כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אתם מבינים אני טס לארה"ב השנה ואני יודע שעולה כרטיס GEFORCE 6800 ULTRA 500$ וגם הכרטיס ATI X800XT עולה 500$ ואני מתלבט מה לקחת כל פעם אני שומע ביקורת אחרת מה יותר טוב ואני לא יודע כבר צריך עצות בבקשה!
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. התלבטתי מאוד אם זה הפורום הנכון, אבל אעביר למקום אחר אם זהו לא, וסליחה מראש. התבקשתי לעזור למכר טוב, לבנות מחשב שכל יעודו הוא להתמודד עם התוכנה CATIA [http://www.3ds.com/products/catia/welcome/] החבר הוא בור ועם הארץ, ואני לא רחוק מכך, בכל הקשור למחשבים. הדרישה היחידיה שהוא ידע עליה, ושממנה שמע מהמרצה באוניברסיטה שלו, היא להתשמש בכרטיס המסך לעיל. השאלה היא - מהן הדרישות של התוכנה הזאת ברמת החומרה האחרת - מעבד, זכרון, וכן הלאה. לצערי, לא מצאתי את התשובה באתר של התוכנה (יכול להיות שאני לא יודע לחפש - גם אפשרות). המכר בסכום עתק של 6,000 דולר (!) [אנחנו גרים בארה"ב] עבור המחשב (זה התקציב, אבל זה לא אומר שצריך לבזבז הכל), ולומדת באוניברסיטה מובילה (כך שאפשר…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו התקציב שלי לא בשמים אני רוצה משהו בסביבות ה700 אין לי בעיה לחרוג באיזה 50 שקל עכשיו אני מתלבט בין שתים שמצאתי בין הR7 260X לבין GTX 650 TI http://ksp.co.il/?list_compare=.20835..22052. עכשיו בדקתי בכמה אתרים באינטרנט ועל פי מה שראיתי הR7 מנצח בהכל אבל רציתי לדעת חוות דעת של עוד אנשים (ועם מישהו יכול להסביר לי מה הTI אומר בGeforce זה יעזור לי כי יש TI ובלי TI תודה)
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תקציב 200-350 שיהיה כרטיס מסך טוב וזול במיוחד לשימוש של סרטים ( אני מחבר את הכרטיס לLCD ואני רוצה שיראו סרטים טוב בHD) וגם שיהיה בעל זיכרון של גיגה לפחות.. ושיתאים למשחקים חדשים וטובים ( אני יודע שזה לא יריץ אותם הכי טוב אבל כרטיס שיריץ בצורה סבירה ונוחה) מעבד: Q660 לוח אם: GA-EG41MF-S2H gigabyte ספק : hyper hpu 4s425-xx ----- עדיף מחנות TMS או אייבורי http://tms.co.il/cat/50/sort:0/page:2 Ivory.co.il ---- תודה !!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, רציתי להתייעץ עימכם לגבי שדרוג כרטיס מסך. המחשב המדובר הוא בעל מעבד E6400 ו-2GB זיכרון וכרטיס מסך 7600GT. הלוח אם תומך רק ב-PCI-E (אלו כל הפרטים שיש לי כרגע - המחשב אינו המחשב שלי). השאלה שלי היא כזאת - האם יש טעם להשקיע כ-700 ש"ח בכרטיס חדש? כלומר האם יורגש שיפור משמעותי? חיפשתי קצת באינטרנט, אבל משום שרוב הבאנצ'ים מדברים על כרטיס בחיבור PCI-E 2, אני לא יודע איך יהיו הביצועים שלו בחיבור PCI-E (הבנתי שאפשר לחבר לממשק הישן יותר כרטיס PCI-E 2). במידה ויש טעם לשדרג - חשבתי על 9800GT או 4850 - מה דעתכם? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכרטיס בן כמה שעות. עוד לא ניסיתי לשחק שום משחק או לעשות בדיקות גרפיקה, אבל כאשר הוא תחת לחץ (כריית Bitcoins במקרה שלי) יש הרבה artifacts, משום מה רק על החלון של Firefox. בנוסף, הכרטיס לא מגיב לunder/over clocking של הזיכרון. אני לא יודע אם הבעיה פה היא עם דרייברים, או עם הכרטיס (מקווה שדרייברים). אני כרגע מריץ את הCatalyst האחרון (13.3 Beta), אך אותו הסיפור היה עם 13.1. הוספתי תמונות להמחשה. יש איזה פתרון ידוע? חיפשתי בגוגל וראיתי שלהרבה אנשים יש בעיות עם הכרטיס הזה... תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אלהן יש לי כרטיס מסך דיי ישן (geforce 6600 agp 256mb) ולו שתי יציאות DVI ו VGA. ל DVI כרגע מחובר המסך שלי, אך היום קיבלתי עוד מסך. רציתי לשאול האם הוספת עוד מסך גורמת הכבדה קריטית על כרטיס המסך? תודה רבה מראש עריכה: המסך השני כמובן יחובר ב VGA, ומבחינת הכבדה על כרטיס המסך אני מתכוון לפגיע בביצועים של כרטיס המסך (ציור איטי יותר גם במשחקים) ועומס ה GPU (המאוור שיושב עליו הוא ג'נרי ככה שאני לא מעוניין לשרוף אותו).
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי הרבה שנים של התקמצנויות (ושנים שלא ביקרתי פה בפורום), סוף סוף יש לי שוברים ואני יכול לפנק את עצמי בכרטיס מסך ולהפסיק לשחק משחקים על גרפיקה ורזולוציה הכי נמוכה רכישה מאמאזון בלבד (יש לי שוברים) מחיר, -200$-240$. (יכול להיות שזה יותר ממה שאני באמת צריך) שימושים - משחקים עם דגש על גרפיקה גבוהה, נמאס לי להתפשר. רזולוציה FULL HD - ללא ריבוי מסכים. מעבד נוכחי amd phenom ii x4 965 לוח אם: M4A89GTD_PROUSB3 זכרון נוכחי - 4GB מערכת הפעלה - WIN 7 64 BIT ספק כח - Spire 550W sp-atx-550wtn-ir - יש לו חיבור 6 פינים לPCIE, תקנו אותי בבקשה אם אני טועה - כלומר, אני רואה כבל עם חיבור 6 פינים, לא יודע אם זה מיועד לכרטיס המסך) כרגע מחוברים 3 דיסקים קשיחים, האם הספק כח יוכל…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מי שלא מכיר, FXAA היא שיטת Antialiasing חדשה של nVidia, מבוססת post-processing, היא המקבילה ל-MLAA של AMD, כאשר בגדול הייתרונות על MLAA הן איכות עדיפה, ביצועים עדיפים וללא הגבלת חומרה (רץ גם עם AMD וגם עם NVIDIA). אל מול MSAA רובינו כבר יודעים שישנן חסרונות ויתרונות. אבל לצורך העניין, כשאני מפעיל FXAA זה עולה לי בכ-1FPS. ז"א לא פוגע בביצועים באופן מורגש. השוואה בין FXAA ל-MLAA http://www.hardocp.com/article/2011/07/18/nvidias_new_fxaa_antialiasing_technology/4 האפשרות להכריח FXAA היא נסיונית וחבוייה בדריבר של nVidia (ניתן לפתוח אותה עם registry tweak או להשתמש דרך NV Inspector), אך כרגע האפשרות פועלת עם OpenGL בלבד. הרבה אנשים ממתינים שאנוידיה יוסיפו את הפיצ'ר המוגמר בדר…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי כולם מדובר במחשב SFF , שזה אומר מהמחשבים הדקים והקטנים, השימוש במחשב יהיה לMEDIA CENTER . איזה סוג כרטיס מסך מתאים למארזים האלה? התקציב עד 300 ש"ח. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הת'רד הזה נועד למי שרוצה לדעת על כרטיס מסך מסויים,יכול לקבל עליו מידע - כאן. כתבתי את המידע שלי על כרטיסי המסך שאני מכיר או שמעתי עליהם,מי שמכיר עוד מוזמן לכתוב את דגם הכרטיס,יצרן,ומידע. (הערה: הכרטיסים מסודרים לפי זמן היציאה שלהם,לחצו על הכרטיס על מנת להציג מידע ותמונה.) nVidia Geforce Geforce 256 Geforce 3 Geforce 4MX 440 Geforce FX5200 \ FX5700 Geforce 6200 Geforce 6600 Geforce 6600GT Geforce 6800GT ATI Rage Rage's ATI Radeon Radeon 9520 \ 9525 Radeon 9600XT אני יודע ששכחתי המון כרטיסים,יש כאלו שלא התנסתי בהם או שמעתי עליהם,לכן אני לא רוצה לתת מידע שיקרי. אתם מוזמנים לתקן אותי ולהוסיף,כל תגובה תיתקבל בברכה.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מנהלי ההתקן, שבאים בדיוק בזמן לחגים ולפתיחת השנה החדשה, מציגים תמיכה חדשה ברזולוציית 5K, תמיכה בעד 24 מסכים במקביל, הטמעת טכנולוגיית ה-Virtual Super Resolution, בנוסף לשיפור בביצועים הגרפים במשחקים ותיקון באגים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%99%d7%91%d7%a8-%d7%94-catalyst-omega/
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אמממ בעצם מה שאני רוצה לשאול נמצא בכותרת. עוד פרט,דגם המסך הוא LG 1720B מישהו יודע עד כמה פיקסלים שרופים אפשר עד שאפשר להשתמש באחריות? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תגידו קניית כרטיס מסך מחו"ל זאת השקעה חכמה? האם יצא לי יותר זול אחרי כל המכס וכל ההובלה? והאם אפשר לסמוך על האתרים של החנויות בחו"ל? יש לכם ניסיון עם חנויות מסויימות שאפשר לסמוך עליהן ולהפך? אני אשמח לכמה לינקים לחנויות שכדאי וכאלו שלא כדאי להזמין מהן מחו"ל ולכמה תגובות לגבי העלות של הכרטיסים בחו"ל + מכס והובלה ביחס למחירים בארץ
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אז אני התייאשתי מה460GTX ואולי לצערי גם מNVIDIA. מאוד איכזבו אותי עם הCRASHים שלהם מול הWIN7 - שעד היום אין לי מושג למה הם קורים. בכל מקרה, החלטתי שאני רוצה להחליף - לעוף מהם. אולי אפילו לשקול מעבר לATI ולנסות את מזלי שם. אני צלם וHigh end User במחשבים. חשובים לי ביותר ביצועים ובמיוחד ביצועים גרפיים חלקים, מהירים וללא זיופים! כולל עריכות כבדות בפוטושופ ומשחקי מחשב ברמת רזולוציה גבוהה וצפייה בסרטי FULL HD וסביבת עבודה בFULL HD. (אני עם מסך של DELL 2311) המערכת שלי היא : INTEL I7 870 8GM RAM GIGABYTE P55-UD2 1TB BLACK WD 525 ENERMAX PRO82+ Windows 7-64BIT ultimate והכ.מסך שברצוני להחליף 460GTX עם DDR5 1GB. ראיתי את הכרטיסים : ATI HD5770 HD5870 HD6870 (שקצת חורג מהמחיר,…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פוקס פיסי החליטו לפנק אותנו כנראה, ויצאו עם כרטס GTX260 192SP בגרסת הקירור הכי טובה של inno3d ה-Freezer X2 וכל זה במחיר של 805 שח למזומן (או 830 בתשלומים) הכרטיס עדיף בקצת על ה-4870 בגרסת ה-512mb במיוחד עם הקירור המיוחד שאיתו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1723 בנוסף, אפשר להתחיל למצוא בארץ כבר את ה-4770 של AMD במחיר של כ-550 שח למי שמעוניין, הכרטיס עדיף על 4830 בביצועים וגם זול ממנו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1747 עריכה: למי שלא הבין, המחירים בפוקס נמוכים ב-3 אחוז בתשלום במזומן.. 800 שח הוא המחיר אם משווים את סקאיי פיסי, KSP או IQPC בהם המחירים מוצגים במזומן בלבד
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי pIII 733 mhz עם כרטיס שעבר זמנו (voodoo 3 3000) אני מעוניין לקנות כרטיס חדש שיעבוד כמו שצריך עם תקציב של עד 500 שקל יש המלצות?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מתלבט בין שני סוגי כרטיסי מסך.אני עובד על תוכנת, MAYA , ZBRUSH ותוכנות אדובי למניהם.מצד אחד, nvidia עם IRAY ו- CUDA (שלא הבנתי בדיוק מה הוא עושה) ועם זיכרון של 4GB ו- 250BIT. Gigabyte GTX970 Extreme Gaming (GV-N970XTREME-4GD)לאומתו יש את AMD עם 8GB ו-510BIT.Sapphire Radeon R9 390X NITRO TRI-X OC 8GB GDDR5על פי מה שהבנתי כמות הזיכרון משפעיה על היכולת להחזיק סצנות יותר כבדות. אבל הבנתי גם ש-nvidia יותר טובה לרינדור בשל כמה יתרונות.אם תוכלו להסביר לי על היתרונות? ומה הם היתרונות של AMD? עזרו לי לעשות סדר בבלגן....