כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך.. ולפני שאתם צועקים שה9800 טוב יותר.. חח אני מתלבט בין leadtek winfast 8800gtx 768mb לבין gigabyte 9800gtx 1gb על פניו נראה שה9800 לוקח, אבל בהשוואה שעשיתי ה8800 עולה משמעותית יותר יקר (בזאפ השוואת מחירים) וגם הביטים של ה8800 גבוהים יותר.. וחוץ מזה על ה9800 gtx רשום + או משו חח ויש גם עם פלוס וגם בלי פלוס.. מה זה אומר? מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן? תודה :] (לא להציע לי בבקשה כרטיסים אחרים.. אלה הכרטיסים היחידים שהאחריות מוכנה לתת)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לדעת עם הכרטיס מסך ATI RADEON 9800 PRO 256MB יצא אם לא אז מתי הוא יצא ודבר שני הוא יהייה יותר טוב מה- Geforce fx 5900 Ultra nv35 256MB??? תודה רבה לכל העוזרים?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי מחפש כרטיס טלויזיה... שנינו לא הכי מבינים בזה...על מה אתם ממליצים? גם מבחינת איכות ומחיר נורמלי ולא מופרז. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך 6800xt והוא נהרס ויש לי אחריות אז הלכתי לחנות ואמרו לי שאני יכל לשדרג אותו לכרטיס מסך 9800pro ללא תשלום השאלה שלי אם ה 9800p יותר חזק מה 6800xt ? והאם שווא לי להחליף?
-
- 14 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להתקין קודאק לMPEG, וכאשר אני מתקין אני מקבל את השגיאה הבאה(הקובץ הזה נותן שגיאה כשאני מתקין את כל הקודאקים, הקובץ השגוי לMPEG הוא MPG4C32.DLL). כאשר אני צופה בסרט הוא עם קווים שחורים ו"שבור". אם למישהו יש קודאקים אחרים רק לMPEG\פתרון, אודה לו. שלום.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש הכרטיס שלי (gigabyte gtx 570 oc) שבק חיים אחרי 3.5 שנים כעת אני מעוניין לרכוש את ה970 gtx הייתי מעוניין לקבל הכוונה לדגם שלפחות לפי מה שידוע לאנשים נחשב לאמין ביותר ובעל יכולות oc טובות. אני כרגע אינני כלל חושב בכיוון של gigabyte בגלל אותו מקרה עם הכרטיס האחרון אלא אם כן 3.5 שנים זה אורך חיים נורמלי לכרטיס מסך, בכל מקרה ההתלבטות העיקרית היא בין דגמי ASUS,MSI ו-EVGA
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_711&products_id=9964 מחליף את ה8800GT שלי. המפרט שלי- QUAD 6600 4 ג'יגה זכרון (לא זוכר את כל הפרטים). לוח אם של ABIT דגם IP35-E מערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
כבר פירמטתי כמה פעמים עם כמה מערכות הפעלה והוא עדיין לא פועל האם יש דרך לסדר את זה ????????????????????????????
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך של אינטל וקניתי את המכשיר האלחוטי שיהיה אפשר לראות סרטים מהמחשב לטלויזיה התקנתי TV TOOLS אבל התוכנה לא תומכת בכרטיס רק בכרטיסים של ניוידה מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן תתמוך? או בהגדרות של הכרטיס כי אני ממש לא הצלחתי למצוא איפה אני יכול לתת לו פקודה לשדר החוצה מהמחשב? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
המערכת: AMD Athlon 2000+ 512RAM DDR PC2700 Windows 98 Sapphire RADEON 9100 128MB DDR עם דרייברים אחרונים DirectX 9 קיבלתי את התוצאות הללו: 3DMark01 - 7735 3DMark03 - 1141 האם זה טוב או שיש אפשרות לשפר?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, היה ברשותי כרטיס מסך Radeon 9800Pro שהלך לעולמו, אני מחפש לו איזשהו מחליף ראוי(AGP) ובנתיים מה שמצאתי זה Radeon X800GTO. מה אומר ה-GTO ב-X800, זה כמו SE? גירסא מוחלשת? ובקיצור, האם מדובר במתמודד ראוי מול ה-9800Pro? בנוסף, הבנתי שיש 3 גירסאות(של Sapphrie) לכרטיס הזה, איזה מהן הכי עדיף לקנות? תודה רבה מראש,
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,כן.. אני שוב פותח ת'רד על כרטיס המסך שלי, אני פותח עוד ת'רד על הכרטיס בבושה (במיוחד ממך,Milk-Inc ,אתה שם לב בסדירות לת'רדים שלי) יש לי כרטיס מסך ,שממש הוצאתי עליו את הנשמה. גייסתי 900 ש"ח מכל מה שהיה לי כדי ליקנות אותו. חשבתי שכבר אני יוכל להינות ברמה נורמאלית ממשחקי המחשב האהובים עלי ,לא ציפיתי לרמה גבוהה,רק לרמה סבירה. אני לא יודע אם בשכל,אבל קניתי את הכרטיס nvidia Geforce 6600 256mb 128bit של gigabyte. מאז שקניתי אותו התחילו ליהיות בעיות כאלה: 1) לא כיף בכלל במשחקים. (הכרטיס נקנה עם מחשב חדש,ומייד שמתי לב לירידה באיכות של המשחקים) 2) תקיעות - נתקע במשחקים וסרטונים 3) מסך שחור - כל שניה המסך משחיר וחוזר לעצמו,משחיר וחוזר לעצמו.. עד שצריך לעשות ריסט. הורדתי…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? בהחלט לא פוסל גם יד שניה, מה כדאי לחפש? השימוש הוא להריץ גם משחקים, אך באופן בסיסי בלבד- כלומר משחקים ישנים (לפני שנה-שנתיים) ירוצו סביר ומשחקים חדשים רק יעבדו... דרא"ג מה מידת הFPS המינימלי ע"מ שאפשר יהיה לשחק במשחק?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Leadtek 7950 GX2 1GB מה אתם אומרים עליו,יצליח להריץ את כל המשחקים שיוצאים עכשיו על גרפיקה גבוהה??? כדאי לי להשאר עם הכרטיס הזה או לשדרג
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי ספק כזה: http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=c_00001655 האם זה יכול להריץ בבטחה r9 380? באתר של sapphire רשום שיש צורך ב500 וואט, אך זה סותר את מה שכותבים באתרים כאלו ואחרים. מה אתם אומרים? יש לי i5 3470, בלי OC, עם מספר דיסקים קשיחים.
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה לוח שתומך בPCI-E איזה כרטיס מסך הכי מתאים לי בתקציב הנ"ל? אני לא ממש הולך לשחק הרבה במחשב לכן אני לא צריך משהו יקר כל כך, המחשב מיועד לסרטים ואנטרנט בעיקר.
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, דיברתי עם בחור מIQPC בנוגע לכרטיס NVIDIA 670GTX, עכשיו אצלהם באתר יש את GIGABYTE ואת GAINWARD (גרסה רגילה לא פאנטום). המחיר הוא 2600 ו2300 בהתאמה. הבחור שם אומר שGIGABYTE (שאצלם עולה 2600 שקל ובKSP עולה 2300 ש"ח) יותר יקרים סתם, ועדיף לקחת את הGAINWARD כי היבואן שלהם בארץ עדיף ז"א אם ידפק הכרטיס לא תהיה בעיה להחליפו לעומת GIGABYTE שיעשו הרבה בעיות וזה עלול להסתבך כי הם יבואן בעייתי בארץ, וכן ההפרשי ביצועים לא כאלה גבוהים שמצדיקים את המחיר. השאלה שלי מה לעשות? לקחת GAINWARD וזהו? אני לא רואה אצלם באתר את הפאנטום, נראה לי שזה הרגיל. או שאולי עדיף כבר לקחת כרטיס אחר? אבל אני מתעקש על NVIDIA. מגיע כאן העניין עם היבואן שהוא אמר, לא ידעתי מזה ואין לו סיבה לחרטט.…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס צריך לשמש להכנסת וידאו אנלוגי למחשב לטובת המרה לDVD. תודה.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
פרטים על הכרטיס : ASUS Exclusive Innovations * Exclusive Dual HD3850 GPU Solution * Exclusively Designed Dual Fansinks Solution * 1GB DDR3 Memory on board * ASUS Splendid: Watching movies on PC is as good as on Top-of-the-line consumer television * ASUS Gamer OSD: Real-time overclocking, benchmarking and video capturing in any PC game! * ASUS Video Security Online: Keep an eye on your home at all times no matter where you are * ASUS Smart Doctor: Your intelligent hardware protection and overclocking tool Graphics GPU Feature * ATI® Radeon® HD 3850X2 * PCI Express support * HDMI Output: multi-channel 5.1 surround audio over * DVI-HDMI Adaptor * Micr…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אממ יש לי HD4870 1GB TOXIC, ואני לא כל כך מבין בהגדרות שבCATALYST אז באתי לשאול :] ואגב איך הטמפ'? בשביל TOXIC זה קצת חם לא ?
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהשימושים שלו יהיו: עבודה משרדית סטנדרטית עיבודי תמונה (פוטושופ, לייטרום, אילוסטריטור) קצת תלת (3dsmax) קצת וידאו (אפטר-אפקט) צפייה בסרטים לא מדובר על מקור פרנסה אלא על תחביב רציני. אני לא כ\"כ יודע מה יתאים גם לדו מימד וגם לתל מימד ווידאו קליל. התקציב של כל המחשב הוא סביב ה-4,500, וזה כולל מסך DELL U2414H ששמתי עליו עין. חשבתי על כרטיס Gigabyte GTX750Ti OC Low Profile 2GB GDDR5 DVI 2xHDMI DP PCI-E כמה שאלות: 1. אני לא יודע אם זה טוב מדי או לא מספיק טוב בשביל הצרכים שלי. 2. כמו כן, עד כמה זה קריטי ה-Low Profile? 3. עד כמה קריטי כרטיס עם חיבור DisplayPort למסך? האם אפשר להסתפק בחיבור HDMI? יש הבדל באיכות תמונה? האם יעבוד טוב עם שני לוחות האם…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מדבר איזה חנות או מקום שאני יכול לקנות רק את הקופסאות היפות של הכרטיסי מסך???? אם יש אני אשמח לדעת כי אני אוסף אותם....!
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ברשותי שתי הענתיקות האלה ורציתי לדעת באיזה מהכרטיסים עדיף להשתמש ואיזה מהם "יסחוב" קצת יותר משחקים (למרות ששניהם בריצפה, אני יודע). תודה!
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-