עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yoni321,

חברה 9800 GTX HD4850 שניהם הבנתי בסכון של 1000 ש"ח. רציתי לדעת אם אתם יכולים להביא לי של איזה חברה הכי טובה 9800 ואיזה חברה של ATI ולהגיד לי מה עדיף מביניהם.

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  2. זה המחשב הישן שלי, אבל שאלתי היא כזאת. הכרטיס מסך זז מתי שהוא מחובר ללוח אם [הקפיץ שתופס אותו נעלם] האם בגלל זה יכולה להיות הבעיה? אבל יש לציין שרק מתי שאני מתקין דרייבר יש בעיה. [ניסיתי 4 סוגי דריברים]

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  3. יש שני סוגים שרציתי לדעת מה ההבדל ביניהם.. http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=1082 יש תדגם הזה שנראה לי שהוא OVERCLOCKED תקנו אותי אם אני טועה .. רציתי לדעת האם אפשר לפתוח תכרטיס הזה ל 6970 ויש תדגם הזה : http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=0001&pid=1021 האם הוא אפשרי ל OC ול 6970 ?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  4. Started by blindside,

איזה חברה עדיפה לכרטיס מסך leadtek - gf6600 או gigabyte

5. Started by tal_sabag1515,

תשמעו אני חשבתי על לקנות מחשב סוס ב5000 אבל אני צריך את הכסף לקנות אוטו ועוד מעט יוצא משחקים חדשים(פיפא08,נבא08 וכו') אז אני רוצה לדעת האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך טוב (במקום זה שיש לי עכשיו 5200gf מובנה) למשל gf גרסאת 8XXX האם הוא יעזור לי לראות את המשחקים טוב יותר ולשחק איתם חלק ושאני ירצה לקנות מחשב בעתיד אני לא יצטרך לקנות כרטיס מסך אני פשוט לוקח מהמחשב הזה לחדש...האם ניתן לעשות זאת והאם כדאי לעשות זאת??? נ.ב יש לי מעבד Intel® Pentium® 4 cpu 2.40GHz זיכרון 768 mg של RAM תודה לעונים!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכם. יש לי את המערכת הזאת: Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Motherboard Name Abit AN8 / Fatal1ty AN8 Series Motherboard Chipset nVIDIA nForce4, AMD Hammer System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display: Video Adapter RADEON X800GT (256 MB) 3D Accelerator ATI Radeon X800 SE PCI-E (R423) Monitor Samsung SyncMaster 730B (Digital) [17" LCD] (HVEYC00389) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הבעיה …

7. במחשב שלי מותקן לוח אם של MSI מדגם PM8PM-V עם סלוט AGP1. כרגע מותקן בו כרטיס SIS 315 אני רוצה לשדרג לכרטיס עם יציאת DVI, לצורך חיבור מסך מתקדם יותר ממה שיש לי כרגע השימושים הם בעיקר עיבוד תמלילים בצורה מסיבית מאוד (הרבה שעות ביום) וגלישה באינטרנט, לא משחקים במפרט של הלוח כתוב שהוא תומך AGP בתצורות של X4 ו-X8, אבל רק ב-1.5V ולא ב-3.3 איזה כרטיס הכי יתאים לי? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  8. שלום לכולם אני רציתי לשאול בכללי על הכרטיסים האלו כי אני לא כל כך מבין בזה , אני רק שומע ורואה אנשים שמוסיפים כרטיסי מסך בשביל פיזיקס ורציתי לדעת : בשביל מה צריך את הכרטיסים האלו , למה הם בידיוק תורמים , כמו שאני הבנתי אלו רק כרטיסי מסך מבית NVidia אם אני טועה תקנו אותי. לי יש כרטיס מסך HD6970 האם גם לי יש אופצייה להוסיף כרטיס לפיזיקס ועוד פעם למה זה תורם. ואיזה כרטיסים בידיוק הולכים בשביל הפיזיקס הזה , תנו לי דגמים לדוגמא , כדי שאני אבין. פשוט אני רוצה להרחיב את הידע שלי ואני מקווה שתעזרו לי בזה , מראש תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  9. אהלן זיפזפתי לי בזאפ בחיפוש אחר מטליות לניקוי מסך LCD - מצאתי משו שעולה 15 ש"ח ומשלוח 8 ש"ח (!!!) והזמנתי http://www.enternet.co.il/Product.asp?Pid=000273&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=42&aff=zap רשום "אנטי סטטי" - אז חשבתי - וואלה - מה שאני צריך לLCD המגבונים הגיעו ולהפתעתי - מה רשום על הקופסא ? באסה. בכל מקרה - באילו חומרים אתם ממליצים להשתמש (ובבקשה לא להזכיר את שיטת הפו על המסך עם האדים ולנגב - יש לי כתמים קצת שלא יורדים מזה ) תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by mosheva,

שלום!!! אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות ה -1900 שקל שני המסכים שהבנתי כי הם הבולטים בשוק ותחת תקציבי הם הסמסונג 710N וה LG 1720B רציתי לדעת מי עדיף ואם יש עוד מסכים שמשתווים לאלו באיכות ובמחיר... תודה!

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. Started by ronin,

היי קודם כל, מסך 15" LCD שקול מבחינת גודל המסך ל 17" ? אני לא הכי מבין יכול להיות למסך מסויים בעיה עם הצגת עברית? חשבתי לקנות את המסך הבא (מחו"ל) http://accessories.gateway.com/AccessoryStore/PC+Accessories_316441/Monitors_316684/LCD+_Q1_Flat+Panel_Q1_+Monitors_316694/15_D1_17+inch+LCD_381953/7005270_proddetail.htm?ref=merch מה אתם אומרים?

12. Started by kokoki,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך gtx 970 אבל הבנתי שיש לו כל מיני סוגים ואני די מבולבל, אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בעניין ולהסביר לי קצת מה ההבדל בין הסוגים השונים והחברות השונות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום! אני צריך לדעת בבקשה האם הכרטיס 7800GTX של LEADTEK תומך בPAL? מה לגבי PNY? חיפשתי באתרים הרשמיים שלהם והדבר לא הוזכר... אני צריך תשובה עוד הערב! תודה.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by lead farmer,

ברצוני לקנות כרטיס מסך HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של MSI ןאני לא יודע אם מבחינת האוורור שהוא מקבל זה מספיק שהוא יעבוד טוב (לא יאט אותו) או שאולי אפשר לקרר אותו קצת יותר (לשים עליו מאוורר או משהו כזה) ובכך לשפר את הביצועים

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by idan90mizrahi,

החלטתי שאני קונה את הכרטיס אבל נשארה לי דילמה אחת והיא : מאיזו חברה לקנות אותו ועד כמה זה משנה (GIGABYTE, LEADTEK,XFX, ועוד...)

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  16. Started by semuel_t,

אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל אבל אני יודע שצריך להתחשב גם במפרט המחשב ברשותי ועקב כך אני לא יודע אם הכרטיס הזה מתאים לי המפרט שלי זה: מעבד: Amd Athlon XP 1.4Ghz זיכרון: Mushkin 256MB High performance (ואני יוסיף עוד 256) לוח אם: GigaByte 7vtxe+ שתומך ב- AGP x2/x4 האם זה מספיק לרכישת הכרטיס? אם לא אז תוכלו להמליץ לי על כרטיס חזק קצת פחות (רק Radeon) אבל שמתאים למפרט שלי? ומה ההבדל בין הכרטיס Radeon 9600 Pro של הרקולס לזה של Gigabyte מבחינת ביצועים/תוספות? מי עדיף?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by masteryoda91,

שלום! לקהילה הכי טובה בארץ מזמן לא כתבתי כאן אשמח לקבל עזרה ממבינים. המפרט של המחשב שלי הוא לוח אם: Gigabyte P55-UD6 מעבד: Intel I5 750 זכרון: 4GB מערכת הפעלה: win7 32b כרטיס מסך: BFG 285GTX OC2 ספק: FSP 700W את הכרטיס הדגשתי באדום מכיוון שאותה אני רוצה להחליף. אני מעוניין בכרטיס שיתן לי ביצועים טובים למשחקים ברמה של battlefield 3,4 מעוניין לשחק במישחק עם FPS 60-80 ברזולוציית מסך 1680X1050 עם הגדרות גבוהות פחות או יותר מה תמליצו חברים?

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by fit3,

שלום אנשים אני מחפש לקנות מסך LCD 19 והתקציב שלי הוא 1300 האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דברים?? ועוד דבר האם מישהו מכיר את החברה AOC שאיבורי עובדים איתה? איך המסכים שלהם הם מומלצים?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  19. Started by ofer_shm,

אני רוצה לקנות מסך שטוח ואני לא כל כך מבין בנתונים של מסכים מישהו יכול להיד לי איך המסך הזה: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 הוא יהיה טוב למשחקים? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by edenbensal,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואני צריך עזרה לגבי הבחירה שלו. המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel Core i7 920 8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO זיכרון: G.SKILL 3GB Kit DDR3 PC3-10666 CL9 כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 ספק כוח: Seasonic SS-500ET אחסון: Intel X25-M G2 80GB + Samsung 500GB Spinpoint F3 מארז: HEC Compucase 6A19B מסך: Samsung T220P - רזו' 1920X1200 דרישות: הרצת משחקים חדשים/כבדים (כגון: Crysis 2, Operation Flashpoint Red River, GTA IV, Dirt 3, Mafia 2) ברזו' 1920X1200 באיכות טובה ומעלה. אני אישית חשבתי על ה-HD6950 2GB. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by Ofek Hekter,

היי! יש לי כרטיס מסך מסוג redeon r9 270x 2giga ומעבד מסוג i3 4130 3.4GHz .. רציתי לדעת האם יש באפשרותי לשפר את חויית המשחק, רק בעזרת שדרוג כרטיס מסך כאשר אמשיך עם אותו המעבד.. בעקרון המשחק שאני משחק בו לרוב הוא BattleGrounds .. במידה וזה יעזור איזה כרטיס מומלץ לשדרוג??, נזק מזערי לכיס..

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום! רציתי לברר לגבי השימוש בכרטיס פיזיקה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497197.0 כרגע אני עם 6950 פתוח ל 6970 ו 460 1GB משמש לפיזיקה בעזרת המדריך הזה. אבל כמו שאתם רואים הוא כבר לא ממש מעודכן ויצאו דרייברים חדשים רציתי לדעת האם יצא פאצ' חדש לפיזיקס? או האם הפאצ' הנוכחי יעבוד עם הדרייברים החדשים של נוודיה?מישהו בדק? מישהו יודע? תודה!

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by יוסי טורבו,

שבת שלום חברים יקרים. יש לי כרטיס מסך ASUS STRIX 1070 TI והיום קרא לי משהו מוזר תוך כדיי גלישה ביוטיוב המאווררים של הכרטיס מסך נכנסו ל100 אחוז פעולה והיה מסך שחור.לאחר מכן כיביתי הדלקתי אין לי תצוגה. הוצאתי את הכרטיס מהסלוט והכנסתי שוב והכול התחיל לעבוד חזרה מישהו נתקל בתופעה יודע ממה זה אולי?

24. Started by ברק דדון,

לום לכולם, הגיע לי הכרטיס ASUS STRIX 3080 TI בשעה טובה התחלתי להריץ קצת משחקים והGPU TEMP הגיע ל73 מעלות מקסימום וMEMORY TEMP הגיע ל84 מעלות האם זה תקין? האם זה גבוה מדיי? אשמח לעזרה עשיתי גם UNDERVOLT לGPU ל1.0 וולט ועדיין הטמפרטורות גבוהות אני מודאג יותר מהMEMORY TEMP חלק אומרים שאפשר להגיע גם עד 100 מעלות מה המומלץ ל7\24?

25. שלום לכולם החלפתי את הכרטיס מסך שלי ל2080TI ויש לי לוח של ASUS Z370 ויש אופציה בביוס מהירות PCIE יש AUTO GEN1 GEN2 GNE3 בהתחלה זה היה על AUTO והכול עבד פיקס ניסיתי לשים על GEN3 כי הרבה ממליצים זה מהירות הכי גבוה וברגע שעלה הווינדוס יש דיליי בסאונד אני רואה סרט או כל דבר אחר הסאונד מגיע בדיליי שהחזרתי את זה לAUTO הכול עובד פיקס יש למישהו רעיון למה? ולגביי המהירות בדקתי עם כמה תוכנות זה מראה על GEN3X16 גם שזה על AUTO

דיונים חדשים בפורומים