כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך של אינטל וקניתי את המכשיר האלחוטי שיהיה אפשר לראות סרטים מהמחשב לטלויזיה התקנתי TV TOOLS אבל התוכנה לא תומכת בכרטיס רק בכרטיסים של ניוידה מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן תתמוך? או בהגדרות של הכרטיס כי אני ממש לא הצלחתי למצוא איפה אני יכול לתת לו פקודה לשדר החוצה מהמחשב? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
המערכת: AMD Athlon 2000+ 512RAM DDR PC2700 Windows 98 Sapphire RADEON 9100 128MB DDR עם דרייברים אחרונים DirectX 9 קיבלתי את התוצאות הללו: 3DMark01 - 7735 3DMark03 - 1141 האם זה טוב או שיש אפשרות לשפר?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, היה ברשותי כרטיס מסך Radeon 9800Pro שהלך לעולמו, אני מחפש לו איזשהו מחליף ראוי(AGP) ובנתיים מה שמצאתי זה Radeon X800GTO. מה אומר ה-GTO ב-X800, זה כמו SE? גירסא מוחלשת? ובקיצור, האם מדובר במתמודד ראוי מול ה-9800Pro? בנוסף, הבנתי שיש 3 גירסאות(של Sapphrie) לכרטיס הזה, איזה מהן הכי עדיף לקנות? תודה רבה מראש,
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,כן.. אני שוב פותח ת'רד על כרטיס המסך שלי, אני פותח עוד ת'רד על הכרטיס בבושה (במיוחד ממך,Milk-Inc ,אתה שם לב בסדירות לת'רדים שלי) יש לי כרטיס מסך ,שממש הוצאתי עליו את הנשמה. גייסתי 900 ש"ח מכל מה שהיה לי כדי ליקנות אותו. חשבתי שכבר אני יוכל להינות ברמה נורמאלית ממשחקי המחשב האהובים עלי ,לא ציפיתי לרמה גבוהה,רק לרמה סבירה. אני לא יודע אם בשכל,אבל קניתי את הכרטיס nvidia Geforce 6600 256mb 128bit של gigabyte. מאז שקניתי אותו התחילו ליהיות בעיות כאלה: 1) לא כיף בכלל במשחקים. (הכרטיס נקנה עם מחשב חדש,ומייד שמתי לב לירידה באיכות של המשחקים) 2) תקיעות - נתקע במשחקים וסרטונים 3) מסך שחור - כל שניה המסך משחיר וחוזר לעצמו,משחיר וחוזר לעצמו.. עד שצריך לעשות ריסט. הורדתי…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? בהחלט לא פוסל גם יד שניה, מה כדאי לחפש? השימוש הוא להריץ גם משחקים, אך באופן בסיסי בלבד- כלומר משחקים ישנים (לפני שנה-שנתיים) ירוצו סביר ומשחקים חדשים רק יעבדו... דרא"ג מה מידת הFPS המינימלי ע"מ שאפשר יהיה לשחק במשחק?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Leadtek 7950 GX2 1GB מה אתם אומרים עליו,יצליח להריץ את כל המשחקים שיוצאים עכשיו על גרפיקה גבוהה??? כדאי לי להשאר עם הכרטיס הזה או לשדרג
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי ספק כזה: http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=c_00001655 האם זה יכול להריץ בבטחה r9 380? באתר של sapphire רשום שיש צורך ב500 וואט, אך זה סותר את מה שכותבים באתרים כאלו ואחרים. מה אתם אומרים? יש לי i5 3470, בלי OC, עם מספר דיסקים קשיחים.
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה לוח שתומך בPCI-E איזה כרטיס מסך הכי מתאים לי בתקציב הנ"ל? אני לא ממש הולך לשחק הרבה במחשב לכן אני לא צריך משהו יקר כל כך, המחשב מיועד לסרטים ואנטרנט בעיקר.
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, דיברתי עם בחור מIQPC בנוגע לכרטיס NVIDIA 670GTX, עכשיו אצלהם באתר יש את GIGABYTE ואת GAINWARD (גרסה רגילה לא פאנטום). המחיר הוא 2600 ו2300 בהתאמה. הבחור שם אומר שGIGABYTE (שאצלם עולה 2600 שקל ובKSP עולה 2300 ש"ח) יותר יקרים סתם, ועדיף לקחת את הGAINWARD כי היבואן שלהם בארץ עדיף ז"א אם ידפק הכרטיס לא תהיה בעיה להחליפו לעומת GIGABYTE שיעשו הרבה בעיות וזה עלול להסתבך כי הם יבואן בעייתי בארץ, וכן ההפרשי ביצועים לא כאלה גבוהים שמצדיקים את המחיר. השאלה שלי מה לעשות? לקחת GAINWARD וזהו? אני לא רואה אצלם באתר את הפאנטום, נראה לי שזה הרגיל. או שאולי עדיף כבר לקחת כרטיס אחר? אבל אני מתעקש על NVIDIA. מגיע כאן העניין עם היבואן שהוא אמר, לא ידעתי מזה ואין לו סיבה לחרטט.…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס צריך לשמש להכנסת וידאו אנלוגי למחשב לטובת המרה לDVD. תודה.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
פרטים על הכרטיס : ASUS Exclusive Innovations * Exclusive Dual HD3850 GPU Solution * Exclusively Designed Dual Fansinks Solution * 1GB DDR3 Memory on board * ASUS Splendid: Watching movies on PC is as good as on Top-of-the-line consumer television * ASUS Gamer OSD: Real-time overclocking, benchmarking and video capturing in any PC game! * ASUS Video Security Online: Keep an eye on your home at all times no matter where you are * ASUS Smart Doctor: Your intelligent hardware protection and overclocking tool Graphics GPU Feature * ATI® Radeon® HD 3850X2 * PCI Express support * HDMI Output: multi-channel 5.1 surround audio over * DVI-HDMI Adaptor * Micr…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אממ יש לי HD4870 1GB TOXIC, ואני לא כל כך מבין בהגדרות שבCATALYST אז באתי לשאול :] ואגב איך הטמפ'? בשביל TOXIC זה קצת חם לא ?
