עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by musari,

כמה צינורות עיבוד יש אצלי בכרטיס מסך.?? יש לי ASUS EXTREME AX800XT למי שיש לינק או הוחכה שיביא...הגיוני 12???

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף בין השניים. מיועד למשחקים כבדים בהגדרות מקסימליות שירוצו על רזולוציה 1280:1024 ואם יקנה מסך בעתיד, על הרזולוציה 1600:1200. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. כמבון התמודד הוא 8800 640mb אנ ייודע שיש השוואות בין הpro לGts והPro לקח אותו אבל ראיתי שהגיעה ה1G לtms וגם לאור כמה נושאים שיצאו פה שצריך יותר צ320mb לcrysis ואני הולך לשחק על lcd בנוסף אני מעמדיף כמה שיותר זכרון אז מה הייתם לוקחים עד 2000 שקל לכרטיס מסך שאלה קצת בורית אבל בכל מקרה מה מציין הvivo בכרטיס מסך 2900pro?

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. ביררתי קצת על כרטיסי מסך בתקציב של 800 ,והחלטתי לקחת את ה8600GT בגלל שלא מצאתי 1950 באיזור שלי וגם ראיתי בעוד אתרים מחו"ל את הבעיה של ה- AA אז וויתרתי סופית והחלטתי ללכת רק על כרטיס של NVIDIA. אני מתכנן לעשות OC לכרטיס אם הוא לא יתן ביצועים מספיק טובים,אז יש הבדל בין הגרסה של הכרטיס ליכולות שלו כשמבצעים OC כלומר - כרטיס 8600GT של חברה אחת יכול לתת ביצועים יותר טובים מ 8600GT של חברה אחרת לאחר אוברקלוק? אם כן,אז איזו גרסה כדאי לי לקנות,כרטיס של איזו חברה יותר מיועד ל- OC ? משום מה גרסת ה512 מ"ב יותר זולה מגרסת ה256 מ"ב---> http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593325 אז כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה? או שה512 הזה פחות טוב מה256? אם הכרטיס הוא DDR3 ויש לי לוח שלא תומך…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. יש הבדלים בין ה - geforce 4 TI 4280PV 128MB של ALBATRON לבין geforce 4 TI 4200 128MB רגיל? (הבדלים כמו מהירות זכרונות או מהירות הליבה למשל... וכמובן שאני לא מחשיב את ה - AGP :) חיפשתי באתר של ALBATRON אבל לא מצאתי מפרטים טכניים רציניים על הכרטיס הנ"ל.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by K0sTa,

תגידו קניית כרטיס מסך מחו"ל זאת השקעה חכמה? האם יצא לי יותר זול אחרי כל המכס וכל ההובלה? והאם אפשר לסמוך על האתרים של החנויות בחו"ל? יש לכם ניסיון עם חנויות מסויימות שאפשר לסמוך עליהן ולהפך? אני אשמח לכמה לינקים לחנויות שכדאי וכאלו שלא כדאי להזמין מהן מחו"ל ולכמה תגובות לגבי העלות של הכרטיסים בחו"ל + מכס והובלה ביחס למחירים בארץ

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אהלן, אז ככה - יש לי מחשב חדש עם מעבד i5 זיכרון 4g וכרטיס מסך nvidia geforce gt 220 1. לפעמים המסך נכבה ונדלק ויש הודעת מערכת שהיתה נפילה כנראה של הכרטיס מסך display driver has stop respondding and has recoverd" 2. לא ניתן לראות וידיאו סטרים על מסך שלם באתרים מסוימים כדיגמת sport5.com אלא רק בתצוגה קטנה כשאני מגדיל את הוידאו לתצוגה מלאה(על כל המסך) האקספלורר מפסיק להגיב (נראה לי בגלל הכרטיס מסך) מה עושים??? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by url,

היי יש לי pIII 733 mhz עם כרטיס שעבר זמנו (voodoo 3 3000) אני מעוניין לקנות כרטיס חדש שיעבוד כמו שצריך עם תקציב של עד 500 שקל יש המלצות?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by T-Flash,

השוואה של X1800GTO עם 7600GT הייתה קצת קשה, מצד אחד ל GTO היה 256BIT רוחב פס לזיכרונות - מה שנתן יותר ביצועים ברזולוציות הגבוהות עם פילטרים, ומצד שני הכרטיס של NVIDIA לא איכזב בכלל בהגדרות הבניוניות-גבוהות למרות שיש לו רק 128BIT של רוחב פס לזיכרונות. המחירים של שני הכרטיסים הם שונים, המחיר המומלץ של ה 7600GT הוא 199$ ואלה של ה X1800GTO הוא 249$. האתר The Inquirer פירסם ידיעה על ירידת המחירים של הכרטיסים המבוססים ליבת R520. ביניהם, ה X1800GTO שירד במחיר עד 199$ - בדיוק המחיר של ה 7600GT! עכשיו לכרטיס של ATI יש הרבה יותר סיכויים לנצח!

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by BONO,

מה זה shared memory? אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני לא יודע איזה באחד מהם רשום כרטיס מסך shared memory עד 64 מגה מה זה אומר ובשני כרטיס מסך ati readon 7500 32 מה יותר טוב ולמי שמבין הכרטיס מסך של ati שרשמתי פה הוא ddr או sdram ?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Computex,

תשמעו לפני שנה וחצי ככה קניתי מחשב שביקשתי מ-tms הבנתי כבר שהם עבדו עליי אבל מה לקנות כדי שיוכל לרוץ לי battlefield 4 על ההגדרות הכי גבוהות ? אני לא זוכר את כל המפרט אבל הוא עלה ארבע אלף. I5 3470 GTX 650TI Infinity matx 450W 1tb seagate זה מה שהיה כתוב לי עוד מאשכול ישן, אני לא זוכר את השאר אני רוצה לקנות אוליי כרטיס חדש אבל מחנות נורמלית

12. Started by MATOK,

מי יותר טוב? תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by status,

האם משתלם לקנות היום radeon 9600XT 128MB?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. קצת רקע.. בהצלחה הזמנתי Ge Force 4 TI4600 מPCH... ואז פתחתי פה אשכול על אם זה יעבוד טוב.. אז אמרתם לי שעשיתי טעות ושהייתי צריך להזמין R9500 PRO כי הוא הרבה יותר משתלם ובעל ביצועים יותר טובים (כשמפעילים AA AF) וכל מני דברים כאלה.. אז שיניתי את ההזמנה שלי. לכרטיס ATi Radeon 9500 PRO... ואני מחכה כבר שבוע וחצי ועדיין אין סימן... גם יש פה אנשים שכתבו שהם מחכים לכרטיס מאוד מאוד הרבה זמן... וגם כאלה שכל הזמן אומרים שהוא יגיע לפחות עוד חודש... אז השאלה שלי... נגיד שהייתם במקומי. האם כדאי לי לשנות את ההזמנה בחזרה ל Ge Force 4 TI4600 ולהיות בראש שקט ולא לחכות לרדאון לפחות עוד חודש (כמו שכולם אומרים) ? מה לעשות.. אין לי סבלנות.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by groovy,

שלום ברצוני לרכוש את הכרטיס ואין לי ניסיון עם היצרנית GIL רציתי לשמוע אם הכרטיס איכותי ושווה קניה כי הבדלי המחירים בינו לבין הGIGABYTE די משמעותיים. תודה רבה למגיבים

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by mandarin,

מישהו הבין את החשבון בסוף ?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by mrraz,

מסתבר שהכרטיס הזה נותן תמורה טובה למחיר מהירות הסטוק שלו ליבה 500 וזיכרון 800 עשיתי מספר נסיונות לשינוי הערכים והתברר לי שקל מאוד לשפר לו את הביצועים בדקתי עם 3DMark06 ו-RivaTuner העליתי הליבה ל-605 והזיכרון ל-805 יצא ב-3DMark06 ציון של 8534 העליתי הליבה ל-648 והזיכרון ל-864 ציון - 8694 העליתי הליבה ל-676 והזיכרון ל-866 ציון - 8718 ליבה 682 וזיכרון 901 נתקע על תמונה סטאטית ליבה 708 וזיכרון 901 לא הצליח להפעיל את התוכנה הפעלתי במקביל את בקרת הטמפרטורה של RivaTuner, כמעט ולא התחמם לא היו שום ארטיפקטים הכל עבד רגיל

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום לכולם. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש תקציב עד 750 ש"ח (לא9600).

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Hacker,

למה בחרת דבקה את הכרטיס הזה

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש, לא במבצע או משהו, אני בוחר את הפריטים. אך היום כשקיבלתי את המיפרט, ראיתי שאני הולך לקבל nvidia ge force 4 MX 440. ולפי מה ששמעתי, זה ממש לא מתקדם, זה רק שיפור של GF2 MX. אז אני מתכוון ללכת לכיוון דגמי ה-Ti התקציב שלי לכרטיס מסך זה 1000 ש"ח +/- . אז השאלה שלי היא אילו דגמים מתאימים לתקציב, ויחזיקו לי מעל שנה. תודה. :)

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by LiorZi,

לאחי יש מחשב עם מעבד E6750: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=30784 נשרף לו הכרטיס מסך והוא רוצה לקנות חדש, אז חשבתי שאולי אני יביא לו את הכרטיס מסך שלי 260GTX Super OverClocked: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3183#sp ואז בעצם אני יקנה כרטיס מסך חדש למחשב שלי (נניח 460gtx). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע אם ה-260 SO עם ה-E6750 ייצור "צוואר בקבוק" בביצועים וכמה זה משמעותי? משחקים כמו Crysis, Bad Company 2 וכדומה על המחשב שלי הנוכחי (i5 750, 260SO) אני מריץ בכיף ועל איכות טובה, האם גם המחשב שלו יוכל לעשות זאת (על 1600x900)?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Mortar,

כרגע אני עם MAG786FD שבחודש האחרון מראה סימני התפגרות וגם ככה הרבה זמן יש לו בעיה עם CONTRAST ב OPENGL כשהוא הופך גוונים קהים לשחור מוחלט וקחו למשל את הטירה ב 3DMARK 2001SE TEST 2, אני בכלל אבל בכלל לא רואה אותה (בקטע הראשון כמובן, אחרי זה רואים) - זה סתם כדי להמחיש לכם את המצב. קיצר, LCD זה נחמד ויפה אבל אני עובד המון המון עם גרפיקה והעיסוק הזה הולך וגדל ואני חולם תמיד על איזה LCD מושלם אבל אני לא יכול לסבול את העיוותים בצבע כמשנים את זווית הראייה או כשמישהו לצידי מתבונן במסך, וגם יש לי פה מקום רגיל מסודר ל CRT ככה שכל מה שאני צריך זה מסך שיחליף לי את המסך הזה, אני עובד קרוב למחשב וגם אני לא מעוניין במסך גדול אז כל מה שאני רוצה זה מסך CRT איכותי מאוד לא פחות ולא יותר מ1…

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אחרי הרבה שנים של התקמצנויות (ושנים שלא ביקרתי פה בפורום), סוף סוף יש לי שוברים ואני יכול לפנק את עצמי בכרטיס מסך ולהפסיק לשחק משחקים על גרפיקה ורזולוציה הכי נמוכה רכישה מאמאזון בלבד (יש לי שוברים) מחיר, -200$-240$. (יכול להיות שזה יותר ממה שאני באמת צריך) שימושים - משחקים עם דגש על גרפיקה גבוהה, נמאס לי להתפשר. רזולוציה FULL HD - ללא ריבוי מסכים. מעבד נוכחי amd phenom ii x4 965 לוח אם: M4A89GTD_PROUSB3 זכרון נוכחי - 4GB מערכת הפעלה - WIN 7 64 BIT ספק כח - Spire 550W sp-atx-550wtn-ir - יש לו חיבור 6 פינים לPCIE, תקנו אותי בבקשה אם אני טועה - כלומר, אני רואה כבל עם חיבור 6 פינים, לא יודע אם זה מיועד לכרטיס המסך) כרגע מחוברים 3 דיסקים קשיחים, האם הספק כח יוכל…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה תודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. הדגמים: Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E ב- ₪1,665 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14784 Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E ב- ₪1,795 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14099 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX970 4GB GDDR5 GV N970TTOC-4GD ב- 1,850 ₪ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17570 לא מבינה בזה אבל נראה לי שבין הראשון לשני אין ממש הבדל, וראיתי שצויין פה כבר שההבדל ביניהם זה קירור יותר קצת טוב. לא?? אבל מה לגבי הדגם הש…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים