עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by guynemni,

האם הכרטיס הזה: gs 8400 256mb ואם לא מה אתם ממליצים במחיר סביר?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by .:עופר:.,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התנתקה התקשורת בין המחשב למסך. כלומר, המסך הופך לשחור, והנורית מתחילה להבהב, ממש כמו במקרה של כיבוי המחשב. רק שהמחשב לא נכבה, הוא ממשיך לפעול. כשאני מפעיל מחדש את המחשב, המסך שוב פועל. עם הזמן המסך נכבה יותר ויותר פעמים, עד לרמה של "ניתוק" המסך מספר פעמים ביום. כדי לשלול בעיה במסך, חיברתי מסך אחר עם כבלים אחרים - גם הוא נכבה באותה צורה. אני צריך עזרה. מה אפשר לעשות בבית כדי לאתר את הבעיה? אם זו בעיית חומרה, הבעיה תהיה רק בכרטיס מסך, או שיכולה להיות בלוח-אם? המחשב: CORE2D 9500GT המחשב בערך בן שנה מקווה שתעזרו, תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by lirancoh85,

שלום לכולם, מחפש להחליף את ה XFX 9600GSO שסחב עד עכשיו בצורה מכובדת נורא חשבתי על 6870 ביחד עם OCZ MODXTREAM 600 , המחשב מחובר לטלויזיה 42" והבנתי ש ה 6870 מסתדר יפה ב 1920X1080 אשמח להצעות בעניין, תודה רבה

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by haim gabay,

שלום רב לכל הותיקים פה ! ברצוני לקנות כרטיס מסך PCI-E ולחבר אותו ל-AGPX8 (כי אין לי כוונה להחליף לוח+מעבד בשביל כ.מסך) אז ככה איזה כרטיסי מסך יש בארץ עם אופצייה כזו ? ( אם בכלל ) ועל איזה כרטיס אתם ממליצים ? אשמח תשובה מפורטת בנושא תודה מראש לכל מי שיעזור לי בנושא זה !!!

5. Started by יניב קופר,

7600 gt agp האם צריך חיבור מיוחד

6. Started by יניב קופר,

מה זה אומר [attachment deleted by admin]

7. Started by amos700,

יש לי כרטיס מסך 6600 agp האם כדאי להחליף לכרטיס הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2196\ ואם לא מה כדאי במחיר של עד 900 שקל המפרט של המחשב שלי 2.8 סוקט 478 לוח אם asus p4p800se זיכרון 1גיגה ATI PALIT X800GTO

8. Started by apelt,

שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך שיאפשר לי לשחק בכל משחק שאני ארצה, העניין הוא שאני לא הולך לשחק יותר מדי מחוסר זמן ולכן אני לא רוצה להוציא עליו 1000 ש"ח. חשבתי יותר משהו בכיוון ה 600 ש"ח אם זה אפשרי, במידה ולא מה הכרטיס הכי זול שיאפשר לי את זה. המעבד שיש לי:i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח האם: Intel® Desktop Board DZ68DB בנוסף אשמח להמלצה לספק/קירור למעבד אם צריך תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by LasT0nE,

צריך כרטיס מסך עד 400 שקל לא יותר לגיימינג בעיקר CS 1.6 מעבד:intel® Core Quad CPU Q8300 @ 2.50GHZ מסך:BenQ T2200HDA 22 אינץ' ספק:AB POWER P-4 500W ATX12V SATA (DR-B500E) איך הכרטיס הזה? GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E והאם הספק שלי עכשיו יספיק?,אם לא מישהו יכול להביא לי ספק שיספיק לכרטיס הזה ושלא יהיה יקר מדי. עדיפות לKSP או IVORY תודה רבה לעוזרים זה די דחוף!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 9500GT DDR2, הבנתי שעדיף לי לקנות עם אוורור פאסיבי ככה הוא יותר שקט וגם ככה הכרטיס פחות מתחמם. באותה חנות שאני מעוניין לקנות יש להם: 1. כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9500GT Silent 512MB PCIe ¤415, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-HG952Y - הכרטיס הזה מגיע עם 3 שנים אחריות, קירור פאסיבי (יש להם גם את אותו הדגם של החברה הזאת עם קירור אקטיבי ב30 שקל פחות בערך) ובחנות אמרו לי שבמידה ויהיו בעיות אז יחליפו לי בחדש במקום שאני אחכה שהוא יחזור מתיקון אבל הבעיה שאני לא כ"כ מכיר את החברה CLUB3D , בחנות הבנתי שהם יבואנים של החברה הזאת ובגלל זה במקרה של תקלה הוא מחליף לי בחדש במקום והם נראים ממש רוצים להכניס לי את זה למפרט של המחשב. 2. כ…

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by wolfi365,

יש לי מחשב די ישן, עוד מלפני ההתנתקות, ורציתי לשדרג את ה-geforce 5200fx למשהו טיפה יותר נורמלי שיריץ לי כמו שצריך את BF2 למשל. ראיתי את ה 3450 HD ב- KSP ב-270 ש"ח וגם את ה- Geforce 6600 gt 128MB DDR3 - ב-250 ש"ח. אני מוכן להשקיע עד ה-300 שקל ואם יש משהו יותר נורמלי מהשתיים למעלה אז אשמח לדעת המפרט שלי- Pentium 2.8 1gb ram gf5200

12. Started by trocker,

אם תוכלו להגיב מהר אני אשמח מאד מאד אני צריך כרטיס נחמד בסביבות 600-700 ושזה יהיה לAGP*8 אני לא חייב שזה לא יהיה על הרזולוציה הכי גבוהה ואופציות דולקות בהכל משהו חמוד לפרו אוולושיון ודברים כאלה

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  13. Started by X-nOize,

שלום לכולם התחדשתי בכרטיס מסך חדש asus gtx 970 strix יש לי בעיה במשחקים יש מין תקיעות קטנות כאלה ואין לי מושג למה... בכרטיס הקודם הכל רץ חלק. asus gtx 670

14. Started by format,

ערב טוב מלפני יומים החלו להופיע לי קווים על המסך ואחר כך מעיף הודעה תקלה 0X000007E ועכהעפתי את הדריבר והתקנתי מחדש ועכשיו ישר מסך כחול עם הודעה 0X000007E מה יכול להיות הבעיה תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  15. שלום רב, יש לי כרטיס מסך nvidia gigabyte 9800gt 1gb, הוא מעביר תמונה דרך כבל hdmi to hdmi לטלויזיה שלי akai 26 אינצ' עד לפני שבוע אני השתמשתי במסך מחשב שחובר לכרטיס מסך דרך יציאת rgb רגילה והמשחקים עבדו בצורה מצויינת. לאחר שהעברתי את המחשב לחדר וחיברתי לטלויזיה בכל משחק ששיחקתי התמונה מתפרשת אל מעבר לגבולות המסך לפי בדיקות באינטרנט הבנתי שזה קשור לoverscan. רציתי לשאול איך אני מבטל את האופצייה הזאת בכרטיס מסך ואם בכלל זהו הפתרון. תודה רוני

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קניתי מחשב חדש. עכשיו במשחקים אני לא רואה הכי חד. וניסיתי לגעת באיכות של הכרטיס אבל זה לא מסתדר. מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה לעשות שאני יראה חד וחלק. אני רגיל לנוודיה חחחחחחח

17. Started by viperch1x,

שלום לכולם... לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך X1950XTX של אי טי אי רדון כידוע זהו כרטיס חזק אשר אמור לתת ביצועים טובים למשחקים כבדים. הכרטיס הגיע עם דרייברים CATALYST. הורדתי את הדרייברים האחרונים ולמרות זאת אני לא מקבל ביצועים מקסימלים עכשיו אני יודע שבכדי לקבל ביצועים מקסימלים צריך לקנפג את התוכנה אבל אני לא ממש יודע איך עושים את זה. אם מישהו יודע טוב איך משפרים את הביצועים לרמה מקסימלית אני ממש יודה לו..(ביצועים למשחקים) יש שם מלא אופציות בתוכנה שאני לא ממש יודע באיזה אפשרות לשים אותם בכדי לקבל את הרמה והביצועים הכי טובים כי כשאני משחק למשל משחקי רשת אני לא מקבל מקסימום FPS או אפילו סתם משחקים של 3D שוטינג שאני יודע שאני אמור להריץ אותם בלי בעיות עם המחשב שיש לי, למ…

