עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ziv Friedman,

שלום, לאחרונה הוצאתי שרת שלי ששכן בחוות שרתים והעברתי אותו הביתה. יש לו מעבד XEON מרובע ליבות ו-32 ג"ב זכרון ככה שהוא יכול להיות מחשב ביתי לא רע בכלל, ולהפתעתי הוא גם די שקט. הבעיה היחידה היא שיש לו כרטיס מסך שמתאים לשרתים ובכלל לא מתאים אפילו לדסקטופ הכי בסיסי שיש, הוא כנראה לא תומך בכלום וזה גם די מובן כי רוב הגישה שלי לשרת עד היום היתה מרחוק וכמעט מעולם לא חובר מסך ישירות לשרת (מלבד כאשר הותקן). מצ"ב תמונה של חריץ ההרחבה (אחד משניים) שמצאתי על לוח-האם של השרת, זה שרת 1U ככה שיש לי גם בעיית מקום (לפי מה שהבנתי אני צריך דגמים שנקראים low profile כדי שיתאימו למיעוט המקום) מי יודע איזה כרטיסי מסך מתאימים לחריץ ההרחבה הזה x8 ומי יודע איפה (או למי) יש כרטיסי מסך שמתאימים לממ…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. כן גבירותי ורבותי, שמעתם נכון, מחיר כרטיס הפיזיקה היחיד שנמכר בישראל ירד ל1100 (במקום 1600), ביום 500 ש"ח הבדל!!!. נו אז למה? טוב, לא יכולתי להתעלם ממחירו הגבוהה של כרטיס הפיזיקה היחיד בארץ. התלוננתי בפני חנות נועה, והם הסכימו להוריד את המחיר ל1100 ש"ח, כשכתבתי את תלונה זו באימייל, בנוסף, שיווחתי את פלונטר על מחיר הQ6600 הנמוך ביותר בארץ, והם הבטיחו לי שישמרו על המעמד שלהם, ואפילו יורידו עוד יותר אני לא יודע מה אתכם, אך לפי מה שלמדתי, אם כולנו נעיר ונאיר הערות לחנויות, הם בטוח ישפרו את עצמם. מה שצריך זה לכתוב נושא, סיבא, דוגמא, מילים יפות ובבקשה, תראו את התוצאה. אני שמח שהצלחתי לשכנע להוריד את מחירי הפיזיקה, אולי גם אתם תתחילו להוריד מוצרים אחרים. קרדיט לעצמי …

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/news-around-the-web/396330-nvidia-cuts-out-reviewers-who-speak-the-truth.html בקצרה, אתר שפירסם כי לנווידיה אין מוצר חדש ביד וכי ה GTX250/GTX240 הם בעצם 9800GTX/9800GT בשם אחר הוחרם ע"י נווידיה ומהיום לא רק שלא יקבל מוצרים לסקירה מנווידיה אלא היתנה הנחייה גם ליצרני המשנה לא לשלוח לאתר מוצרים לסקירה. בנוסף מסתבר שנווידה הנחתה את היצרנים שלה לא לשלוח לסקירה את מוצרי המדף (המוצרים שתרכשו בסוף בחנות) אלא גירסאות "מיוחדות" לסקירות. מדהים, שפל, מלוכלך.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אני קונה מחשב חדש, לא במבצע או משהו, אני בוחר את הפריטים. אך היום כשקיבלתי את המיפרט, ראיתי שאני הולך לקבל nvidia ge force 4 MX 440. ולפי מה ששמעתי, זה ממש לא מתקדם, זה רק שיפור של GF2 MX. אז אני מתכוון ללכת לכיוון דגמי ה-Ti התקציב שלי לכרטיס מסך זה 1000 ש"ח +/- . אז השאלה שלי היא אילו דגמים מתאימים לתקציב, ויחזיקו לי מעל שנה. תודה. :)

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Dani92,

תקציב - 3500₪ מחפש לקנות rtx 3080 / 3080 TI. מטרה - גיימינג, אין צורך ב OC. יכול לרכוש את הכרטיס הבא ב3500₪: Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti GV-N308TAORUSX WB-12GD ניסיתי לחפש על הדגם הזה ולא מצאתי מספיק מידע.. אשמח לדעת האם הדגם הזה טוב ביחס ל EVGA / ASUS שידועים עם טמפ׳ יחסית נמוכה, ביצועים טובים ושקטים.

