כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי שני מסכי LCD אחד LG 24" FHD והשני 19" ACER . הצלחתי לחבר את שניהם במצב Clone (ככה שאני מקבל על המסך הגדול את כל הדסקטופ וה-19" משמש לי עוד שטח עבודה מהצד ויש בתוכו רק רקע של השולחן עבודה.) הבעיה היא שכאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש רק המסך הקטן(19") מקבל את כל התמונה וה-24" יוצא מתפקוד (לא מקבל תמונה לגמרי), וכל פעם צריך להגדיר מחדש שהוא הראשי והמסך 19" הוא המסך השני. יש אפשרות לשמור את הנתונים שאני עושה? (כרטיס מסך Radeon X1950Pro) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
קיבלנו את הניידים של עתידים שהם T61 LENOVO יש בו כרטיס מסך 389 MB INTEL אני רוצה לשדרג את הכרטיס הזה כי המחשב תותח אבל הכרטיס מסך לא מתאים למשחקים כבדים !!!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
צריך הצעות לכרטיס מסך בסביבות 1100 שקל. עם אפשרות לOC יהיה מחובר למסך 19 ו32 (HD READY)
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
-
אני מת על Oblivion. זה משחק הראשון שעושה לי את זה בשלוש השנים האחרונות. אבל המשחק עובד אצלי כמו מצגת שקופיות. מפרט: AXP 3200 1GB DDR איזה כרטיס מסך אני צריך כדי שהמשחק יעבוד חלק על 1024X768 עם הגדרות גבוהות? תקציב: עד 1,000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך כזה: http://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/gtx-260.66.html כתוב שיש בבאנדל כבל SPDIF audio cable שמאפשר העברת אודיו דרך יציאות ה-DVI עם מתאם HDMI. לצערי אינני מוצא אותו. מישהו יודע באיזו חנות ניתן להשיג כבל כזה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי HD 4870 1GB Toxic של Sapphire ואני לא ממש יודע איך להגדיר אותו נכון. אני משתמש בו להוצאת 1080P לLCD ולמשחקים ב1680*1050. יש לי הרגשה שאני מגדיר אותו לא נכון כי בGTA IV למשל יש ריצודים וכשאני משחק עם ההגדרות אני מקבל נפילת פריימים רצינית. ב1080P יש קצת מריחה ב10% העליונים של המסך. איפה אני יכול למצוא מידע על קינפוג נכון של כרטיס מסך? דרך אגב, אני לא מתכנן OC
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב: 8600gt 256mb gddr3 של Gigabyte או 8600gt 512 mb gddr2 גם של Gigabyte?? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס 8800GTS 320mb.. של eVga הנתונים שהוא בא מהמפעל הם: core clock:513mhz memory clock: 792mhz עם קירור סטוק, במנוחה, הכרטיס נמצא על (לפי אוורסט): gpu: 55 gpu diode:65 gpu ambient: 55 gpu memory: 55 אני רוצה לעשות אוברקלוק רק למהירות הליבה.. (בלי לעלות לזיכרון) כמה אני אוכל להעלות כדי שישאר בטוח בלי סכנות? לפי דתעכם כמובן תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
קבלו https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_287&products_id=2306 זה כבר הגיע לארץ? ועוד ב- PCI-Express? אני מנחש שלא יהיו להם הרבה קונים, אפילו אין עדיין בנצ'מרקים לכרטיס הזה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני קראתי פה בפורום על בעיה שיש לו בביוס וגורמת לפריז של המחשב ויש לי אותה :\ עכשיו ניסיתי להשיג את המדריך והביוס אבל הלינק לא עובד מישהו יודע מאיפה שני יכול להשיג? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
כלומר כאשר אני דוגם וידאו מבחוץ למשל ממכשיר וידאו vcr ישן אל המחשב אני רוצה שהקבצים שיומרו למחשב יהיו בפורמט divx איזה כרטיסי טלויזיה\וידאו עושים את העבודה? אני לא מצליח למצוא קידוד כזה מהכרטיסים תמליצו לי על משהו גג 400 שקל. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
-
קניתי את גרסת ה-512 MB של שפיייר חיברתי התקנתי דריברים מחדש הוא עובד הכל טוב אבל אני מקבל תוצאה נמוכה מאוד ב-3DMARK 2006 10900 ואני לא יודע למה.למישהו יש מושג :\? מפרט E6600 ספק ToughPower 550 2GB RAM לוח GA-965P-DQ6
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
