כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד 2160 לוחל אמ 945 GCM מסך 22 רחב : איזה כרטיס יהיה הכי טוב למחשב שלי כמה MB במחיר 450 שקל ....אני רוצה אותו למשחקים שיריץ טוב AC לדוגמא ..(לחבר שלי יש 8600)מריץ לו על HIGH MED) איזה כרטיס אתם ממליצים לי 3650 ? 8600 ? 9500 ? תודה רבה לעוזרים זה דחוףףף!!
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ובכן בניתי מחשב ממיטב לוחות האם וזיכרון כדי שיעמוד בדרישות של תוכנת פרמייר לעריכת וידאו אבל אינני יודע איזה כרטיס של הקלטה לירכוש בעבודה של REAL TIME קצת כיוון והמלצות יעזרו לי מאוד.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין כרטיסי טלויזיה? האם למסך מסוים (נגיד VP930) צריך כרטיס TV מסוים? האם כרטיס המסך משפיע על איכות הצפייה בTV דרך המחשב? ואם כן איזה כרטיס מסך צריך? (אני לא גיימר, שימושים משרדיים וטלויזיה, על מסך איכותי יחסית)
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה יותר טוב-ATI HD4850 512 MB/nVIDIA 9800 GT 512MB
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב Intel Core 2 Duo E4400 Box IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB 2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 F2-5400PHU2-2GBNT מישהו יכול להתאים לי כרטיס מסך טוב בעלות של בסביבות 800 שקל.. תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מאחר ואינני מבין בכרטיסי מסך, רציתי לדעת מה כדאי ומה ההבדל בין geforce fx8400gs/512mb/hdmi ל..accelerator x3100/358mb תודה!!
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, לאחר קריאה ב FAQ הבנתי שאני נמנע בין גיימרים ממוצאים עכשיו יש לי שלושה יצרניות של ATI RADEON X800 שהיתי רוצה לדעת את ההמלצות שלכם: ATI Radeon X800GTO/2DTV 256MB Asus Radeon X800XL 256MB Power Color Radeon X800GTO2 256MB Sapphire אני מתמקד על כרטיסים עם לא פחות מ 16 pipelines וקירור אקיטיבי זה יהיה משולב עם לוח PCI-E ,מעבד אינטל של Dual Core וג'יגה של DDR2 5300 אשמח לתגובות.
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לבעל הפורום! חבר שלי המליץ עליו, נראה איך ה"שירות"... לנושא: כרטיס מסך שלי הוא GFORSE 4 , מחשב 2.7 ג' הרץ... אוהב משחקי מחשב והאחרונים לא כל כך הולכים בגלל הכרטיס. ממליצים לי לקנות משהו חדש... אחשיו, הבעיה היא שאני לא מבין בכרטיסי מסך בחלל! הגבול שלי הוא 900 ש"ח, מה הכי כדי???
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס עד 700-800 (800 שקל בלחץ רק אם יהיה הבדל משמעותי בתמורה) ואם אפשר, איזה יצרנית הכי טובה כאילו ASUS? MSI?EVGA וכו' ובקשה קטנה אם אפשר מאתר KSP.co.il
-
- 13 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקיבלתי איתו כרטיס טלויזיה , אני משתמש ב ווינדוס ויסטה , התקנתי את הדריבר ושאני לוחץ על ה winfast זה אומר לי : cannot find any vidieo capture device זה המפרט של המחשב שלי: Intel Due Quad Q6600 2.4 GIGABITE P35 DS3L 2GB MEMORY 320GB Geforce 8800 GT 512 MB LEADTEK WINFAST TV2000 RM LIBERTY 400W זה הכל אני לא בטוח שזה נחוץ אל שיהיה מראש תודה על העזרה אבי ..
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
לפני כמה זמן רשמתי שאני צריך עזרה בלכידת וידאו ולא ענו לי עכשיו ראיתי שיש באתר מדריך http://hwzone.co.il/print/1080511327/31720 עכשיו עשיתי הכל לאט לאט ונתקעתי בו בדיוק בסוף (אני והמזל שלי חח) אז ככה יש לי כבר את הסרט על המחשב שהקלטתי מהטלוזיה עם קול נתקעתי בקטע של ייצוא הסרט לפורמט המבוקש איפה אני אמור ללחוץ כדי לשמור את הסרט נכון ? (יש לי גירסא 10 של Pinnacle Studio) והאם הוא גם מכווץ ?