נ.ב. זה המפרטמעבד: Intel Core i7 5820Kלוח אם: Asus X99A USB 3.1Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2400MHz CL16 Kitזיכרון: SSD: SSD Samsun…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה? http://ksp.co.il/?uin=21923 שווה 1100 שקל? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לפני שבועיים בערך, נאלצתי להחליף מאוורר לכרטיס מסך מכיוון שהוא התחיל להשמיע קולות של דאבסטאפ. עכישו, פירקתי את המאוור הישן,חיברתי את החדש, הכל טוב ויפה. משום מה, אחרי שנגעתי בכרטיס מסך ועשיתי את השינוי הזה, משחקים עובדים לי ממש לא טוב פתאום כאילו הכרטיס מסך לא מריץ את המשחק טוב, או שהוא "כבד" לו מדי. בדקתי את ההגדרות של המשחק, הם כשהו ולא שונו. ככה זה בכל המשחקים. מדוע זה?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, חיפשתי בפורום לא מצאתי משהו שמייצג באמת את השאלה הזאת, כרגע הזמנתי את המחשב החדש עם ה6850, שעולה לי 1000 שקל, http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?cPath=67&products_id=10931 השאלה אם עדיף להוסיף כמה עשרות שקלים ל460? במה בא לידי ביטוי ההבדל? המעבד הוא i5 760 אם יש צורך בפרטים נוספים אני יוסיף, אני לא בטוח לגבי זה אם אני רוצה לעשות OC או לא....
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש הבדלים בין ה - geforce 4 TI 4280PV 128MB של ALBATRON לבין geforce 4 TI 4200 128MB רגיל? (הבדלים כמו מהירות זכרונות או מהירות הליבה למשל... וכמובן שאני לא מחשיב את ה - AGP :) חיפשתי באתר של ALBATRON אבל לא מצאתי מפרטים טכניים רציניים על הכרטיס הנ"ל.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קצת רקע.. בהצלחה הזמנתי Ge Force 4 TI4600 מPCH... ואז פתחתי פה אשכול על אם זה יעבוד טוב.. אז אמרתם לי שעשיתי טעות ושהייתי צריך להזמין R9500 PRO כי הוא הרבה יותר משתלם ובעל ביצועים יותר טובים (כשמפעילים AA AF) וכל מני דברים כאלה.. אז שיניתי את ההזמנה שלי. לכרטיס ATi Radeon 9500 PRO... ואני מחכה כבר שבוע וחצי ועדיין אין סימן... גם יש פה אנשים שכתבו שהם מחכים לכרטיס מאוד מאוד הרבה זמן... וגם כאלה שכל הזמן אומרים שהוא יגיע לפחות עוד חודש... אז השאלה שלי... נגיד שהייתם במקומי. האם כדאי לי לשנות את ההזמנה בחזרה ל Ge Force 4 TI4600 ולהיות בראש שקט ולא לחכות לרדאון לפחות עוד חודש (כמו שכולם אומרים) ? מה לעשות.. אין לי סבלנות.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1394 זה המפרט הטכני שלו: 425 MHz core NVIDIA® UltraShadow technology NVIDIA® CineFX 2.0 engine Advanced pixel shaders 128-bit studio-precision color NVIDIA® Intellisample high-resolution compression technology (HCT) NVIDIA® Forceware unified software environment (USE) NVIDIA® Unified Driver Architecture (UDA) Supports Microsoft® DirectX® 9.0 NVIDIA® nView multi-display technology NVIDIA® Digital Vibrance Control 3.0 AGP 8 דום 3 וכל המישחקים ברמה זו יעלו כמו שצריך?
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-