עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mtao21,

שלום. רצוני לרכוש את הכרטיס מסך. גיימינג/גרפיקה(רנדר)/סרטים HD כולל 3D מפרט מעבדי אינטל Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Corsair Hydro H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל Intel® Desktop Board DX79SI זכרונות 4x4GB G.Skill Ares Quad Channel CL9-11-10 ספק כוח SEASONIC X-760 760W Active PFC (Modular)

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  2. כרטיס מסך 2900 הדרייבר החדש משפר ? בקשר להודעה של Gggt666666 סוף סוף דיון ברמה עד שפח זבל של טמטום כמוך מגיע בכל אשכול דפר כמוך הורס בחוסר ידיעה . מדוע אתה מנסה להיות חכם שאתה יודע שאתה לא . אני מחקתי את הקטעים האמיתיים בהודעה כדי לא לפגוע באתר תראו הסטוריה של יצור kill_b7

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  3. ערררב טוב, אני מחפש מסך ,בעצם- שניים. אחד יהיה במחשב פשוט(שאני עוד צריך להרכיב) לצורך משרדי בלבד- אינטרנט ואופיס, לא משחקים ולא גרפיקה מורכבת. השני ישמש אותי לכנ"ל + משחקים וסרטים, אבל גם הם לא יהיו כבדים מידי מאחר והמפרט שלי הוא: Motherboard CPU Type AMD Athlon XP-A, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Gigabyte GA-7S748 (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset SiS 748 System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9200 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9200 SE (RV280) בהתחלה חשבתי לקנות LCD כדי להרחיק את המסך שיש לי מהפנים (יושב די קרוב, אין לי מקום מרווח) אבל ירדתי…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  4. שלום , רציתי להתחיל לראות את מסך המחשב בטלויזיה לצפייה בסרטים , קליפים , מופעים וכו'... ובגלל זה קניתי כבל S-video ל- RCA ויש לי כרטיס מסך Geforce 6600 (כלומר ג'יפורס 6 ) וכשאני בא לחבר את הכבל לכרטיס מסך - אני לא מצילח להכניס אותו ופתאום אני מגלה שבכלל הכרטיס מסך עם 9 פינים - והכבל עם 4 ואין לי מושג מה לעשות שאלתי בחנות הם לא מבינים כלום , אין לי מושג עכשיו איזה כבל לקנות שהוא יהיה תואם , גם 9 פינים בתודה מראש אור פרג'

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  5. Started by massinvallus,

אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב חדש, עם מסך LCD 20". בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך נוסף ולחבר אותו על מנת לעבוד על מספר חלונות במקביל. האם זה אפשרי לכל מפרט שאבחר או שיש דרישות מיוחדות?

6. Started by fransis,

היי , המחשב שלי הוא : Intel P4 2.66 1GB DDR 333 Sapphire Radeon 9800Pro 128mb (256 bit) הרצתי 3dmark03 ו 3dmark 01 וקיבלתי 5600 ב 03 ו 13800 ב 01 אני משתמש בדרייברים של אומגה. זה לא נמוך יחסית ? אני משתמש בקירור סטוק והכרטיס עצמו דיי חם (בלי OC) אבל הזמנתי VGA Silencer שאני אמור לקבל היום.. תודה מראש.

7. Started by doron_1,

שלום מישהו מכיר מנוע גרפי The Claw Engine

8. Started by Rrafi,

ראיתי כתבה ש msi שיחררו את ה geforce 6800gt עם פכות צינורות עיבוד אחרי זה תיקנו את הבעיה הבעיה הזאת הייתה רק באקספרס..!? והשאלה שלי היא עם היא היייתה קיימת גם ב AGP x8 ???

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  9. בקר טוב אתחיל עם שאלה ראשונה: יש לי כרטיס מסך PCIX עם יציאות וידאו, DVI ו VGA האים אני יכול לחבר 2 מסכים אחד ל DVI ואחד לאנלוגי?? אני לא מצפה שאוכל לפצל את השדרים או את התצוגה רק לראות אותו דבר ב 2 מסכים. שאלה 2: יש לי מחשב עם כ.מסך AGP וכרטיס מסך ישן PCI. האם אפשר לחבר את שניהם למחשב ולחבר להם 2 מסכים שונים ואם כן האם אפשר לראות בכל אחד מהם דברים שונים,או שמה אותו דבר בלבד? שאלה 3: יש לי מסך סמסונג 710T ,יש לו יציאה של DVI ואנלוגית. האם אפשר לחבר לו 2 מחשבים אחד עם כ.מסך DVI ואחד עם כ.מסך אנלוגי ופשוט יהיה מסך אחד לשני מחשבים ? אולי יש כפתור במסך שמשנה את דרך הקליטה של המסך מאנלוגי לדיגיטלי וההיפך?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by zvag,

אשמח להמלצות לשדרוג כרטיס מסך לצורך גיימינג המצב כרגע הוא שמשחקים חדשים נתקעים, קופאים או מעיפים אותי לשולחן העבודה לסירוגין (כמובן שכל הדרייברים מעודכנים) תקציב: 1000 +- ש"ח המפרט כרגע: Intel® Core i5-2400 CPU 3.10GHz 4 GB RAM NVIDIA GeForce GT 440 1028MB Microsoft Windows 7 (6.1) Home Premium Edition 64-bit Service Pack 1 (Build 7601) ספק: 500W אשמח להמלצות לכרטיס מסך או/ו שדרוג חומרה נוספת עפ"י הצורך. תודה!

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  11. Started by id3232,

שלום רציתי לדעת האם ה4870 חזק בהרבה מה4850 לצורך משחקים לטווח הארוך גם. השיקול הוא שחשבתי לקנות מסך 22'' אבל זה רק בגדר אופציה אז אם אני נשאר עם מסך 17-19'' האם עדיין יש סיבה לרכוש 4870? הוא יתווסף למערכת הבאה: OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Special Ops Edition , יחידות 1 ₪349 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=121 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪265 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 HEC 500TE-2WX 500W ספק כוח, יחידות 1 ₪265 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=893 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 ₪255 http://www.rsm.co.il/product.a…

12. שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ורציתי להתייעץ אתכם לגבי מה עדיף. המפרט שלי: וההתלבטות שלי היא בין GTX650 של Nvidia לבין HD7790 של AMD. הסיבה שאני נוטה יותר לכיוון של Nvidia, למרות שהבנתי שהוא חלש יותר, היא בגלל התמיכה שלהם במוצרים והפשטות. ובגלל שהכרטיס של AMD שיש לי עכשיו די עושה לי בעיות (כנראה בגלל שקיבלתי אותו פגום). אבל רציתי לשמוע את דעתכם, מה עדיף לקנות?

13. Started by jepe,

חיפשתי בהגדרות של הכרטיס דרך הלוח בקרה של ATI ולא מצאתי. בחלק מהשחקים אין אופציה כזאת. אני עכשיו משחק ב CRYSYS וישה TEARING נוראי. חשבתי אולי הVSYNC יפתור את זה אבל אני לא מוצא את זה לא בהגדרות של המשחק ולא של הכרטיס המסך. מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  14. Started by gooz,

אני משחק בהיילו ובהגדרות של ביצועי גרפיקה ישנה אפשרות לVSYNC ומה שכתוב שם אומר שהפריים רייט לעולם לא יעלה מעל המותר וזה נותן את הביצועים הכי חלקים והאמת זה באמת עושה את זה אבל השאלה היא האם זה מוריד מאיכות הגרפיקה או משהו אחר? האם כדאי להשאיר את זה או שאם יש כרטיס מסך שאמור להחזיק כזה משחק כדאי לשים משהו אחר ? תודה :]

15. Started by nVIDIA70,

יש לי שאלה: מהו הפרש הביצועים באחוזים (פחות או יותר) בין ה-7600GS לבין ה-7900GS? ושאלה נוספת: מהו הפרש הביצועים (שוב באחוזים) בין ה-7600GS לבין ה-X1950XT

16. היי, מעוניין לדעת אם המערכת שלי (ספק בעיקר ) תתאים לכרטיס 7950 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu . האם יש הבדל בין הכרטיס של פלונטר לבין זה של TMS : http://www.tms.co.il/product/13090 שכן לא מצויין OC . לעזרתכם אודה המערכת: מעבד - Core I5-3470 קירור למעבד - Zalman CNPS 7000 לוח אם - Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 זכרון - Kingston 2x4GB DDR3 כונן קשיח פנימי Intel 120GB 330 SSDSC2CT120A3K5 ספק כח - Antec High Current Gamer 520W HCG-520 מארז - Antec One Hundred כונן DVD LG

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by kob97ib,

לפני שאני מספר אני רק אגיד,שכן אני מודע לזה שזה מפרט ישן והכל.אז אם לא אכפת לכם,לעבור לבעיה עצמה. הנה מה שכתוב לי בEVEREST לגבי הנתונים של המחשב. הבעיה התחילה כשניסיתי לשים פה כרטיס מסך,המוכר בחנות לא נשמע כזה מבין בכל הסיפור ,אז העדפתי לשאול פה. כמו שהבנתי המחשב הזה עובד על זכרונות (DDR-SDRAM) ,בכרטיס מסך שהוא הביא לי ,יש מדבקה שאומרת שהכרטיס עובד על DDR2. אני יודע שחלכקם פה אמרתם שלא תמיד זאת הבעיה ,שיכולות להיות סיבות נוספות שהכרטיס לא יתאים בגללן.אבל אני רוצה פשוט להבין,אם לא זאת הבעיה.אז מה כן. החיבור של הכרטיס הוא -AGPx8. ברגע שאני מחבר את הכרטיס ואני מדליק,אני שומע צפצוף אחד ארוך ושני מהירים אחריו.הבנתי שזה אומר שיש בעיה עם הכרטיס מסך. ניסיתי לחפש את השם ש…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

אתם יודעים אם גם המחירים של הכרטיסי מסך יורדים?....ואם כן אז מתי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  19. Started by Fenomeno,

Minimum: CPU: 800 MHZ - 1 GHZ GeForce 3 TI/ATi 9600 Pro RAM: 256 MB RAM Standard: CPU: 1,7GHZ-2GHZ GeForce 4 TI 4400/4600/ATi 9700/Pro RAM: 512 MB RAM Optimal: CPU: 2.5 GHZ - 2.8 GHZ GeForce 5800FX/5900FX/ATi 9800 Pro RAM: 786-1024 MB RAM :

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  20. Started by The-Crush,

אני לא יודע אם זה קשור לפורם כאן אבל אני בכל זארת שואל למה כדי לקנות מסך LCD מאשר מסכים רגילים?.......למרות זאת למה עדיין מייצרים אותם ולא עוברים לטכנולוגיה החדשה?.. ??? וגם רציתי לדעת האם המסכים הרגילים גם כמעט טובים כמו ה-LCD ורק בגלל שהם עבים ולא דקים כמו ה-LCD

21. Started by tom123,

אני צריך כרטיס מסך ב- 600 ש"ח למחשב של אחי מה אתם ממליצים"?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  22. בעבר הייתי מחבר את הטלויזיה למחשב בלי בעיות על וינדוס XP עם כרטיס מסך ATI עכשיו התקדמתי לויסטה ו8800GTS... מאז אני לא מצליח לחבר את הטלויזיה למחשב. החלפתי את הכבלים בתקווה שזה יעזור.. מישהו יודע משהו?[br]פורסם בתאריך: 23.07.2007 בשעה 04:58:48 עוד מישהו נתקל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  23. אני יודע שהנושא הזה קצת נחשר לינק יספיק לי... או הסבר קטן ... תודה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  24. איפה אני רואה את הרשימה של הבעיות שתוקנו אצל הביוס החדש של ספייר ? האם הבעיות האלו ספציפיות רק לחברה הזאת, או שזה בעיות שיש גם בכרטיסים של חברות אחרות וצפויים לצאת ליקונים גם להם ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  25. Started by eliil1,

יש לי במחשב הישן GEFORCE 2 MX (כן כן...ענתיקה, אני יכול כבר לתרום את הכרטיס למוזיאון) אז המאוורר שם מסתובב אבל הוא לא מקרר כלום, ויש לי עוד כרטיס ישן של GEFORCE 4 MX ששם המאוורר עובד בצורה נורמלית לפחות, למרות שהכרטיס עצמו לא ממש, אני עדיין מנסה לעשות איתו משהו...אבל בקיצור, השאלה שלי אם אני אחליף את המאווררים זה יהרוס לי את ה GEFORCE 2? המאווררים בכרטיסים הישנים מתואמים במיוחד לכרטיס או משו? או שהם בנויים ככה שאם אתה מוציא את המאוורר אז הרסת את הכרטיס אולי חח...? תודה. חג שמח.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.