כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אז אני רוצה לקנות מחשב אבל לא רוצה להדפק בקטע של הכ.מ אז מתי יוצא DX10 ותמיכה מלאה בSM3?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
ביקשתי שירכיבו לי מפרט מחשב, המליצו לי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453606.0 ) ואז פתאום עולות השאלות לגבי כרטיס המסך: 1. השאלה הכי חשובה: כרגע אני עובד עם 2 מסכים, ונראה שהכרטיס הזה תומך רק ב-1. אני צודק או מפספס משהו? אם כן, איזה כרטיס חלופי מומלץ? 2. כמה זה משנה אם לכרטיס המסך יש ג'יגה RAM או חצי ג'יגה? ההבדל מחיר זה איזה 100 שקל ולא ברור אם זה משמעותי. 3. אמרו לי לשקול את sappire או ASUS במקום AIS - זה שווה את הכפול כסף שהם רוצים?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס טלוויזיה במחשב הבעיה בהתקנה הייתה בקול כי מכרטיס טלוויזיה יוצא כבל שאמור להתחבר ללוח אם(שיעביר כל) אבל בלוח אם לא מצאתי חיובר אז התקנתי כרטיס קול עכשיו חיברתי עליו והכל עובד יפה אני ראוה טלוויזיה אם קול אבל כאן מתחילות הבעיות אני לא יכול לשמועה סרטים מהמחשב בשביל זה אני צריך להעביר את הרמקולים מחיבור לכרטיס קול לחיבור של לוח אם ואז אני ייכול לשמועה מוזיקה מהמחשב אבל לא יכולך לראות טלוויזה אם קול הבעיה השניה שזה גם מקליט לי מטלוויזיה בלי כל מה לעשות? עריכה|: אני גם לא יכול לכוון את הקול(להגביר להנמיך) דרך התוכנה (חייב לעשות זאת ידנית)
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום כרטיס Leadtek GF5600 go 256 MB תוך ויתור על רכישת QUADRO אולם לאחר נסיון להתקין את ה PATCH ע"פ ההנחיות - לא ראיתי שום שינוי בזיהוי הכרטיס , ניסיתי גם את תוכנת GLINFO האמורה להראות לי את השינוי - אך לשווא האם ה PATCH הזה עובד עם כרטיסים מעל NV25 ? תודה ניר ???
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלומות. מספר שאלות על הכרטיס הנ"ל : 1. להבנתי הוא כבר ממומהר מראש(750MHZ ?? ) האם ניתן להעלות את תדר הליבה/זיכרון שלו יותר - אם כן מה המגבלות ? 2. מה ההתרשמויות שלכם מהכרטיס הנ"ל ? 3. האם יש צורך גם בקינפוג ערוץ ה PCI-E דרך ה BIOS על מנת לקבל ביצועים מיטביים - אם כן מאיזה תדר המהרה ? חן חן SkAlaR
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום! יש כל כך הבדל ביניהם?? כי ה 9800 עולה פי שתיים מ 9600 בבקשה עזרה דחופה אני רוצה להחליט מה לקנות תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=134017
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין בכרטיס 1060 6GB אחרי השוואות שעשיתי אני מתלבט בין 2 גרסאות, GALAX http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=60NRH7DSL9OC&cart=15126754721993186&lang=heb gigabyte http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=GIGABYTE-GV-N1060WF2OC-6GD&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap&lang=he לפני מה שהבנתי מהפירוט, לgigabyte יש תדר טיפה יותר גבוה... איזו חברה מומלצת יותר מבחינת קירור, אמינות וכו'... אשמח להמלצתכם אני היום קונה. תודה
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
יש לי 4870, חיברתי אותו לרסיבר שלי ורואים תמונה, אבל כשאני מפעיל שיראו בטלוויזיה המסך של המחשב יורד לרזולוציה מכוערת כזאת... יש אפשרות לעשות שהמסך הראשי ישאר ברזולוציה שלו 1680X1050, והמסך של הטלוויזיה יהיה ברזולוציה הטבעית לו ? או שתמיד זה ככה כמו במצב שלי כרגע ?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני אולי קונה מחשב חדש בקרוב, ואני עדיין לא סגור על כרטיס מסך. לא ממש בא לי לקנות אחד כזה שבעוד חודש-חודשיים כשייצאו המשחקים הרציניים (CRYSIS,UNREAL וכ'ו) הכרטיס פתאום יתחיל להיות חלש ומעאפן... עשיתי חיפוש באתר, אבל לא מצאתי תשובה ברורה. תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שמעתי שאת הVIVO אפשר להפוך לXTPE... איזה כרטיס כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
-
אהלן, האישה עכשיו עובדת הרבה מהבית אז השגתי תקציב למשחק מחשב. חשבתי על BattleField 3 או starCraft 2, אבל... מסתבר שאני לא עובד בדרישות המינימליות. אז ככה: יש לי AMD Athelon X2 4800+ 2.5Ghz 2GB RAM לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI ספק (נראה לי ג'נרי ) 400W, כתוב עליו top T5. מה יכול להתאים? אנ'לא הופך לגיימר - רק רוצה להעביר ת'זמן בסבבה בחודשים הקרובים. תודה רבה, אייל
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שתשמע די טיפשית, אז ככה: על כ.המסך 8800GT של BFG יש מדבקה עם תמונה של האיש הקירח שאוחז פדחתו, והמדבקה הזאת הודבקה עקום, דבר שמאוד הרגיז אותי אז החלטתי לנסות להזיז אותה והמדבקה די נהרסה, אז, ברוב חוכמתי החלטתי להוריד אותה לגמרי, אבל שמרתי אותה שלמה [פחות או יותר ^^"] אז מישהו יודע האם האחריות עדיין תקיפה על הכרטיס? [אני שואל פה כדי לא להישמע מפגר מדי בטלפון....ד"א הכרטיס נקנה מ-FOXPC] ודבר שני- במקרה ואני רוצה להחליף קירור, אבל שומר את הישן עם המדבקה בנפרד, האחריות עדיין תהיה תקפה? בתודה מראש לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
מכירות - בלוח יד שניה באתר http://hwzone.co.il/tradezone/
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/Update+NVIDIA+to+Acquire+AGEIA/article10573.htm קצת קשה לדעת לאן זה ילך אבל אני מניח שישב איזה שבב physx על כרטיסי המסך בעתיד. לפחות בזמן הקרוב קשה להאמין שהם ישנו את כל הארכיטקטורה של המעבדים. כולי תקווה שלא נדרש לקנות מעבד נוסף למחשבים שלנו בשביל חישבוי פיסיקה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מה הכי משתלם מבחינת מחיר? GTX 260 1450 ש"ח HD4850 X2 1590 ש"ח HD4870 1GB TOXIC 1415 ש"ח עוד שאלה HD4850X2 לוקח את הGTX משמעותית?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך רדון 9600 פרו של GIGABYTE. עד אתמול במשך חצי שנה לא היתה לי בעייה עם החיבור וראיתי מצויין. משום מה אתמול שרציתי לראות איזה סרט, התמונה בטלויזיה היתה מאוד חשוכה, איכות גרועה (כאילו משהו בקליטיה לא בסדר), תמונה מרצדת, ומן אזורים קטנים עם קטע אפור על המסך. יש לכם מושג למה זה? מה הפתרון? יכול להיות שמשהו בכרטיס, או בקבל (ארוך מאוד) נדפק? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
האם חייב ב CROSSFIRE שני כרטיסים מאותו הסוג או שאפשר לשחק בין סוגי הכרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD 5750, ואני מנסה להתקין אותו על לוח אם ASUS M2A-VM, עד עכשיו השתמשתי בכרטיס ONBOARD שיש על הלוח. הכנסתי את הכרטיס מסך לסלוט שלו, חיברתי את הכבל לספק כוח, יש שתי נורות ירוקות דולקות על הכרטיס והמאוור שלו עובד. כשאני מחבר את הכבל של המסך (DVI) ליציאת DVI של הכרטיס מסך (יש שתיים, ניסיתי את שתיהן) המסך פשוט שחור. המחשב עולה (אני שומע מנגינת הפתיחה של חלונות...) אבל לא רואים כלום. אם אני מחבר את הכבל ליציאה של הכרטיס מסך ONBOARD אז הכל עובד בסדר. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר בזמן שהמסך מחובר לכרטיס ONBOARD (ניסיתי גם את זה שעל הדיסק שבא עם הכרטיס, וגם אחד חדש שהורדתי) הוא לא מאפשר לי בזמן ההתקנה בחירה של איזה דגם כרטיס מסך יש לי, ובסוף ההתקנה רושם שלי שהוא הת…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
איך המסכים של Hyundai? ואיך המסך הבא: http://www.hyundaiq.com/pro_img_q995.asp מה אומרת גודל הנק' כאן?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
צריך שיהיה מסך Value כזה, בסביבות ה-1500 אני מניח, אם אפשרות לחרוג קצת. רצוי שלא יהיה של LG ודומיה, סולד מהן :\ איך ה-ViewSonic VA712? אני מתקשה למצוא עליו ביקורות, אבל הוא נראה לי בסדר גמר. הייתי הולך על סמסונג, אבל הוא עולה יותר מהסוניק והוא עם זמן תגובה גבוה ממנו. האיכותיים יותר של סמסונג בכלל יקרים המסך הוא לעבודה משרדית ד"א, ככה שבעצם הזמן תגובה לא חשוב יותר מדי
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך, כבר קראתי פה בפורום שה X800GT 256MB עדיף על ה 6600GT 128MB אבל עכשיו ראיתי כרטיס 6600GT עם 256MB כמעט באותו מחיר ורציתי לשאול אם הוא עדיף על ה X800GT 256MB GAINWARD 6600GT GF 1980PCX 256MB DDR3 PCI-E TV-OUT/DVI 3Y 1216 ש"ח לעומת: POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB PCI-E 1100 ש"ח תודה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי ,אני רואה בזמן שאני משחק עצמים נבנים בהתאם להיכן שאני מסתכל.. וזה קורה לי בכל משחק BC/CRYSIS וכו'. האם יש פתרון לבעיה? תודה. יש לי מעבד Q9550 וכרטיס 6950 .
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני עוסק בעריכת וידאו, בעיקר עם תוכנת Premier. רציתי לדעת אם יש כרטיסי מסך ומומלצים לעבודה בתוכנה הנ"ל ולעריכת וידאו בכלל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-