6. Started by Pc_freak,

קניתי אותו ב 869 שקל מTMS לאחר שאחד מהHD4850 מת. לא הרגשתי בבצועים בBLACK OPS GTA VNFS HOT PERCIUT שמעתי שכרטיס טוב מאוד לאובר קלול אבל אפשר לעלות את הליבה ל775 בלבד ?? קצת תמונות http://eliad.org/viewer.php?id=1295966038.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1295975763.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1295934140.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1295982476.jpg

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by luiza,

שלום לכולם אני צלמת אירועים שמנסה לבנות מחשב חדש כנראה ל-win7, עובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, עם קבצי jpeg ו-raw בגודל של בין 30 ל-40 מגה לקובץ, מקסימום 200. אני כאן על תקן פליטת "פורום מפרטי מחשב", שם קבלתי הצעה מצויינת ממנהל הפורום: מעבד: i5 S1156 2.66GHz 750 לוח אם: GIGABYTE GA-H55M-USB3 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL9 - VALUE OCZ3V10664G צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז: ANTEC SOLO w/o PSU ספק כוח:SEASONIC S12II 330W קרור למעבד: SCYTHE KAMA CROSS דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ כרטיס מסך: GAINWARD GT210 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL ₪229 כרטיס מסך, אופציה 2: Axle nVIDIA GeForce GT 240 512MB-DDR5 PCIe-2.0 ₪433…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by WhateverX,

1920*1200 2560*1600 קרייסיס - 1920*1200 מאכזב קצת לא? אבל מי יודע אם זה נכון. מי שבונה על רזולוציה קטנה יותר יכול להסתפק לדעתי בSLI נחמד של 88GT (מקור: http://www.tomshardware.co.uk/nvidia-gtx-280,review-30971.html)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אני צריך לדעת כיצד משחקים עובדים בהגדרות הבאות: 1024X768 בלי AA, בלי AF, על ההגדרות הכי גבוהות של הפרטים באותו משחק כדי לדעת את הfps עליכם להשתמש בתוכנה fraps שאותה ניתן להשיג באתר www.fraps.com... בבקשה תכתבו את הFPS הממוצע שיצא לכם במשחקים הבאים: unreal2, nolf2, ut2003, Red Faction 2, MOHAA spearhead תודה לכל העונים, מתן

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. מעבד INTERL CORE I5 4890 ספק SEASONIC 550W GOLD לוח אם GIGABYTE GA-H81M-D2V האם המפרט הבא מספיק טוב על מנת שאוכל לרכוש את ה290 בבטחה?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכם. אחרי שרשמתי לכם את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099466#msg4099466 גיגלתי קצת ומצאתי שיש הרבה אנשים שזה קרה להם בזמן האחרון. לא כל כך הבנתי את הפיתרון אבל הוא לא לקנות כרטיס מסך חדש. ווינדוס 7 פשוט מוציא את הכרטיס משימוש. אין לי מושג למה. בגלל זה באתי לכאן, בשביל לשאול אתכם. מישהו יודע מה הבעיה? מה הפתרון? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by dkaro,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שנרכש לפני 4 שנים, ואני שוקל כעת לשדרג כרטיס מסך ו/או זיכרון כדי להאריך את חיי הגיימינג שלו ללא הצורך לרכוש קומפלט מחשב חדש. להלן המפרט של המחשב: המארז הוא: DEF-MINI-BL. המחשב כיום מסוגל להריץ פחות או יותר את מה שאני צריך על 1080P (משחקים כמו פיפ"א 18 בהגדרות הכי גבוהות וכו', משחקים כמו COD WW2 בהגדרות בינוניות). המטרה היא בעצם להאריך את חיי הגיימינג כך שיחזיק לי את היכולת להמשיך ולשחק במשחקים בסגנון, על מסך 4K שאני מתכנן לקנות. השאלה שלי בעצם מתחלקת ל-2: בהינתן שאר המפרט של המחשב, מה כרטיס המסך הטוב ביותר שאפשר לקנות בלי שיהיה צוואר בקבוק ובזבוז …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by massinvallus,

