כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
קראתי פעם משהו על מערך CrossFire שאחד צריך להיות מאסטר והשני יכול להיות רגיל בקיצור לא כ"כ הבנתי מה בדיוק צריך כדי לבנות מערך CrossFire אם אני קונה את הכרטיס הבא http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1411&l1=2&l2=8&l3=338 (שימו לב שלא כתוב עליו אף מילה לגבי CrossFire) האם הוא יכול בעתיד להיות בן זוג במערך CrossFire או שאני אצטרך לזרוק אותו ולקנות 2 כרטיסים שהם CrossFire ? ובכלל איך אני יכול לדעת אם כרטיס מסויים יכול להשתלב ב- CrossFire האם זה אמור להיות כתוב באופן מפורש בדף המוצר ?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש ברשותי 2 כרטיסי מסך: GEFORCE 2 7700 TI GEFORCE 5500 FX רציתי לדעת באיזה מהם עדיף לי להשתמש מבחינת ביצועים ? שאלה נוספת היא: כשאני נכנס ל'מחשב שלי' כונני הCD אינם מופיעים כלל , כאילו בלעה אותם האדמה ממה זה נובע? כי הם פועלים כשאני פותח את ה TRAY אבל לא מופיעים... תודה מראש לעוזרים ! שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב ואני רוצה לדעת איזה דרייבר כדאי לי להוריד אחרי זה? אמרו לי שהקאטליסט לא טוב...יש המלצה למשהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי כרטיס 5950 עם דרייברים של NVIDIA 82.12, ויש לי בעייה בצפייה בוידאו על הטלויזיה כשאני מנסה להגדיר בטאב של תצוגת וידאו במסך מלא בדיירברים של NVIDIA, הוא עושה שתי תקלות : 1. כשההגרה על תצוגה ראשית, הוא מציג את הוידאו במסך מלא על המסך מחשב ! ואת הטלויזיה הוא הופך לדסקטופ של המחשב. 2. כשההגדרה על תצוגה משנית, הוא עושה בלאגן בטלויזיה, ואת המסך של המחשב מכבה לגמרי ( הוא עובר לסטנד ביי). זה כבר קורה לי ב 4 גירסאות אחרונות של הדרייברים, פעם זה עבד טוב. למישהו יש פיתרון לדבר המעצבן הזה ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לחבר שלי, התקציב כמו שנאמר בכותרת הוא 500-550 ש"ח והדרישה היא שיריץ את המשחקים הנ"ל (זה בערך כל מה שהוא משחק) בצורה טובה+.. ויהיה עם אופצית HD מצאתי את הTwintech nVidia GeForce 8600GT XT 256MB DDR3 OC Ver PCIe ב550ש"ח (בFOXPC) ואת GeCube Radeon HD 2600 XT 256MB DDR3 PCIe ב 500 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=411 האם השנים מתאימים לדרישה ומה יהיה יותר טוב? או האם בכלל כדאי להגדיל את התקציב וללכת על ה1950GT ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה ואני אודה לכם עם תעזרו לי. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של nvidia בעל tvout. הוא מחובר לטלויזיה דרך יציאת s-video, והכל עובד כמו שצריך. יש לי במחשב גם dvd-rom, אבל כשאני מנסה לצפות דרכו בסרט (עם התוכנה powerdvd), אני לא מצליח לראות את הסרט על מסך הטלויזיה. זה עובד לי עם קבצי סרטים, משחקים, וכל דבר אחר, אבל סרטי דיוידי אני לא מצליח לראות. תודה מראש על העזרה. עוז.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס עדיף PX7300GS 128MB או X1300 256MB המחירים של שניהם בסביבות ה-300 שקל. אני מחפש כרטיס פשוט, המחשב משמש בעיקר לעבודה תודה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
לאחר לבטים רבים רכשתי Radeon9800pro של SAPPHIRE שיטת השידור היא NTSC דבר שמוריד מאיכותה, רציתי לדעת איך ממירים אותה ל PAL (אם ניתן הסבר מפורט ואיטי , אני חדש בעסק של כרטיסי המסך) תודה מראש אסף
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, הרי את רוב הזמן שלי ב4-5 שנים האחרונות שלי ביליתי מול המחשב. בתקציב של 2000+- הייתם אומרים לי קח Samsung 930B או שיש אופציה יותר טובה למחיר הנ"ל בקטגוריית ה-19? תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום רבותי האם יש אופציה בכרטיס הנ"ל, להציג ב TV OUT רק חלק של המסך, כלומר אני מגדיר חלק מהתצוגה ואני מציג אותה "החוצה" כמו ZOOM IN בתודה מראש ELMI
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אהלן, בכרטיס הנ"ל אני שם את הקצב על 85 והוא עובד אחלה - ברגע שאני מעלה משהו כמו CS זה יורד ל 60! יש דרך לנעול את זה כמו NVREFRESHTOOL רק ל ATI?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אני קונה לאבא שלי מחשב בשביל אינטרנט ומשחקי פוקר/שש בש און ליין בלבד... בלי יותר מדי בלאגן הלוח אם שאני קונה הוא Foxconn 865GV7MC, שהוא אחלה בשבילי רק שהחסרון היחיד שלו הוא שאין לו AGP. רציתי להביא את הכרטיס מסך הישן שלי מהמחשב הישן ולחבר לזה, יש לי את הRADEON 9100 הישן ישן ישן.. קיצור רציתי לשאול אם הכרטיס המשולב של אינטל יותר טוב מהכרטיס שכתבתי למעלה ומה כבר יהיה אפשר להפעיל איתו? חשוב לציין שמסך LCD אמור להתחבר למחשב הזה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה עזרה במסך LCD למחשב אני עובד המון שעות מול המחשב צריך מסך טוב יעבוד הרבה !!! אני רוצה 19 חשבתי ללכת על 2 מה אומרים ?? MAG ?B916 19'' LCD 8ms? http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=74π=1459 SAMSUNG ?940B 19'' LCD 8ms DVI? http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/940b.asp תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שמישהו יעשה אשכול כרטיסים מומלצים ל AGP
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני ממש לקראת קניית כרטיס מסך עד עכשיו הייתי די בטוח בזה שאני קונה X1800GTO שבא עם האקסלרו ב1250 שקל מנעה מחשבים עכשיו שוטטתי לי באתרים למצא מחירים יותר טובים, ונתקלתי בזה: http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=297 למי שאין כח לפתוח את הלינק אז זה הכרטיס הזה: Gigabyte ATI Radeon X800XL 512MB מה יותר טוב? X1800GTO של C3D או X800XL של גיגהבייט?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכם, יש ברשותי GForce FX 5200 עם ערכת הדרייברים העדכניים ביותר. כיצד להפעיל את הפילטרים לתצוגה מיטבית במשחקים (כיום אני משחק בהגדרות ברירת מחדל)? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס יותר טוב למשחקים? כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 285 2048MB DDR3 PCIe ¤2332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=952020 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1027 כמות:2 שני כרטיסים
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
מבקש תוכנה לבדיקת יציבות כרטיס מסך של NVIDIA יש לי 260GTX 216P של GAINWARD אני רוצה פשוט לבדוק יציבות ,לראות אם הוא עושה בעיות.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, קיבלתי תוצאה של5037 האם זה נורמלי למפרט שלי? להלן המפרט: intel core 2 dou e6600 gigabyte dq6 geil 1gb ddr2 667mh leadtek 7900gt extreme
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
קניתי HYUNDAI Q17 ואני מרוצה ממנו. הוא בעל קצב רענון של 16ms וגודל נקודה 0.26. לא רע. אני אכן ממליצה. נראה שבקרוב גם ארכוש מסך דק 19", להרחיב את הרכוש (כתחליף לCRT 17" ישן) אז אני שואלת אותכם האם יש מסך LCD 19" טוב יותר מהHyundai למשחקים? בעל קצב רענון לא גבוה, וגודל נקודה סביר (לא 0.29 כרוב מסכי 19" LCD)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום רב. שידרגתי את כרטיס מסך מ 9500 ל 240GT . המחשב עבד בדיוק כמה שעות והתחיל לעשות בעיות כמו ריסטרטים. החליפו לי את הספק מסתבר זה הייה ספק 250w ספק פשוט ... החליפו לי את הספק ל HEC 300VN -2RX 300W ונאמר לי שזה ספק יותר טוב .. השאלה אם זה באמת נכון ויחזיק לי את הכרטיס מסך240GT תודה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
מחיר עד 800 עדיף לחסוך לא משנה יד אוו חדש אוו eBay אני אשחק על led 42 של פנסוניק המחשב שלי : i5 4570 8 g ddr3 1600 לוח אם על h87 כונן ssd evo 250 קניתי הכל שבוע שעבר והתלהבתי טיפה אז התחלתי לשחק אחרי הרבה מאוד זמן והיה נחמד לי , אז הבנתי שכדאי לשדרג כרטיס מסך אשמח להמלצות הערות והארות ... בנוסף אני מעדיף לשחק עם גוייסטיק אלחוטי משהו מכיר משהו מומלץ ? שמעתי על ה סטים ולא הבנתי אם יש אותו בכלל בארץ אוו בעולם
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אם אני מתכנן לקנות מחשב בשבועיים הקרובים +/- כדאי לי לקחת כרטיס מסך טוב יחסית כמו ה 1950 או ברמה שלו או כרטיס הכי פשוט ולחכות כשיגיעו כרטיסי ה DX10 השאלה שלי היא עד כמה זה חיוני כרטיס מסך מהסדרה החדשה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להחליף את המסך שלי באחד מהמסכים הבאים: CTX - LCD F772 17'' 12mS Samsung - LCD 730B 17'' 8mS הייתי הולך על Viewsonic אבל אין מספיק תקציב... מה אתם יכולים להמליץ לי?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-