כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח P8P67 Deluxe B3 s1155 של asus ספק High Current Pro 850W Active PFC 13.5cm PSU HCP-850 אני יכול לעשות SLI עם 2 GTX 580 ASUS תודה :-\
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם , אני מצטער שאני כותב את זה בשני פורומים , פשוט לא יודע בדיוק לאיפה זה שייך , חוץ מזה שאני פשוט לא מבין בזה בכלל. רציתי לדעת האם המחשב שלי מספיק טוב להריץ את המשחק PES12 , ובעיקר האם כדי ואיזה כרטיס מסך להוסיף לו ? המחשב : מעבד : AMD Athlon II X2 245 AM3 2.8GHz לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון : 2GB מארז :1380 NSK תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מתי אמורים לצאת הדור החדש של כרטיסי המסך של NVIDIA ו ATI ?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס GTX460 ורציתי לבקש את דעתכם החשובה והמקצוענית, האם אני יכולה לבצע OC על הכרטיס ? הנה, זה הכרטיס: http://ph.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX460_DirectCU2DI1GD5/#specifications או הנה תמונה:
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב G210 או G9500GT מה יותר טוב למשחקים וסרטים?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שם המשחק: Battlefield 3 הבעיה: יש לי בעיה מוזרה במשחק Battlefield 3 אני נכנס למשחק ומשחק והכל פועל טוב ויפה ברזולוציה של full hd אבל.. אחרי כמה זמן שאני משחק אז המשחק פשוט נתקע ולא מגיב ואני נאלץ לעשות ctrl+alt+delete בשביל לצאת מהמשחק.. המחשב הוא מחשב נייד ASUS N55SF חדש ויחסית חזק.. זה המפרט: Intel® Core™ i7 2670QM Processor Windows® 7 Ultimate 64bit NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM 8GB זיכרון DDR3 לא שניתי כלום בהגדרות של המשחק המחשב קבע אותם לבד.. הבנתי שיש מצב שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי ואז המשחק נתקע יכול להיות שזה נכון? המחשב נקנה לפני כשבוע ולפי מה שאני יודע הכרטיס מסך לא הכי חזק שיש וגם לא מתקרב לזה אבל הוא אמור להריץ את המשחק בלי בעיה.. לפעמים אני נכנס למ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי: Nvida GFORCE 9800GT 512MB INTEL Q 8200 2.33 Ghz ASRock P45TS-R 4Gb Ram אני רוצה לעדכן תמחשב למשחקים החדשים,במיוחד BF3. אני לשפר את המחשב בכללי(בעיקר כרטיס מסך),אני לא יודע כל כך מה כדאי לשנות בו תקציב 1400-1500
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש שיחליף את ה4870 שלי שמתחיל כבר לקרטע במשחקים חדשים התקציב באיזור ה1200-1300 המערכת : amd phenom 945 עובד על 3.3 hec 500w 4gb רזולצייה 1920X1080
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם מעבד Q6600 על לוח Gigabyte p35-ds3. קצת "קיץ 2007" אבל זה מה יש כרגע. אני מחפש לשדרג לכרטיס מסך שיאפשר לי להריץ באופן יותר טוב את המשחקים המודרנים שיש כרגע ואת אלו שעתידים לצאת. כיום במחשב יש Geforce 8800GT שיעבור לhtpc בסלון. איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה כמו שצריך? הרזולוציה הנדרשת היא 1680X1050. עריכה - נתקלתי בכרטיס הנ"ל בKSP "GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E" אך הכרטיס הזה דורש pci-express 2 ואאל"ט בלוח שלי יש Pci-Express 1. עד כמה הדבר ישפיע על הביצועים והאם הפגיעה בביצועים (אם בכלל) כ"כ קשה שעדיף לקנות כרטיס מסך "נחות" יותר. אודה לתשובתכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בימים הקרובים כששאלה אחת נותרה פתוחה יכול מאוד להיות שאני לא אשחק במחשב או אשחק מעט האם מומלץ ללכת על מעבד/לוח אם שיש עליו כרטיס מסך מובנה? איזה משחקים הוא יכול להריץ? איזה משחקים כרטיס מסך חלש יחסית מסוגל להריץ? (מבחינת השנת יציאה של המשחק) תודה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני מנסה להבין את ההגיון של חברת NVIDIA בסימון כרטיסי המסך (אני מחפש כרטיס ומשתגע) כרטיסים מסדרות שונות מציעים דברים שונים למשל ה 280 יכול להיות מהיר מ 430,אם ככה מה יש ל 430 יתרון (חוץ מזה שהוא מתחיל בספרה יותר גדולה ? ).520 ו 430,מה יותר מהיר(שניהם עולים +- אותו דבר) יש חוקיות כלשהי שאפשר ע"י דגם הכרטיס להבין מהשו על רמת הביצועים שלו?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
-
שלום, לחבר שלי יש את המפרט הבא: Q9400, 4GB של ראם וכרטיס מסך 9800GT. היום הוא נכנס למשחק Starcraft II והיה לו 6 FPS לאחר כמה דקות של משחק. הוריתי לו להוריד את התכנה ספידפאן ולעקוב אחרי הטמפרטורות של הכרטיס מסך, והן היו מאוד מוגזמות. במנוחה, הן מגיעות ל-120 מעלות בשניות, ובמאמץ אני לא יודע. תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי כרטיס מסך gainward gts 450 סקיי פיסי בראשון שפשטה רגל והוא תקול... יש לי אחריות 3 שנים... ואין לי למי לפנות? יש למישהו מושג למי אני יכול לפנות ומי יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב השולחני. האם כדאי לי לקנות כרטיס אחד חזק או שני כרטיסים כ- crossfire הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 800 ש"ח פחות או יותר... דוגמא: Radeon HD 6850 1024MB שמחירו נע בסביבות ה 800 ש"ח או Radeon HD 6670 1024MB (שני כרטיסים) שמחירם ביחד בסביבות 900 ש"ח תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום רב,יש לי שאלה בנוגע לסדרת כרטיסי מסך. מה ההבדל בין הכרטיס מסך מסדרת GRFORCE לבין הכרטיס מסך מסדרת QUADRO? שמעתי שQUADRO מתאים ל3D וGFORCE מתאים לגיימינג,QUADRO גם מתאים לגיימינג?אם כן,האם יהיה הבדל ביניהם בגיימינג? אם אני לא טועה GFORCE משתמש בDIRECT X,במה QUADRO משתמש? אני צריך לדעת על הנושא יותר לעומק אז אני צריך כמה שיותר הסברים ופרטים על ההבדלים ביניהם. תודה לעוזרים. עריכה:יש לי עוד שאלה,האם יש כרטיסי מסך מסדרת QUADRO שהם אותו הדגם כמו GFORCE? כלומר,ידוע לי שיש כרטיס מסך מסדרת GFROCE שהדגם שלו הוא GTX 560 TI,האם יש כרטיס מסך מסדרת QUADRO שהוא בדיוק אותו הדגם? או שהכרטיסי מסך מסדרת QUADRO הם יכולים להיות רק מהדגמים האלה: FX 5800,FX 4800,FX 3800 וכו' וכו'.?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
-
מה עדיף? gtx 470 -1280mb x2 או redeon 6970 2gb ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
היי, *השאלה בכותרת. **סליחה על הבורות :s05: . תודה רבה מראש .
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
האם יש משמעות לנפח הזיכרון (1גיגה/2גיגה) בכרטיסי המסך המתקדמים? באמת הייתרון של 2גיגה כ"כ משמעותי זה שווה תוספת מחיר של נגיד 200 שקל?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
חשבתי אולי להחליף את שתי הכרטיסים שלי עקב בעיות במשחקים וחוסר דרייברים כל פעם מחדש של SLI השאלה אם 580 מספיק חזק לכל משחק בשוק היום ובזמן הקרוב?או שיש אפשרות אחרת יותר טובה. אין לי בעיה להוסיף כסף גם.למרות ששתי 560 הרבה יותר חזקים ממנו.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם זוג 8800 GT והבחור אמר שהם עובדים ב SLI ללא כבל... עכשיו לקחתי הרדיסק והתקנתי OS ראשון הוא ביקש ממני לחבר לו כבל SLI... שנית הלוח בקרה של NVIDIA עושה שגיאה וסוגר את עצמו... ( זה הדרייבר הכי עדכני מהאתר שלהם) יש אפשרות לדעת (תוכנה או משהו כזה) שאכן הכרטיסים שלי מחוברים ב SLI בוודאות (כן או לא) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי מחשב intel i5 2500 intel b3 4gb ram אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים שרצים כעת - BF3 , COD MW טווח עד 1000 , זה מספיק ? אשמח לייעוץ כי אני יודע שלכרטיסים אין סוף תודה !
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי ל GT560 ויש ברשותי ספק כח של HEC 550 CM , האם הספק יעשה את העבודה או עלי להחליפו ? בנוטסף אני משדרג גם את המעבד (2500K) והלוח (GA-Z68X-UD3P-B3G) . תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום , מאז שהתקינו לי את הGTS 450 לפני חודש בערך אני חווה קריסות מעצבנות בזמן גלישה באינטרנט ובעיקר במשחקים, הקריסות זה מסך שחור ואחרי כמה שניות רשום שהמנהל תצוגה קרס והתבצע שחזור בהצלחה. עכשיו ראיתי שזה יכול להיגרם שאין מספיק מתח לכ מסך , והורדתי את התוכנה MSI AFTERBURNER אבל המד של המתח נעול ואפילו שסימנתי אותו בהגדרות עדיין הוא נעול שם. קראתי קצת ואמרו שכדי לשנות את המתח של הכרטיס צריך לעשות FLUSH ל BIOS שלו כי היצרן נעל את זה , משהו כזה. עכשיו הדרך הזאת מאבדת את האחריות , אז יש דרך אחרת או שפשוט ללכת לחנות ולקוות שהם יצליחו לתקן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-