כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
קודם כל סליחה על הבורות מראש המחשב שלי לא עבד בכלל, הייתי מדליק והמסך לא עלה הוא די ישן. קיצור מסתבר שהבעיה הייתה בכרטיס מסך אני לא כל כך מבין בזה אבל חבר של אבא שלי הוציא לי את הכרטיס מסך עכשיו אין כלום ביציאה של המסך היציאה של המסך עלתה למעלה לפי מה שהוא הסביר לי הוא שם אותו על הלוח אם או משהו זה הגיוני שאין כרטיס מסך והמחשב עובד והכל תקין? רציתי לשמוע ממכם מה זה ואם תוכלו להסביר לי יותר לעומק שאבין תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. חיפשתי רבות חנות שיש בה את כל הפריטים הספציפיים שאני רוצה להרכבת מערכת מחשב. Noacomp היא החנות הכי קרובה למציאות הזאת. הכרטיס שהחלטתי לקנות הוא HD 4870 1GB והעבודה שהוא יוצא בכ"כ הרבה גירסאות מבלבלת ואולי גם מטעה... לכן, אולי אצטרך בסופו של דבר לקנות את כל המערכת אצל נועל'ה ואת כרטיס המסך במקום שיספק לי את הכרטיס שיירצה אותי הכי הרבה... הכרטיס שהכי שמתי עליו עין אצל נועה זה הכרטיס הבא: ¤ 1,295.00 PALIT RADEON HD4870 1GB DDR5 PCI-E יש להם את אותו אחד של Shapphire ב 1500 וגם אותו דבר של XFX ב 1500. התקציב יכול להגיע ל - 1500 במידה וזה באמת באמת משתלם. הביצועים כמובן חשובים לי מעל לכל והייתי שמח לדעת מה אני מפסיד על זה שהכרטיס איננו Sonic Dual Edition אם תוכלו …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם. אחרי שרשמתי לכם את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099466#msg4099466 גיגלתי קצת ומצאתי שיש הרבה אנשים שזה קרה להם בזמן האחרון. לא כל כך הבנתי את הפיתרון אבל הוא לא לקנות כרטיס מסך חדש. ווינדוס 7 פשוט מוציא את הכרטיס משימוש. אין לי מושג למה. בגלל זה באתי לכאן, בשביל לשאול אתכם. מישהו יודע מה הבעיה? מה הפתרון? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כחמישה חודשים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל והשימוש העיקרי שהשתמשתי פה עד עכשיו זה לצפייה בתכני HD בטלויזיה דרך כבל HDMI לפתע לאחרונה גיליתי שהחיבור HDMI של הכרטיס אינו מגיב ניסיתי עם כמה וכמה כבלים שעובדים בשאר המכשירים.. יש דרך כלשהיא להחליף את החיבור או לנצל את תוקף האחריות אם זה תופס במקרה כזה אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כמה אפשרויות לחבר את כרטיס המסך למסך ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי שיהיה הכי מהיר ואיכותי. יש לי חיבור AVG מהמסך לכרטיס מסך עם מתאם של DVI-I (נראה לי משולב אותות אנלוגים ודיגיטלים) וחיבור DVI-D (אות יחיד). עכשיו התבלבלתי מגלל המתאם שצריך לחבר האם זה לוקח מהאיכות או שזה הכי כדאי?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
טוב אז כמו רבים פה שבטח נתקלו בבעיה בדרייבר של ATI, במחשב נייד/נייח, הנה הפתרון הסופי : להתקין את גירסא 12.6 לבעלי WINDOWS 8 -64 BIT (כמוני): http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/previous/12/Pages/radeon.aspx?os=Windows%20Vista%20-%2064-Bit%20Edition&rev=12.6 ובגירסא הבאה שצריכה לצאת (12.11) אני מקווה שיסדרו את הבעיה של הדרייבר הזה. קצת מיהרתי אז מקוה שיצא ברור.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם אני ארכוש כרטיס מסך שתומך DDR3 ולי יש לוח אם שתומך DDR2 תיהיה בעיה או שאוטומטית הלוח מוריד את העבודה עם הכרטיס ל DDR2? הכרטיס תומך ב PCI Express 2.0 x16 והלוח PCI Express x16 תודה לרבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן שבוע טוב וחג פורים שמח הזמנתי כבר את רוב המפרט ונשאר לי תקציב סביבות 2200 שקל לכרטיס מסך השאלה העיקרית היא מה יהיה עדיף לי מבחינת ביצועים וטווח הרחוק והקרוב ההתלבטות היא בין מערך של MSI R9 270X GAMING 4GB לבין R9 290 TRIX בודד המפרט שהוזמן לבינתיים הוא I7 4770K MUGEN 4 GA Z87X D3H GSKIL DDR3 1600 ARES 4*4 CORSAIR R500[כבר בבית] SAMSUNG 840EVO 120GB[כבר בבית] SEASONIC 620W S12II[מהמחשב הישן] SAMSUNG F3 500GB[מהמחשב הישן] השאלה הנוספק היא אם אני אצתרך להחליף את הספק אם אני שם מערך. תודה
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 500 שקל הנה כרטיס שנראה לי טוב מאוד אבל אני לא יודע אם אני יכול לחבר אליו את ההמיר שלי של YES... בבקשה תעזרו לי עם זה... http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3808
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
לא יודע כמה זה קשור לפורם זה. שלום יש לי מסך BenQ T2200HD ואני מעוניין לראות במסך זה טלוויזיה האם יש אפשרות באמת לראות באיכות HD, השדורים יהיו איכותיים והאם שווה להשקיע בזה אם אפשר תשובות מפורטות מאוד יעזור מתלבט כבר כמה חודשיים תודה והמשך שבוע טוב נ.ב נגיד ואתם ממליצים על ברטיס טלוויזיה טוב אפשר בבקשה דגם וחוות דעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
כמובן שהוא צריך להיות שקט.. ובאיכות תמונה טובה למסך LCD 37 אינטש
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בתחום ואני רציתי לדעת את הדבר הבא: אני רוצה כרטיס לכידת וידאו (או איך שלא קוראים לו, כי התבלבלתי עם כל השמות), שאני יוכל לחבר אליו את הממיר של YES או HOT (בעיקר YES), ואני אוכל להקליט למחשב בפורמט AVI תוכניות או סרטים מהממיר הדיגיטלי למחשב. כמו כן אני רוצה גם את האפשרות שאני יחבר את הכרטיס למחשב עם מערכת הפעלה, Media Center (אגב, אני מתכנן להתקין אותה במקביל ל-XP, זה אפשרי?) וכשהכרטיס יהיה מחובר למערכת הפעלה Media Center אז אני אוכל להקליט שידורים חיים וכול מיני שטויות.. שאלה לידע כללי ויישומי: אני יכול להקליט תוכניות טלויזיה / סרטים ללא צורך בממיר? כי הבנתי שבכרטיסים של לכידת וידאו יש להם אפשרות של טונר טלויזיה פנימי.. אולי אני יתקין רק את התוכ…
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך. inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד. RAM 4GB - זיכרון ראם. windows 8 - מערכת הפעלה. _________________________________________________________________________________________________ טוב חברים יש לי בעיה גדולה , קניתי מחשב all in one z3-605 . הלו הפרטים של המחשב וכפי שניראה באתר של הכרטיס מסך ולפי האתר canurunit שבודק איזה משחקים עובדים על הכרטיס מסך , הופתעתי לגלות שמשחקים חזקים מאוד עובדים עליו . הכרטיס מסך בעל ביצועים חזקים , אך המחשב אינו מראה זאת , השאלה שלי היא : האם הכרטיס מסך חלש או שיכול להיות שהwindows 8 מקשה עליו או כל בעיה אפשרית. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הנני פונה אליכם בבקשה למצוא לי כרטיס מסך - לגיימינג(משחקים כבדים) + ספק כוח במחיר כולל של עד 1000 ש''ח חנויות : אזור גבעתיים-רמת גן-ת''א חריגה : עד 100 שקל מערכת : Q6600 4gbזיכרון לוח אם G35 מעדיף nvidia בגלל חוסר ניסיון עם ATI ..
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום! יש לי כ"מ radeon hd 4870 על קירור זלמן (לא סטוק אבל ככה קנינו אותו) של חברת GIGABYTE. הנה הכרטיס: מאז שקנו לי את הכרטיס ביחד עם המחשב לפני כחודשיים לא שיניתי בו כלום. לא החלפתי קירור ולא עשיתי אוברקלוק (מהמאוורר יוצאים רק 2 כבלים כך שלא ניתן לשלוט במהיות). בלי מאמץ הכרטיס עומד על 45 מעלות (CATALYST) אבל עם מאמץ ב-OCCT הוא עולה ל-82 מעלות והוא היה ממשיך לעלות אבל כיביתי את הבדיקה כי פחדתי שהכרטיס יהרס. יש לי שאלה מה לעשות? ללכת לחנות (KSP) ולהפעיל את האחריות? או שיש עוד משהו שאפשר לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם אני מזמין את הכרטיס מסך הזה https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131720&ignorebbr=1 השאלה שלי היא אם אני צריך לשלם גם מעמ או מכס או משהו כזה או שהם משלמים על זה אם אני מזמין את זה לארץ ואם בכלל חוץ מהמשלוח אני אצטרך לשלם על עוד משהו ברגע שהוא מגיע לארץ השאלה השניה היא אם יש להם בכלל אחריות על הכרטיסי מסך האלה ??(או שעדיף כבר שאני אשאל את התמיכה טכנית שלהם ? )
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בנתי מפרט למחשב ונשאר לי לבחור רק כרטיס מסך ונורא הסתבכתי עם זה. אז ככה, יש לי ספק seasonic 500W ומסך 17" ברזולוציה 1024X768 אני מעדיף כרטיס מסך של ATI. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
השמח שמישהו פעם ואחת לתמיד יסביר לי אם יש לי כרטיס מסך טוב או ההפך , קניתי מחשב all in one (טאצ' + מוניטור ) והייתי בטוח שזה כרטיס מסך טוב והוא לא לוקח טוב משחקים , תנו חוות דעת בונה ורצינית ותוציאו אותי מהבעיה הזו , תודה. (אם הכרטיס מסך חלש אולי יש אפשרות לחזק אותו או בגלל המערכת הכבדה זה ככה + הטאצ' ) AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך. inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד. RAM 4GB - זיכרון ראם. windows 8 - מערכת הפעלה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש כרטיס זול לסרטים לפי ניסיון וידע אישי אני בדכ יבחר בREADON אבל במקרה ואין אז לא ממש אכפת לי גם NVIDIA בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך זול לסרטים אבל שיש לו יציאת HDMI ושיש בה גם יציאת קול בהתחלה רציתי 5670 אבל יקר מדיי .. נכנסתי לאתר של SAPPHIRE ועל כל התמונות של הHDMI כתוב אודיו אז אני לא ממש יודע מה באמת תומך כמה שיותר זול יותר טוב ררק שיהיה סדרה די חדשה ואם אפשר מאתר KSP או אייבורי כי זה מה שיש לי בבאר שבע תודה על העזרה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך HD4890 ושאני מרייץ מישחקים ישנים תקעות מציקות קראתי טיפה והבנתי שזה יוכל להיות משלושה גורמים מרכזים תוכנה (המישחק מערכת העפלה ) RAM כ. מסך RAM בדקתי אותו בתוכנה ואמרו לי שהכול בסדר! איך אני יכול לבדות שזה לא הכ.מסך ? תודה לכולם ואם זה לא המקום איםו לרשום זות? בתמיכה תכנית חומרה או תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן. אז ככה הזמנתי מחשב דרך בעל עסק עשה לי מחיר טוב הכל טוב ויפה. קניתי כרטיס מסך HD3650 1GBכשחזרתי הביתה היום בערב גיליתי שכרטיס הHD4670 1GB מציג ביצועים יותר טובים יותר ב10 FPS בכל משחק.. השאלה היא כזאת: 1) עד כמה הכרטיס באמת יותר טוב מהHD4650 2) האם אפשר בעזרת OC קטן להגיע לרמה של הHD4670? 3) הוא הזמין כבר את הכרטיס האם שווה עכשיו לשים השתתפות עצמית של 70 שקל ולהביא כבר את ה4670???? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני התקנתי ASSASSINS CREED UNITY ועכשיו אני לא מצליח לשחק על הגדרות גבוהות ..זה בגלל הכרטיס מסך או המעבד או בגלל שתיהם ביחד?אם אני אקנה כרטיס מסך חדש אבל השאר עם המעבד הנוכחי אני אוכל לשחק בהגדרות גבוהות עם FPS טוב? או שצריך להחליף כרטיס מסך ומעבד?מפרט המחשב:מעבד:Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח אם:Gigabyte GA-B75M-D3Hכרטיס מסך נוכחי:AMD Radeon HD 7970 3GB GDDR5 OC זכרונות:Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 מארז:מארז של TMSספק כוח:Seasonic ECO 600W מסך:BENQ XL2430TMax Res: 1920x1080
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תיראו נגיד אני סתם משחק crysis אז מצדד ימין מופיעים אבנים או כל צעד פיתאום יוצאאים לי מהצדדים או מיקדימה מלא עצים יש לי VIEW DISTANCE ממש נמוךך יש לי כרטיס 9800gtx+ אני משחק על רזולוציה הכי גבוהה והגדרות הכי גבוהות איך פותרים את הבעיה של VIEW DISTANCE נמוך?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע עם רסיבר למטרת סרטים ומוזיקה וכרגע יש לי כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512MB Graphic Video Card PCIe x16 שאין לו יציאת hdmi רק vga ו dvi . השאלה אם כדי שתעבור האיכות המקסימלית לרסיבר ומשם לטלויזיה אני חייב לקנות כרטיס מסך עם יציאת hdmi וכבל hdmi משני הצדדים. או מספיק לקנות כבל שמצד אחד הוא dvi מצד שני hdmi ולוותר בעצם על קניית כרטיס מסך חדש . (יש לציין שהאורך של הכבל הוא 6-7 מטר) . מה גם שלאחר עיון בשרשור הבא מתעוררת השאלה אם ה dvi יעביר אודיו 5.1 .. http://hwzone.co.il/community/threads/428494-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%9F-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%99%D7%A8-%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%93%D7%A8%D7%9A-DVI-%D7%91%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני מתכנן לירכוש מחשב חדש [מFOXPC] בהתחלה תיכננתי לעשות SLI עם שני כרטיסי 9600GT כאלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 ולוח אם כזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1158 אז הלוח אם נישאר אותו לוח אבל רציתי לדעת האם שני כרטיסים כאלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132 במערך SLI יהיו יותר חזקים מאשר ה9600GT אני יודע ש8800GT יותר חזקים מה9600 אבל ה8800 האלו זולים יותר משמעותית מכרטיסים כאלו רק מחברות אחרות אז רציתי לדעת האם הם באמת שווים משהו ויציגו שיפור משמעותי ביחס ל9600 תודה לכל העוזרים וערב טוב!.
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-