עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי כשהתקנתי את הדרייבר האחרון (14.4),לכרטיס המסך - התהליך הסתיים ב? צהוב ולא V ירוק,ונאמר כי התהליך הצליח,אבל...היו אזהרות במהלך התקנת הדרייבר - מה זה אומר?,ואיך מתקנים זאת,אם צריך?,למה ההודעה הזו,שציינתי - ללא V ירוק? כבר ניסיתי להסיר עם Driver fusion,ולהתקין מחדש (מ"ס פעמים)=אותה התוצאה=? צהוב. מערכת ההפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit. מדובר בכרטיס מסך:AMD HD6970. מה עושים? האם כרטיס המסך תקול? תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  2. איזה מהכרטיסים האילו חזק יותר לגיימינג? Sapphire R9 280X 3G GDDR5 Dual-X אוEVGA GTX770 Dual ACX SuperClocked 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  3. Started by Yoram_gini,

היי יש לי Gigabyte UP4 ועליו GTX700 חדש יש לי 2 מסכים קבל DVI אחד קבל VGA אחד בכרטיס שני חיבורי DVI. יש לי מתאם DVI ל VGA אבל הוא ישן. יש לי 8800GT שהDVI שלו כן מתאים למתאם. אני יכול לשים את ה8800 על הלוח ולחבר אליו את המסך השני ? (ללא שימוש ב SLI רק למטרת תצוגה) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by rico,

שלום לכולם, יש לי שאלה על המלצה של כרטיס מסך חדש, אני רוצה לשאול בבקשה אם עובד אצלי (הספק כוח טוב) ושווה את הכסף. אני לא מתכנן OC וחשוב שהשקט ינצח, אורך חיים רחב יותר. ספק כוח (מתוקן כבר לא רועש )- SeaSonic 600ET Active PFC - http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Bulk/PC/ATX/SS-XXXET%20Active%20PFC.pdf כרטיסי מסך שמתלבט בניהם: 1) Sapphire Radeon R9 270X Vapor-X Boost OC 2 GB GDDR5 2xDVI HDMI DP- PCI-E 2) Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E האם הספק כוח שלי ילך עם ה- 280X ? הבנתי מהחנות ש- 270X יעבוד אך לא יצא לי לשאול אותם על ה- 280X . האם Vapor-X באמת שקט כמו שכולם אומרים? ה- 270X עולה 1000 ש"ח וה- 280X עולה 1630 ש"ח , יש הבד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Rockstatement10,

שאלה כללית כזו - GTX780 WF3 או R9 290 TRIX? הבנתי שה-290 ממש חם ולא הכי יציב שבעולם, אולי עדיף ללכת על 780 עם קירור מצוין?

• 34 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. Started by maxth,

ברשותי המפרט הנל: מעבד- intel core i5 2500 3.3 Ghz לוח אם - gigabyte ga-ph67-ud3 קירור- arctic cooling freezer 7 pro rev.2 זיכרון - 8gb ddr3 ram הארדיסק- samsung spinpoint f3 1tb 7200 rpm כרטיס מסך- radeon hd 6950 כונן- samsung sh-s223b dvd מארז- antec three hundred ספק- seasonic 600w active pfc 80 ברצוני לברר את שלושת הדברים הבאים לגבי r9 290 1) האם המעבד יגרום לצוואר בקבוק(intel core i5 2500 3.3 Ghz) ? 2) האם הספק(seasonic 600w active pfc 80) יחזיק אותו אם לא איזה ספק צריך? 3) האם ה r9 290 יכנס למארז (antec three hundred) ? ,תודה

• 90 תגובות
    • 10.3k צפיות
  7. שלום לכולם, עקב התפרצות מחלת השדרגת אני מתכנן להחליף את ה- HD6850 המזדקן שלי, שעמד בגבורה וסיפק אותי למשך שלוש השנים האחרונות. ראשית לפני כל, אני צריך להבין לאיזה רמה של כרטיסי מסך אני צריך לכוון בשביל שלא אצטרך להחליף גם את הספק כוח שברשותי. מדובר בסיסוניק SS500ET בן כ-3.5 שנים. האם הוא יחזיק כרטיס כמו R9 280X? או שאני חולם ואצטרך להחליף גם אותו? מבחינת הדרישות - אני לא משחק הרבה אבל אני כן מנסה לא לפספס את הכותרים הגדולים והחדשים שיוצאים מדי פעם, ולאחרונה שדרגתי מסך ל-FHD ככה ש6850 כבר ממש מגביל. מה גם שיש עכשיו גם את ה- GTA5 על הכוונת... מזל שעם ה-BF3 שחילקו בחינם לאחרונה הוא מסתדר מעולה, אז אני מבסוט בינתיים למרות שגם המעבד מועמד לשידרוג (2120 i3) אני צריך …

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. זה המפרט, כאשר המחשב מיועד להיות מחשב לפיתוח תוכנה וגם לאחסן את גם המדיה בבית, עקרונית הוא לא מיועד למשחקים כלל, אם אם ארצה לשחק במשחקים לא תובעניים במיוחד, לדוגמא פיפא החדש או NBA החדש או Shooter כלשהו לא תובעני במיוחד, האם אוכל או שצריך כרטיס מסך ייעודי? ואם צריך, איזה מומלץ לצרכים הללו? עריכה: להלן המפרט: http://tinypic.com/view.php?pic=11uw17s&s=8#.U5gGUPmSzTo

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Salwaby,

רציתי לדעת אם מישהו יודע להגיד לי מתי בערך AMD/NVIDIA יוציאו סדרות חדשות של כרטיסים. אני כרגע בלבטים אם לקנות כרטיס חדש או לחכות שתצא הסדרה החדשה. תודה

10. שלום אני משדרג את המחשב בשביל ביצועי הגרפיקה שלי (פוטושפ לעבודות כבדות מרובות שכבות ואולי בעתיד עריכת וידאו כגון אפטר אפקטס) וגם על מנת לשדרג את חיבור הטלויזיה למחשב שלי (כרגע כאשר תזוזה מהירה בסרט יש ריצוד קל במסך הטלויזיה). שידרוג המחשב לפוטושופ יהיה על ידי תוספת של 8 ג'יגה לזיכרון הראם וחשבתי גם לשדרג כרטיס מסך. אחרי בדיקות מרובות והשוואה עיקרית בין נתוני ה-cuda והזיכרון בביטים הגעתי לכרטיס gtx660 הבא: http://ksp.co.il/?select=.1044..35..46..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=22414&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 וזה המפרט הנוכחי שלי שלי: מעבד אינטל 3.2GHZ 6MB CORE I5 1155 QUAD לוח GA-H77-D3H GIGABYTE דיסק קשיח טושיבה 500GB זיכרון C…

11. Started by Proww,

היי חברים, יש לי כרטיס מסך geforce gtx 470 שנקנה לפני שלוש שנים בערך. יש לי שם חיבור HDMI והחלטתי להשתמש בו למחשב (לחבר מסך של סמסונג לחיבור זה.) השאלה איזה חיבור זה שם? מיני HDMI או מיקרו HDMI? אני פשוט צריך לקנות כבל / מתאם ורציתי לדעת איזה חיבור זה. תודה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  12. אני צריך להציע למשהו מחשב לעריכה ועבודה בסרטוט הוא מעוניין במחשב מותג מסוג DELL ראיתי שיש במחשבי המותג שני אפשרויות כרטיסי מסך שהם NVS וכרטיסי מסך קווטרו למה משמשים כל אחד מהכרטיסים הללו , ומה ההבדלים בניהם?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by DXter,

שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואשמח להמלצות. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שמתאים לי בדיוק... אבל ראיתי ש660gtx מאוד פופולרי. השאלה אם יש משהו אחר שיותר מתאים לי או פשוט יותר טוב לפי הדרישות (רצוי כמה שיותר חדש שיחזיק לכמה שיותר זמן). תקציב: עד 1000 שקל (אלא אם יש משהו ממש טוב שעולה 100 שקל יותר - 200 שקל גג). שימוש: משחקים בהגדרות גרפיקה גבוהות. כרגע משחק בעיקר בדיאבלו 3 (על הגדרות הכי נמוכות וזה מקרטע לפעמים). כמובן רצוי כרטיס שיחזיק משחקים חדשים נוספים של ימנו כמו murdered soul suspect וגם יחזיק לכמה שיותר משחקים עתידיים (על הגדרות גבוהות). כרטיס נוכחי: AMD ATI radeon HD 4770. חנות: סביר להניח שאקנה ב-KSP אבל לא נעול על זה (אקנה איפה שאמצא הכי זול). מעבד: i…

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  14. שלום. אני מעונין לרכוש כרטיס מסך apphire Radeon R9 270X Vapor-X BOOST OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP שגודלו 264 מ"מ http://ksp.co.il/?uin=20775 ויש לי מארז Antec One Mid Tower Gaming Black Case שגודללו 266 מ"מ http://ksp.co.il/?uin=14808 האם כדאי לי לרכוש על אף הגדלים הכמעט זהים? או עדיף להחליף את המארז/ כרטיס מסך? תודה מראש לכל

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by cha_had,

צהריים טובים! לאחרונה אני חווה נפילות FPS רציניות על הגדרות בינוניות ונמוכות במשחקים כגון: WATCHDOG, ARMA 3, ו-Assassin`s Creed 4:Black Flag. במשחק Assassin`s Creed הנפילות קצת פחות רציניות אבל הוא נשאר סביב ה-35FPS על בינוני. ב-ARMA 3 המצב קטסטרופה, ב-WATCHDOG מדי פעם הוא רץ לי על בינוני ב-40 והרבה פעמים הוא נופל לי ל-17 (בעיקר עם המשטרה) - מה שעוד יותר מוזר זה שאפילו כשאני מוריד למינימום, המצב נשאר אותו דבר (כך קרה עם ARMA3!). לא מסתדר לי בראש שכרטיס שעולה פאקינג 1500 ש"ח מתקשה מאוד להריץ משחקים כאלה, ולכן אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס. ראיתי שמישהו פתח אשכול עם בעיה דומה עם כרטיס R9 290, ניסיתי את מה שהציעו שם (ניקוי דיסק, עדכון דרייברים) אבל זה לא עוזר בהרבה. המפר…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by jacobra19,

יש לי לוח אם עם חיבור PCI E 2.0 בזמן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה לי בעיות ואני מעוניין לשדרג אם אני אקנה כרטיס מסך שתומך בPCI E 3.0 או 2.1, העסק יעבוד? או שהכרטיס והלוח אם חייבים להיות תואמים בגירסה הPCI E?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by gabriel6,

הי, אני רוצה קצת להשתדרג - אבל בגבולות השפוי אני רוצה כרטיס מסך חדש שקצת יתן בוסט במשחקים אבל לא יקרע לי את הכיס - חשוב לי מאוד שיהיה שקט ואולי אפילו עם קירור פאסיבי יש לי מארז סונטה 3 עם ספק 500 - מעבד I5-2500K ו-16 ג"ב זכרון עם SSD ככה שהמחשב שלי די סבבה וסוחב די טוב כל מה שאני זורק לעברו חוץ מתלת מימד תקציב - כמה מאוד שקלים מקסימום בסביבות 700 חשוב מאוד שיכנס פיזית במארז ולא יצריך שדרוג של הספק חשוב לי שיהיה של AMD אני מעולם לא הסתדרתי עם NVIDIA (הדרייברים שלהם די מרגיזים אותי) רכישה בארץ ממקום אמין (הכוונה היא לא אכפת לי לשלם קצת יותר אבל לקבל מקום עם שירות טוב) אז קדימה - נא ייעצו, גבריאל

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by tmpusr,

קניתי יד2 ממישהו בפורום, שכב בצד איזה חודשיים ועבד איזה שבוע בסדר גמור. פתאום המסך משחיר לעשירית שניה או שמופיעים קווים אופקיים לחצי שניה מדי כמה זמן. דרייברים אחרונים עודכנו. FurMark v1.9.2 רץ נפלא ממה שנראה לי כבר 10 דקות, טמפרטורה יציבה על 82 מעלות. ציון 1664 עם 27FPS מה עושים? מה לבדוק? אין OC כלל...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by UberGitter,

שלום, מוכרים כיום 280X באיזור ה700-800 שקלים ביד2. יש האמת לא מעט כאלה. ברור שמדובר במיינרים לרוב, זה לא העניין וזה לא מפריע לי. העניין הוא, האם שווה בכלל לקנות עכשיו או שאולי כדאי לחכות ליולי/סוף יולי? אני לא יודע אם המחירים יעלו, או יעלמו לגמרי. אני לא לחוץ בזמן בגדול. כרגע גם ככה חודש וחצי לא יהיה לי זמן לגעת במשחקים, אבל אם עוד חודש לא צפויים שינויים גדולים אז אני אקח כבר עכשיו, כל עוד המחיר אטרקטיבי. דעתכם?

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by barakuda69,

שאלה עבור חבר שלום כאשר אני טוען את הגירסא האחרונה של הדרייבר של ATI HD5770 במערכת הפעלה WIN7 64BIT חוקית המערכת עולה ובשלב מסויים המסך נעלם. המחשב ממשיך לעבוד ויש את צליל העליה של ה WINDOWS אך אין מסך. אם מכבים באעזריות ומדליקים אותה התופעה. לאחר מספר פעמים רואים מסך. כשעולים ב SAFE MODE עם VGA SUPPORT יש מסך. הסרתי את טעינת הדרייבר וטענתי גירסה ישנה יותר אך עכשיו אני מקבל מסך כחול 0X00000116 atimpag.sys טענתי שוב את הדרייבר האחרון אך הבעיה חזרה כשלא טוענים שום דרייבר המחשב עולה בסיידר ויש מסך לוח: GA-P35-S3G מעבד: Q6600 זיכרון: KINGSTON 4 GGB DDRII 800MHZ זזולוציית מסך נמוכה ככה שהבעיה לא בתמיכה ברזולוציה גבוהה יש למישהו רעיון , פיתרון תודה

21. שלום לכולם. מחפש כרטיס עד 800 ש"ח שיריץ את המישחקים כגון BF4 COD GHOST לוח האם שבשותי הוא GIGABYTE MA770 UD3 ספק: TT TR2 430W זיכרון: 6GB DDR 2 800MHZ

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by Liad_R,

אהלן, יש לי מחשב יחסית ישן (5 שנים) שעובד עם hd4870 512mb. לאחרונה חשבתי לשדרג את הכרטיס אבל כבר אין לי שמץ של מושג מה קורה בשוק ומה כדאי לקנות (אם בכלל) החיבור שיש לי הוא pci e2 x16. וחשבתי על תקציב באזור המאות שקלים. בעיקרון עלו לי 2 שאלות: 1. האם באמת יש טעם לשדרג או שחבל להשקיע במחשב? (לצורך אומדן נגיד ואני רוצה להריץ את CoD ghosts האם הוא ירוץ ועל איזה הגדרות) אם כן אז איזה כרטיס מסך מומלץ? 2. המפרט שלי הוא כזה: 8gb ram Q8200 cpu 512GB hard disk מה ההספק שאני אצטרך מהספק?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, כנראה שהכרטיס שלי הלך ואני מחפש כרטיס מסך בתקציב נמוך , 200-300 ש"ח שדומה ביכולות שלו ל 9600GT לא צריך כרטיס יותר טוב אני גם לא צריך, אם הוא טיפה פחות טוב אז לא נורא אבל לא משהו ממש גרוע.

24. שלום לכולם. יש לי כרטיס של nvdia gtx570 ורוב הסיכויים שהא שבק חיים אני מעוניין לקנות כרטיס חדש ויש לי התלבטות בין שני סוגים [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2, align: right] [h=1]MSI Nvidia GeForce GTX760 Gaming 4GB OC GDDR5[/h] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2, align: right] [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX770 OC 4GB GDDR5[/h][/TD] [/TR] [/TABLE] ההבדלים בין הכרטיסים חוץ מהביצועים זה 250 שקל ש770 עולה יותר יקר.. אשמח לעוד הצעות מעוניין בכרטיס מסך רק של נוידיה ומעל 3GB זכרון התקציב בין 1500 - 1900 דרך אגב המעבד לוח אם והספק שלי הם intel i7 2600 gigabyte h67a-ud3h-b3 corasir tx750v2

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  25. בס"ד שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש לצורכי גיימינג. הנושא של השאלה שלי הוא כזה. אני רוצה לדעת האם אתם ממליצים לקנות כרטיס מסך מאמאזון? יש כרטיס מסך שמצאתי באמאזון שהוא זול יותר ב600 שקל מהמחיר בארץ! אותו כרטיס בארץ עולה 1800 שקל ובאמאזון אחרי מכס ומשלוח זה יוצא 1200 שקל. הבעיה שלי היא לגבי האחראיות. בדקתי את זה עם אמאזון ומהם אני מקבל אחראיות של 30 יום החזרה חופשית בכל מקרה, גם אם אני משתמש בכרטיס 29 יום אני יכול להחזיר אותו ביום ה30. ולגבי האחראיות התקשרתי למרכז של PNY בצרפת והם אמרו לי שאני מקבל אחראיות 3 שנים. אם תהיה לי בעיה עם הכרטיס מסך אני צריך ליצור איתם קשר (אני מתקשר דרך סקייפ יש לי מנוי). והם ינסו לעזור לי טלפונית ולבדוק אם הבעיה היא בעית תוכנה …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים