כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום וערב טוב! אתמול קבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ויש לי שתי בקשות לחברי הפורום שכל כך עזרו לי בבחירת הכרטיס 1-באייקון של ATI הקטן ליד השעון למטה רשום כרטיס מסידרה 4800 למה לא כתוב הדגם המדוייק? הרי הוא מזהה את זכרון הכרטיס ג'יגה 1,למה הוא לא מזהה שהוא 4850? 2-בבקשה לעזור לי לשים הגדרות בכרטיס quality or performance? וכל מיני הגדרות חוץ מרזולוציה תודה רבה על כל העזרה ליאור
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
תמיד שאני נכנס למשחקים קצב הרענון שלי נופל ל60 מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מנסה לסדר את זה וזה לא הסתדר התקנתי כמה סוגים של דריברים של הכרטיס מסך שלי עידכונים וכל מיני כאלה כלום לא עזר יש לי ati radeon x600 pro ושאני לוחץ בשולחן עבודה מאפינים-הגדרות-מתקדם יש לי ככה http://www.fps.co.il/picture.php?id=1168101756.JPG יש לי רק את האפשרויות כללי מתאם צג פתרון בעיות ניהול צבעים ואמור להיות לי שם עוד מלא אפשרויות של הATI כמו 3D openGL ועוד כל מיני כאלה ולפני כמה חודשים לפני שפירמטתי אז היו לי את כל האפשרויות האלה כמו שאני רוצה אבל אני פשוט לא יודע איך לעשות את זה כבר זה בא לי ככה עם המחשב אז אם מישהו יודע איך לעזור בבקשה תנסו כי זה דחוף לי וניסיתי במלא פורומים התקנתי דריבר מהאתר ATI וזה מתקין לי משהו catalyst control center וזה לא טוב…
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
לחבר שלי יש geforce fx 5600 256mb... אני רושם בקשה זאת במקומו: היכן ניתן לשנות את רמת ה-pixelshaders ? ניסיתי מס' תוכנות tweak ולא מצאתי אפשרות זאת. chronicles of riddick הוא המשחק היחיד שראיתי שמאפשר שינוי זה בתוכו, ובמעבר ל-pixelshader נמוך יותר היה שיפור ניכר בביצועים! ואין ירידה משמעותית באיכות... גם אם יש , הביצועים עדיפים במקרה זה. מסתבר שסדרת ה-FX המחורבנת לא מתמודדת עם הפיצ'רים שלה. אני לעומת זאת, עם geforce 4 ti 4600 נהנה מביצועים *הרבה* יותר טובים והוא מתבאס... אני יודע שלכרטיס שלי יש נתונים יותר טובים בכל מקרה. אבל עדיין ראיתי שה-pixelshaders מאיט בטירוף. אשמח לתגובות שלא בדומה ל-"חפש בתוכנות tweak", אם אתם יודעים בדיוק איפה, בבקשה תודיעו לי.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום , חיברתי את המחשב שלי לTV דרך יציאת הRCA שקיימת בכרטיס המסך בלוח ASUS M2A-VM HDMI והתמונה שאני מקבל לא מפוקסת , ניסיתי גם את יציאת הS-VIDOE והתוצאה זהה. רציתי לדעת האם מישהו נתקל בתופעה הזו ויודע מה לעשות. האם זאת בעיה של הגדרת כרטיס מסך או אולי של CODEC (התקנתי את ה K-LITE CODEC PACK). במחשב הישן שיש לי ושגם הוא מחובר לTV דרך כרטיס מסך RADEAON 9200 רואים כמו שצריך. הגדרתי את יציאת הTV בBIOS לPAL ובהגדרות של הכרטיס ל B/PAL אשמח לעזרה :s05:
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
ATI 9600PRO איך מגדירים את כרטיס המסך הזה באופן כזה שכל הפוטנציאל שלו ימומש? מחשב ישן פנטיום 3 800 זיכרון דל חלונות XP PRO תודה
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום ! יש לי כרטיס מסך 6200 NVIDIA של LEADTEK. התקנתי את התוכנה RIVA TUNER במחשב. שמעתי שאפשר להגדיר את הNVIDIA 6200 בכך שיתפקד בידיוק כמו 6600. מישהו יודע איך אני עושה את זה והאם יש בזה סיכונים?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היייי טוב נמאס לי לעבוד שאחד הוא הCLONE של השני אז אני מבקש ממכם בבקשה תעזרו לי הבעיה היא כזאת יש לי שני מסכים CRT (ביציאת הVGA) וLCD (ביציאת DVI) במצב שיש היום הם מוגדרים כשיכפול אחד של השני אבל זה מעצבן אותי וכול פעם שאני מנסה להעביר את הLCD לרזולוציה של מסך רחב הוא עושה לי כול מיני שטויות מוזרות אז אם מישו בבקשה יכול לעזור לי להגיד אותם בתור שני שולחנות עבודה שונים עם רזולוציות שונות והכול אני ממש ממש אבל ממש ממש יודה לו הכרטיס שיש לי הוא FX5900
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
מה יותר טוב: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 960 GPU G1 או ATI SAPPHIRE TOXIC R9 280X. תודה רבה לעוזרים!!! עריכה: שימוש למשחקים בעיקר...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קבלתי 2 מפרטי מחשב מאוד דומים כשההבדל המשמעותי היחיד הוא (כנראה) כרטיס המסך באחד הכרטיס הוא DDR5 2G GAINWORD GTX960 ובשני הכרטיס הוא Gigabyte GTX670 2GB WF3 אני מבין ששניהם מבחינת סקאלת המחיר נמצאים סביב ה 900 ש״ח או טיפה יותר אבל מבחינת ביצועים, לא מצאתי מקום שעושה ביניהם השוואה ברורה אני כמובן מעדיף לקחת את זה שהכי יחזק את המחשב, גם אם הוא עולה יותר אם זה עוזר, אני מתעסק בעיקר בדו מימד (דפוס והדמיות בפוטושופ וכו׳) אבל לפעמים כן גם עושה קצת תלת ווידאו - לא לעיתים קרובות ולרוב לא קבצים כבדים תוכלו לעזור לי להחליט? תודה דורון
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
מתלבט בין האופציות הבאות : 1)http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=877 2)http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=870 או לעשות crossfire מ : HD 2600 XT 256MB DDR3 PCIe הצעות נוספות יתקבלו בברכה נא להתייחס רק לעניין הסרטים ברמת HD ,אני כמעט לא משחק במחשב חוץ מסוליטר :-) תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מTMS ללא כ.מסך ברצון לקנות את ה560GTX מפלונטר. כשבאתי להזמין היום גם את הכרטיס מסך הוא אזל להם מהמלאי כנראה, כי הוא כבר לא מופיע באתר. אשמח לתשובה זריזה איזה כרטיס מסך מומלץ בסביבות אותו מחיר מהחנות KSP אילת(! ללא מע"מ, מה שנותן קצת חריגה לעומת מחיר של חנות KSP רגילה). התקציב הוא בין 400-500 (מחיר אילת), ניתן לחרוג מעט אם החריגה ממש שווה את זה. הספק שרכשתי הוא FSP HEXA 500W, הוא גם נכנס לתמונה כי הוא צריך להחזיק את הכרטיס מסך. אשמח לתשובה זריזה כמה שאפשר כי יש לי קרוב שנמצא באילת והוא יכול לרכוש רק היום. מחר הוא כבר חוזר הביתה תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לקנות מתנה לילד בן 12 כרטיס מסך . אפשרויות הבחירה הן: ATI RADEON X1650PRO 512 mb DDR2 PCI-E Retail מחיר - 400 שקלים בערך. Geforce 8600GT 512 mb DDR2 DUAL DVI Retail HDMI PASSIVE COOLING מחיר - 440 שקלים בערך. ATI RADEON 2600XT 512 mb DDR3 HDMI PCI-E Retail מחיר - 440 שקלים בערך. בעיקר משחק משחקים כגון counter strike, garry's mod וכן עוד משחקים דרך שירות STEAM... איזה מהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
בקצרה האם שווה לי לקנות את הכרטיס : GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E כן או לא ? האם אני יכול להסתמך על הכרטיס הזה לאורך זמן ! או ששוה לקנות משהו אחר ?
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש להחליף גם בשביל התמיכה בTRUEHD, הרבה יותר כוח עיבוד, למרות הגיימינג הקל שלי וכמובן תמיכה בריבוי מסכים בסרטי בלוריי וריפים ב1080P. הסיבה האחרונה היא בגלל התנועת הSLOW MOTION מדי פעם מופיע בסרטים כשהמסך מחשב 24" והמסך טלויזיה 46" במצב CLONE. כיום יש לי BFG 260 עם OC מהמפעל וכל הרעיון הוא למצוא כרטיס PLUG&PLAY ללא החלפת פיטינגים ושאר הכאב ראש. או במקרה הפחות כיפי לקחת כרטיס רגיל ולהלביש לו פלטת קירור יעודית, שאני לא יודע איפה לקנות. תקציב של כ2K. כמובן פתוח להצעות שאני עדיין לא חשבתי.[br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 00:48:25 אני הראשון שמחליף כרטיס יעודי עם קירור מים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא עשה עבודתו במשך 4 שנים ושבק. יתרונו היה חיבור ה-DISPLAY PORT (ל-DELL 2715Hׂ) שחשוב לי שיהיה גם בכרטיס החדש. הבעיה שהלוח ASUS P8Z68-V עם PCI-Express 2.0 ולא 3.0 האם ניתן יהיה לחבר אליו (ל-PCI-Express 2.0) גם כרטיסים של PCI-Express 3.0 כדוגמת ה-260X או ה-GTX750? תודה מראש,