מה לעשות?? יש לי P4 2GHZ זכרונות 256MB DDR PC2100 זה מה שכתוב על הכרטיס הגרפי שלי: Intel® 82845G/GL Graphics Controller Driver 6.13.1.3119 Description Intel® 82845G/GL Graphics Controller Manufacturer Intel Corporation Total Local Video Memory 16 MB Total Local Texture Memory 4.00 GB Total AGP Memory 48 MB Driver File ialmrnt5.dll Driver Version 6.13.1.3119 Driver Date 5-22-2002 Driver WHQL Certified false Max Texture Width 2048 px Max Texture Height 2048 px Max User Clipping Planes 0 Max Active Hardware Lights 0 Max Texture Blending Stages 4 Textures In Singl…

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by User_Name,

סוף סוף יש לי כסף לכרטיס מסך חדש (הנוכחי על הפנים). יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס( Radeon 9500) של חברת Sapphire שמחירו כ1200ש"ח. למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת? איך הכרטיסים שלה? איך הRadeon 9500pro שלהם ביחס לחברות אחרות? ובכלל, Sapphire היא חברת"קבר" ? אם לא אוכל למצוא דרייברים לכרטיס, אפשר להשתמש בדריוורים של ATI? אני די בלחץ כי נשאר מלאי מוגבל... תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. סוף סוף החלפתי את ה Galaxy 7600GS ל Evga 7600GS!!! סוף סוף קירור שקט! אין יותר אי-יציבות! למי שלא קרא את האשכול שלי, היו לי קריסות במחשב, אז אחרי הרבה בדיקות הגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך! היה לי כרטיס מסך של גלקסי, ופשוט בא לי להכניס כאלו מכות למי שהמליץ לי עליהם, פשוט ילדים קטנים חסרי חיים. לא מבינים בשיט בכרטיסי מסך, ראו שיש לו קירור אקטיבי אז ישר אמרו שזה יותר טוב, חירטטו שטויות כמו מהירות שעון של 1400 (כן בטח) ומהירות מעבד של 500 וזיכרון 1.2NS (עלאק). בסוף החלפתי ל EVGA, חברה הרבה יותר מוכרת, איכות יותר טובה, באנדל יותר עשיר. אני מרוצה המלצה להתרחק מ Galaxy!!!

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני חדש ומקווה שאני במקום הנכון! נתחיל במיפרט המחשב שלי: מעבד - Q9550 לוח אם - GIGABYTE X48 soc DS5 775 זיכרון - 2X2 GB DDRII 1066MHZ כונן קשיח - WD 1TB 7200 SATAII 64MB מערכת הפעלה - WINDOWS 7 ENTERPRISE 64BIT כרטיס מסך - RADEON HD4890 2GB GDDR5 ספק כוח - TAGAN 700W וכעת לשאלתי, מה עדיף לי לעשות מתוך שני האפשרויות הבאות : 1. לרכוש כרטיס מסך ATI HD6990 4GB - שעולה כ 3000 ש"ח 2 . לקנות עוד כרטיס מסך כמו שיש לי (HD4890 2GB) ולחבר ב "CROSS FIRE" - בעלות של כ 1200 ש"ח. תודה רבה לכולם...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by musari,

כמה צינורות עיבוד יש אצלי בכרטיס מסך.?? יש לי ASUS EXTREME AX800XT למי שיש לינק או הוחכה שיביא...הגיוני 12???

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by comablack,

רציתי לשתף אותכם בממצאים שלי עד עכשו היה לי radon 9800 a gto2 החלטתי להחליף את ה gto ב 7800 gt של אנוידיה הכרטיס סוס עבודה אבל איכות התמונה הרבה פחות טובה מהכרטיסים של ati שהיו לי זאת פשוט עובדה חבל ואין לי תמונות להראות לכם

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by alef,

שלום רב אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט וסרטים. משחקים בכלל לא. וכמו כן כשאבחר כרטיס, איזו חברה עדיפה? asus, gigabyte, palit? וכו.. מיועד ל: core 2 dou e8500 4 gb ram asus g41 מסך dell 2209wa אשמח לתגובות!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by iCeCuBe,

יש לי מסך MAG INNOVISION 786PFs חדש לגמרי קניתי אותו לפני בערך שבוע. עכשיו אני רוצה לקנות מסך יותר טוב אבל אין לי כסף אחרי שעשיתי טעות וקניתי אותו. אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך ולתת את המסך שלי וככה לקבל מחיר טוב? או שאולי מישהו מעוניין לקנות את המסך שלי? הוא חדש, יש לי את הקופסה והחוברת אפילו.

21. קניתי מסך טלויזיה לא מזמן והחלטתי לחבר אותו כמסך המחשב שלי... המסך בעל חיבור HDMI וחיבור VGA. במחשב יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9500 Pro עם יציאת VGA וDVI. עם הטלויזיה קיבלתי כבל VGA אז כרגע הטלויזיה מחובר בחיבור זה... אבל איכות החיבור לא כל כך טובה... הכיתוב במסך נראה לא חד ומאוד לא ברור... לכן אני רוצה לחבר את המחשב באמצעות כבל HDMI. קניתי כבל DVI ל-HDMI עם 18+1 פינים. ניסיתי לחבר את הטלויזיה אבל התמונה יצאה ירוקה לגמרי ומלאה ריצודים. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לחבר את הטלויזיה למחשב אחר עם כרטיס מסך ATI Radeon X1800 XT עם 2xDVI. וגם שם הייתה אותה תוצאה... האם למישהו פה יש איזשהו פיתרון...? אני מאוד אשמח לעזרה... תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Roeebaeloha,

שלום חבר שלי נוסע בקרוב לתאילנד ואני רוצה להגיד לו שיקנה לי כרטיס מסך חדש השאלה שלי האם המחירים שם של כרטיסי מסך זולים ואיפה מומלץ לקנות כרטיס מסך האם יש איזהשהו מוכר מורשה אמין שאין לו כרטיסים מזויפים או דפוקים ? וגם כיום יש לי gtx780 ואני רוצה להשתדרג בשביל משחקים לפי מה שהבנתי ה-980 הוא הכי טוב למשחקים כיום האם זה נכון? נ.ב אני ארכוש רק כרטיס של אנוידיאה בגלל שיש לי אנוידיאה שילד אז אני חייב כרטיס מסך של אנוידיאה...

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by yakir10,

ברשותי מחשב בן 4 שנים כנראה שהכרטיס מסך הלך וצריך חדש ... אני לא משחק במשחקים רק בפרו 11 ואולי בפיפא אבל צריך כרטיס שיעלה אותם בהגדרות גבוהות והכרטיס יהיה משתלם .. תודה מראששש

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Kfir,

אני הולך להשקיע ברטיס מסך חדש, וצריך עוד קצת דעות בנוגע לזה : צריך את הכרטיס קודם כל לעבודת תלת מימד מקצועית (MAYA), ודבר שני שהוא חשוב ממש ק צ ת פחות זה משחקים. אז השאלה עם להשקיע 4000 שקל בכרטיס תלת מימד מקצועי, או לחכות לFX והוא יכול לתת אותן תוצאות? איך יעבוד כרטיס עבודה מקצועי עם משחקים, מישהו ניסה פעם? (מתכוון גם לAntiAliasing). תודה, כפיר - kfir@jesta.co.il

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by The_Byter,

קניתי לפני כמה חודשים Toshiba 29" CRT דגם 29CH7UC חיברתי אותה למחשב לזמן קצר לכל מיני ניסויי HD ואשמח לחקור את העניין בצורה מלאה ומקצועית. המסך שטוח 29" 100Hz שלושה חיבורי AV RCA + S-video אחד componant עפ"י מה שניסית ומה שבררתי היא תומכת 1080i. איך אני מברר במה הצג תומך ללא המפרט שלו ? תודה

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים