עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BeN-T,

שלום . אני רוצה לרכוש את הכרטיס HD4850 sahpire אך אמרו לי לא לקנות אותו כי הוא עושה הרבה בעיות. האם זה נכון? או שאני יכול רכוש אותו בלי שום דאגה.? תודה ויום טוב. בן.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  2. ברשותי כרטיס מסך radeon 9600 xt asus +vivo אני מחבר את הטלויזיה למחשב, ובאמצעות התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס רואה ומקליט את מה שיש בטלוויזיה על ידי בחירה באופציית capture. הבעיה היא שכשאני פותח אחר כך את הקובץ שהקלטתי האיכות שלו דיי ירודה לטעמי ולא מספיקה כדי לראות את השידור על מסך מלא. שיניתי את ההגדרות הפשוטות בתוכנה על מנת שההקלטה תהיה איכותית יותר, אך להערכתי אפשר להגיע לאיכות תמונה טובה אך יותר. האם צריך לעשות זאת באמצעות החלפת תוכנה לתוכנה טובה יותר או שזה תלוי בחומרה (יצויין שהשתמשתי בטלוויזיה שאינה מחוברת לשידורים דיגיטליים). תודה רבה !

3. Started by Holography,

האם X700\GF6600 יצאו רק בPCIE? והאם יש להם מחיר משוער? תודה

4. עד סוף הרבעון הראשון של 2007?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. Started by CouchPatrol,

הכרטיס המדובר- http://ksp.co.il/?uin=20015 ספק הכח 600w codegen

6. Started by gjook,

שלום... ברשותי כרטיס מסך מדגם: 8800 gts. הרצתי את המשחק Call of Duty® - World at War(TM כבר שיחקתי בכמה שלבים , אבל באחד מהשלבים בטעינה שלו המשחק פשוט נתקע ,ואחרי זמן מה קופצת הודעה שמדברת על ה compatible Direct3d devices . אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה..

7. ובנוסף יש לי עוד שאלה: נראה לכם ששווה לי לחכות שיצא ה - radeon 9700 הזה כי אולי המחירים של geforce 4 ירדו? אם המחירים ירדו נראה לכם שזה יהיה משהו משמעותי?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  8. יש לי את הכרטיס 8800gt של לידטק. משום מה מאתמול אני לא מצליח להפעיל פילטרים דרך הדרייבר, לא משנה איזה הגדרות אני שם זה לא משפיע על שום משחק. הפילטרים עובדים רק דרך המשחקים... ועוד משהו מוזר זה שה-af לא עובד כלל גם כשאני מפעיל אותו דרך משחקים. ניסיתי להתקין גירסה קודמת של הדרייבר ולא עזר. מה עושים? :s05:

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  9. בביקורת זאת אנחנו לוקחים לסיבוב כרטיס מסך נוסף מבין אלו החדשים של NVIDIA בסדרת GeForce RTX 30 - כאשר הפעם מדובר בשם עם הרבה אחריות מאחוריו, ה-RTX 3060 אשר אמור לפנות לנתח שוק גדול במיוחדלכתבה

10. Started by fish123,

אני רוצה ללכוד ולערוך וידאו מהTV למחשב... בתקציב של 2000 ש"ח חשבתי שאפשר לקנות כרטיס עריכה חזק למחשב או שאפשר לקנות מחשב קטן עם ביצועים חלשים עם כרטיס עריכה סביר של 500 ש"ח (מחשב שהוא נועד רק ללכידה ועריכה)... מה עדיף?

11. הרבה אתרים אומרים שב5 לדצמבר הייתה אמורה להיות הכרזה על הדור הבא של הכרטיסים. מישהו יכול להביא לינק או מידע? מה לגבי Nvidia יש חדשות לגבי כרטיסים ?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. Started by sma,

מתלבט אם לקנות או לא. קיבל ביקורות טובות בזאפ. כמו כן הציעו לי את xerox xa319 ב-1740 ש"ח עם אחריות של 5 שנים בבית הלקוח. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  13. Started by YT,

האם GT 7300 תומך ב-DirectX 10?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  14. Started by shedox,

בהמשך לדיון פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468380.0, החלטתי שאני יקנה כרטיס חדש. אני מוכן להשקיע בערך 450 ש"ח. יש לי מסך של 23 אינץ' (LG), ואני רוצה כרטיס שיוכל להריץ את המשחקים החדשים שיצאו - לא בהכרח על HIGH . אז אפשר המלצה לכרטיס מסך שתואם בערך את הדרישות שלי ?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות SAPPHIRE HD 4850 הוא של zotac GTX 260 מי יותר חזק ? http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  16. Started by tavlins,

לא קראתי את חוקי הפורום.

17. Started by Jetfire,

היי לכולם,מחפש המלצות לגבי כרטיס מסך למחשב נייח שברשותי. תקציב עד 1000 חריגה מקסימלית 300 ש"ח. למטרת מחשקים (בעיקר FIFA 2016/GTA V) לא בקטע של גיימינג מטורף סתם לפאן. ספק כוח כתוב 490W Max ולמטה כתוב 500W שזה בטח הכוח הכללי שלו או משהו כזה. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by dudu_azran,

שלום לכולם התחדשתי בכרטיס 8800GTS 640 ,עכשיו אני מנסה להריץ אובליביון עם HDR +AA ובתפריט הגרפיקה של המשחק זה רושם לי שזה בלתי אפשרי הם AA מהדרייבר + HDR מהתוכנה יעבדו בייחד מה גם שקראתי מתישהו שHDR פועל אוטומטי בכרטיסי DX10 תודה לכל העוזרים דודו אזרן

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  19. Started by Dilbert Marker,

אז בסדר, בלי פילטרים הוא כרטיס HIGH END אמיתי, בדרך כלל בין 9800NP ל9700P... ועם פילטרים הוא מציג יותר FPS מ9600XT. אבל אם מתחשבים באיכות תמונה, שיידרים, DX9 וכו' אתם באמת חושבים שהוא עדיף על 9600XT? מצפה לתגובות, מוישל'ה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  20. אני קונה השבוע מחשב פשוט עד 1500 שח אני מעונין להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני HDMI כדי לחבר את המחשב לLCD שיש לי בחדר על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

21. תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  22. Started by alextomin,

אהלן חברה קראתי באיזה מקום שיש איזה כרטיס שקוראים לו ASUS EN7800GT DUAL. זה כרטיס מסך שיש עליו 2 ליבות של 7800GT. הוא עולה בסביבת ה-1000 דולר ורציתי לדעת אם הוא באמת שווה את המחיר... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  23. Started by aka_katz,

יש לי כרטיס 8600GT של Innovision... הורדתי את RIVA אבל לא ממש יודע איך לעבוד איתה אשמח לקבל עזרה.. תודה

24. Started by BandiT,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס בתקציב סביב 750 שקל. מה עדיף ENGTX460 DirectCU TOP/2DI/768MD5‎ של ASUS במחיר של 750 שח. GainWard GeForce GTX550 Ti 1024MB GDDR5 192Bit במחיר של 743 שח Leadtek GeForce GTX550Ti OC 1024MB GDDR5 במחיר של 753 שח שלושתם בערך באותו מחיר איזה כרטיס חזק יותר ומומלץ לרכוש. תודה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  25. היי.. יש לי כרטיס מסך מהסוג INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB איך לשנות לו את מהירות המאווררים?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.