטיס ONBOARD (ניסיתי גם את זה שעל הדיסק שבא עם הכרטיס, וגם אחד חדש שהורדתי) הוא לא מאפשר לי בזמן ההתקנה בחירה של איזה דגם כרטיס מסך יש לי, ובסוף ההתקנה רושם שלי שהוא הת…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני עובד על תוצאות ה 3d mark Vantage ואני שם לב שבמערכת של אילן יש 470 SLI והוא מקבל 182.33 נקודות במבחן הפיסיקס... http://www.ilans.net/3d_low.jpg במערכת על נחום של 470 + 9800GT לפיזיקס והוא מקבל ציון של 224.93 נקודות במבחן הפיזיקס.. http://img838.imageshack.us/img838/7168/69242463.jpg האם כרטיס יעודי לפיסיקס יותר טוב מSLI ??
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב המפרט + ספק:hec 400tr-tf 400w מארז 6A19 כרגע כפי שניתן לראות יש לי 7600gt, אני מעוניין לשדרג לכרטיס יותר חדש, בעקרון אני מחליף רק בגלל שאני צריך יציאת hdmi לטלוויזיה אבל אם כבר אז לא איכפת לי לשדרג ושיריץ לי כבר עוד כמה משחקים, בעקרון התקציב הוא סביב ה500 ש"ח. אם אני אאלץ לשרדג גם מעבד אני אוסיף כמובן עוד כסף. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג לנובו אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס שהורדתי אבל אני רוצה לפני כן להוריד את הדרייבר של הכרטיס קול http://img84.imageshack.us/img84/4740/97225822.jpg מה שמסומן שם זה הכרטיס קול? מאיפה אני מוריד את הדרייבר לכרטיס קול הזה? תודה מראש =]
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להחליף את כרטיס המסך שברשותי (8800GT) בכרטיס/ים חזק/ים יותר תואם ללוח האם שברשותי מסוג P5N-D ובמגבלות המארז P182-B. נתונים נוספים: מעבד Q9300 ספק כח CORSAIR VX 550W מסך U2410 DELL אודה לקבל המלצות
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש מחשב חדש השימושים שלי יהיו בסיסיים יחסית אינטרנט צפייה בסרטים עבודה על מסמכים האם כרטיס מסך nvidia geforce 310m 256 mb יספיק לי?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי מסך טלוויזיה 32" FULL HD אמנם אני לא כ"כ בעניינים לגבי מה הולך היום, אבל נראה לי שחיבור HDMI ממנו למחשב מתבקש. העניין הוא שאין לי כרגע כרטיס מסך או חיבור כזה במחשב מה מומלץ? המחשב הוא כפול ליבה E8400 עם 3GHZ ו2GB של RAM השימושים הם בעיקר לסרטים וקצת תוכנות כמו פוטושופ ופלאש תודה מראש :-)
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
או ביקורות יתקבלו בברכה... שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הנ"ל ( GIGABYTE ATI Radeon HD5770 1GB DDR5 ) . האם ישנו איזה סיקור לגביו או המלצות לכרטיסים שונים במחירו (800 - 900 ) ? ביקורות או המלצות יתקבלו בברכה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-ארטיפקקי = ארטיפיקטים. יותר ידידותי לקרוא לזה ככה. שלום חברים. חבר מתלונן על הבעייה הבאה: במהלך משחק Cs 1.6 כאשר הוא נכנס לתוך רימון עשן, התמונה קופאת וכל המחשב נתקע, כדי להחזיר את המחשב לחיים הוא חייב לעשות ריסט. לפעמים קורה שהוא נכנס לתוך 2-3 רימוני עשן (מה שאמור להיות יותר "כבד") והכל רץ חלק ולפעמים רימון עשן אחד תוקע לו את כל המחשב. בנוסף הוא טוען שבעבר כששיחק Medal Of Honor , הוא סבל מבעייה שהתיאור שלה נשמע כמו ארטיפיקטים (פריז,צבעים,קוביות וכו'). רציתי לשאול, אילו בדיקות ניתן להריץ, כדי להיות בטוח שהכרטיס מסך תקול? (באיזו תוכנה,איזו בדיקה ולמשך כמה זמן). תודה רבה. יום טוב! עריכה: יש לציין שלעומת זאת, באותו מחשב הוא הריץ Crysis ומשחקים נוספים ושיחק בהם שעות ללא תקלו…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול בהגדרות של המשחק לשים את ההגדרה SHADERS על VERY HIGH גם אם אני שם את כל השאר על LOW ברגע שאני ישים את ההגדרה הזאת על VERY HIGH תקרה תופעה מוזרה המשחק ניהיה מטושטש בתנועה כאילו אני עם מספר 16 במשקפיים ואני לא מרכיב אותם אבל כשאני עומד במקום אז הכל בסדר... זה נראה לי כמו הגדה כלשהי בקטליסט אבל אני לא יודע מה???
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-