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהשימושים שלו יהיו: עבודה משרדית סטנדרטית עיבודי תמונה (פוטושופ, לייטרום, אילוסטריטור) קצת תלת (3dsmax) קצת וידאו (אפטר-אפקט) צפייה בסרטים לא מדובר על מקור פרנסה אלא על תחביב רציני. אני לא כ\"כ יודע מה יתאים גם לדו מימד וגם לתל מימד ווידאו קליל. התקציב של כל המחשב הוא סביב ה-4,500, וזה כולל מסך DELL U2414H ששמתי עליו עין. חשבתי על כרטיס Gigabyte GTX750Ti OC Low Profile 2GB GDDR5 DVI 2xHDMI DP PCI-E כמה שאלות: 1. אני לא יודע אם זה טוב מדי או לא מספיק טוב בשביל הצרכים שלי. 2. כמו כן, עד כמה זה קריטי ה-Low Profile? 3. עד כמה קריטי כרטיס עם חיבור DisplayPort למסך? האם אפשר להסתפק בחיבור HDMI? יש הבדל באיכות תמונה? האם יעבוד טוב עם שני לוחות האם…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מדבר איזה חנות או מקום שאני יכול לקנות רק את הקופסאות היפות של הכרטיסי מסך???? אם יש אני אשמח לדעת כי אני אוסף אותם....!
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ברשותי שתי הענתיקות האלה ורציתי לדעת באיזה מהכרטיסים עדיף להשתמש ואיזה מהם "יסחוב" קצת יותר משחקים (למרות ששניהם בריצפה, אני יודע). תודה!
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כותרת^ לא להגיד לי משוער שיהיה ביסוס לזה ואם אפשר גם את הדרישות של הספק שצריך בשבילו
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
טוב ה4870 שלי נשרף ואני צריך חדש אני רוצה לקנות משהו של NVIDIA משהו שיסחוב משחקים לא חובה משהו בומבסטי שלא יתחמם מדי התקציב שלי הוא 600~ אני לא הולך להשקיע יותר מזה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כמו שחלק ממכם יודע קניתי כרטיס מסך חדש (Radeon 9800SE) ואני רוצה להתקין לו סופטמוד (הדרייברים של אומגה) כדי לעשות אותו R9800 PRO. אם אני מתקין אותו הוא יכול להוות נזק לכרטיס?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום חוץ מהדיסק התקנה שמגיע עם הכרטיס......... למישהו ידוע על משהו נוסף שצריך להתקין?? כל דר שיכול לשפר לא שעכשיו זה לא בסדר.....אני בדיוק שידרגתי מ8800GT ל-GTS זה מדהים מדהים מדהים אבל עדיין אין לי כוח לשבת ולקרוא הוראות כי מה שבא לי זה רק לשחק אז לא מבקש מאף אחד לעשות למעני את העבודה..... רק אם למישהו יש נסיון דומה עם אותו כרטיס של אותו חברה אני אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
תאמינו או לא, אני כרגע משחק SC2 על הכרטיס המובנה בלוח אם שלי (HD4200) והוא אוכל את זה באופן מפתיע - ממש טוב... בכל מקרה אני מבין שהתחרות היא בעצם בין 5770-1GB ל 460GTX-768MB. איזה מהם עדיף? אני יודע ש460GTX-1GB עדיף בהרבה, אבל הוא מעבר לתקציב שלי. האם כדאי לחכות מעט ולראות אם המחיר של 5770 ירד קצת? המסך הנוכחי הוא Viewsonic VP930-B, שזה 19'' מרובע. בתוך חצי שנה עד שנה אני אשתדרג ל23'' או 24''. תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
יש כרטיסי טלווזיה של החברה? אם כן, אפשר את כל הדגמים שלהם ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
קיצר אני קונה מפרט ואני מתעכב איתו על כרטיס מסך אני סגור על כל המפרט והוא מוכן הדבר היחיד שאני אוכל עליו תסביכים זה הכרטיס מסך ..אני רוצה לדעת מי מבניהים יותר חזק... - הערה - אם אפשר לקבל כמה דעות על ה 260 GTX OC ..ועל ה 285 GTX..אני מוכן להשקיע עוד כסף אבל אני רוצה לדעת אם ההשקעה שלי שווה את זה ואם המחיר שווה בהתאם לתוצאות של הכרטיס...בגדול אני משווה אותם ל 4870 ואני רוצה לדעת אם הם יותר טובים או פחות ממנו..תודה..
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף לקנות ? NX62TC256D GEFORCE PCX6200 256M 128B או Gigabyte Geforce FX6600 128 mb bulk PCI Express GV-NX66128D
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-