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  18. שלום לכולם ! יש לי את הכרטיס מסך X1950XTX של ATI ויש לו את הפונקציה של AVIVO , רציתי לדעת איך אפשר להשתמש בכרטיס הזה כדי להקליט שידורים מהטלוויזיה שלי ובאיזה תוכנה צריך להשתמש ... תודה רבה מראש לכל העוזרים ...

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by tzahi211,

הורדתי משחק ואני מנסה להפעיל ושמתי קראק והכל וזה רושם לי failed to initialize directx הורדתי את התוכנה הזאת מהתחלה וזה לא עזר הורדתי את 9 גם וגם בדקתי בהפעלה אם הכל זמין היה רשום שכן .. ויש לי משחק [PRO 09 ] שעובד במחשב שלי וזה משחק אם דרישות יותר גבהוות מזה ..אז למה זה לא עובד ?? אם חשוב קוראים למחשב MOTO.GP 08 מה צריך לעשות ? ?? ? דחוף עזרה !!! דרך אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI RADON 9550 אם זה משנה..איך מסדרים את זה ??!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by mosess,

שלום, איזה כרטיס מסך חדש כדאי לקנות בתקציב של 600 פלוס מינוס ושיתאים למפרט של המחשב הישן של הבן שלי, בלי שייוצר צוואר בקבוק ויהיה אפשר להינות ממנו ברזולוצייה גבוהה במשחקי רשת, דוגמה cs go ולא מעבר לזה... אין צורך שיתאים למשחקים החדישים היום שדורשים כרטיסים חזקים מאוד. וכמובן אם יש צורך גם בספק אחר.... זה המפרט של המחשב של הבן שלי תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by מאור247,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ולהתקין עליו את התוכנה AUTOCAD ... רציתי לדעת אם כרטיס מסך סטנדרטי יסחוב את התוכנה הזו???. ( לIntel Media Accelerator X3000

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  22. כל פעם שאני נכנס למשחק או משהו שדורש הרבה מהכרטיס שלי אז המסך נהיה בתור פסים רוחביים כאלו ולא מפסיק עד שאני מתנתק מהמשתמש שלי הכרטיס מסך שלי זה: EVGA GEFORCE 7900GT/GTO יש לי השערה בגלל שעל המחשב שלי מותקן DIRCTX10 (אין לי שמץ מאיפה הוא הופיע...) והכרטיס מסך שלי לא תומך 10 אבל כשאני מנסה להתקין 9.c הוא אומר שהוא מסיים להתקין אבל הגירסא לא משתנה...עזרה בבקשה (למי שלא הבין אני רק צריך דרך שבאמת תחליף לי את הDIRECTX מ10 ל9.C...) תודה מראש

23. Started by daniel1234,

מהם הנתונים הטכניים החשובים בכרטיס מסך? איזה נתון הכי חשוב? תדר זיכרון, תדר ליבה, shaders וכו'...

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  24. Started by fit3,

שלום אנשים אני רוצה להזמין מחשב מאיבורי כאשר הכרטיס מסך הוא leadtek 7600 gs 256 כי אין להם את palit 7600 sonic ddr3 רציתי לדעת האם יש הבדל משמועתי בין הכרטיסים הללו? האם שווה להזמין מחשב בלי כרטיס מסך ואת הכרטיס בנפרד' או שההבדל הוא לא כזה קריטי??

25. Started by eizo,

שלום לכולם, שאלה למי שמבין קניתי את ה4870 וחיברתי אותו כמו שצריך הפעלתי את המחשב ואחרי כמה שניות זה מצפצף לסירוגין ורושם למעלה במסך שהוא לא מקבל מספיק חשמל או שהוא לא מחובר, יש לי ספק כוח 450w שאני ממש לא זוכר של מי, השאלה אם ב99 אחוז זה הספק או שיש אלטרנטיבה, תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים