עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by clutchless2,

היי, יש לי כרטיס מסך nvidia 9500 GT, המאוורר שלו רועש מאוד. יש לי מארז antec עם מאווררים שקטים אבל בגלל כרטיס המסך, המחשב ממש רועש. אני כבר מזמן לא משתמש במחשב לגיימינג, המטרה העיקרית שלו היא הורדה של סרטים וניגון שלהם בטלויזיה. (לא בעזרת כרטיס המסך אלא בעזרת שרת PLEX, שידור הסרט לטלויזיה דרך wifi) מלבד זה השימוש במחשב מאוד בסיסי (אופיס, אינטרנט וכו') האם בהתחשב בעובדה שאני לא מעמיס על כרטיס המסך, אני יכול לנתק את המאוורר שלו? במידה ואני לא יכול לנתק, יש תחליף זול שלא יהיה כל כך רועש? נ.ב זה הרעש הרגיל של המאוורר, הוא לא תקול, החלפה באחד חדש לא תעזור.

2. Started by iem,

היי אנשים אני מחפש כרטיס לא יקר ל- SolidWorks 2009 , כאשר החברה ממליצה על כמה דגמים מבחינת NVIDIA כאשר ב- NVIDIA הם ממליצים בגדול רק על סדרת ה- FX QUADRO וכאשר אני מברר מחירים הם ממש בשמיים...(לפחות לאותם דגמים מומלצים). האם יש כרטיס יותר Low Cost אשר ייתן תוצאות יפות לסטודנט לאוירונאוטיקה ? יש להתחשב שהזיכרון הפנימי במחשב יהיה (גם הוא בתכנון, ולא מקלה העובדה שמדור מפרטים מומלצים כבר יתום 4 חודשים) 4GB לפחות, במהירות 800. תודה !!

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  3. הנה קצת תמונות קישור להורדה http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1428

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Nahum2,

המפרט שלי כרגע בן 4 שנים P55A-UD3 ( *1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.) ) I7-870 Sonata Solo 550 Plus 8 GB RAM כרטיס מסך HD6950 2GB מסך: U2711 רזולוציה 2560X1440 אני רוצה להביא לו עוד כמה שנים טובות אין העדפה לכרטיס מסויים מעדיף כרטיס מהדור הכי חדש ככה שיהיה תמיכה מקסימום שנים קדימה. לא מעוניין בעוד קצת ביצועים בהרבה כסף. משהו משתלם ועדיף בסביבות ה 1500 אגב, אין לי בעיה לחכות כמה שבועות חודשים אם צפויה הוזלה גדולה או להזמין מAMAZON בבלק פריידי אם ידוע לכם משהו.

5. Started by lipa,

זה בגרמנית , אבל אפשר להתרשם http://www.hardwareoc.at/Geforce_7800GTX_512MB-preview.htm [attachment deleted by admin]

• 43 תגובות
    • 2k צפיות
  6. היי, אז אני התייאשתי מה460GTX ואולי לצערי גם מNVIDIA. מאוד איכזבו אותי עם הCRASHים שלהם מול הWIN7 - שעד היום אין לי מושג למה הם קורים. בכל מקרה, החלטתי שאני רוצה להחליף - לעוף מהם. אולי אפילו לשקול מעבר לATI ולנסות את מזלי שם. אני צלם וHigh end User במחשבים. חשובים לי ביותר ביצועים ובמיוחד ביצועים גרפיים חלקים, מהירים וללא זיופים! כולל עריכות כבדות בפוטושופ ומשחקי מחשב ברמת רזולוציה גבוהה וצפייה בסרטי FULL HD וסביבת עבודה בFULL HD. (אני עם מסך של DELL 2311) המערכת שלי היא : INTEL I7 870 8GM RAM GIGABYTE P55-UD2 1TB BLACK WD 525 ENERMAX PRO82+ Windows 7-64BIT ultimate והכ.מסך שברצוני להחליף 460GTX עם DDR5 1GB. ראיתי את הכרטיסים : ATI HD5770 HD5870 HD6870 (שקצת חורג מהמחיר,…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אפילו לצורבים יש! למה אין לכרטיסי מסך?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש, לא במבצע או משהו, אני בוחר את הפריטים. אך היום כשקיבלתי את המיפרט, ראיתי שאני הולך לקבל nvidia ge force 4 MX 440. ולפי מה ששמעתי, זה ממש לא מתקדם, זה רק שיפור של GF2 MX. אז אני מתכוון ללכת לכיוון דגמי ה-Ti התקציב שלי לכרטיס מסך זה 1000 ש"ח +/- . אז השאלה שלי היא אילו דגמים מתאימים לתקציב, ויחזיקו לי מעל שנה. תודה. :)

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Vortex,

איזה כיף לי ראסמי נראה לי שזה לא מעניין 80% ממכם...אז תגיבו אם אתם רוצים לשמוע/לראות כשאני אקבל....

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  10. קניתי לי מעבד חדש,לוח אם חדש ועוד זכרון למחשב... מאז זה נראה כאילו המסך לא מצליח להריץ גרפיקות טובות... אני מדליק משחק חלש יחסית בגרפיקות וכשאני מעביר לגרפיקות להכי גבוהות זה כאילו המחשב קורס... רשום לי על מהסך No signal input ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלכבות את המחשב עם הכפתור.. ואם אני מדליק די כבד ואני שם על האיכות הכי טובה (עוד לא ניסיתי על בינונית או נמוכה) אני משחק בלי שום תקיעות ובלי כלום ופתאום רואה פסים על המסך אבל אני עדיין יכול לשמוע את הדברים שעשו רעש במחשב כמו סקייפ או מוסיקה.. יש לי מסך די ישן: Chimei 22QD ואני משתמש בכבל DVI זה קשור למסך? למה זה קשור? יש לי מפרט מאוד חזק אז זה לא קשור אליו.. אממ ואם כבר אני מגיב פה אז יש לי עוד בעיה במסך אחר וחשבתי כבר לש…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by achiya1,

בעבר פתחתי פה נושא דומה שלא יצא לפועל בגלל מספר שינויים ודיסאינפורמציה ;D אני מעוניין לקבל המלצה עכשווית בהתאם לתקציב שלי עם חריגה קטנה אם זה באמת כדאי . מה שאני צריך זה כרטיס שיריץ משחקים באיכות טובה COD6 ודומיהם וסרטים באיכות גבוהה. יש לי מסך DELL 2209WA לוח אם GA -VM900M מעבד E4500 2GB זיכרון ספק כוח P-4 500W SATA הכרטיס הנוכחי שלי הוא 7200GS אני בכוונה נתתי תקציב יחסית נמוך כי אולי יש מגבלות של המערכת וסתם יווצר צוואר בקבוק אם אני אשדרג יותר מדי את הכרטיס . אני לא מעוניין לקנות מאווררים וספקים חדשים בשביל הכרטיס החדש ככה שרק מה שעומד בקריטריונים יתאים לי . חוץ מזה אין לי העדפה לחברה מסוימת או לדגם כלשהו. תודה רבה מראש ושבת שלום

12. שלום לכולם אחי רוצה לשדרג כרטיס מסך היום יש לו כרטיס GF 8600 מעבד I5 750 מהראשונים שיצאו זיכרון DDR 3 1333 3GB לוח אם P55 כוננים קשיחים 3 דיסקים איזה כרטיס הכי חזק אני יכול לשדרג לספק כח 450W אני חושב HD 5830 EXTREM החדש , יש משהו יותר חזק

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. יש לי מחשב די מעפן: מעבד 3GHz אינטל לוח אם ASUS P4C800 זיכרון 1GB Dual Channel OCZ ספק כוח חלש 380W של חברה לא מוכרת... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. החיבור שלי הוא AGP. מצאתי שלושה כרטיסים שיכולים לעשות את העבודה (אני חושב) ל-3 שנים הקרובות: 1. Sapphire X1650PRO 512MB DDR2 AGPx8 עולה 353 ש"ח http://tms.co.il/product/3648 2. SAPPHIRE Radeon HD3650 512MB DDR2 AGPX8 עולה 395 ש"ח (ב KSP לא בלינק הזה) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4126 הבעיה שנגמר להם במלאי ולא יודע מתי יהיה להם אותו, חוץ מזה שאני ממש לא בטוח שהספק שלי יחזיק את הכרטיס. 3. AGP GeForce 7600 GS 512 Mb DDRII מצאתי יד שניה עולה 350 ש"ח. התקציב הוא עד 400 ש"ח (גג!!!) אם יש לכם כרטיסים יותר טובים ל…

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  14. דגם ביניים חדש של ה-GeForce GTX 1050 וגם דגם בסיסי נוסף עבור ה-GTX 1060 זוכים לפירוט ברשת לכתבה

15. Started by iCeCuBe,

יש לי מסך MAG INNOVISION 786PFs חדש לגמרי קניתי אותו לפני בערך שבוע. עכשיו אני רוצה לקנות מסך יותר טוב אבל אין לי כסף אחרי שעשיתי טעות וקניתי אותו. אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך ולתת את המסך שלי וככה לקבל מחיר טוב? או שאולי מישהו מעוניין לקנות את המסך שלי? הוא חדש, יש לי את הקופסה והחוברת אפילו.

16. מתוך סקרנות - היום יש מבחר גדול של כרטיסי מסך טובים וחזקים. לי יש מערכת מבוססת AXP 1800 . השאלה היא איזה כרטיס מסך ינוצל במלואו ע"י המחשב שלי (אפשר להציץ בשאר הפרטים ב"מפרט המחשב" שלי). ג'י פורס 2 מהווה כיום צוואר בקבוק. רדאון 9700 ירגיש כמו שילדה של פרארי על מנוע של סובארו ג'אסטי... המטרה שלי היא להגיע לאיזון מקסימלי בין שני הרכיבים, כשכמובן קיימת אפשרות האוברקלוקינג גם למעבד (באוברקלוק ל + AXP 2000 הוא יציב כסלע) וגם לכרטיס מסך, אם אחד מהם טיפה חזק מהשני. (נ.ב: אין צורך בכלל להתייחס לשידרוגים עתידיים וכו') מקווה שהשאלה שלי ברורה בתודה HF

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Kukishin,

איני נוהג להחליף מחשב כל 3 שנים אלא בטווחי זמן ארוכים בהרבה, וזו עובדה שכרגע לא ניתנת לשינוי. עכשיו אני בסוף תהליך רכישת מערכת-נישאר לי רק כרטיס מסך לקנות. כיוון שכך חשבתי לעצמי שאני רוצה מחשב שיסחב באופן סביר לכמה שיותר שנים ולכן יש להשקיע עכשיו ברכיבים טובים. קניתי 6600E, P5B DLX, 2GB 800MHZ, ליברטי 400 ומארז ארורה של ג"ב. אותו כיוון חשיבה אני רוצה ליישם ביחס לכרטיס מסך והצלחתי לגרד כסף ל8800GTA 640. האם אתם חושבים שאני צודק?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by nec_000,

מרשים ושנון ביותר החוקר/סוקר הזה - לא ראיתי כזה ניתוח אינטיליגנטי מסוקר יוטיוב כבר הרבה מאד זמן. צפו עד הסוף, לא לעצור באמצע:

19. שלום..לאחר חפירות בנושא ובפורום על העניין נותרו לי 2 שאלות אחרונות... בסוף השגתי GTX570 במחיר ממש יפה וחשבתי עליו ברצינות.רק יש בעיונת.. הכרטיס הוא של GAINWARD ואני יודע שהחברה מעולה והכל אבל בין הכרטיס שלה לבין הכרטיס של GIGABYTE יש הבדלים במהירות הזיכרון. ב-GAINWARD המהירות היא 1900. וב-GIGABYTE המהירות היא 3800. עכשיו אני לא ראיתי שום O.C על הכרטיסים הללו וזה באמת נושא שמטריד.האם זה נכון או שזה טעות. קישורים: http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX57013GD5~8~0.htm עבור ה-GAINWARD ועבור ה-GIGABYTE http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11672 (אל תתייחסו למחירים זה לא מה שמצאתי.) והשאלה השניה זה האם ספק כח של thermaltake TR2Q 500W יחזיק את הכר…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by saharb14,

תקשיבו , אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש , רציתי לדעת מה עדיף... CF של שני 6850 או GTX 580 אחד ?... עזבו את המחיר , מה עדיף מבחינת ביצועים , חום ?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום במחשב שבבעלותי כנראה הושמד הכרטיס מסך אז החלטתי לקנות לו חדש אני לא מעוניין בכרטיס מממש חזק כי אני לא משחק במשחקים כבדים.. משחקי רשת זה המקסימום. המפרט הנוכחי של המחשב שלי הוא זה: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB כונן קשיח שני Westren Digital WD3200AAKS 320GB צורב LG GSA-H62N X18 DVD ** כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe** למחשב מחובר כרגע מסך LCD 19" ומסך טלויזיה LCD 32" תודה לעוזרים

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by YARONGT,

שלום חברה! שומעים אז יש לי בעיה כשאני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אפילו ב50 MH תוספת קשה לו לתפקד וזה מאד מוזר כי ידוע לי שהוא מאד טוב באוברקלוק. הגרסה של הכרטיס היא של שפייר הגרסה הרגילה תודה לעוזרים .

23. Started by Y-T-M,

מה אתם ממליצים? ושיהיה כולל הרכבה כי אני לא יודע להרכיב! שניתי ל500

24. Started by AVI.S.T,

מה זה מרונדר ומרונדר ממענוע המשחק ומה זה מפוברק?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Nemesis,

כמו שהבנתם, נצרב לי המסך מסמך תוצרת אפל המתאר כיצד להפטר מהתופעה מוגש כאן כשירות לקהילה: http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=88343 מומלץ גם לכבות את המסך לתקופה ארוכה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.