במידה ומישהו חיפש לשדרג וחיכה לירידה נראה שהמחיר בTMS ירד משמעותית בשבוע האחרון לחלק מהדגמים. 3060 ב2700 3070TI ב4600 עדיין לא מחירים ממש ממש מטורפים, אבל זה כבר תחרותי ביחס לעולם.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שם המשחק: Battlefield 3 הבעיה: יש לי בעיה מוזרה במשחק Battlefield 3 אני נכנס למשחק ומשחק והכל פועל טוב ויפה ברזולוציה של full hd אבל.. אחרי כמה זמן שאני משחק אז המשחק פשוט נתקע ולא מגיב ואני נאלץ לעשות ctrl+alt+delete בשביל לצאת מהמשחק.. המחשב הוא מחשב נייד ASUS N55SF חדש ויחסית חזק.. זה המפרט: Intel® Core™ i7 2670QM Processor Windows® 7 Ultimate 64bit NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM 8GB זיכרון DDR3 לא שניתי כלום בהגדרות של המשחק המחשב קבע אותם לבד.. הבנתי שיש מצב שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי ואז המשחק נתקע יכול להיות שזה נכון? המחשב נקנה לפני כשבוע ולפי מה שאני יודע הכרטיס מסך לא הכי חזק שיש וגם לא מתקרב לזה אבל הוא אמור להריץ את המשחק בלי בעיה.. לפעמים אני נכנס למ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לשחזר מצב דומה למצב שלי ולדווח על הממצאים: סביבה: - Ati R9 290 TRIx (sapphire -2/3 מסכים -EYEFINITY DISABLED (ככה שהמסכים עצמאיים) -windows 7 with Aero enabled, ובפרט "transparent glass" enabled. -גסראת דרייבר לא משנה (קורה בכל הגרסאות) בעיה: 1 - כשאני לוקח חלון במצב "משוחזר" (ז"א, לא maximized) ומזיז אותו בין המסכים הלוך ושוב (מבלי לשחרר אותו עם העכבר) האנימציות של Windows נהיות איטיות מאד, הדבר תקף גם להזזות בתוך המסך אבל מורגש הרבה יותר ברגע שחוצים את גבול המסך הראשון אל האחר. 2- בפוטושופ (למשל, הדבר קורה בתוכנות אחרות כגון תפריטים של משחקים) כשאני בוחר בכלי הText או הSelection ומנסה להשתמש בהם (לסמן חלק ממה שיש על המסך בפוטושופ או לבחור איפה …
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך אשר לא יפול מביצועי 8800GTS320MB. מחיר הכרטיס שאני מחפש, שלא יהיה מעבר ל600 ש"ח. אם ישנו שינוי מהותי בביצועים אז פער מחיר של עוד 150 ש"ח, זה גם אחלה. שימוש של הכרטיס הוא משחקים, סרטים ועבודה רגילה (לא מעוניין לעשות OC לכרטיס). מפרט שלי: E6850, 4GB 800MHZ OCZ, ולוח אם של גיגהבייט P35-DS3L. ספק 400W שלHEC. תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי כרטיס מסך 6600 GT של פרולינק עכשיו כל דרייבר NVIDIA שאני מתקין עושה לי טקטורות שבורות כשניסיתי דרייברים של OMEGA לא היו הבעיות האלה אבל דרייברים של OMEGA נותנים ביצועים נחותים יש לי לוח של MSI 645 COMBO אני לא יכול להינות ממשחקים בגלל זה יש משחק שזה כמעט לא נראה בהם וי שכאלה שזה נמצא בצורה מוגזמת ויש (הרוב ) שיש בהם טקטסטורות שבורות מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
המטרה היא לצפות ב1080P ללא גיימינג בכלל בין היתר לצפיה בSD אני רוצה לחבר למקלטים אלחוטיים PC TO TV http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7690307 בסופו של דבר צריך לחבר אליו COMPONENT דרך הS-VIDEO TV OUTPUT . יש לי לוח אם GA-H55M-S2H כרטיס מסך מובנה. ומעבד I3 . האילוצים הם כאלה. א. יש לי זוג ישן כזה בבית וכיוון שאני לא רוצה להעביר כבלים בסלון , ואין גם שום מתאם לכרטיס המסך שיש לי בלוח עד כמה שהבנתי, אני מחפש כרטיס מסך PCIE LOW PRIFILE שכולל יציאת SVIDEO. ב. הכרטיס מסך המובנה שעל הלוח לא כולל יציאת TV-OUT על הכרטיס מסך, שתאפשר לי לחבר אליו מתאם לCOMPONENT או SVIDEO . ג. הלוגיסטיקה של הסלון לא מאפשר להעביר כבל רשת, ואני גם לא רוצה להשקיע בסטרימר…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
תיסתכלו על הצל של הנסיך...כולו מפוקסל... מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני רוכש עכשיו מערכת חדשה על בסיס הבורד של גיגהבייט ex58-ud4 , עם 3G זיכרון. המחשב אינו מיועד לגיימר, את הכח העיקרי אני צריך בשביל להריץ מכונות ווירטואליות על ה XP. אבל סביר להניח שכדאי להשקיע קצת כהכנה לוויסטה או דברים אחרים, וכדי להוריד עומס מהמעבד הראשי. בדעתי לעבוד עם שני מסכים יחדיו: 24" ו 19" אני מבקש המלצה על כרטיס ATI במחיר סביר לצרכים שלי, רצוי ללא מאוורר. יש לי צורך שהכרטיס יתמוך בשני מסכים בו זמנית. תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי כרטיס נבידיה (בחתימה..) אני רוצה תוכנה שתאמץ אותו (בצורה כמובן "בריאה") שיצרוך את המקסימום "וואטים". האם 3DMARK מספיק? או בגלל שיש לו כל מיני סוגי בדיקות אז בחלק מהזמן הוא יתאמץ ובחלק מהזמן כמעט ולא?? רב תודות.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-