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק וידאו למחשב באמצעות כרטיס טלויזיה - שמחובר אליו וידאו כשאני לוחץ "PLAY" אני רואה בתוכנה את הוידאו בצורה חלקה וברורה, - אבל - מתי שאני לוחץ "RECORD" וההקלטה מתחילה, מופיעים פסים/ריבועים של טישטוש. הפרעות כאלה על הסרט וככה הוא גם מעתיק אותו למחשב. אפשר לראות את הסרט אבל הוא לא חלק. חשבתי אולי זה הכבל, אבל במחשבה שניה אין סיבה שזה הכבל כי בצפיה ישירה מהוידאו רואים חלק!! רק כשלוחצים הקלטה מופיע הטישטוש וכן בחרתי בהגדרות את האיכות הכי גבוהה. למישהו יש מושג מה הסיבה??? איך לסדר את זה?!?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני מתלבט בין fx 5200 או 5500 או radeon 9250 /9550 מה ההבדל בבינהם תודה
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי p4 1500 256 mb rdram לוח intel 850 mv agp 4x,2x איזה כרטיס כדאי לי לקנות שיתאים למחשב שלי ושלא עובר 500 שח תודה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300 GT הוא נמצא אצלי בשימוש כשנתיים וחצי ואני מעוניין למכור אותו כמה הוא שווה? ואיפה לדעתכם אני יכול להצליח למכור אותו?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך PROVIEW 17" 772m :'( ורציתי לשאול 2 שאלות 1) משהוא יכול להביא לי לינק לדרייברים 2) בכמה הרצים הוא תומך {75,80...} בתודה מראש יאיר גובאני
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזה 16\12\8\20\25 MS ומזה רמת ניגודיות ומה יותר טוב למסך למחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד דיי ישן - gateway solo 9550 המסך שלו שבור אבל אני משתמש בו שהוא מחובר לטלויזיה יש לו יציאת S-Video והכל עובד טוב אבל כל פעם כדי לעבור למצב שייראו בטלויזיה אני צריך לעשות לחיצה על Function + F3 כדי שהמחשב יעבור לשידור ביציאה הזאת.. או שיש עוד דרך - דרך ההגדרות של הכרטיס מסך. הבעיה היא שאני משתמש רק בטלויזיה וכל הפעלה צריך לפתוח את המחשב ולעשות את הפעולה... יש דרך כלשהי לעשות שהוינדווס יעבור אוטומטית אחרי ההפעלה למצב טלויזיה? לא ציינתי שאחרי ריסט היציאה חוזרת להיות כבויה.. יש למישהו רעיון לתוכנה שתעשה את הפעולה אוטומטית? או מקש שיישמש כמו FUNCTION (אני משתמש במקלדת ועכבר חיצוניים - לא של הנייד..) תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הבעיה היא שכל משחק שאני פותח מרצד כאשר ה- CROSSFIRE ENABLE .. בדרייבר של הכרטיס מסך . חשוב לציין שגלישה באינטרנט וכל פעולה רגילה שאני עושה במחשב עובדת נפלא . רק כאשר אני פותח משחק ולא משנה איזה סדר גודל הוא. יש ריצודים . יש תמונה חלקה ומעליה ריצוד של אותה התמונה . הפיתרון שמצאתי הוא להפעיל פשוט מאוד שני משחקים בו זמנית והריצודים נעלמים !! אם מישהו מכיר פיתרון לבעיה אשמח לעזהר . !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט לגרפיקה ובניית אתרים ואני זקוק למחשבץ אבקש את עזרתכם בהצעת מפר מתאים לסוג זה של עבודה. האם צריך כ. מסך qudro? וכו תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם! בניתי לעצמי מפרט מבוסס מעבד אינטל E8400 לוח אם גיגבייט GA-EP43-DS3L זכרון 4GB OCZ ההתלבטות שלי היא רק לגבי כרטיס המסך חשבתי על NVIDIA 9600GT 512MB האם הכרטיס הזה יוכל להריץ לי משחקים יחסית כבדים כגון GTA החדש בהגדרות סבירות או שאני חייב לשדרג לכרטיס מסך חזק יותר? אם כן איזה? (עם כמה שפחות חריגה בתקציב) ** המסך שאליו יחובר המפרט יהיה 19" LCD תודה מראש על העזרה
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקנות את ה-4850, ממש לא משנה לי איזה חברה, אבל מאוד חשוב(יותר נכון, חובה) שיהיה בו יציאת S-VIDEO. הקטצ' הוא שזה יהיה עד 600 שקל, כי מה שמצאתי היה בסביבות ה-900. זה די דחוף כי אני כרגע בלי מחשב בגלל זה, אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש. עריכה: יש פה משהו שנראה לי די קשור, רק לא הבנתי למה dj-ElectriC התכוון בסוף: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413597.20 תודה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
ראיתי ב-3DMark05 שיש לי גירסה 7.1.2.5 יש מצב שהיא יוצרת לי מסכים כחולים ? פיענחו לי מקובץ dump GRAPHICS_DRIVER_FAULT nv4_disp.dll אז אני מחפש גירסה קודמת או גירסה אחרי מהיכן אוכל להוריד ? ומה כל הדרייברים האלה ? אפשר למחוק אותם אם אני מתקין דרייבר חדש
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במציאת DRVIER לכרטיס מסך מסוג FX5200 PALIT 256MB תודה,
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בבקשה עיזרו לי למצוא עידכון לקושחה, לא חשוב איזו גרסה, אני רוצה לנסות ולראות אם זה אפשרי. עדכון קושחה יכול לעשות ניסים - אנחנו בחנוכה, אולי ככה אוכל להחיות אותו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-