עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס AGP בתקציב של עד 600 ש"ח. ה6800 מPCNOW אז מהמלאי. איזה כרטיסים שווים עוד נשארו??

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by Amit BL,

יש לי כרטיס מסך GTX460, לטחרונה קניתי טלוויזיה וחיברתי אותו במיני hdmi לטלוויזיה( מתאם מיני hdmi). חזרתי מהצבא וחיברתי אותו השבוע, ופשוט לא עובד, הוא לא צזהה שחיברתי אותו לשום מקום, לכן אני מניח שהיציאת mini hdmi, אבל לא מקבלת חשמל. מה אני יכול לעשוץ כדי לאשר את מה שאני חושב, או שיש רעיונות אחרים? תודה.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  3. שלום חברים אני מעונין לקנות מחשב למשחקים ברמה בינונית ומעלה. כרגע אני מעונין באחד משני הכרטיסים הבאים אך עדיין מתלבט: ZOTAC GTX 260 או GIGABYTE GTS 250 האמת שלפי מה שידוע לי ההבדלים לא בשמיים, אבל מישהו בכלל מכיר את החברה הזאת ZOTAC? איך היא? אני מפחד שהכרטיס לא יישרף אחרי חודשיים בכללי, איזה קירור יש לכרטיס? ואיזה מביניהם אתם הייתם לוקחים ולמה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. האח השלישי למשפחת ה-Turing בשוק הגיימינג נחשף במאגר מבחן ה-3DMark עם עדיפות קלה לעומת ה-GeForce GTX 1080 - שצפוי להיות זול ממנו בצורה משמעותית בתחילת הדרך לכתבה

5. Started by titanos,

רציתי לדעת אם ה 4890 1G יספיק לשימוש במנוע vray ב 3ds max

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by Red-men,

שלום לכם ברשותי נמצא כרטיס מסך nvidia geForce 400 mx ''חדש'' בלי הקופסה אני יושע שהכרטיס מסך לא מפעיל משחקים ברמה גדולה אך מועיל כל המעוניין לפנות אלי כאן או באימייל roey.mail@gmail.com המחיר הנתון הוא 350-320 בתודה

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  7. אני מנסה להרכיב מפרט ב 1500 למחשב לילדה בת 10 ולהורים שלי שהשימושים שלהם זה אינטרנט, אופיס, ICQ, מוזיקה וקצת סרטים ואולי בעתיד משחקים קלים המתאימים לגיל הזה של הילדה. הדילמה שלי נעוצה בעניין של הכרטיס מסך. האם כדאי לקחת כרטיס בנפרד, או שהכרטיס HD3200 שבא משולב בלוח האם יעשה את העבודה. כמובן שאני רוצה שיהיה חיבור DVI ו VGA. מה אתם אומרים? שווה ללכת על לוח אם Gigabyte MA78GM-US2H AMD780 שמגיע עם ה HD3200 שעלותו 446 ש"ח או ללכת על לוח אם Gigabyte M61PME-S2P NForce430 ולהכניס GFORCE 9400 שהעלות הכוללת תהייה טיפה יותר גבוהה במשהו כמו 50 שקלים. השאלה האם ההבדל יהיה מהותי או שהלוח עם הכרטיס המשולב בהחלט יספיק? תודה

8. Started by navk2,

יכול ליהיות דבר כזה ? בדקתי בבאנצ' של FEAR ואין הבדל אבל ב TITAN QUEST אני כמעט בטוח שיש הבדל.. שום AA\AF לא מופעל ואין שום אופציה מיוחדת, הגיוני ? הייתי סוגר אותו וזהו אבל אני צריך את השליטה שיש לו על המאוורר, אולי יש תוכנה שרק שולטת על המאוורר של הכרטיס ? תודה.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by telzur,

אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך אתם יכולים להמליץ לי מה יותר כדאי ובפירוט 1.ge force 7600gt 2.ati x1800 gto 3.x1950pro 4.x1950xt או כרטיס אחר במחיר דומה אפשר המלצה מה הכי תוב עם OC ומה הכי טוב ללא OC תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by clintojpz,

שלום כלום, ראשית רציתי להגיד לכלום גמר חתימה טובה וצום קל (מי שצם). עכשיו הבעיה שלי התחילה לפני כחודש,קניתי את המחשב שלי לפני שנה בערך (דצמבר האחרון) עד לפני כחודש לא נתקלתי בשום בעיה שהיא.אם זה בכרטיס מסך,מעבד,זיכרון. עכשיו בזמן האחרון התחלתי לשמוע שהמאוור של הכרטיס המסך מרעיש בצורה מטורפת. בעיית הרעש נובעת מתוך כך שהכרטיס מגיע ל-100 מעלות. והכרטיס מתוך "הגנה" עצמית ממהיר את מהירות המאוורים אוטומתית ל-100%. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לטמפ' מטורופות רק בזמן משחק,והקטע המוזר עוד יותר(שכאן הבעיה המרכזית) הוא שיש משחקים שבהם הכרטיס נשאר אם טמפ' סיברות (70-90) וישנם משחקים שלא (100+) לדוגמא במשחקresident evil 5 הטמפ' עולות גג עד 85 כנ"ל לבאטמן החדש.מלבד שני המשחקים האלה (אולי ג…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by BloodyW,

היי, אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור מבין שניהם, אז: איזה כרטיס בעקרון יותר חזק? איך התמיכה והדרייברים שלהם? איזה כרטיס חם יותר? ראיתי שה-HD פשוט רותח ושיש בעיות איתו לחלק מהאנשים, זה ככה גם בGTX+ ? אני עובד על מסך עם רזולוצייה של 1680*1050 ויש לי ספק אנרמקס ליברטי 500W שאמור להספיק. אז מה לקחת?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  12. היי שלום לכם יש לי כרטיס מסך GAINWARD GF9500GT חיברתי את הכרטיס מסך לLCD בחיבור HDMI שיש לי בכרטיס אני רואה טוב אבל אני לא שומע כלום לאן אני צריך לחבר את הכרטיס מסך כדי לשמוע? יש לי לוח אם ABIT AN8 ULTRA +AUDIOMAX תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  13. ראיתי מבדקים יש כל מניי תוצאות אני מדבר על משחקי פעולה ממבט ראשון, כמה FPS צריך כדיי לשחק את המשחק חלק לפעים הוא יורד ל 21 (מינימום) האם זה מספיק טוב

• 59 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. מעבדי דור ה-Ice Lake עם ליבות גראפיות מובנות חדשות הם רק ההתחלה - כאשר הכפלה נוספת בביצועים צפויה לנו גם במעבדי העידן הבא ממשפחת Tiger Lake לכתבה

15. https://www.pcgamer.com/custom-radeon-rx-5700-xt-cards-will-start-at-dollar399-same-as-reference-models/ דגמי ASUS וספייר מיועדים להגיע במהלך סוף החודש גם כן.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם המחשב שלי די ישן אבל עדיין די טוב: CPU: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz LGA 775 65W Dual-Core Motherboard: ASRock P43Twins1600 ATX Intel Motherboard RAM: WINTEC AMPX 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Video card: MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC HD: Western Digital Caviar SE16 640GB 3.5" SATA 3.0Gb/s PSU: Antec True Power Trio TP3-650 650W הביצועים שלו ב"מטרו" האחרון היו לא משהו, ואני רואה שהוא יתקשה להריץ את COD ו-Battlefied החדשים שיצאו אוטוטו. השאלה: האם כדאי לי לשדרג את כ. המסך שלי (חדש או יד שניה) בהתחשב באילוצים של לוח האם הישן והמערכת בכלל, או האם האילוצים\מגבלות האלה כ"כ גדולות שכבר עדיף לי לשדרג את כל המער…

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  17. המפרט שלי מעבד e2180 2.0 ghz עכול לעשות לו אוברקלוק קטן ל2.2 ככה. זכרונות 2 גיגה 667 מהצ .. קשיח -160 גיגה מארז - של space קריר ושקט[= אני צריך משו שיריץ פיפא 2009 pes 2009 על מקס' אני צריך את המינימום שיריץ את שני המשחקים האלה לא יותר. תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  18. שום תוכנה שאני בודק איתה לא מראה לי את המעלות ATI TOOL TRAY TOOL EVEREST שום דבר הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by shibby15,

מה אתם אומרים ליקנות עם 64 DDR ב-99$ או להוסיף 20$ ולקחת 128DDR הכוונה היא לשמור על יחס עלות/תועלת טוב וכרטיס שיהיה לטווח הרחוק.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אנשים, יש לי בעיה שנתקלתי בא פה בפורום אבל נשארה פתוחה וממש מייאשת אותי, קניתי מסך LCD של סמסונג (730B) למחשב מבוסס לוח אביט an8-Ultra וכרטיס מסך של ג'יגאבייט NVIDIA 6600GT. הבעיה היא רק לגבי חיבור המסך ב-DVI: ברגע שאני מתקין את הדרייבר של NVIDIA מהדיסק המקורי או הדרייבר האחרון מאתר החברה אני מקבל מסך שחור. אחרי איתחול המסך מגיב אבל רק עד השלב בו מערכת ההפעלה עולה. עידכנתי את הביוס וזה לא עזר, למעשה ללא דרייבר (כלומר עם דרייבר כ. מסך של XP) אין שום בעיה. בדקתי את המסך על מחשב של חבר עם כרטיס ATI 9800PRO ואין שום בעיה. העלתי את הCRT על VGA ןהLCD על DVI והתקנתי מחדש את הדרייבר גם לא עזר. ניסית מלא קונפיגורציות ב-nView וכמובן נדה. כל רעיון יעזור תודה!!!

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  21. ה-6600 GT או X700 ה-6800GT או X800 זה לא חייב להיות אחד מאלה , (שאלה כללית ) ראיתי למשל ש-X800 PRO עולה יותר מ-6800GT !!!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by Shadowman,

על מה אתם יכולים להמליץ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Moo,

PRO או דלוקס לא משנה סקר שאני עושה כי הטמפרטורה של הכרטיס שלי גבוהה אז אני רוצה לדעת כמה הטמפ' אצלכם?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  24. Started by redersh,

איזה כרטיס יותר טוב בסטוק וכן גם אחרי אובר במחיר אין הבדל

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by Elrond,

טוב הגיע הזמן לחדש משהו במחשב, הפעם זה יהיה כנראה הכרטיס מסך. עקב מהירות מרובה מדי בקנייה הקודמת נתקעתי עם Geforce 2 MX-200 ללא כל תוספות, הפעם אני רוצה משהו יותר טוב ... השאלה שלי היא האם כדאי לחכות לאוקטובר ול-NV30 או לקנות Geforce 4Ti 4200 עם 128 זכרון וכל שאר התוספות? ??? או האם כדי לנסות לבדוק את הכיוון של ה ATI החדשים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.