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. רציתי להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי 7800GT לאחד חדש 8800GTS. יש לי מסך DELL 2007FS ואני לא יודע איזה כרטיס לבחור 320MB או 640MB. הסיבה להחלפת הכרטיס מסך הינה יציאת המשחקים החדשים בחודשים הקרובים שהדרישות שלהם די גבוהות. לפי מה שקראתי בפורום יש שמועות שאמורים לצאת כרטיסים חדשים של NVIDIA בנובמבר. אז השאלה המתבקשת היא האם כדאי לחקות עד נובמבר\דצמבר ולקנות אחד מהכרטיסים החדשים או ללכת על מה שיש כרגע בשוק. כמו-כן רציתי לשאול האם אפשרי לקבל זיכוי על הכרטיס הישן שלי. (אני מתכנן לקנות ב PANDAS או KSP) תודה רבה מראש לכל העונים. שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום ברשותי המפרט הבא: Intel Pentium 3 550Mhz Voodoo 3 3000 אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שברשותי לכרטיס מסך אחר למטרת משחקים. התקציב שעומד ברשותי הוא כ-400 שקל, מה מומלץ ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה לפני כמה דקות המסך שלי נפרד מהעולם היפה שלנו ועבר לעולם שכולו טוב אז אני צריך להחליף אותו לצערי אני במסכים לא ממש מבין המפרט שלי דרך אגב זה AMD 2800 1GB זיכרון פנימי רדיון 9800 256 MB בכל מקרה אני צריך מספר הצעות לגבי מסכים טובים בנתיים קיבלתי מחבר שלי הצעה לגבי מסך MSS 976 2500 שקל למרות שזה LCD הבנתי שזה יהיה טוב למשחקים כי הוא דיגטלי מה אתם אומרים ? בכל מקרה כל הצעה תתקבל בשמחה יש עדיפות לBENQ וMAG כי יש לי הנחה אצלם תקציב נגיד 1000 שקל לCRT ו 2500 שקל לLCD תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך "19 של LG F900P בן שנתיים (בערך), ואני מעוניין להחליף אותו במסך דק בגלל שאני צריך קצת מקום על השולחן לפני הלימודים . (ולא בגלל שאנ י חושב שיש מסך LCD שיכול להתחרות בו). יש לי שתי שאלות: 1. בכמה אני יכול למכור את המסך שלי? 2. איזה מסך דק איכותי אפשר לרכוש בתוספת הכי קטנה של כסף שיספק את הצרכים הנוכחים שלי-כתיבת עבודות, תכנות, אינטרנט, קצת עבודה בעריכת תמונות. בקיצור, כמעט הכל חוץ ממשחקים?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קלטות הוידאו מתיישנות ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר אותן למחשב או לדיוידי דרך חיבור הוידאו לכרטיס מסך מדגם כלשהו או בעצם, איך עושים את זה..? שמעתי שיש מתאם שמחבר בין הוידאו למחשב בUSB שבא עם תוכנה שמאפשרת להעביר את הוידאו למחשב ??? מישהו פעם עשה את זה?
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
התקנתי אותו לפני איזה שעה והפעלתי קרייסיס...המשחק רץ פחות טוב מבדרייבר הקודם ולבסוף הוא נתקע בטעינת שלב...אז הסרתי אותו דרך לוח הבקרה ואז הפעלתי מחדש שהפעלתי מחדש ווינדואס התקין לי דרייבר לכרטיס וניסיתי לבטל את זה ללא הצלחה נכנסתי למנהל ההתקנים והסרתי אותו דרך שם...זה לא הצליח...פשוט הדרייבר לא נמחק אז הפעלתי במצב בטוח וגם לא הצלחתי בסוף התקנתי את 181.0 ופתחתי את ריבה טיונר לראות אם זה מזהה את הדרייבר הזה וזה זיהה הפעלתי את קרייסיס והמשחק עדיין רץ מגעיל כנראה לא הסרתי את השני כמו שצריך איך בדיוק אני מעיף את הדרייבר הזה ???
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו: 1)איזה מכשיר צריך לקנות כדי להעביר? 2)צריך טלוויזיה קרובה או שמספיק רק מכשיר הוידאו? 3)איזה תוכנות צריך ומהו הליך הצריבה ל-DVD? זה השאלות עד עכשיו אשמח אם תענו.... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
המצלמת וידאו המדוברת היא Panasonic nv-gs200 , עד כמה שהבנתי מצלמת וידאו דיגיטלית שמקליטה ע"ג כרטיס SD תמונות סטילס ווידאו ע"ג mini dv - מה זה? דיסק קטן? קלטת ? (אין לי שום ידע בנוגע למצלמות וידאו...אני בסה"כ עוזר לחבר) בכל אופן, תועד ארוע מסויים בעזרת המצלמה הזו וכעת חברי רוצה לצרוב את הסרט ע"ג מדיית DVD... כיצד הדבר נעשה? מישהו יכול להסביר לי את התהליך ובאיזה תוכנות יש להשתמש וכיצד? תודה מראש =)
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-