עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shafan,

אני מעוניין לרכוש מסך CRT בגודל 19 אינצ' לעבודה גראפית+תלת מימד(OPEN GL) לאחר בדיקות הגעתי להתלבטות בין שלושה מסכים האחד הוא של חברת VIEWSONIC מדגם- SERIES PRO P95F+B הלינק הישיר למפרט של המסך: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/proseries/p95fplusb/ השני הוא של חברת IIYAMA מדגם- VISION MASTER PRO 454 הלינק הלא הישיר למפרט של המסך: WWW.IIYAMA.COM השלישי הוא של חברת NEC-MITSUBISHI מדגם- DIAMOND PRO 930SB-BK הלינק הישיר למפרט של המסך: http://www.necmitsubishi.com/products/ProductDetail.cfm?Product=250&ClassificationFamily=1&Classification=1 1. האם למישהו יש ניסיון או מכיר את הדגמים הללו ויכול לתת לי חוות דעת נוספת עליהם הן מבחינת ביצוע…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות מסך 17" (LCD) בתקציב של 2200 גג.... עדיף שיתאים גם למשחקים.... תודה רבה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  3. Started by ScreameR,

האם יהיה הבדל משמעותי בין 128 ל64 זיכרון על כ"מ של אסוס?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  4. Started by locdog,

אני רוצה לקנות אחד ולחנות שאני רוצה ממנה יש PNY 8800GT, אף פעם לא שמעתי על PNY, אולי כדאי לקחת של GIGABYTE או שאין הבדל?

5. שלום, כתבתי כאן אתמול על הכרטיס החדש שקניתי, אבל, בכרטיס יש גם כניסת ווידיאו-אין ויש לי גם ממיר שבא עם הכרטיס שמתחבר לכניסה ומאפשר כניסה לש חוט מסוג בננה. ניסתי לחבר את זה לווידאו ולראות משהו על המסך ואני לא רואה כלום. מן הסתם, צריך איזושהי תוכנה, יש לכם מושג איזו? באו לי עם הכרטיס שמונה דיסקים שאין לי מושג מה מהם מתאים כדי באמת לראות משהו דרך הכניסה. תודה, דן

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  6. Started by IME3,

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  7. Started by GrimLockI,

שלום, כרטיס מסך של Nvidia GTX550 Ti בן חצי שנה עם שימוש גרפי מועט התחיל להרעיש (מאוורר שנשמע כמו מכסחת דשא לפעמים כאשר מוצג רק ה-Desktop של חלונות ללא שום מאמץ ברזולוציה של 1280*1024). האם יש פעולה פשוטה שיכולה למנוע את הרעש או שעדיף להחזיר אותו לחנות כדי שיסדרו/יחליפו את הכרטיס כי הוא לא תקין? האם זו "מחלה" של הכרטיס הזה? תודה. ביחד עם דיון אחר אני רואה שלא מצליח לי עם כרטיסי מסך בבית גם שקונים כאלה שנחשבים"חזקים" (הכרטיס הזה מחובר למחשב חדש עם מעבד I7), הם לא מחזיקים הרבה.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  8. Started by ilaysk,

ב 3DMARK 2005 הוא מקבל רק 7000 המעבד הוא פרסקוט 3.0 וספק כח HEC ACE 480W מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  9. אז ככה, הכרטיס מסך שלי הלך (9500GT), ואני מחפש אחד חדש במחיר יחסית זול. המטרה היא שהמשחק BF:BC2 (מי שמכיר...) יעבוד חלק, מצידי על גראפיקה נמוכה... בקיצור, הסתכלתי על ה-220GT, ואני לא ממש מבין מה ההבדל בינו ל-9500GT... אני בטוח שיש הבדל, אני רק רוצה לדעת מהוא ואם הוא משמעותי או לא... תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  10. Started by ashbit_q,

אני לא יודע אם יש פה את זה כבר אבל אם משהוא יכול לתת לכלל האנשים רשימה לפי דירוג של כל כרטיסי המסך של אינוודיה ואי טי איי רידון. כדי שאנשים ידעו מה טוב ממה ומה עדיף ממה, מהסידרה 7200 עד מה שיצא היום ואי טי איי אקס 800 והלאה. אתם תעזרו הרבה להמון. בלי להתחיל לתת פקודות אבל היתי רוצה סדר רשימה כזאת מה יותר טוב ממה ומיתחתח באותו פירוט על מה היתם מציעים מבחינת מחיר.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  11. Started by Snufkin,

יש לי את הכרטיס שבחתימה ועכשיו ראיתי על הקופסא שרשום שזה ה- Turbo Force Edition. מישהו יודע מה ההבדל בין זה ל6600 הרגיל? יש בכלל הבדל?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  12. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. Started by shai769,

חברה מתי זה יגיע לארץ וכמה זה יעלה?

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  14. Started by moshe51,

ממצב אנשים שמע רגע יש לי בעיה קטנה יותר נכון די גדולה עכשיו סימתי לפרמט תמחשב וסמתי את הדריהיר הכי חדש של נוידיה על GF2 המגעיל שלי ועכישו אני לא יחול לשחק בשום משחק הוא מעלה לי מסך שחור אבל המשחק פועל ואני לא יחול לראות כלום אז בקשה אם מישהו יחול להביא לי את הגירסה הישנה יותר גירסה 66 או משהו אני חשוב או להגיד לי איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. לפני זמן מה קרה משהו לכרטיס מסך והוא הפסיק לעבוד. כל המאווררים במחשב מתחילים להסתובב, נראה שהכל בסדר אבל המסך לא עולה. עם כרטיס מסך אחר שיש לי בצד אשר נדפק לי מזמן (איתו אי אפשר לראות חצי מסך מרוב נקודות אבל לפחות הוא עולה) הכל נראה שעובד כראוי והמסך עולה. עכשיו הם התקשרו להודיע שהם קיבלו את הכרטיס (אחרי עיקוב קל וניג'וס שלי), לאחר שבאתי ישר שמתי לב שהכרטיס הוא בעצם אותו אחד שהיה לי. אחרי שניסיתי, ראו פלא, שוב לא עולה... קודם כל האם לדעתכם הגיוני שהיבואן באמת תיקן את הכרטיס? התקשרתי אליהם והם אומרים לי שהם ניסו אותו לאחר שחזר ועבד אצלהם במשך כמה שעות הבחור שדיברתי איתו הציע לי לבוא לחנות וננסה ביחד שוב את הכרטיס ולדבריו אם הוא לא עובד, הם ינסו לסדר לי משהו... אני לא מצליח…

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  16. Started by Screw_Master,

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/call-of-juarez-2.html קראתי את הכתבה ונהניתי מאוד

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  17. היי יש לי 7600GT ואני משחק כרגע ב fear& need for speed ומה זה FPS תודה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  18. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=265

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  19. הי, אני בתהליך של הרכבת מחשב למשחקים, והחלטתי על כרטיס המסך החדש של ATI, ה5850HD. אני מסתכל בחנות SkyPC ורואה שתי אפשרויות: כרטיס של Gigabyte ב1600 שקל וכרטיס של Club 3D ב1380 שקל. http://www.skypc.co.il/sg_product~GVR-5850G1~8~0.htm http://www.skypc.co.il/sg_product~HD5850~8~0.htm האם יש איזושהי סיבה לא לקחת את הזול מביניהם? האם לclub 3d יש מוניטין גרוע יותר או משהו בסגנון? תודה ליאור

20. Started by LTE,

שלום בשבוע שעבר רכשתי מסך טלויזיה של פיליפס מדגם 8404 וברשותי מחשב נייד בעל יציאת VGA בלבד עם כרטיס מסך מדגם:nvidia geforce 8400m gs כאשר ניסתי לחבר את המסך למחשב וזה לאחר שבדקתי מה הרזולוציות הנתמכות של המסך ותדר הרענון הנדרש כיוונתי את ההגדרות המתאימות במחשב ביציאה של הכרטיס מסך, התמונה אכן עוברת ומוצגת על המסך אך הוא מרצד ישנו שיפור קל כאשר אני מוריד את הרזוליציה מ-1920*1080 אך עדיין המסך מרצד אשמח לעזרה מה עלי לעשות על מנת לתקן את הבעיה ! בתודה מראש נ.ב ניסיתי להחליף גם כבל !

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. היי חברים, ברשותי 2 מחשבים ובישן (פנטיום 3) עדיין עובד במרץ ובנחישות כרטיס ASUS G-Forfe v7700 מבוסס g-force 2 gts. הכרטיס מעולה ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו (כבר 5 שנים). הבעייה שמאז סדרת 7x.xx של ה- Forceware אין יותר תמיכה בדרייברים בסדרה זו. מצד אחד אני מסתדר לא רע עם הדרייברים הקיימים אך מצד שני אני רוצה להשאר מעודכן, כמה משחקי כן רצים על המחשב (תתפלאו ;D). אנא אמרו לי האם יש מודיפיקציה להתאמת הדרייברים או שאין ברירה אלא להשאר עם דרייברים ישנים יותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  22. לקחנו לביקורת את ה-RTX 2060 SUPER המתקדם של Gigabyte בשביל לגלות כיצד עומד כיצד הוא מתמקם בין שלל המתחרים הקשוחים בקטגוריה לכתבה

23. בתחילה חשבתי ללכת על ה -LG F700P אבל אמרו לי שהיחס רזולוציה\רענון שלו לא טוב ובנוסף קצב העברת הוידאו לא משהו אם מישהו יכול לשלול שורות אלו או לתת הצעה למסך טוב יותר אודה לו מאוד תודה!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  24. עד לפני שבוע המחשב מס' 2 במפרט שלי היה מחובר למסך 42 של BENQ (מעולה דרך אגב) עם כרטיס GFORCE 8800GT והכל עבד נפלא החלפתי מחשב למחשב מס' 1 במפרט עם כרטיס 4850 והורדתי דרייבר מעודכן של ATI בתצוגה על המסך הקטן-סמסונג 22 1680/1050 הכל בסדר אבל עכשיו כשאני מנסה תצוגה HD 1920/1080 במסך הגדול אני מקבל את זה עם מסגרת שחורה של כ 10 ס"מ מכל צד, למען האמת התצוגה היחידה שמתקבלת עכשיו ב "42 כמסך מלא זה 1280/1024 ניסיתי לשנות הגדרות בדרייבר ובמסך וכלום לא עוזר בבקשה עיזרו לי ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  25. Started by marlboro,

http://shop.vgames.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=400&CategoryName=Vgames_all&AuctionId=5999834 האם שווה ללכת על זה יותר מעל gigabyte כי החברה הזאת טובה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.