עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gania23,

אני הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס x1900xt ועכשיו ראיתי את הידיעה לגבי הכרטיסים של הדור הבא שיצאו בנובמבר... עכשיו רציתי לדעת עם בנובמבר הם יצאו גם לארץ? מתי בערך תצא הויסטה כדי לא לחכות עם הכרטיס? והאם יצאו בנובמבר גם כרטיסי mid-end לשוק הנמוך יותר... עכשיו זה חשבו לי כדי לדעת עם לבטל מהמפרט את הx1900xt ולשים במקומו ביינתים איזה 7300gs תודה..

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  2. וכש4850 כבר לא יספיק להוסיף לו עוד כרטיס או שפשוט לקנות כרטיס חדש כש4850 יתיישן?

3. Started by Dutchy,

מממ כרגע יש לי ספק CODEGEN 300W אפשר לקרוא לזה ג'נרי מממ, ראיתי ספק של HEC בהספק 300W ב117 שקל, בידיוק במחיר שאני צריך רציתי לשאול, במידה ואני יקנה RADEON 9800 PRO או GEFORCE 5900XT, האם 300W יספיקו? אין לי הרבה דברים יחסית כונן קשיח 80GB, סי די רום, צורב, כונן דיסקטים, וזהו בעיקרון תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות מסך מהאתר הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-31 המסכים פה לא משהו. הקישור הוא למסכים של 19 אינץ', אני רוצה מסך במכירה קבוצתית. אני ממש ממש לא מבין במסכים, מבין המסכים האלה מה הכי טוב? טווח מחירים עד1650 ש"ח בערך.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  5. Started by manganga7,

שלום. אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי לכן אשמח אם מישהוא ישלח לי לינק להורדה של: 3DNARK06 3DMARK05 Coolbits בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  6. Started by acker16,

יש לי כרגע 7970 ואחד הרעיונות שלי הוא לקנות X280 ולעשות CF , אני מבין שאני אהיה מוגבל לתדירות של הנמוך מבניהם אבל אני מעדיף את זה על לקנות 7970 במחיר לא מחובר למציאות (2,000 שקל כשX280 שטוב ממנו עולה 500 שקל פחות). אני מודע לאפשרות של לקנות 7970 יד שניה אבל המוכרים כרגע כנראה עדיין המומים מזה שהמחיר הראלי של הכרטיס שלהם צנח אל מתחת לאלף כשיצא ה X280

7. שלום . אני מעוניין להקליט עם הכרטיס ואני לא יודע בדיוק לאן מחברים כל כבל ... כרטיס flyvideo , viewtech .

8. Started by amirfefer,

קניתי את ה5900XT וישר ניסיתי אותו על דום (אלא מה? ) הבעיה היא שהמשחק מקרטע בHIGH קצת. רזולוציה: 1000 על 700, זה הגיוני? הכרטיס ללא OC. דרייבר: הכי חדש 61.77

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  9. Started by Idan-h,

עד עכשיו תמיד עבדתי עם הCRT שלי ב1024X768 עם 85HZ. אני רוצה לעבור ל1152X864, הבעיה שאז קצב הרענון הוא רק 75HZ. האם זה מספיק 75HZ או שעדיף שאני ישאר על 1024X768 עם 85HZ. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  10. אני מחפש זוג כרטיסים SLI חזקים ובתקציב זלא נושק לשמיים, יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  11. Started by Anonymous1,

היי, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מדגם RTX 3060 Ti, ראיתי שיש גרסאות עם שני מאווררים ואחרים עם שלושה. רציתי לשאול, כמה ההבדל משמעותי ומשתלם? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  12. שלום עליכם. לוח האם שלי תומך רק בתקן AGP 2.0 ובמהירות AGP X4 - האם כרטיסים שתומכים בתקן AGP 3.0 יעבדו אצלי? או שמא יעבוד אצלי רק רדאון 9200 ומטה? מקווה שתוכלו לעזור לי....

13. Started by יניב קופר,

http://www.skypc.co.il/pl_product~LV385~8~0.htm מה אתם אומרים טעות של החנות

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  14. Started by michael4il,

המפרט שלי: Nvida GFORCE 9800GT 512MB INTEL Q 8200 2.33 Ghz ASRock P45TS-R 4Gb Ram אני רוצה לעדכן תמחשב למשחקים החדשים,במיוחד BF3. אני לשפר את המחשב בכללי(בעיקר כרטיס מסך),אני לא יודע כל כך מה כדאי לשנות בו תקציב 1400-1500

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  15. Started by iveco,

PCIE 2.0 יש לו פס רוחב של 80GB ו 3.0 PCIE יש לו פס רוחב של 128GB השאלה כמה פס רוחב באמת משתמשים הכרטיסי מסך בעולם האמיתי ? איך אפשר לדעת ? למשל אצלי בכרטיס רשום 76.8 ולמשל ב GTX 1650 רשום 128 GB בפועל בכמה הם משתמשים ? אפשר לדעת ? יש דרך לדעת ?

16. Started by ofir981988,

למערכת של dual core e5400, זיכרון 2GB השימוש העיקרי משחקים באינטרנט ומשחקים קלים איזה כרטיס עדיף ולמה? מבחינת ביצועים ומחיר?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  17. Started by asi2k5,

לאחר בירור באזורים אחרים בפורום הזה ובכלל,, שוב נשאלת השאלה אם אכן כדאי להשקיע היום קצת כסף ולרכוש 9600GT SLI או את אחד הכרטיסים האחרים לבד ולא במערך SLI .... דוגמא למה שנאמר לי בפורום ספקים ומארזים : "תירד מהר מהחלטה שלך לקנות 9600GT SLI זה ממש ביזבוז ולא יעיל..." "אני די בטוח שאין שום טעם מבחינת ביצועים ו/או הגיון כלכלי בשני הכרטיסי מסך הללו אז כדאי שתבדוק את זה שוב לדעתי" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=324048.0 ממתין לתגובתכם תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  18. שלום יש לי בעיה המחשב לא מזזה את כרטיס המסך החיצוני שלי geforce 9400 הוצאתי הכנסתי 100 פעם אני בודק שהוא יושב טוב אז כרגע אני מובר לכרטיס מסך המובנה שבמחשב קניתי היום כרטיס מסך חדש של gigabate החלפתי בינהם ושומדבר לא מזהה מסך שחור אני לא מבין אין שני כרטיסי מסך לא עובד ועוד אחד חדש מישהו יודע מה הבעיה עד לא מזמן זה עבד טוב וםתאום לא עולה מציג מסך שחור אז נאלצתי להשתמש בכרטיס מסך המובנה שלא מספיק טוב בבקשה תעזרו לי תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by eytan243,

שלום ! ראיתי במספר אתרים כי אפשרי להתקין DX10 על XP רציתי לדעת לפני שאני מבצע זאת האם זה באמת אפשרי וזה לא יפגע לי במערכת לדוגמה: http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/

20. Started by omrit,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Asus Geforce4 Ti V8420, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר גם מסך וגם חיבור של TVOUT? על מנת לחבר את ה TVOUT אני צריך לחבר את הכבל (של הTV), ולנתק (!!) את הכבל של המסך, ולעשות RESTART. האם יש אפשרות לעבוד עם שניהם בו זמנית? או לפחות להחליף ביניהם מבלי לעשות RESTART? כשניסיתי להגדיר 2 מסכים בדריבר (Nview) הוא לא זיהה את החיבור השני.... תודה רבה עמרי.

21. ותתנו גם קירור עד 200 שקל אם לא בא מובנה עם הכרטיס

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  22. Started by gmmaf,

מצטער על הבורות בנושא אבל מה זה כל כך משנה אם זה Radeon9600 או 9800 או FX 5600 או FX 5200 חוץ מההבדלים בכיס יש גם הבדלים במסך? אפשר להפנות אותי למקום שאפשר לקרוא על זה כי תמיד בדרישות למשחק כתוב את הזיכרון של הכרטיס ולא דווקא את המעבד שלו מישהו מוכן לעשות לי ואני מאמין גם לאחרים פה קצת סדר?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  23. איזה דרייבר אתם ממליצים להתקין - יש לי את הכרטיס של לידטק 8800 gts 640 MB כרגע יש לי את הדרייבר של לידטק מה שיש להם באתר - אך אני רואה שהדרייבר של nvidia קצת יותר מעודכן. להתקין את הnvidia או להשאיר את הדרייבר של לידטק?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  24. Started by De_Lu_xE,

עשיתי מבחן למחשב בתוכנה והתוצאה שקיבלתי היא 6,404. האם זה הגיוני? תסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי האם זה הגיוני או לו שקיבלתי תוצאה כל כך נמוכה. (עשיתי בלי פילטרים)

25. Started by dorosen,

שלום לכולם, עקב אי תמיכה של הכרטיס הנוכחי (8800gts) בשניי מסכים - גם אני לא האמנתי - אני מחפש כרטיס חדש. המערכת : מעבד - Q6600 לוח - Abit ip35 זיכרון - g.skill 4Gb ספק - NZXT percise 650w הדרישות - תמיכה בשניי מסכים, אחד 1200*1920 והשני 1080* 1920, משחקים ברזולציה מלאה (משחק רק על אחד כרגע אבל אולי על שניהם בעתיד), כמו כן אוהב לשחק על הגדרות גבוהות, אם כבר מחליפים כרטיס אז כבר. תקציב עד 1300 ש"ח, עדיף פחות. הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים והסוגים, יש מצב שבעתיד הקרוב נשדרג את כל המחשב אז אני מעדיף כרטיס ש"ימשיך הלאה". תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.