עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הם קיפלו אותה לחלוטין או שנדמה לי?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  2. אני לא מתכוון לNVIDA או ATI אלא ליצרניות של הכרטיסים ASUS ,GIGABYTE ,XFX , PNY וכו..... אני רוצה את ה 480 GTX של NVIDIA ומתלבט בין החברות ....יש הבדלי מחיר גדולים וחשוב לי מאוד לדעת מה ההבדלים במיחר ומי נחשבת לאמינה וטובה ביותר

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. Started by L1ron,

לפני כמה זמן שמעתי שיש את הטכנולוגיה בכרטיס מסך של הצפייה עם משקפי תלת מימד וכזכור לי ראיתי סרטון עם מישהו שרואה דרך זה.. ואחי לא מאמין לי שיש את זה אפשר סרטון שיראה את זה?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  4. Started by kob97ib,

לפני שאני מספר אני רק אגיד,שכן אני מודע לזה שזה מפרט ישן והכל.אז אם לא אכפת לכם,לעבור לבעיה עצמה. הנה מה שכתוב לי בEVEREST לגבי הנתונים של המחשב. הבעיה התחילה כשניסיתי לשים פה כרטיס מסך,המוכר בחנות לא נשמע כזה מבין בכל הסיפור ,אז העדפתי לשאול פה. כמו שהבנתי המחשב הזה עובד על זכרונות (DDR-SDRAM) ,בכרטיס מסך שהוא הביא לי ,יש מדבקה שאומרת שהכרטיס עובד על DDR2. אני יודע שחלכקם פה אמרתם שלא תמיד זאת הבעיה ,שיכולות להיות סיבות נוספות שהכרטיס לא יתאים בגללן.אבל אני רוצה פשוט להבין,אם לא זאת הבעיה.אז מה כן. החיבור של הכרטיס הוא -AGPx8. ברגע שאני מחבר את הכרטיס ואני מדליק,אני שומע צפצוף אחד ארוך ושני מהירים אחריו.הבנתי שזה אומר שיש בעיה עם הכרטיס מסך. ניסיתי לחפש את השם ש…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. Started by one123,

אני טס לארצות הברית בעוד כמה ימים וקונה חלקים למחשב חדש. שמתי לב שטווח המחירים לכרטיסי 5850 נע בין 300 ל 400 דולר. אשמח להמלצה על דגם ויצרן. במחשב יהיה מעבד 930 וספק 750.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  6. Started by LoopXXX,

אני לא כל כך מבין בניידים אבל האם יש היום כרטיסי מסך לניידים שיכולים להריץ משחקים כמו BC2 או MW2 על הגדרות בינוניות ומעלה? אם יש אפשר מגוןן דוגמאות והמקבילה שלהם מכטיסי מסך לנייחים?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. Started by duuuura,

קניתי רדאון 5850 והמשחקים פועלים עם fps נמוך למשל קרייסיס ובאד קומפני פועלים לי על high על 20 fps ואני ממש מאוכזב המעבד שלי זה e6400 אם זה משנה מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  8. חזרתי עכשיו מחבר שהרכיב מחשב פצצה עם GTX 480 מחובר למסך iiyama 24 מעבד I7 עם 6 גיגה זיכרון שמתי לו במשחק את ההגדרות הכי גבוהות. מריץ בלי בעיה עם איכות תצוגה טובה מאוד. אבל..גם ה-GTX 260 שלי שמחובר ל-DELL 22 עובד יפה מאוד, אין הבדל של שמים וארץ. בסה"כ שיחקתי בשלב הראשון, סביר להניח שבהמשך יש תצוגות מורכבות שבהם יהיה ההבדל בולט יותר.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  9. היי נידמה לי שיש קצת ירידת FPS במישחקים כאשר החלפתי ממסך CRT 17 למסך LCD22 , יש לי רק 512 מגה זיכרון בכרטיס מסך 4850 , האם יש צורך ב1 מגה ראם? רוני

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  10. Started by aradgonen,

שלום אני מחפש כרטיס מסך חזק שיפעיל לי את ה GTA IV הכי טוב שאפשר עד 1000 שח

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. Started by LiorZi,

יש לי 260 GTX והמאורר של הכרטיס תקועה על 40% - 1500 RPM (לפי GPU-Z ו-EVEREST) כל הזמן. גם אם הוא על 75 מעלות (בזמן מאמץ - משחק) וגם אם הוא על 45 מעלות (סתם על הדספקטופ) הוא לא יעבור את ה 40% - 1500 RPM. זה אמור להיות ככה?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  12. ביקשתי שירכיבו לי מפרט מחשב, המליצו לי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453606.0 ) ואז פתאום עולות השאלות לגבי כרטיס המסך: 1. השאלה הכי חשובה: כרגע אני עובד עם 2 מסכים, ונראה שהכרטיס הזה תומך רק ב-1. אני צודק או מפספס משהו? אם כן, איזה כרטיס חלופי מומלץ? 2. כמה זה משנה אם לכרטיס המסך יש ג'יגה RAM או חצי ג'יגה? ההבדל מחיר זה איזה 100 שקל ולא ברור אם זה משמעותי. 3. אמרו לי לשקול את sappire או ASUS במקום AIS - זה שווה את הכפול כסף שהם רוצים?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  13. Started by shahar2k7,

שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת מידע, אבל קודם כל המערכת. QUAD Q8400 Gigabyte GA-EG41MF-US2H 4GB DDR2 SEASONIC 620W GIGABYTE 8500GT 512MB DDR2 LCD 22" LCD 37" אני רוצה לשדרג כרטיס מסך לטובת גיימינג בינוני עד כבד בסכום של עד 550 ש"ח. OC לא חשוב לי. 37" יחובר ב HDMI ו 22" ב DVI. האם צריך 1GB בשביל תצוגה כזאת (37") כדי לראות ב720p בצורה טובה(בלשון המעטה)? ההתלבטות היא בין Sapphire ו GIGABYTE. 4670 GT240 וכו'. הייתי שמח לקבל המלצות גם לכרטיסים אחרים, עם הסברים הגיוניים. תודה לעונים ושבוע טוב. שחר

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  14. Started by Xilver,

מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  15. היי, אם זה אפשרי? כמובן שאני לא רוצה להריץ משחקים אלא רק תמיכה בשני מסכים. תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך 1950pro pci-X ןאני רואה נקודות צבעוניות קטנות באיתחול עצמו וגם בביוס! ניקיתי טוב את הכרטיס מאבק ואפילו החלפתי מישחה אך שום דבר עוזר. עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה. מפרט המחשב הוא: P45-DS3R מעבד E5400 dual core זיכרון 4GB של קינגסטון. ספק Termaltake 550. מישהו יודע מה הבעיה והאם ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי כרטיס 9600 GT עם 2 יציאות DVI ככה איך אני עושה שבמסך של המחשב הראו משהו אחד ובטלוויזה הראו משהו אחר ???? המחשב מצא לי את המסך אבל איך אני יודע את הרצוליזה שלו.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. Started by FiRE-WiRE,

היי, מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11135 כי הוא ממש זול יחסית לכל ה6870 שיש,וההפרש בביצועים די קטן,אז כדאי לקנות ב790 את ה6850 או להשקיע 200 ש"ח יותר ולקנות את ה6870? עוד שאלה,מה זה VAPOR X ו TOXIC בכרטיסי מסך,והאם זה שווה את התוספת מחיר? תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  19. Started by the red dragon,

שלום.. לא בטוח אפילו שזאת בעיה בכרטיס אבל בזמן שאני משחק BIOSHOCK או כול משחק אחר אחרי 20 דקות של משחק הכול קורס המסך נהיה בצבע ירוק ושחור וכול המחשב נתקע ועושה ריסטרט.. מה עושים? וניסיתי להוריד את הדרייברים הכי מעודכנים עדיין אותה בעיה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. אני מריץ driver sweeper והוא מוצא הרבה קבצים של ATI. האם הוא ימחוק גם דרייברים של הכרטיס המובנה? קצת מפחיד לומר לו תמחוק הכל. מה יקרה לאחר מחיקה? איך בדיוק הוא מתפקד ללא דרייברים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. מדובר על מערכת מחשב CORE I5 2500 לוח H67 B3 4 גיגה זיכרון 1333 GTX 570 CORSAIR 520W תודה חברים

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  22. שלום, רכשתי מחשב חדש עם לוח אם Asus p8p67 pro B3. בלוח אם מותקנים סלוטים של PCI-E 2 עבור כרטיסי מסך. ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1950 XTX, שיושב על bus של PCI-E 1. עקרונית אני יודע שאמורה להיות תאימות לאחור של תקן PCI-E. כשאני מנסה להתקין פיזית את הכרטיס, אני לא מצליח להבריג אותו לחלק האחורי של המארז כי הרווח גדול מדי, בלוח אם הישן זה היה בסדר. אני מפחד להפעיל כוח גדול מדי מחשש שאשבור את הכרטיס. כשאני מחבר מתח הכל עובד בסדר. האם זו בעיה ידוע?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  23. יש שני סוגים שרציתי לדעת מה ההבדל ביניהם.. http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=1082 יש תדגם הזה שנראה לי שהוא OVERCLOCKED תקנו אותי אם אני טועה .. רציתי לדעת האם אפשר לפתוח תכרטיס הזה ל 6970 ויש תדגם הזה : http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=0001&pid=1021 האם הוא אפשרי ל OC ול 6970 ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  24. שלום. בכרטיס המסך 8400GS מבית ZOTAC, כאשר כבל ה HDMI מחובר, אני לא מקבל סאונד. למיטב הבנתי - מאתר החברה - יש צורך בכבל שנקרא SPDIF. האמנם? במידה וכן, האם עלי לרכוש אחד עם שני פינים או שלושה פינים? והאם כבל זה אמור להיות מחובר לכרטיס המסך או ללוח האם :s05: תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  25. Started by jungle-man,

מי מוכר בארץ כרטיסי ICHILL של INNO3D?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים