עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofir667,

בתקציב של 1200 איזה כרטיס מסך הכי כדאי (למשחקים)?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  2. Started by royban,

היי אני מתלבט בין שני הכרטיסים לא למטרת משחקים כבדים 1-ati 9550 256 mb 128 bit של sapphire 2-ati 9550 128 mb 128 bit של gb שניהם אותו מחיר איך sapphire ati?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  3. מבחני ביצועים, הערות והארות ? בתודה מראש !

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. Started by L-Byte,

אני קונה מסך lcd 17 אינץ' תקציב מקסימום 3000 שקל, בעיקר למישחקים. יש המלצות? (ההרקולס לא בא בחשבון אבא שלי מפחד שלא תהיה אחריות)

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  5. Started by lmlm,

מקור: http://www.vr-zone.com/?i=4188 אפשר לראות את המעבר המהיר מ80NM ל65NM..

6. קניתי מסך 24' לא מזמן וקראתי בפורום שככל שעולים ברזולוציה ככה העומס הוא יותר על כרטיס המסך מעל המעבד. בהתחשב בזה שהמעבד שלי דיי ותיק ולא כל כך חזק, רציתי לדעת אם יש טעם לשדרג אותו כי הוא יוצר צוואר בקבוק או שלא, בגלל שהוא לא לוקח חלק [או לוקח חלק מינורי].

7. Started by kw,

לפי מה שראיתי ל- galaxy יש 7600 gs ddr3 ל- agp וגם 7300gt ל- agp http://www.galaxytech.com/Products.asp?class1=3 השאלה אם אפשר להשיג אותם בארץ ? מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  8. Started by roei_b,

מה יותר טוב RCA או S וידאו כדי לראות TV במחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  9. Started by maormark,

יש לי מחשב יחסית ישן מעבד AMD Athlon XP 2000+ לוח אם של Gigabytes מדגם GA-7VA זיכרון פנימי 1GB DDR 400 הרד דיסק 160GB 8MB BUFFER IDE של WD כרטיס מסך פשוט מאוד GEFORCE2 MX200 אני מצליח להפעיל איתו כל סרט של 720P בלי שום בעיות, פשוט הצריכה של המעבד גבוהה משהו כמו 88-95%. זה מוזר בהתייחס לכל מה שנאמר פה... נגיד קחו לדוגמא סרט שהפעלתי : The.Matrix.1999.DVD9.720p.HDDVD.x264-hV Format : X264 Source : HDDVD Genre : Action / Thriller / Sci-Fi Resolution : 1280x528 Video Bitrate: 7702 Audio : AC3 5.1 640kbit/s Release : 05.14.07 Rars : 86x100mb PFS חשוב לציין שאת הסרט אני רואה על המחשב מסך MAG 17 786PFS אני מנגן את הסרט בתוכנה BSPLAYER. מקודדים של K-…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  10. Started by שמוליק2221,

כ. מסך ומסך זה כל מה שאני צריך. זאת הדילמה שלי. עיקר השימוש במחשב הוא משחקים. סביר להניח ואני לא אשדרג כ. מסך בשנתיים - שלוש הבאות. מה אתם מציעים ?

11. Started by הקוסמת מארץ עוץ,

היי, מקווה שזה אכן הפורום הנכון. יש לי מחשב כמעט בן 4, שעדיין רץ כמו מלך. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7300 LE, הבעיה היא בחיבורים: אם מחברים את המסך מאחורה ליציאת כרטיס המסך, אני מקבלת הודעה "נו סיגנל". רק כאשר מחברים את המסך לכרטיס המובנה בלוח האם אפשר להשתמש בו. בדקתי בביוס שהמחשב אכן מוגדר להשתמש בג'יפורס ולא במובנה, אבל הבעיה לא נפתרה. הסיבה שזה מפריע לי, היא שלעיתים קרובות אני צופה בסרט/סדרה כלשהי, יש לאג מסויים (לרוב רק התמונה, הקול ממשיך כרגיל) ושומעים שהמחשב ממש מתאמץ.אני רוצה לבדוק אם הבעיה הזו תיפתר במידה והמחשב ישתמש סוף סוף בג'יפורס. אגב, בדקתי שהכרטיס יושב טוב בסלוט שלו. מה ניתן לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  12. Started by Red_Baron,

יש לי את הכרטיס מסך 6870 ATI הוא כולל 1GB אבל בכל מכום שאני בודק במחשב שלי ובאתרים שוניים הוא אומר לי שיש לי 2.8 GB (Approximation) מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  13. Started by sagg,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה , דבר שכבר עשיתי בעבר כאשר היה לי כרטיס NVIDIA הדרייבר מאוד ידידותי למשתמש ומאוד קל לעשות DUAL VIEW . לא מזמן קניתי כרטיס מסך של ATI ומאז אני לא מצליח לחבר את הטלוויזיה למחשב כמו שצריך. אני רואה את המחשב בטלוויזיה בשחור לבן לא צבעוני ואני לא יודע למה... דבר נוסף אני לא מצליח לעשות DUAL VIEW... בבקשה, תעזרו לי.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  14. אני מתלבט בין שניי הכרטיסים ואני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהוא יודע שירשום בבקשה

15. Started by dor17,

אז ככה יש לי את המסך של דל ה24 אינץ ויש לי בבית טלויזיה רגילה שמחוברת בכבלים לא להתבלבל עם הוט אלה כבלים רגילים אין ממיר או משהו החיבור מהקיר הולך ישר לטלויזיה. האיכות סבירה לא משהו מטורף (כמו הסרטי HD במחשב חח) בקיצור רציתי לחבר את הטלויזיה למחשב חיברתי את המסך בבננה לטלויזיה והאיכות על הפנים כמו כן גם צריך להשאיר את הטלויזיה דלוקה כדי שיהיה אפשר לראות... בקיצור חשבתי על לקנות כרטיס טלויזיה החיבור הוא אנלוגי. למישהו יש המלצות? עדיף למשהו פנימי כדי שאנילא יתחיל להסתבך עם הרמקולים יחובר לי למחשב בעתיד מערכת 5.1 תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  16. אני מתכנן להוסיף DELL2007FP למערך המסכים שכבר יש לי (2407WFP+2007FP כרגע). יש לי כרגע HIS HD4850 ICQ4 1G שבהחלט מספק את צרכי הגיימינג המזדמנים שלי, אבל הוא לא תומך ב-3 מסכים במקביל. אני מחפש כרטיס מסך שתומך ב-3 מסכים לעבודה יומיומית ויתן ביצועי גיימינג דומים או עדיפים למה שיש לי היום. אין כוונה כמובן לשחק על 3 מסכים - רק על ה-2407WFP. הדגש הוא על כרטיס לא יקר עם יחס עלות/תועלת גבוה ככל האפשר - עדיפות לדגם שקט וקריר כמובן. כרגע ראיתי HD6770 בסביבות ה-530-570 ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8491 http://tms.co.il/product/10123 או HD6850 ב~650 ש"ח שחזק יותר ומאוד משתלם אני חושב במחיר הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2176 1. שניהם תומכים באו…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  17. Started by ZenMaster,

חברה, מה המצב ? אני יודע שישנם כרטיסים גראפיים שתומכים ב-SLI הכוונה לכרטיסי QUADRO. ויש את הכרטיסים למשחקים סדרת ה-FX למינהם. אז ככה, האם אפשר לחבר בSLI כרטיס גראפי וכרטיס למשחקים או שחייב שני כרטיסים מאותו סוג ?? תודה מראש, - - - -

18. Started by aviel131,

אהלן קניתי לפני הרבה זמן את הכרטיס ATI Radeon HD3870 ב1200 ש"ח עכשיו אני רואה המחיר שלו כ600 שקל ואני שואל איך זה יכול להיות? כי הכרטיסים בסדרת 4XXX של ATI יותר זולים למישהו יש תשובה? חג שמח.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  19. שלום לכולם , ברשותי מסך 19 של VIEWSONIC מדגם VP191-S שקניתי לפני כמה חודשים. נתחיל בזה שאני מאוד מאוכזב מהמעבר ל LCD אחרי שנים של הנאה עם CRT של SONY TRINITRON שכבר הזדקן אחרי 5 שנים. מה שמטריד אותי במיוחד הוא דבר מאוד מעניין ששמתי לב אליו לאחרונה , בדקתי שני מסכים 17" אחד סמסונג 730B השני VA712 של VS שני המסכים לכל הדעות גם זולים וגם נחשבים מבחינת נתונים פחות איכותיים מהמסך שלי ובשניהם לפי 200 בדיקות שעשיתי רואים טוב יותר וחד יותר. הכוונה שלי היא בעיקר בעבודה עם אינטרנט , מסמכים וקריאת טקסט. במשחקים ההבדל לא מורגש. אפשר לראות את ההבדל במדוייק כאשר מסתכלים על סרגל הכלים והאייקונים ב SYSTEM TRAY . בשני המסכים של ה-17 אינטש ראו הרבה יותר טוב מאשר במסך שלי. אצלי גודל הנקוד…

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. Started by mpmisha,

שלום רב. לפני שנה + הרכבתי מחשב ןעד היום יש לי בעיות עם הכרטיס מסך ככל הנראה הוא לא מתקשר טוב עם הלוח עם או משו להלן פירוט החומרה, אשמח אם תציעו איזה פתרון או משו.... AMD ATHLON 64Bit 3000 Tray ABIT KV8 PRO Gigabyte ATI 9600XT 128mb bulk וכל השאר לא נראה לי רלוונטי מקווה שתקעתי את זה בפורום הנכון תודה מראש. mpmisha...

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  21. Started by אוריאל 248,

שלום אני מחפש המלצה לכרטיס מסך ב-1400 ש"ח תודה לממליצים

22. gigabyte Nvidia Geforce 6600 256 MB N66256DP-E oem gigabyte ga-k8vm800m amd k8 3000+ 754 major 512 MB 400 DDR WD 80GB 800JD SATA בהפעלת משחקים NBA NFS ועוד, המשחק נתקע (קופא) תוך כדי משחק וממשיך אחרי כמה שניות וחוזר חלילה. האם בגלל חוסר בזיכרון מחשב? האם נדרש 1GB זיכרון מחשב, עבור כרטיס מסך Nvidia Geforce 6600 256 MB ? ???

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  23. Started by Shoko,

מה שווה ערך לכרטיס הזה בניוידיה בביצועים? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=519682 אני מתכוום סתם לדוגמה ש- gf fx5200 נגיד הוא נותן אותם ביצועים כמו x300 ועוד שאלה האם הכרטיס הזה יוכל לעבוד טוב במחשב שלי (מפרט בצד)

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. Started by esharone,

מישהו יודע אם אפשר לכוון את הגובה במסך הזה?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  25. שלום לכולם! יש לי בעיה ואני זקוק לעזרתכם, מפני שאין לי מושג איך לפתור אותה. הבעיה החלה כשעברתי ממסך שפורשרת רגיל מסך LCD של סמסונג דגם 760BF. במצב רגיל אין שום בעיה אם המשך והוא מציג את התמונה במרכז המסך בלי לחרוג מהגבולות, אך כשאני נכנס לחלק מהמשחקים המסך מזיז את התמונה הצידה כך שהיא נקטעת בצד אחד. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.