עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כי אני עוד מעט קונה ati x1950pro אז אני רוצה לדעת עם המעבד ישפיעה על הגרפיקה או על משהו ....

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. לאחר עידכון דריבר ל-8.9 שמתי לב שהכרטיס עובד בתדרים של GPU-CLOCK 625 ו-MEMORY CLOCK 993 במצב מנוחה האים זה תקין? את הריבר הקודם 8.8 הסרתי דרך לוח-הבקרה ולאחר מיכן ב-SAFE=MODED ו DRVERSWEEPER לאחר מיכן איתחלתי את המחשב האים יש משהו לא תקין בדריבר כי ב-8.8 במנוחה GPU-CLOCK 500 ן- MEMORY-CLOCK 750

3. Started by nadav2605,

יש לי שאלה, לא מזמן התחלתי להתעניין מחדש בחומרה ובדגמים של מעבדים, כרטיסים ולוחות בשוק. ראיתי שעכשיו מה שהכי מומלץ במפרטים בתקציבים בינוניים (3000 ש"ח +-) הם כרטיסים מסדרת x1950 של ATI. הבעיה היא שיש כ"כ הרבה דגמים. למשל עם סיומות Pro, XT, XTX, GT וכו'. כמו כן עם כמויות זכרון שונות. הייתי שמח לקבל קצת הסברים על הסדרה, הדגמים הקיימים בה, מה ההבדלים וכו'. אשמח גם לדעת למה ראיתי באחד האתר (אני לא זוכר אם TMI או SKYPC) שגרסה של PRO עם 512MB עלתה פחות מגרסת PRO של 256MB. כמו כן למה אני רואה באתר אחד שהPRO עולה 600 שקל ובאתר אחר 1000 (באותה כמות זכרון). אני מניח שיש הבדלים בדגמים אבל אני לא מצליח להבין מה בדיוק, מקווה להקבל פה הבהרות. תודה מראש, נדב.

4. Started by rofben,

יש לי מחשב ישן פנטיום 4 הורדתי gpu z וראיתי שיש לי fx 5200 האם הכרטיס טוב? ואם לא אז למה לשדרג?

5. Started by vourt,

הי, שידרגתי המערכת שלי היום לINTEL Q9300 עם 4GB CORSAIR ועוד 4 Raid חדשים + לוח EP945 של Gigabyte. הכרטיס מסך שכרגע יש לי הוא 8800GT 512 האם ידוע על שיחרורים חדשים בקרוב? כדאי כרגע לשדרג גם את כרטיס המסך? תודה!

6. שלום. התקנתי לאחרונה אצלי את FS2004, ואני מעוניין "להריץ" אותו מהר יותר. כרגע המחשב שלי הוא בעל מעבד אינטל סלרון 2.5 ג"ה, ו512 מ"ב ראם. הכרטיס מסך הוא און-בורד, שזה בהחלט לא משהו. אני מוכן להשקיע כ 300-400 ש"ח בקניית כרטיס מסך יחסית ישן, אפילו יד שניה, מלפני שנה-שנתיים, אבל שיספיק בשבילח להריץ את המשחק כראוי. הםא מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיסים מתאימים למשחק, ומה עלי לחפש?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  7. Started by SMSM,

מישהו יודע אם יש לכרטיס בעיות עם לוחות שעובדים ב OC ? ( ידוע ש GF3 עושה בעיות אם עושים OC דרך הלוח אם - שינוי של ה MULTIPLIER ) ועוד שאלה - מה עדיף - דרייברים של ATI או GIGABYTE ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך 6600GT שמחובר לצג ולמסך פלזמה איך אני עושה קיצור דרך באמצעות לוח מקשים , כדי לעבור בין המסכים ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ambc,

שלום לעוזרים יש לי הזדמנות לקנות כרטיס מסך מחו"ל - תקציב 200$. המחשב הנוכחי קצת חלש- מבוסס אטלן 64 3000+ וגי'גה זכרון- -אפוציה שידורג ל2 גיגה. מחפש כרטיס עלות תועלת לטווח ארוך, למשחקים כמו MOH AIRBORNE , COD4, CRYSIS וכדומה חשבתי על 8800GTS או ATI 3870 HD מה דעתם? תודה AMIRBC

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  10. Started by Lady bird,

אהלן, אנא המליצו לי על כרטיס מסך בעל ביצועים נאים בכדי שאוכל לשחק בBIOSHOCK מבלי להתבאס. רק AGP, אין לי PCE-E. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5122 מדובר בדגם חדש, נכון? הוא תומך ב-DIRECTX10.

11. Started by House M.D.,

מה אומר הנתון FLOPS בכרטיסי מסך? עשיתי השוואה ב gpureview.com בין כרטיס HD4770 לבין 9800GTX+ ול9800 יש 470GFLOPS ולHD4770 יש 960 GFLOPS האם הנתון הזה משפיע בצורה רצינית על הביצועים של הכרטיס? כי לכרטיס של amd יש פי 2...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by X_Dror,

http://ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=10&submit.y=7&submit=GO%21 הנה התיקונים שנעשו: Fixed in this driver: * Men of Valor: Buffering issues are no longer noticed when playing the game under Windows XP with an ATI RADEON 8500 or 9100 series installed * Myst URU Ages Beyond Myst: Attempting to turn 180 degrees and head towards the barb wire fence displayed within the game no longer results in the system failing to respond. This issue is known to occur under Windows XP with an ATI RADEON X800 XT Platinum Edition installed. * Richard Burns Rally: Playing the game under Windows XP with a…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  13. Started by aviramco,

Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe איך הכרטיס הזהמה רמת הביצועים שלו והאם הוא שווה את המחיר

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  14. זאת כל השאלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. http://www.palit.biz/en/products/ati_pcie_HD2400XT-Sonic.html במחיר 270 ש"ח. לבין http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat=27&prod_id=63606 ¤ 246 מניסיונכם מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  16. שלום לכולם אני רואה סרטון ביוטיוב פתאום אני רואה פסים על המסך ונעלמים .. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והופ . אין פסים ! אחר כך התקנתי תדרייבר האחרון ושוב חזרו הפסים..... אין לי מושג כבר מה לעשות חברה! הנה הסרטון שמופיע הפסים: http://www.youtube.com/watch?v=JH3MKwbZSgE&feature=related

17. Started by Kirma,

עד שקניתי את ה 9800GTX החלטתי לבטל בשביל לחכות לכרטיסים עם הלבה החדשה. מה אתם אומרים ? עדיף לחכות ? קראתי באיזה אתר ש 9900GT יהיה יותר מהיר מה 9800GTX 9900GTX יהיה יותר מהיא מה 9800GX2 זה נכון ? או שעדיין אי אפשר לדעת וזה רק השערות ומה אתם אומרים עליה, היא תצרוך פחות חשמל, תתחמם פחות ?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  18. Started by rotem_y,

אני לא מבין במחשבים אבל אמרו לי שכדי שמשחקים כבדים יעבדו לי טוב צריך לעשות את זה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364183.0 זה נכון ואם כן איך אני אמור לעשות את זה דברו עיברית....?!?!?!

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. Started by desert,

לא מצאתי משהו טוב וזול , הכי זול זה 85$ והוא לא נראה לי משהו -X Channel Pro Tuner Box מישהו אולי מכיר או ממליץ על אחד?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  20. Started by amir_dj,

יש לי כרגע nvidia 6100 דרך הלוח אם. אני מחפש כרטיס מסך שיהיו לו 2 יציאות של DVI. הכרטיס לא ישמש למשחקים אז הוא לא צריך להיות חזק או משו. הבעיה שיש לי ספק כוח ג'נרי של 500 וואט ופה אני צריך עזרה כי הבנתי שכרטיס מסך חזק מדי יצרוך יותר מדי חשמל ואז יהיו לי בעיות. פה אני צריך אותכם. כרטיס מסך בעל צריכת חשמל נמוכה יחסית עם חיבור לשני מסכים DVI. תודה. זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-M61SME-S2L v2 נ.ב. עדיפות לnvidia סתם העדפה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  21. Started by omrit,

יש לי מחשב HTPC ישן (Athlon X3), ואני עומד להתחדש בטלוויזית 4K חדשה. אני בטוח שהמעבד המסכן שלי לא יוכל לעמוד בניגון וידאו דחוס ברזולוציות כאלו. אם אני אקנה כרטיס מסך חדש, האם הוא יודע לבצע את העיבוד על כרטיס המסך? אם כן, אז לדעתכם המחשב יוכל לעמוד בניגון הוידאו? (אני אצפה בוידאו 4K דחוס מקומי ולא ב blue ray). תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. http://www.fudzilla.com/graphics/item/21487-amd-to-have-hd-6990-dual-cards-in-february http://techreport.com/discussions.x/20206 יאממי

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  23. Started by kobibo,

רציתי לדעת איך הקירור לפי דעתכם בכרטיס 9800PRO שנמצא באתר של Comp-il ( הכרטיס שעולה 1370 ש"ח ) ? האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות אותו כרטיס רק של חברה אחרת ? אודה לתגובתכם .

24. Started by saar2,

מה אתם אומרים על המסך של מאג 19 (MAG LCD 19 LP917-8) למשחקים ולצפייה בסרטים ? יש הצעות יותר טובות ? התקציב מוגבל ל 2000 ש"ח וגודל 19 .

25. אני קצת מבולבל עברתי על המחירים של x195xt\xtx ו-19xtx ולא הבנתי משהו תדר הליבה של ה-1950xtx ושל x1900xtx הוא 650 מגהרץ ותדר הזכרונות הוא 1550 תדר הליבה של ה-x1950xt הוא 625 ושל הזכרונות הוא 1800! ה-x195xtx בא עם gdrr4 512 וה-x19xtx בא gdrr3 512 כנל גם ה-195xt רק עם 256 והפרש המחירים בין כל כרטיס הוא 450 שקל +- בסדר יורד מה-195xtx ל-x195xt השאלה שלי מה יותר קובע? הליבה או הזכרונות? או שגם לנפח הזכרונות יש תפקיד ובגלל זה המחירים הגבוהים?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.