עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hwforcer,

האם זה הגיוני כי כרטיס אחד X1900XTX יותר טוב משנתיים ב SLI של GEFORCE 7900GT ?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  2. Started by T1,

שלום לכם, לפני בערך שנתיים רכשתי מKSP מחשב שעד היום אני די מרוצה באופן כללי מהביצועים שלו, סה"כ מערכת מאוד אמינה. Intel core 2 E7400 2800Mhz לוח אם שגם נחשב בזמנו טוב מאוד לאוברקלוק-Gigabyte GA-EP43-UD3L 1066mhz זכרונות 4GB 400MHZ לא זוכר את החברה אבל נחשב מוצר איכותי. ספק כוח- וכאן בעצם השאלה- יש לי טרמלטייק 420W. לא יודע אם זה קשור, אבל היה לי בעבר כ.מסך שקניתי עם המחשב- GT9800, נדמה לי 512 מגה, שיחקתי עליו בעיקר משחקי ספורט-ההכי כבד NBA2K11, ואפשר להגיד שדיי אהבתי לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עד שפשוט יום אחד(בחודשיים שלפני קצת התחילו ארטיפקטים אבל קלילים) הוא החליט שהוא לא יכול יותר והוא נשרף, הסתבר שהכרטיסים האלה חזרו אליהם עוד הרבה פעמים. כרגע יש לי כרטיס נקרא לזה "ח…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  3. Started by Danniel,

עלויות בארץ מעל 2400

4. Started by coorva,

שלום רב באתר יש כתבה על כרטיסי 6600GT חדשים שמותאמים ל- AGP. יש ברשותי לוח אם - INTEL D850EMV2 האם הכרטיס החדש יתאים ללוח האם שלי?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  5. היי האם יהיה צוואר בקבוק רציני עם מעבד כזה, ראיתי שגם אין צורך בחיבור מתח לכרטיס . רוני

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. Started by rony1880,

היי איזה מהם יותר חזק? רוני

7. בניתי אתר באיימייג' רדי ויש לשוניות למעלה שאין בעיה איתם אני מקשר את הלשוניות לדפים למשל לשונית "מסזיקה" לדף "מוזיקה". עכשיו בתוך הדף מוזיקה יש עוד לשוניות כמו "מזרחית" וכמו "לועזי" עכשיו כשאני עושה סלייסים על הלשוניות שבתוך הדף "מוזיקה" (שהוא אחד מהלשוניות הראשיים) אז הסלייסים הראשיים מתחילים להידפק לי לא פועלים יותר... אני נואש אני מחפש משהו שיעזור לי להבין יותר לומר איך זה עובד ד"א אני משתמש בImageReade cs אז אם משהו מבין בזה ויוכל לעזור לי שידבר איתי באיסיקיו או במסנג'ר... ICQ:800097 Mess:kobitomi20@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. אחת מהגירסאות האחרונות אי פעם של דרייבר ה-Catalyst הושקה בגירסת בטא, עם מטרה לשפר את הביצועים של כותרים מרכזיים חדשים כגון Fallout 4 ו-Star Wars Battlefront לכתבה: http://hwzone.co.il/מנהל-התקנים-חדש-לכרטיסי-amd-הושק-עם-הבטחה/

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  9. Started by crazy_pr,

כשאני מנסה לחבר TV in לכרטיס התמונה שמתקבלת על המסך קופצת. בעיה נוספת היא שכאשר לא מחובר כלום הכרטיס עדין מראה כאילו הוא מקבל אות מסוים ולא מסך כחול (שמראה שוהא לא מקבל אות). האם הבעיה קרתה למישהו והוא יודע איך לפתור אותה? האם הבעיה היא של הגדרות / הכרטיס עצמו?

10. Started by ofir667,

בתקציב של 1200 איזה כרטיס מסך הכי כדאי (למשחקים)?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  11. Started by royban,

היי אני מתלבט בין שני הכרטיסים לא למטרת משחקים כבדים 1-ati 9550 256 mb 128 bit של sapphire 2-ati 9550 128 mb 128 bit של gb שניהם אותו מחיר איך sapphire ati?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  12. מבחני ביצועים, הערות והארות ? בתודה מראש !

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  13. Started by L-Byte,

אני קונה מסך lcd 17 אינץ' תקציב מקסימום 3000 שקל, בעיקר למישחקים. יש המלצות? (ההרקולס לא בא בחשבון אבא שלי מפחד שלא תהיה אחריות)

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  14. Started by lmlm,

מקור: http://www.vr-zone.com/?i=4188 אפשר לראות את המעבר המהיר מ80NM ל65NM..

15. קניתי מסך 24' לא מזמן וקראתי בפורום שככל שעולים ברזולוציה ככה העומס הוא יותר על כרטיס המסך מעל המעבד. בהתחשב בזה שהמעבד שלי דיי ותיק ולא כל כך חזק, רציתי לדעת אם יש טעם לשדרג אותו כי הוא יוצר צוואר בקבוק או שלא, בגלל שהוא לא לוקח חלק [או לוקח חלק מינורי].

16. Started by kw,

לפי מה שראיתי ל- galaxy יש 7600 gs ddr3 ל- agp וגם 7300gt ל- agp http://www.galaxytech.com/Products.asp?class1=3 השאלה אם אפשר להשיג אותם בארץ ? מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  17. Started by roei_b,

מה יותר טוב RCA או S וידאו כדי לראות TV במחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by maormark,

יש לי מחשב יחסית ישן מעבד AMD Athlon XP 2000+ לוח אם של Gigabytes מדגם GA-7VA זיכרון פנימי 1GB DDR 400 הרד דיסק 160GB 8MB BUFFER IDE של WD כרטיס מסך פשוט מאוד GEFORCE2 MX200 אני מצליח להפעיל איתו כל סרט של 720P בלי שום בעיות, פשוט הצריכה של המעבד גבוהה משהו כמו 88-95%. זה מוזר בהתייחס לכל מה שנאמר פה... נגיד קחו לדוגמא סרט שהפעלתי : The.Matrix.1999.DVD9.720p.HDDVD.x264-hV Format : X264 Source : HDDVD Genre : Action / Thriller / Sci-Fi Resolution : 1280x528 Video Bitrate: 7702 Audio : AC3 5.1 640kbit/s Release : 05.14.07 Rars : 86x100mb PFS חשוב לציין שאת הסרט אני רואה על המחשב מסך MAG 17 786PFS אני מנגן את הסרט בתוכנה BSPLAYER. מקודדים של K-…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  19. Started by שמוליק2221,

כ. מסך ומסך זה כל מה שאני צריך. זאת הדילמה שלי. עיקר השימוש במחשב הוא משחקים. סביר להניח ואני לא אשדרג כ. מסך בשנתיים - שלוש הבאות. מה אתם מציעים ?

20. Started by הקוסמת מארץ עוץ,

היי, מקווה שזה אכן הפורום הנכון. יש לי מחשב כמעט בן 4, שעדיין רץ כמו מלך. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7300 LE, הבעיה היא בחיבורים: אם מחברים את המסך מאחורה ליציאת כרטיס המסך, אני מקבלת הודעה "נו סיגנל". רק כאשר מחברים את המסך לכרטיס המובנה בלוח האם אפשר להשתמש בו. בדקתי בביוס שהמחשב אכן מוגדר להשתמש בג'יפורס ולא במובנה, אבל הבעיה לא נפתרה. הסיבה שזה מפריע לי, היא שלעיתים קרובות אני צופה בסרט/סדרה כלשהי, יש לאג מסויים (לרוב רק התמונה, הקול ממשיך כרגיל) ושומעים שהמחשב ממש מתאמץ.אני רוצה לבדוק אם הבעיה הזו תיפתר במידה והמחשב ישתמש סוף סוף בג'יפורס. אגב, בדקתי שהכרטיס יושב טוב בסלוט שלו. מה ניתן לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  21. Started by Red_Baron,

יש לי את הכרטיס מסך 6870 ATI הוא כולל 1GB אבל בכל מכום שאני בודק במחשב שלי ובאתרים שוניים הוא אומר לי שיש לי 2.8 GB (Approximation) מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  22. Started by sagg,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה , דבר שכבר עשיתי בעבר כאשר היה לי כרטיס NVIDIA הדרייבר מאוד ידידותי למשתמש ומאוד קל לעשות DUAL VIEW . לא מזמן קניתי כרטיס מסך של ATI ומאז אני לא מצליח לחבר את הטלוויזיה למחשב כמו שצריך. אני רואה את המחשב בטלוויזיה בשחור לבן לא צבעוני ואני לא יודע למה... דבר נוסף אני לא מצליח לעשות DUAL VIEW... בבקשה, תעזרו לי.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  23. אני מתלבט בין שניי הכרטיסים ואני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהוא יודע שירשום בבקשה

24. Started by dor17,

אז ככה יש לי את המסך של דל ה24 אינץ ויש לי בבית טלויזיה רגילה שמחוברת בכבלים לא להתבלבל עם הוט אלה כבלים רגילים אין ממיר או משהו החיבור מהקיר הולך ישר לטלויזיה. האיכות סבירה לא משהו מטורף (כמו הסרטי HD במחשב חח) בקיצור רציתי לחבר את הטלויזיה למחשב חיברתי את המסך בבננה לטלויזיה והאיכות על הפנים כמו כן גם צריך להשאיר את הטלויזיה דלוקה כדי שיהיה אפשר לראות... בקיצור חשבתי על לקנות כרטיס טלויזיה החיבור הוא אנלוגי. למישהו יש המלצות? עדיף למשהו פנימי כדי שאנילא יתחיל להסתבך עם הרמקולים יחובר לי למחשב בעתיד מערכת 5.1 תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  25. אני מתכנן להוסיף DELL2007FP למערך המסכים שכבר יש לי (2407WFP+2007FP כרגע). יש לי כרגע HIS HD4850 ICQ4 1G שבהחלט מספק את צרכי הגיימינג המזדמנים שלי, אבל הוא לא תומך ב-3 מסכים במקביל. אני מחפש כרטיס מסך שתומך ב-3 מסכים לעבודה יומיומית ויתן ביצועי גיימינג דומים או עדיפים למה שיש לי היום. אין כוונה כמובן לשחק על 3 מסכים - רק על ה-2407WFP. הדגש הוא על כרטיס לא יקר עם יחס עלות/תועלת גבוה ככל האפשר - עדיפות לדגם שקט וקריר כמובן. כרגע ראיתי HD6770 בסביבות ה-530-570 ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8491 http://tms.co.il/product/10123 או HD6850 ב~650 ש"ח שחזק יותר ומאוד משתלם אני חושב במחיר הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2176 1. שניהם תומכים באו…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים